Lemmiklooma hoid

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Lemmiklooma hoid

Postitus Postitas Külaline »

Kuna siin eraldi lemmiklooma teemat ei ole, siis postitan siia :)

Soovitage tallinnas koertele mõeldud hoidu, kui näiteks reisi ajaks sooviks oma koera anda hoolsa hoidja juurde hoiule :)
Külaline

Kas tõesti on raske sama küsimus google.ee trükkida ja lugeda kohe asjalikke vastuseid?
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Külaline kirjutas: 21 Dets 2024 19:26 Kas tõesti on raske sama küsimus google.ee trükkida ja lugeda kohe asjalikke vastuseid?
Ja miks ei tohi siin inimeste kogemusi küsida? Sa isegi ju klikkisid teema lahti, ju siis oli huvitav. Kahjuks koerahoidu soovitada ei oska, huvitaks ennast ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2024 19:26 Kas tõesti on raske sama küsimus google.ee trükkida ja lugeda kohe asjalikke vastuseid?
Mis sul viga on, et pead niimoodi hammustama? Kas tõesti on raske sama küsimus vastamata jätta?
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Külaline kirjutas: 21 Dets 2024 21:27
Nätakas kirjutas: 21 Dets 2024 20:39
Ja miks ei tohi siin inimeste kogemusi küsida? Sa isegi ju klikkisid teema lahti, ju siis oli huvitav. Kahjuks koerahoidu soovitada ei oska, huvitaks ennast ka.
Postitus on kustutatud
Ok, olen siis, täiega suudan sellega elada. Soovitusi korahoiduda osas ootaks ikka.
Külaline

Kui küsimusele vastata ei oska, siis võiks jätta vastamata või ära üldse tee teemat lahti. Sul jäävad närvirakud alles, ausaõna :)
HeleLiis
Kontakt:

Postitus Postitas HeleLiis »

Googel ei ütle sulle reaalseid soovitusi ega kogemusi. Googeldamine ei ole abiks väga, paljas nimi ei ütle midagi hoiu kohta
Külaline

Huvitav, kas see on üks ja sama tüüp, kes erinevates teemades nõmetseb? Mäletan, et perekooli aegadel kord küsisin hea heeringa kohta soovitusi. Ja siis läks ühel täpselt sama joru lahti, a la kui ebakindel ja rumal peab üks inimene olema, et ise ei tea, milline on hea heeringas.

Täitsa nõutuks võtab kohe! Milleks see foorum siis on, kui mitte kogemuste vahetamiseks, soovituste küsimiseks ja nõu andmiseks?

Googeldades tuleb kindlasti välja lemmiklooma hoiud. Aga teemaalgataja küsimus ei ole ju see. Ta tahab saada soovitusi - milline on HEA. Vaevalt, et ükski loomahoiukodu kodulehekülg reklaamib end kehvana. Ja vaevalt, et asutus ise enda teenuse kohta kodulehel arvamust avaldab.
Külaline

HeleLiis kirjutas: 22 Dets 2024 08:07
Googel ei ütle sulle reaalseid soovitusi ega kogemusi. Googeldamine ei ole abiks väga, paljas nimi ei ütle midagi hoiu kohta
Mitu soovitust siis andsid? Mitte ühtegi eks.
HeleLiis
Kontakt:

Postitus Postitas HeleLiis »

Külaline kirjutas: 22 Dets 2024 13:03
HeleLiis kirjutas: 22 Dets 2024 08:07
Mitu soovitust siis andsid? Mitte ühtegi eks.
Mul ei ole hoidudega kogemust, seega ma ei saanud ka midagi soovitada. Lihtsalt nõme on see, kui sa siin plähmid ja nähavd ja nõmetsed oma ülbete vastustega. Võiks osata hoida siin postitamist positivvsena ja mitte ninna karata nähvamistega
Külaline

Meil on koeraomanikest tuttavatega tugivõrgistik, kes saaks koera hoida, koerad on omavahel tuttavad ja inimesi tean, et on usaldusväärsed ja loomaga saavad hästi hakkama. Kui vaja, teem teeneid ja saame vastu ka. Teine tuttav jätab oma koera vahel päris pikaks ajaks samasse kennelisse, kust nad koera said, ehk siis oma koera sugulaste juurde, kus ka kõik tuttav. Võõrasse kohta kuskile koerahotelli puuri jättes ma ausalt ei suudaks puhkust puhta südametunnistusega nautida.
Külaline

Anonymous kirjutas: 22 Dets 2024 16:48Postitus on kustutatud
Miks sa segast peksad? Mis kade? mis pereliikmed?
Külaline

