Automaatselt puhastuv ,,kassiliivakast,,
Automaatselt puhastuv ,,kassiliivakast,,
Kas keegi kasutab ka automaatselt isepuhastuvat kassiliivakasti?
Midagi sellist https://vi.aliexpress.com/item/10050071 ... ry_from%3A
Midagi sellist https://vi.aliexpress.com/item/10050071 ... ry_from%3A
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Mul võtab kassi liivanõu igapäevane puhastus aega 2 minutit ja põhjalikum puhastamine kord nädalas max 10 minutit. Ei viitsiks küll selle "automaatsega" sahmerdama hakata.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Aga sa ei ole ju proovinudki? Äkki on hea.
Kahtlen selles. Esiteks ei või seda agregaati paigutada igale poole. See peab asetsema kindlal siledal pinnal seinakontakti ligidal. Pesemisruum on välistatud, kuna seal on liiga niiske. Tavalise liivanõuga seda probleemi pole, selle võib panna kuhu iganes. Isepuhastuvas liivanõus võib kasutada ainult kindlat tüüpi liiva, tavalises nõus kasvõi ajalehti kui vaja. Kuigi isepuhastuv, vajab seade ise perioodiliselt siiski ka käsitsi puhastamist. See on aga juhendite põhjal hinnates üpris tülikas ettevõtmine. Seade tuleb osadeks lahti võtta, iga osa eraldi puhastada, kusjuures mõnda osa ainult kuivalt, kokku tagasi panna ja uuesti tööle seadistada. Lisaks vajavad aeg-ajalt ka aku ja filtrid vahetamist, jälle sama protseduur. Tavalise liivanõu puhastamine käib lihtsalt – liiv välja, kraani all puhtaks, lapiga kuivaks, liiv sisse, tehtud. Lisaks see, et ükski seade ei ole rikki minemise eest kaitstud ja mul ei ole absoluutselt mingit soovi oma kassi poolsurnuks ehmatada või isegi vigastada, kui see agregaat peaks tema sees olemise ajal tööle hakkama. Oh, ja muidugi hind. Kast ise on juba üüratult kallis, lisaks veel varuosad ja muud kulud – akud, filtrid, kilekotid, elekter jne. Ja selle kõige juures kassi heaolu see imeriist karvavõrdki paremaks ei muuda. Seega mulle see agregaat ei sobi.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Nii kui kass junni paneb, lendad kohe kühvliga kohale või kass siis junnitab kümne junni vahele enne kui puhastama hakkad. See hais ju ka. Need kassikakamajad on lahedad, oleneb muidugi kas neid on ka varjatuid kulusid.
-
Külaline
Et siis sinu jaoks on olemas ainult äärmused - kas lendad esimese junni peale kühvliga kohale või lased nädal otsa junnidel tekkida. Kuldsest keskteest oled ka miskit kuulnud? Kui ei, küsi teistelt kassiomanikelt, enamikule selle järgimine probleeme ei valmista.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 13:55Nii kui kass junni paneb, lendad kohe kühvliga kohale või kass siis junnitab kümne junni vahele enne kui puhastama hakkad. See hais ju ka. Need kassikakamajad on lahedad, oleneb muidugi kas neid on ka varjatuid kulusid.
-
Külaline
Mul on kasse olnud küll, seepärast ma tean omast kogemusest kuidas üks soe junn võib haiseda, ka öösel.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 19:48Et siis sinu jaoks on olemas ainult äärmused - kas lendad esimese junni peale kühvliga kohale või lased nädal otsa junnidel tekkida. Kuldsest keskteest oled ka miskit kuulnud? Kui ei, küsi teistelt kassiomanikelt, enamikule selle järgimine probleeme ei valmista.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 13:55Nii kui kass junni paneb, lendad kohe kühvliga kohale või kass siis junnitab kümne junni vahele enne kui puhastama hakkad. See hais ju ka. Need kassikakamajad on lahedad, oleneb muidugi kas neid on ka varjatuid kulusid.
