Ma ei mõista meeste mõttemaailma

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 20:42
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 20:36Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Eks olen ikka proovinud ja ei paku mitte midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 21:00Eks olen ikka proovinud ja ei paku mitte midagi.
Oled gaymees?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 21:00
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 20:42
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 20:36Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Eks olen ikka proovinud ja ei paku mitte midagi.
Ei paku sulle midagi, kui teisele head teed?
Mul küll on hea, kui teine naudib.
Eelmäng naisele ei paku ju ka mehele otseselt midagi. Keelega limpsimine ka mitte.
Külaline

Minu meelest pole üldse vahet, mis see seksist keeldumise põhjus on. Kui ei taha hetkel, siis ei taha. Ja mehel ei ole siin pirtsutada midagi. Selline väljapressiv käitumine mehe poolt on vastik.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 20:18
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 18:53Mõlemale peab aeg sobima. Mingu tehku omal ise käega, kui nii kiiresti tahab saada.
Kuldne kesktee oleks olnud selline, kus naine oleks mehele käega teinud. Miks peab abielumees endale ise käega tegema?
Kes siis veel? Olgu üldse õnnelik, et tal selline lapse kõrvalt vaba aeg on. Mida jälkust siin rääkimas :D
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 20:54
WD40 kirjutas: 27 Dets 2024 19:52
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 19:22
Postitus on kustutatud
Sa ei vastanud küsimusele.
Postitus on kustutatud
Sa ei vastanud ikka veel küsimusele.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 20:27
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 20:19Ja miks naine peab talle tegema? Seks on vastastikune mõnu, mitte kellegi teenindamine.
See oleks olnud selline "hundid söönud lambad terved" variant. Ma olen nõus, et selline kiirustades tehtud seks pole midagi väärt (laps võib kohe ärgata) ja TA tegi õigesti, et ei allunud mehe soovidele. Aga soovitada abielumehele käega tegemist...no ma ei tea.
Abielumees võib endale ka suuga teha, kui ulatab. Üldiselt ei ulata, seega tehku käega.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 20:32
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 20:30Miks naine peaks tegema, kes ise sellest midagi ei saa.
Postitus on kustutatud
Kus see kompromiss oli? Kompromiss oleks siis olnud, kui mees oleks lakkunud naise orgasmini. Seejärel oleks naine teinud käega.
Külaline

WD40 kirjutas: 27 Dets 2024 21:20 Sa ei vastanud ikka veel küsimusele.
Millisele küsimusele?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 21:22Kompromiss oleks siis olnud, kui mees oleks lakkunud naise orgasmini. Seejärel oleks naine teinud käega.
Olgem täpsemad. Mees teeb naisele käega ja samal ajal teeb naine mehele käega. Mõlemad on riides, ainult püksid on natukene allapoole nihutatud. Kui laps peaks ärkama, saab tegevuse kiirelt katkestada.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 21:14Eelmäng naisele ei paku ju ka mehele otseselt midagi.
Inimesed on erinevad. Mõni mees naudib naisele käega tegemist ja vastupidi. Mõni jälle ei naudi. Inimesed on erinevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 21:32
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 21:22Kompromiss oleks siis olnud, kui mees oleks lakkunud naise orgasmini. Seejärel oleks naine teinud käega.
Olgem täpsemad. Mees teeb naisele käega ja samal ajal teeb naine mehele käega. Mõlemad on riides, ainult püksid on natukene allapoole nihutatud. Kui laps peaks ärkama, saab tegevuse kiirelt katkestada.
See, kellel on suurem soov, annab endast rohkem. Lihtne.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 21:36See, kellel on suurem soov, annab endast rohkem. Lihtne.
Aga kuhu jääb vastu tulemine kaaslasele? Täna tulen mina sulle vastu ja homme sina mulle
Külaline

Ei tea, miks selle käega tegemise peale nüüd jutt läks, nagu see oleks kuidagi parem, kui aega ei olnud. Samahästi oleks saanud kiirelt seksida kuskil vannitoas ja ukse kinni panna. Minu jaoks pole käega tegemine üldse kuigi erutav ja jätaks parem ära kui sellega hakkaks jamama. Ja ei saa üldse sellest ka aru, miks nüüd siis just sellel lapse uneajal seksimisest selline maailma olulisim probleem tehakse. Kui mees sedasi õiendab, siis ei ole naisel seksisoovi ka mitte õhtul ega üldse millalgi lähimal ajal.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 21:26
WD40 kirjutas: 27 Dets 2024 21:20 Sa ei vastanud ikka veel küsimusele.
Millisele küsimusele?
Millisel põhjusel mehed naistega suhteid otsivad ja hoiavad? Kui välja jääb seks
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 00:01
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 23:56
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 21:37

Aga kuhu jääb vastu tulemine kaaslasele? Täna tulen mina sulle vastu ja homme sina mulle
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Nalja teed või? Mul on ikka mingi eneseaustus ka, dziisas.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 21:32Olgem täpsemad. Mees teeb naisele käega ja samal ajal teeb naine mehele käega. Mõlemad on riides, ainult püksid on natukene allapoole nihutatud. Kui laps peaks ärkama, saab tegevuse kiirelt katkestada
Uskumatu. Mis mõnu sellest küll kumbki peaks tundma? Eriti veel kiirest katkestamisest?
See pole ju seks ega midagi, puhas jama.
Saime mehega ikka palju paremini oma vajadusi rahuldatud laste kõrvalt, leidsime piisavalt võimalusi, kui ei pidanud kiirustama.
Mõlemad arvestasime alati lastega, see ju selge, et nii peab.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 20:27
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 20:19Ja miks naine peab talle tegema? Seks on vastastikune mõnu, mitte kellegi teenindamine.
See oleks olnud selline "hundid söönud lambad terved" variant. Ma olen nõus, et selline kiirustades tehtud seks pole midagi väärt (laps võib kohe ärgata) ja TA tegi õigesti, et ei allunud mehe soovidele. Aga soovitada abielumehele käega tegemist...no ma ei tea.
Pigem ikka "hundid söönud hundid terved" variant.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 01:53
WD40 kirjutas: 28 Dets 2024 00:00
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 21:26
Millisele küsimusele?
Millisel põhjusel mehed naistega suhteid otsivad ja hoiavad? Kui välja jääb seks
Postitus on kustutatud
Sa ei vasta küsimusele.
Külaline

WD40 kirjutas: 28 Dets 2024 06:28 Millisel põhjusel mehed naistega suhteid otsivad ja hoiavad? Kui välja jääb seks
Vasta ise millist vastust sa saada tahad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 2 külalist