Uue aasta soovid

vana hea klassika
Külaline

Uue aasta soovid

Postitus Postitas Külaline »

Inimesed ikka soovivad uueks aastaks uusi soove, tegemisi. Kes hakkab kaalu langetama, kes hakkab trenni tegema, kes tahab olla parem inimene.
Ma ise tahan uuel aastal ühe uue äri käima saada. Mõtlesin teha korraliku pausi Eesti ajakirjandusest ja foorumitest. Näiteks delfit pole ma alates suvest kordagi avanud, uuest aastast ei avaks enam ka Postimeest, Õhtulehte, ERR ja ka Arutle foorumiga teeks aastaks lõpparve. See on loll ja rumal foorum, siit ei saa teadmisi ega lahedaid eluteesid lugeda. Tõesti olen ise ka siia natuke kinni jäänud, aga uue aasta soovid ongi ilusad soovid kuidas olla parem ja õnnelikum. Järgmisest aastat ma ise siin foorumis enam ei ole. Aeg on minna edasi uute väljakutsete juurde, ükskõik kui banaalselt see ka ei kõla. :lol: :arrow: :lol:
Külaline

Anonymous kirjutas: 25 Dets 2024 21:50Ma ise tahan uuel aastal ühe uue äri käima saada.
Nii põnev, räägi rohkem. Mis valdkonnas äri ajama hakkad, kas plaanid kaasata ka välisinvestoreid? Kui palju plaanid esimene aasta käivet?
Külaline

Palju ärisid sul juba ebaõnnestunud on?
Külaline

Ärist rääkides. Ei midagi erilist, pigem selline nipet näpet. Elan maal ja ostsin ühe vana karjalauda ära. Plaan on kolmsada siga osta ning seakasvatusega tegelema hakata.
Külaline

Osta ikka põrsad, mitte suured sead.
Külaline

Plaan on tegelikult osta nii suuremaid sigu kui ka põrsaid. Eile lõime klaase kokku uue äri alguse puhul.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2024 23:15 Plaan on tegelikult osta nii suuremaid sigu kui ka põrsaid. Eile lõime klaase kokku uue äri alguse puhul.
Tubli. Suhkruvatiga tõesti enam palju ei teeni.
Külaline

Laudanaiste naljad jäägu teile.
Külaline

Hea plaan, müüd mustalt maha ja ütled, et seakatk tappis kõik ära.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Sooviks leida head naist vanuses kuni 46, mittesuitsetavat ja ülekaaluta kellele sobib maaelu väikelastega mehega.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2024 21:50 Inimesed ikka soovivad uueks aastaks uusi soove, tegemisi. Kes hakkab kaalu langetama, kes hakkab trenni tegema, kes tahab olla parem inimene.
Ma ise tahan uuel aastal ühe uue äri käima saada. Mõtlesin teha korraliku pausi Eesti ajakirjandusest ja foorumitest. Näiteks delfit pole ma alates suvest kordagi avanud, uuest aastast ei avaks enam ka Postimeest, Õhtulehte, ERR ja ka Arutle foorumiga teeks aastaks lõpparve. See on loll ja rumal foorum, siit ei saa teadmisi ega lahedaid eluteesid lugeda. Tõesti olen ise ka siia natuke kinni jäänud, aga uue aasta soovid ongi ilusad soovid kuidas olla parem ja õnnelikum. Järgmisest aastat ma ise siin foorumis enam ei ole. Aeg on minna edasi uute väljakutsete juurde, ükskõik kui banaalselt see ka ei kõla. :lol: :arrow: :lol:
Loodan siiralt, et sa oled foorumi kasutaja Tolmukübe. Palun ole!
Unetu
Kontakt:

Postitus Postitas Unetu »

