Küllap varsti jälle jõuad, kui tahtmine tuleb! Tite kõrvalt ma magasin ühe aastavahetuse üldse maha, täitsa suva oli sellest õhtust, peaasi, et magada sain.
Kodune aastavahetus - kas teete end ilusaks?
-
Külaline
-
Külaline
Loodame, et teil siis normaalsed mehed, mitte sellised, kes lähevad mõnda "teist laeva tüürima", kui naine tite ettekäändeks võtab, et meest enam ei lõbustata.
-
Külaline
Aga miks ei peaks minema kui naine on kodus nagu kaltakas. Hea naise kõrvalt ei tüürita teisi naisi. Miljar aastat on imetajad lapsi , poegi , kutsikaid kasvatanud. Aga vot Eesti naise jaoks on see midagi ületamatut.Külaline kirjutas: ↑26 Dets 2024 12:05Loodame, et teil siis normaalsed mehed, mitte sellised, kes lähevad mõnda "teist laeva tüürima", kui naine tite ettekäändeks võtab, et meest enam ei lõbustata.
-
Külaline
Mine ära magama, oled jälle purjus. Isegi naiste sõimamine tuleb läbi häda juba välja.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 00:18Aga miks ei peaks minema kui naine on kodus nagu kaltakas. Hea naise kõrvalt ei tüürita teisi naisi. Miljar aastat on imetajad lapsi , poegi , kutsikaid kasvatanud. Aga vot Eesti naise jaoks on see midagi ületamatut.Külaline kirjutas: ↑26 Dets 2024 12:05Loodame, et teil siis normaalsed mehed, mitte sellised, kes lähevad mõnda "teist laeva tüürima", kui naine tite ettekäändeks võtab, et meest enam ei lõbustata.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 23:58
Küllap varsti jälle jõuad, kui tahtmine tuleb! Tite kõrvalt ma magasin ühe aastavahetuse üldse maha, täitsa suva oli sellest õhtust, peaasi, et magada sain.
-
Külaline
Ma see, kes vb pesemagi ei jõuaKülaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 00:18Aga miks ei peaks minema kui naine on kodus nagu kaltakas. Hea naise kõrvalt ei tüürita teisi naisi. Miljar aastat on imetajad lapsi , poegi , kutsikaid kasvatanud. Aga vot Eesti naise jaoks on see midagi ületamatut.Külaline kirjutas: ↑26 Dets 2024 12:05Loodame, et teil siis normaalsed mehed, mitte sellised, kes lähevad mõnda "teist laeva tüürima", kui naine tite ettekäändeks võtab, et meest enam ei lõbustata.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 23:58
Pole meest, pole ka probleemi. Pani putku juba raseduse alguses. Olen üksikvanem.
Niiet lähevad ka juba siis, kui naine pole veel jõudnud kaltsakaks minna
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist