Ma ei mõista meeste mõttemaailma

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 16:55 Seksida julged, aga seda sõna välja kirjutada ei julge? :roll:
Muide, see pole ropp sõna.
Siin foorumis ei tea midagi. Sõna l..ts on näiteks kategooriliselt keelatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 11:28
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 16:55 Seksida julged, aga seda sõna välja kirjutada ei julge? :roll:
Muide, see pole ropp sõna.
Siin foorumis ei tea midagi. Sõna l..ts on näiteks kategooriliselt keelatud.
See ongi ju solvav sõna. Küll aga kustutati ära vastused, kus on sõna "naiselik", sellest ma ei saa aru.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 07:22
Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 00:35
Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 00:01

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Mitte mingil juhul. Minu kaaslane on minuga arvestav isik, mitte jobu.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 09:43
WD40 kirjutas: 28 Dets 2024 06:28 Millisel põhjusel mehed naistega suhteid otsivad ja hoiavad? Kui välja jääb seks
Vasta ise millist vastust sa saada tahad.
Vastus on ju ilmselge.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 12:33
WD40 kirjutas: 28 Dets 2024 12:13
Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 09:43
Vasta ise millist vastust sa saada tahad.
Vastus on ju ilmselge.
Postitus on kustutatud
Ma enne kirjutasin meeste ja naiste seksi erinevusest, loe seda ka. Teineteisele peab vastu tulema, muidu ei tule midagi välja
Külaline

WD40 kirjutas: 28 Dets 2024 12:50
WD40 kirjutas: 28 Dets 2024 12:13

Vastus on ju ilmselge.
Postitus on kustutatud
Ma enne kirjutasin meeste ja naiste seksi erinevusest, loe seda ka. Teineteisele peab vastu tulema, muidu ei tule midagi välja
Lihtne, mees teeb siis endale käega. Vastutulek, et ei peaks oma naist kurnama.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 13:08

Kahjuks ei saa sinusugused aru, et head seksi saad siis, kui naise soovidega ka arvestad. Mitte ei roni suva ajal selga, mossitad ja survestad. Kui naist hästi kohelda, muutub su seksi kvaliteet tunduvalt paremaks. Ma ei tea, mis mees see selline on, kes surub seksi peale, mingit käega lahtilöömist vms asja, mis naisele ei paku midagi. Mul oleks vastik seksida inimesega sellisel hetkel, kui ta pole sellest huvitatud. Kogu see suhtumine läheb üle ka tervsesse suhtesse. Sellepärast su suhted ongi kõik halvad olnud. Ja lõpuks ei tahagi naine sinuga üldse seksida. Alles siis saab selline mees aru, et midagi on viltu, kuigi probleemid algasid muust.
Täpselt nii. Ja jätab naise tassi täitmata, sest enda oma on tühi.

Sellest on palju kirjutatud, lugege mõni raamat ka vahelduseks läbi.
Külaline

WD40 kirjutas: 28 Dets 2024 13:31

Naise tass ei vajagi täitmist(teemaalgataja). Selle osa võiks ka siis neist raamatutest välja otsida. Et kui üks ei ei taha siis "kodurahu" huvides ei pea ka sunniviisiliselt teise tassi täitma.
Gitsa
Kontakt:

Postitus Postitas Gitsa »