-
Külaline
Oo jaa! Mul on kasside kastid ülemisel korrusel igas toas, ka magamistoas. Jummel, ma ärkan selle haisu peale öösel üles kah, jube.
Aga automaatselt puhastuvast kastist ei teadnudki midagi. Vaevalt, et soetama ka hakkan.
-
Külaline
Huvitav. Elame kahekordses majas ja meie kassil on maja peale küll ainult üks liivakast, mis asub vannitoas. Ei sega kedagi. Nüüd aga loen siit, et kassi liivakastid olevat lausa inimeste magamistubades. Ei saa kuidagi aru, miks ei suuda mõne kass omal jõul ennast tualetini vedada, kui ta just jalutu pole? Mina ka suudan omal jõul ise tualetini mindud, miks siis mu kass kohe väsimusest ja kurnatusest siruli peaks kukkuma?Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 20:49Oo jaa! Mul on kasside kastid ülemisel korrusel igas toas, ka magamistoas. Jummel, ma ärkan selle haisu peale öösel üles kah, jube.
Aga automaatselt puhastuvast kastist ei teadnudki midagi. Vaevalt, et soetama ka hakkan.
-
Külaline
Mul on kaks kassi ja kaks kasti. Aga väike kodu ja saunalava all on kastid. Kaka haiseb max vaid 5 min.
Osad kassid tahavad rohkem kaste. Siis on nö puhtam neil ja ei tee häda mittevajalikku kohta. Isegi kui igapäevaselt puhastada kaste.
Osad kassid tahavad rohkem kaste. Siis on nö puhtam neil ja ei tee häda mittevajalikku kohta. Isegi kui igapäevaselt puhastada kaste.
-
Külaline
Ühesõnaga kellelgi kogemust ei ole, midagi tarka lisada ei osata peale selle kuidas mul on.
-
Külaline
Jah, ilmselt pole väga laialt levinud.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 18:47 Ühesõnaga kellelgi kogemust ei ole, midagi tarka lisada ei osata peale selle kuidas mul on.
-
Külaline
Mis jutt väsimusest ja kurnatusest?Anonymous kirjutas: ↑23 Dets 2024 12:06Huvitav. Elame kahekordses majas ja meie kassil on maja peale küll ainult üks liivakast, mis asub vannitoas. Ei sega kedagi. Nüüd aga loen siit, et kassi liivakastid olevat lausa inimeste magamistubades. Ei saa kuidagi aru, miks ei suuda mõne kass omal jõul ennast tualetini vedada, kui ta just jalutu pole? Mina ka suudan omal jõul ise tualetini mindud, miks siis mu kass kohe väsimusest ja kurnatusest siruli peaks kukkuma?
Mul on praegu 2 kassi ja 3 liivakasti. Üks kass on 15 ja ülipirtsakas. Ühte kasti kasutab pissimiseks ja teist kakamiseks. Kui ma pissikasti ära võtsin, siis ta teise kasti pissile ei läinud.
Teine kass käib pissil ainult oma kastis, aga kakada võib vabalt ka selle esimese kassi pissikasti. Ja sel esimesel pole ühe võõra junni vastu midagi, käib seal pissil ikka edasi. Mis tundub kummaline.
Kassidel võivad olla täiesti arusaamatud kiiksud just vetsu kasutamisega.
Jah, kõik 3 kasti on ülemisel korrusel, all me neid hoida ei saa.
Mul on kassid olnud ca 40 aastat ja igaühel on oma iseloom. On olnud ka 5 kassi ja 7 kasti, mitte küll mu vabal soovil.
Tore, kui sul on vaid üks kiisu ja ta lepib ühe kastiga ja su pere sellega, et see on just vannitoas.
-
Külaline
Kassi sööklat olen näinud küll, annab teatud ajal kassile süüa, krõbinad ei jää kaussi kuivama. Kuna selles foorumis on 5 kasutajat, siis võimalik, et polegi nende seal kellel selline kassikakamaja oleks ostetud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 2 külalist