Ants kirjutas: 22 Dets 2024 16:34Eks tuleb ikka ise ka vaeva näha ja google abiga näiteks endale selgemaks teha, millised on erinevate hoidude + / - .
Ei, lihtsalt google abiga ei saa mitte midagi teada. Ainult juhul, kui mõne hoiu kohta on inimesed ka midagi reaalset kirjutanud, aga neid komme ei saa ka alati usaldada.
Koertehoiufirmad hoiavad neid ju puuris, seda oma loomale ei tahaks.
Ega erainimesed end kuskil ei reklaami, kes ei paku mingit suuremat hoidu vaid võtavadki ühe koera korraga. Info levib pigem tuttavate kaudu suust suhu ja foorumitest ongi mõistlik küsida.
Oma kogukonna FB gruppidest samuti. Keegi ikka võib kedagi teada.
Mina oma kodukandis just nii ühe inimese leidsin.
Koerahoid pole üldse mingi guugeldamise teema, et vaatad aga reklaami ja muudkui annadki oma pereliikme suva firma kätte. Alles just üks neist uhkelt reklaamitud "puurivabadest" hoidudest läks põhja.
Ja polnud sugugi koertesõbralik vaatamata reklaamile.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2024 21:27
Nätakas kirjutas: 21 Dets 2024 20:39
Postitus on kustutatud
Sina ju raiskad aega. Teemaalgataja aega ja kõigi, kes tahavad teema kohta lugeda, mitte sinu sapi kohta.
Külaline

Mina käisin eelmisel talvel kuu aega reisil. Palkasin inimesed, kes käisid iga päev minu juures kodus, kasse hoidmas.
See oli üks mu tuttav perekond, vahel käis mees, vahel naine, vahel suurem laps. Ise jagasid. Maksin neile vist 450 või 500 kokku. Midagi sellist, täpselt ei mäleta.
Sel kevadel lähen kaheks kuuks ja plaanin teha sarnase diili. Aga muidugi pead inimesi väga usaldama, sest neil on ju su kodule absoluutselt vaba ligipääs sel ajal.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 10:31 Mina käisin eelmisel talvel kuu aega reisil. Palkasin inimesed, kes käisid iga päev minu juures kodus, kasse hoidmas.
See oli üks mu tuttav perekond, vahel käis mees, vahel naine, vahel suurem laps. Ise jagasid. Maksin neile vist 450 või 500 kokku. Midagi sellist, täpselt ei mäleta.
Sel kevadel lähen kaheks kuuks ja plaanin teha sarnase diili. Aga muidugi pead inimesi väga usaldama, sest neil on ju su kodule absoluutselt vaba ligipääs sel ajal.
Päris hea ja lihtne teenistus. Kas sa mind ei taha palgata, kui nüüd reisile lähed?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Dets 2024 07:13
Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 10:31 Mina käisin eelmisel talvel kuu aega reisil. Palkasin inimesed, kes käisid iga päev minu juures kodus, kasse hoidmas.
Päris hea ja lihtne teenistus. Kas sa mind ei taha palgata, kui nüüd reisile lähed?
See pole tegelikult nii lihtne. Nad käisid iga päev. Ja mitte korraks vaid ikka istusid ja nunnutasid ka mu kasse. Käisid jalutamas nendega ja kütsid maja ka. Üsna palju jamamist siiski.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Dets 2024 10:01
See pole tegelikult nii lihtne. Nad käisid iga päev. Ja mitte korraks vaid ikka istusid ja nunnutasid ka mu kasse. Käisid jalutamas nendega ja kütsid maja ka. Üsna palju jamamist siiski.

Ma usun ka, et ega see nii lihtne pole.
Nagu majahoidja ka lisaks.
Koerale veel leiad niimoodi hoidja, et hoidja saab oma koju võtta aga kass väga niimoodi rännata ei taha. Tekitab stressi ja võib uues kohas märgistama hakkata või on üleüldse terve see kuu aega voodi all või kapi taga peidus.
On ka muidugi erandeid kasse. Aga enamus siiski eelistavad oma kodust tuttavat territooriumi.
Külaline

Minule, kui suurele kassilembile see meeldiks väga, kui saaks iga päev nunnutamas käia. Ja seda küll mingiks tööks ei pea. Ahjukütmine on muidugi juba natukene töö, aga kindlasti mitte kontimurdev.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Dets 2024 11:04

Minule, kui suurele kassilembile see meeldiks väga, kui saaks iga päev nunnutamas käia. Ja seda küll mingiks tööks ei pea. Ahjukütmine on muidugi juba natukene töö, aga kindlasti mitte kontimurdev.

Muide, sellist inimest pole üldse lihtne leida. Mul kevadeks on hoidja olemas, aga edaspidi täitsa tahaks küll kontakti. Sest ma reisin pikkade otste kaupa ja kassid on probleem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, Semrush [Bot] ja 2 külalist