WD40 kirjutas: 28 Dets 2024 08:33
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 16:47 Ma nagu päriselt ka ei saa neist aru. Meil jälle kodus draama lahti ja täiesti mõttetul teemal. Laps magab päeval, on juba maganud 1.5h. Siis äkki avastab mees et võiks minna se***ma.... ma ütlen et mõte on väga hea, aga laps hakkab kohe-kohe ärkama ja mina ei riskiks minna praegu enam. Ja siis sadas sealt mulle kaela, et miks ma ise siis varem ei avaldanud soovi.... no krt võtaks, ma tegin tööd ja ei vaadanud kella tõesti et millal võiks minna..... Mees oli valmis kasvõi kohe minema, teda üldse ei kõigutanud et laps on kohe ärkamas ja uks lukku ei käi. . Muide laps ärkaski täpselt 15min pärast. Me isegi poleks midagi teha jõudnud.... ja nüüd tal nägu mossis ja mina jälle kõiges süüdi. Muide meil ei käi magamistoa uks luku. No andke, mehed, andeks, aga ma tõesti ei soovi minna se**ma kui ma tean et laps on kohe ärkamas ja uks ei käi lukku ka veel....ausalt öelda, mulle nagu päriselt ei mahu selline mtlemine pähe...
Postitus on kustutatud
Ei, seks ei ole vajadus, nagu söömine või ainevahetuse jääkide väljutamine. Kui sa ei söö, siis sured nädala-paari pärast ära. Kui sa tualetis ei käi, siis saabub surm palju kiiremini.
Ilma seksimata ei ole ükski mees veel ära surnud. Jah, ta ei pruugi ennast hästi tunda, aga ta ei sure. Kuidas siis mehed sõjaväes hakkama saavad? Või kui neil naist ei ole, aga tasulisi seksiteenuseid kasutada ei saa või ei soovi?

Ma vastan siis juba sinu küsimusele ka, et milleks on mehel naist vaja, kui mitte ainult seksiks. Heal armastavalt naisel on mehele väga palju pakkuda. Naine annab mehele armastust, energiat, inspiratsiooni - muuhulgas ka läbi kvaliteetse seksi. Kui naine läheb mehega vastumeelselt voodisse, olles ise pinges, sest laps võib iga hetk üles ärgata - siis kvaliteetset seksi sealt ei tule. See küll rahuldab mehe füsioloogilisi vajadusi - aga energiavahetuse mõttes on see täpselt sama hea (või halb) kui eneserahuldamine.

Milleks on veel naist vaja?
Naine jääb rasedaks, sünnitab, imetab lapsi. Surrogaatemade teenus on väga kallis, abielus/püsisuhtes mees saab seda tasuta. Lisaks sellele, et kogu see protsess on füüsiliselt tihtipeale raske, ebameeldiv või valus, ei mõju see naise karjäärile ka eriti hästi. Mees saab isaks (enamasti) nii, et ta ei pea oma tervist ega karjääri ohtu seadma.
Naine - hea, armastav naine - on oma mehele ka mõnus vestluskaaslane, vastavalt huvidele ka teatris/kinos/kontserditel käimise kaaslane, trennikaaslane, reisikaaslane...
Naised käivad tänapäeval enamasti ka tööl, nii et finantsiliselt on enamus naisi ka kasulikud :P . Need, kes ei käi, panustavad kodus rohkem, nii et mees ei pea muretsema, kas söök on laual, pesu pestud, kodu korras, lapsed lasteaiaks-kooliks valmis jne.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 16:58
WD40 kirjutas: 28 Dets 2024 13:31

Naise tass ei vajagi täitmist(teemaalgataja). Selle osa võiks ka siis neist raamatutest välja otsida. Et kui üks ei ei taha siis "kodurahu" huvides ei pea ka sunniviisiliselt teise tassi täitma.
Ikka vajab. Naine vajab mõistmist, tähelepanu ja truudust.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 17:51
mees ei pea muretsema, kas söök on laual, pesu pestud, kodu korras, lapsed lasteaiaks-kooliks valmis jne.
Postitus on kustutatud
Võiks arvata, et ilma naisteta jäävad need asjad tegemata :lol:
Mehed lihtsalt ei jahu pesemisest või söömisest või muust lihtsast asjast nagu see oleks kangelastegu.
Külaline

