Mis me arvame Eesti Laul 2025 lauludest?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Saadame jälle mõne lapsekese kaarditrikki tegema.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 15:28 Saadame jälle mõne lapsekese kaarditrikki tegema.
Pootsman oskas vähemalt laulda.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 20:42Pootsman oskas vähemalt laulda.
Poolfinaali viimane. Aga mis hetkel see kaarditrikk toimus?
Külaline

No siin foorumis ongi palju vanemaealist rahvast, kes Cashist aru ei saa ja ei peagi saama. Eurovisioon on uuesti populaarsust kogumas just noortemate seas ning nendest lugudest on sellega tõenäoliselt suurim võimalus normaalset kohta saavutada. Keegi ei viitsi juba ammu mingit laval huilgamist või rahvalaule kuulata.
Külaline

Pigem siis esindagu see Cashi lugu kui mingi järjekordne tagumikku hööritav tibi à la Balkan, Venemaa ja Kreeka.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 22:47 Pigem siis esindagu see Cashi lugu kui mingi järjekordne tagumikku hööritav tibi à la Balkan, Venemaa ja Kreeka.
Kahjuks jah hööritamise peale ei panustaks. Selles need Balkanid ja muud tibid võidavad kindlalt, kehad ka seksikamad. Meil annab ainult laulu ja lauluoskusega lüüa.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 22:12 No siin foorumis ongi palju vanemaealist rahvast, kes Cashist aru ei saa ja ei peagi saama. Eurovisioon on uuesti populaarsust kogumas just noortemate seas ning nendest lugudest on sellega tõenäoliselt suurim võimalus normaalset kohta saavutada. Keegi ei viitsi juba ammu mingit laval huilgamist või rahvalaule kuulata.
Nooremad, st kuni 10 aastased?

Mu testosteroon ei ole lihtsalt piisavalt madal et käärijä ja 5miinust sugustest naiselikest edvistamisnumbritest aru saada.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 23:04
Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 22:12 No siin foorumis ongi palju vanemaealist rahvast, kes Cashist aru ei saa ja ei peagi saama. Eurovisioon on uuesti populaarsust kogumas just noortemate seas ning nendest lugudest on sellega tõenäoliselt suurim võimalus normaalset kohta saavutada. Keegi ei viitsi juba ammu mingit laval huilgamist või rahvalaule kuulata.

Mu testosteroon ei ole lihtsalt piisavalt madal et käärijä ja 5miinust sugustest naiselikest edvistamisnumbritest aru saada.
Minu jutt ei olnud isiklikust eelistusest, vaid sellest, mis edu tooks. Käärijä ja eelmise aasta Joosti lugu on just need, mis hetkel peale lähevad ja Tommy Cash kuulub ka samasse repertuaari. Noortemate all pidasin silmas teismelisi ja veidi vanemaid ilmselgelt, algkooliealised vaevalt seda vaatavad ja hääletusprotsessist osa võtavad, eks. Aga muidugi võib ka Sahlene jt beibi-beibit edasi fännata, selles ei ole midagi halba.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 11:49
Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 23:04

Minu jutt ei olnud isiklikust eelistusest, vaid sellest, mis edu tooks. Käärijä ja eelmise aasta Joosti lugu on just need, mis hetkel peale lähevad ja Tommy Cash kuulub ka samasse repertuaari. Noortemate all pidasin silmas teismelisi ja veidi vanemaid ilmselgelt, algkooliealised vaevalt seda vaatavad ja hääletusprotsessist osa võtavad, eks. Aga muidugi võib ka Sahlene jt beibi-beibit edasi fännata, selles ei ole midagi halba.
Kas sulle endale siis ei meeldigi, toetad lihtsalt sellepärast kuna on loodud ettekujutus kui millegist jube popist ja noortepärasest? Nii hõlpsasti vahetad oma muusikamaitse ja väärikuse kultuurimarksismi vastu? Ma ise ei ole tähele pannud, et üle 10 aastased sellist muusikat fännaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, Kõuts, Semrush [Bot], taivopalm, YaCy [Bot] ja 6 külalist