Tõutäkk kirjutas: 26 Dets 2024 01:01 Sooviks leida head naist vanuses kuni 46, mittesuitsetavat ja ülekaaluta kellele sobib maaelu väikelastega mehega.
Issand, sul on ikka see vanusepiirang naisele! No milleks ometi, sünnitama ta ju ometi enam ei pea hakkama?!
Külaline

Anonymous kirjutas: 26 Dets 2024 08:39Loodan siiralt, et sa oled foorumi kasutaja Tolmukübe. Palun ole!
Tolmukübeme kadudes sureks see hangunud foorum lõplikult.
Andy
Kontakt:

Postitus Postitas Andy »

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 16:14 Tolmukübeme kadudes sureks see hangunud foorum lõplikult.
Kahjuks ta hoogsalt sinnapoole liigubki. Tööelu rubriigis on viimane postitus 24.12. Ometi pikad pühad ja kõigil peaks olema aega lugeda ja kirjutada. Ju siis pole huvi.
Külaline

Andy kirjutas: 26 Dets 2024 19:01
Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 16:14 Tolmukübeme kadudes sureks see hangunud foorum lõplikult.
Kahjuks ta hoogsalt sinnapoole liigubki. Tööelu rubriigis on viimane postitus 24.12. Ometi pikad pühad ja kõigil peaks olema aega lugeda ja kirjutada. Ju siis pole huvi.
Vaikne hääbumine käib jah. Eks põhjuseid on mitmeid. Kui hääbub, siis järelikult ei olnud sellist foorumit inimestele vaja, ju saab arutleda ka teistes foorumites. Ühes teises teemas arutletakse pingsalt selle üle, kuidas aga rohkem oleks võimalik kõike blokkida. Mis sa siin ikka blokid, kui foorumil on kokku sada kasutajat, peletad neist pooled minema :lol:
Külaline

Unetu kirjutas: 26 Dets 2024 16:07
Tõutäkk kirjutas: 26 Dets 2024 01:01 Sooviks leida head naist vanuses kuni 46, mittesuitsetavat ja ülekaaluta kellele sobib maaelu väikelastega mehega.
Issand, sul on ikka see vanusepiirang naisele! No milleks ometi, sünnitama ta ju ometi enam ei pea hakkama?!
Mina jälle vaatan, et küll aeg kaob kiiresti. Kunagi pidid Yxiku naised olema kuni 26, nüüd juba kuni 46. Varsti 66.
Külaline

Unetu kirjutas: 26 Dets 2024 16:07
Aga seksima peab ju hakkama. :lol: :lol: :lol:

Menopaus on ju selle mehe suurim hirmuunenägu. Aga seda ta ei tea, et ka 46-aastane võib juba menopausis olla.
Külaline

Muidu kõik klapib aga sa ei ole rääkinud oma pimedast poolest. Kas tahad selle ka ära mainida?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 16:14
Anonymous kirjutas: 26 Dets 2024 08:39Loodan siiralt, et sa oled foorumi kasutaja Tolmukübe. Palun ole!
Tolmukübeme kadudes sureks see hangunud foorum lõplikult.
Mind tsiteerid. Mina näiteks just selle tolmukübeme pärast siia enam eriti ei kipugi. Kõik kohad on tema mingit jampsi täis kirjutatud. Neid tema teemasid ma ei avagi. Ja teiste kasutajate teemad on on tema teemade alla mattunud ning üsna keeruline on sealt neid üles leida.

Lisaks, mis mind siit foorumist peletab, on see ajuvaba kustutamine moderaatori poolt. Täiesti neutraalseid kommentaare kustutatakse lihtsalt ühe inimese subjektiivse arvamuse, õigemini väärtõlgendamise pärast.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 23:39 Ja teiste kasutajate teemad on on tema teemade alla mattunud ning üsna keeruline on sealt neid üles leida.
Mida ise kasulikku oled teinud?
Räägi mis sinu probleem on, et siin oled?
Ise oled siin, et vinguda?
On mul õigus?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], kaegu, käguan, taivopalm, xqwerty ja 8 külalist