Ma ei mõista meeste mõttemaailma
-
Külaline
Ma ei mõista meeste mõttemaailma
Ma nagu päriselt ka ei saa neist aru. Meil jälle kodus draama lahti ja täiesti mõttetul teemal. Laps magab päeval, on juba maganud 1.5h. Siis äkki avastab mees et võiks minna se***ma.... ma ütlen et mõte on väga hea, aga laps hakkab kohe-kohe ärkama ja mina ei riskiks minna praegu enam. Ja siis sadas sealt mulle kaela, et miks ma ise siis varem ei avaldanud soovi.... no krt võtaks, ma tegin tööd ja ei vaadanud kella tõesti et millal võiks minna..... Mees oli valmis kasvõi kohe minema, teda üldse ei kõigutanud et laps on kohe ärkamas ja uks lukku ei käi. . Muide laps ärkaski täpselt 15min pärast. Me isegi poleks midagi teha jõudnud.... ja nüüd tal nägu mossis ja mina jälle kõiges süüdi. Muide meil ei käi magamistoa uks luku. No andke, mehed, andeks, aga ma tõesti ei soovi minna se**ma kui ma tean et laps on kohe ärkamas ja uks ei käi lukku ka veel....ausalt öelda, mulle nagu päriselt ei mahu selline mtlemine pähe...
-
Külaline
Seksida julged, aga seda sõna välja kirjutada ei julge?
Muide, see pole ropp sõna.
Muide, see pole ropp sõna.
-
Külaline
Las mees paneb magamistoale riivi siis.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 16:47 Ma nagu päriselt ka ei saa neist aru. Meil jälle kodus draama lahti ja täiesti mõttetul teemal. Laps magab päeval, on juba maganud 1.5h. Siis äkki avastab mees et võiks minna se***ma.... ma ütlen et mõte on väga hea, aga laps hakkab kohe-kohe ärkama ja mina ei riskiks minna praegu enam. Ja siis sadas sealt mulle kaela, et miks ma ise siis varem ei avaldanud soovi.... no krt võtaks, ma tegin tööd ja ei vaadanud kella tõesti et millal võiks minna..... Mees oli valmis kasvõi kohe minema, teda üldse ei kõigutanud et laps on kohe ärkamas ja uks lukku ei käi. . Muide laps ärkaski täpselt 15min pärast. Me isegi poleks midagi teha jõudnud.... ja nüüd tal nägu mossis ja mina jälle kõiges süüdi. Muide meil ei käi magamistoa uks luku. No andke, mehed, andeks, aga ma tõesti ei soovi minna se**ma kui ma tean et laps on kohe ärkamas ja uks ei käi lukku ka veel....ausalt öelda, mulle nagu päriselt ei mahu selline mtlemine pähe...
-
Külaline
Me jõuaksime küll 15 minutiga hakkama saada. Kõik jõuaksid, kui ainult tahtmist oleks. Sinu puhul tundub, et tahad vinguda, mitte seksida.
-
Külaline
Kuhu eelmäng jääb?Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 17:09 Me jõuaksime küll 15 minutiga hakkama saada. Kõik jõuaksid, kui ainult tahtmist oleks. Sinu puhul tundub, et tahad vinguda, mitte seksida.
-
Külaline
Jaa, aga seksima hakates sa ei tea, kas sul on aega 3, 7 või 15 minutit. Naine ei saa sellises valves ja pingesolekus seksist midagi. Järjekordne kodurahu huvides teostatud akt. Lõpuks lähevadki lahku, sest ei ole üks ega teine selles kooselus rahul.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 17:09 Me jõuaksime küll 15 minutiga hakkama saada. Kõik jõuaksid, kui ainult tahtmist oleks. Sinu puhul tundub, et tahad vinguda, mitte seksida.
Mees tehku varem suu lahti või ärgu hiljem vingugu. Või siis otsiski põhjust, et saaks mossitada ja sõpradega välja minna.
-
Külaline
Sul õigus. Ei ole nii, et tahab ja kohe peab saama. Aru peab ka sinust saama. Mõlemale peab aeg sobima. Mingu tehku omal ise käega, kui nii kiiresti tahab saada.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 16:47 Muide laps ärkaski täpselt 15min pärast. Me isegi poleks midagi teha jõudnud.... ja nüüd tal nägu mossis
Mulle kõlab nagu otsitud põhjus. Laps võib üldse igal ajal üles tõusta, pole mingit garantiid, kogu aeg pead poole kõrvaga kuulatama. Pange toale riiv ette.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 18:38Jaa, aga seksima hakates sa ei tea, kas sul on aega 3, 7 või 15 minutit. Naine ei saa sellises valves ja pingesolekus seksist midagi. Järjekordne kodurahu huvides teostatud akt. Lõpuks lähevadki lahku, sest ei ole üks ega teine selles kooselus rahul.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 17:09 Me jõuaksime küll 15 minutiga hakkama saada. Kõik jõuaksid, kui ainult tahtmist oleks. Sinu puhul tundub, et tahad vinguda, mitte seksida.
Mees tehku varem suu lahti või ärgu hiljem vingugu. Või siis otsiski põhjust, et saaks mossitada ja sõpradega välja minna.
Kas sul läks nii?
Sa ei vastanud küsimusele.
-
Külaline
Seksida saab ju õhtul ka, kui laps ööunne läheb. Homme on ju puhkepäev, ei pea vara magama minema. Kui ollaksse lapsevanemad, ei saagi seksida igal suva ajal, õudne uudis küll nüüd.
-
Külaline
Kuldne kesktee oleks olnud selline, kus naine oleks mehele käega teinud. Miks peab abielumees endale ise käega tegema?Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 18:53Mõlemale peab aeg sobima. Mingu tehku omal ise käega, kui nii kiiresti tahab saada.
-
Külaline
Ei tea jah, mis siis veel saab, kui laps ei magagi lõunaund. Peab lausa päev otsa seksita olema. Või mis siis saab, kui teismelised on, need ei maga öösel kah.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 20:09 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Ja miks naine peab talle tegema? Seks on vastastikune mõnu, mitte kellegi teenindamine.
-
Külaline
See oleks olnud selline "hundid söönud lambad terved" variant. Ma olen nõus, et selline kiirustades tehtud seks pole midagi väärt (laps võib kohe ärgata) ja TA tegi õigesti, et ei allunud mehe soovidele. Aga soovitada abielumehele käega tegemist...no ma ei tea.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 20:19Ja miks naine peab talle tegema? Seks on vastastikune mõnu, mitte kellegi teenindamine.
-
Külaline
Väga normaalne on, kui seksida ei saa. Miks naine peaks tegema, kes ise sellest midagi ei saa. Saapapaelu siduma ja hambaid pesema peab ka naine?Aga soovitada abielumehele käega tegemist...no ma ei tea.
-
Külaline
Mis selles valet on?Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 20:27Aga soovitada abielumehele käega tegemist...no ma ei tea.
Ka abieluinimesed rahuldavad ennast ise, kui teisele parasjagu ei sobi või tervise pärast rivist väljas ollakse aga isu on suur.
-
Külaline
Ei see ei ole kompromiss.
-
Külaline
Jäägu sulle sinu arvamus, ma edasi ei soovi sel juhul vaielda. Ära unusta miinustadaKülaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 20:33Ei see ei ole kompromiss.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Roosad tulbid ja 3 külalist