WD40 kirjutas: 28 Dets 2024 18:42 Postitus on kustutatud
Olen naine ja kui kurb see ka pole, siis siin on tõesti meeste mõttekäik just selline. Jah, see võib olla objektiivselt õige, et meestel on seks vajadus, mitte lihtsalt fun, munad hakkavad lausa valutama, olen kuulnud, aga sellest meeste mõtteviisist ma aru ei saa, et kui oma naiselt piisavalt seksi ei saa (loe: siis, kui mehel seksisoov tekib ja juba 10 minutit on oodatud ka), siis tuleb armuke võtta, sest enda rahuldamine pole variant. Nii nagu siinne mees end väljendab, mõtlevad paljud mehed - ei oska öelda, kas kõik. Vb noorem generatsioon suhtub teisiti juba, nagu paljudesse asjadesse, mina räägin 40-50 meestest.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 19:15
Olen naine ja kui kurb see ka pole, siis siin on tõesti meeste mõttekäik just selline. Jah, see võib olla objektiivselt õige, et meestel on seks vajadus, mitte lihtsalt fun, munad hakkavad lausa valutama, olen kuulnud, aga sellest meeste mõtteviisist ma aru ei saa, et kui oma naiselt piisavalt seksi ei saa (loe: siis, kui mehel seksisoov tekib ja juba 10 minutit on oodatud ka), siis tuleb armuke võtta, sest enda rahuldamine pole variant. Nii nagu siinne mees end väljendab, mõtlevad paljud mehed - ei oska öelda, kas kõik. Vb noorem generatsioon suhtub teisiti juba, nagu paljudesse asjadesse, mina räägin 40-50 meestest.
See pole mingi minu väljamõeldis. Lugege ometi raamatuid! Meeste ja naiste vajadused on erinevad. Seda tuleb lihtsalt teada.
Naistel on vaja tähelepanu, mõistmist ja turvalisust. Meestel seda kõike vaja pole, enamasti, üldse mitte. Seksi naistel vaja pole, enamasti, üldse mitte. Hea kui on, aga ilma pole ka paha.

Sa ei saa naisele öelda, et milleks sulle see tähelepanu? Hakka enesekindlaks. Milleks sulle see valideerimine? Kas peeglisse vaatamine pole variant?
Sama asi meestega
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 19:48
Postitus on kustutatud
Mul oli täpselt samade sõnadega sama mõte seda lugedes.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 19:48 Postitus on kustutatud
Pigem pole sa ühegi mehega nii avameelselt rääkinud. Eks nad ka teavad, mida naised kuulda tahavad, ja teavad sedagi, et oma päris mõtete avaldamine pole alati kõige õigem viis häid suhteid hoida.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 20:21
Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 19:48 Postitus on kustutatud
Pigem pole sa ühegi mehega nii avameelselt rääkinud. Eks nad ka teavad, mida naised kuulda tahavad, ja teavad sedagi, et oma päris mõtete avaldamine pole alati kõige õigem viis häid suhteid hoida.
Millest võib järeldada tõsiseid käitumisprobleeme, millega kaasnevad nn virisevad naised.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Tegelikult naisi ei huvita tõde. Neid huvitab võit.
Mehed otsivad loogilist lahendust, naised otsivad emotsionaalselt nõrka kohta, mida manipuleerida ja kuhu täiest jõust virutada.
Seetõttu pole mingit mõtet ühegi naisterahvaga vaielda.
Sapienti sat.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 19:22
WD40 kirjutas: 27 Dets 2024 19:06
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 18:53
Sul õigus. Ei ole nii, et tahab ja kohe peab saama. Aru peab ka sinust saama. Mõlemale peab aeg sobima. Mingu tehku omal ise käega, kui nii kiiresti tahab saada.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Sa jäta oma number siia, Sa oled nii tore, mistev ja heasüdamlik mees. Kõik selle foorumi ekskäod perekoolist tahaksid sinuga tutvuda. Ja ohtralt seksida kuna sina hoolitsed selle eest, et naine saaks enne sind korduvalt, korduvalt.
Külaline

