Nõukaaegsed mänguasjad

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Huvitav, et inimestel on siiani alles pakendis selliseid asju https://www.osta.ee/nouka-aegne-plastma ... 69728.html

Nõuka aegne plastmassist kokkuliimitav lennuk TU-104
20 eurot
Pilt
Külaline

Pilt

Mul oli see lambike kodus.
Külaline

Metallist pinal.

Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2024 22:59 Metallist pinal.

Pilt
oli jaaaaa
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2024 22:45 Pipi pesumasin https://www.osta.ee/vana-norma-laste-pe ... 04800.html
38 eurot

Pilt
Mul oli ka see 🤗 ma nüüd vist nii nõukaaegne laps pole. 89 sündinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2024 00:52
Külaline kirjutas: 20 Dets 2024 18:24 Mäletan lapsepõlvest sellist mudelit ka. Üliarmas mu meelest.

Pilt
Ja väga mugav oli ka - hästi kõrge! Hea oli toimetada pea kummardamata. Samas ka pika korviga. Praegu on mõni vanker nii lühike, et üldse ei saa aru, kuidas nt 8-kuune sinna ära mahub.
Mu omal olid veel esimesed rattad suuremad, ülihästi sai kõikidest takistustest üle kallutada. Mõnus vedrustus ja oli ka kerge lahti tõsta korvi jalgade pealt.
Nendest nõukaaegsetest lapsevankritest ja nende huvilistest on facebookis lausa oma grupp olemas https://www.facebook.com/groups/902434553265642/ neid lausa kollektsioneeritakse ja grupi juhil on arvutis mitutuhat pilti nendest erinevatest mudelitest ja erinevatest värvidest.
Olid tõesti imeilusad ja mugavad !
Külaline

Hiina ketsid olid popid

Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Dets 2024 15:41
Külaline kirjutas: 21 Dets 2024 00:52
Külaline kirjutas: 20 Dets 2024 18:24 Mäletan lapsepõlvest sellist mudelit ka. Üliarmas mu meelest.

Pilt
Ja väga mugav oli ka - hästi kõrge! Hea oli toimetada pea kummardamata. Samas ka pika korviga. Praegu on mõni vanker nii lühike, et üldse ei saa aru, kuidas nt 8-kuune sinna ära mahub.
Mu omal olid veel esimesed rattad suuremad, ülihästi sai kõikidest takistustest üle kallutada. Mõnus vedrustus ja oli ka kerge lahti tõsta korvi jalgade pealt.
Nendest nõukaaegsetest lapsevankritest ja nende huvilistest on facebookis lausa oma grupp olemas https://www.facebook.com/groups/902434553265642/ neid lausa kollektsioneeritakse ja grupi juhil on arvutis mitutuhat pilti nendest erinevatest mudelitest ja erinevatest värvidest.
Olid tõesti imeilusad ja mugavad !
My ass.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Dets 2024 23:08 Hiina ketsid olid popid

Pilt
Need pole hiina ketsid.
Külaline

Olid küll hiina ketsid, vietnami ketsid olid samasugused, aga külgedel olid veel mingid märgid. Neid ketse venemaal ei toodetud, olidki mingi kaubavahetuse raames müügil. Tallad kulusid ühe suvega läbi, muidu olid hästi kerged ja mugavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2024 16:16 Olid küll hiina ketsid, vietnami ketsid olid samasugused, aga külgedel olid veel mingid märgid. Neid ketse venemaal ei toodetud, olidki mingi kaubavahetuse raames müügil. Tallad kulusid ühe suvega läbi, muidu olid hästi kerged ja mugavad.
Need ei ole hiina ketsid
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2024 12:40

Pilt
Need pole hiina ketsid.
Minu meelest need on hiina ketsid küll. Mul olid ka sellised, aga rohelised. Mõned aastad tagasi leidsin paari selliseid oma vanematekodu panipaigast. Tallad olid kuivaks murenenud ja riie kulunud, aga niipalju tuvastasime küll, et CCCP-is need valmistatud ei olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2024 18:11
Külaline kirjutas: 25 Dets 2024 12:40

Pilt
Need pole hiina ketsid.
Minu meelest need on hiina ketsid küll. Mul olid ka sellised, aga rohelised. Mõned aastad tagasi leidsin paari selliseid oma vanematekodu panipaigast. Tallad olid kuivaks murenenud ja riie kulunud, aga niipalju tuvastasime küll, et CCCP-is need valmistatud ei olnud.
Ei ole
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2024 17:11
Külaline kirjutas: 25 Dets 2024 16:16 Olid küll hiina ketsid, vietnami ketsid olid samasugused, aga külgedel olid veel mingid märgid. Neid ketse venemaal ei toodetud, olidki mingi kaubavahetuse raames müügil. Tallad kulusid ühe suvega läbi, muidu olid hästi kerged ja mugavad.
Need ei ole hiina ketsid
Tenniste sünnimaaks on Ameerika. Algselt nimetati kautšuktalla ja lõuendiriidest pealiste ning nööridega kingi keds’ideks (siit ka eestikeelne nimetus “ketsid”), hiljem teenisid nad rahvasuus hüüdnime sneakers, kuna nendega sai käia nii vaikselt, et see võimaldas lausa hiilida.

80ndatel tootis aasia neid ketse metsikult ja tänagi kõik need sneakersid on toodetud hiinas, malaisias, vietnamis jne.
Küsi ema käest kui ei usu.
Külaline

On küll Hiina ketsid.

Pilt
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 25 Dets 2024 23:32 On küll Hiina ketsid.

Pilt
Need on hiina ketsid, eelmised polnud.
Külaline

WD40 kirjutas: 25 Dets 2024 23:40

Pilt
Muidugi olid, sina olid siis alles kärus kui neid hiinakaid lapsed kandsid.
Külaline

Pilt
Pildil pole ju nõukaaegsed ketsid vaid tänapäevased. Tollel ajal polnud ketsidel karpe.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2024 23:43

Pilt
Pildil pole ju nõukaaegsed ketsid vaid tänapäevased. Tollel ajal polnud ketsidel karpe.
Karbi kohta ei tea, aga õiged hiina ketsid olid Huili nimelised ja need on, esimesed kaks kirjamärki.
Varem oli ka Warrior märk peal.
Kõik teavad ja tunnevad neid Hiinas.
Külaline

See Straume kohviveski oli meil olemas.

Pilt
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot], Triibu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 8 külalist