Gitsa kirjutas: 28 Dets 2024 17:21
WD40 kirjutas: 28 Dets 2024 08:33
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 16:47 Ma nagu päriselt ka ei saa neist aru. Meil jälle kodus draama lahti ja täiesti mõttetul teemal. Laps magab päeval, on juba maganud 1.5h. Siis äkki avastab mees et võiks minna se***ma.... ma ütlen et mõte on väga hea, aga laps hakkab kohe-kohe ärkama ja mina ei riskiks minna praegu enam. Ja siis sadas sealt mulle kaela, et miks ma ise siis varem ei avaldanud soovi.... no krt võtaks, ma tegin tööd ja ei vaadanud kella tõesti et millal võiks minna..... Mees oli valmis kasvõi kohe minema, teda üldse ei kõigutanud et laps on kohe ärkamas ja uks lukku ei käi. . Muide laps ärkaski täpselt 15min pärast. Me isegi poleks midagi teha jõudnud.... ja nüüd tal nägu mossis ja mina jälle kõiges süüdi. Muide meil ei käi magamistoa uks luku. No andke, mehed, andeks, aga ma tõesti ei soovi minna se**ma kui ma tean et laps on kohe ärkamas ja uks ei käi lukku ka veel....ausalt öelda, mulle nagu päriselt ei mahu selline mtlemine pähe...
Postitus on kustutatud
Ei, seks ei ole vajadus, nagu söömine või ainevahetuse jääkide väljutamine. Kui sa ei söö, siis sured nädala-paari pärast ära. Kui sa tualetis ei käi, siis saabub surm palju kiiremini.
Ilma seksimata ei ole ükski mees veel ära surnud. Jah, ta ei pruugi ennast hästi tunda, aga ta ei sure. Kuidas siis mehed sõjaväes hakkama saavad? Või kui neil naist ei ole, aga tasulisi seksiteenuseid kasutada ei saa või ei soovi?

Ma vastan siis juba sinu küsimusele ka, et milleks on mehel naist vaja, kui mitte ainult seksiks. Heal armastavalt naisel on mehele väga palju pakkuda. Naine annab mehele armastust, energiat, inspiratsiooni - muuhulgas ka läbi kvaliteetse seksi. Kui naine läheb mehega vastumeelselt voodisse, olles ise pinges, sest laps võib iga hetk üles ärgata - siis kvaliteetset seksi sealt ei tule. See küll rahuldab mehe füsioloogilisi vajadusi - aga energiavahetuse mõttes on see täpselt sama hea (või halb) kui eneserahuldamine.

Milleks on veel naist vaja?
Naine jääb rasedaks, sünnitab, imetab lapsi. Surrogaatemade teenus on väga kallis, abielus/püsisuhtes mees saab seda tasuta. Lisaks sellele, et kogu see protsess on füüsiliselt tihtipeale raske, ebameeldiv või valus, ei mõju see naise karjäärile ka eriti hästi. Mees saab isaks (enamasti) nii, et ta ei pea oma tervist ega karjääri ohtu seadma.
Naine - hea, armastav naine - on oma mehele ka mõnus vestluskaaslane, vastavalt huvidele ka teatris/kinos/kontserditel käimise kaaslane, trennikaaslane, reisikaaslane...
Naised käivad tänapäeval enamasti ka tööl, nii et finantsiliselt on enamus naisi ka kasulikud :P . Need, kes ei käi, panustavad kodus rohkem, nii et mees ei pea muretsema, kas söök on laual, pesu pestud, kodu korras, lapsed lasteaiaks-kooliks valmis jne.

Enamus sinu väidetest ei pea lihtsalt paika. Eriti tänapäeval. Isegi lapse võid saada teenust sisse ostes. Rääkides muudest sinu poolt välja pakutud teenustest. Miks peab mees ennast alandama, roomama ja lipitsema naise ees, et saada midagigigi vastu sellest millest sa siin kirjutad. Ei. Lihtsam ja odavam on osta teenused sisse ja elu nautida. Tule oma eelmisest sajandist välja.
Finantsile võrdus on labane vale. Enamus naisi. Ehk siis 90% naistest teenuvad ca 50% vähem kui mehed. Ja kui see nüüd ühte katlasse oanna on see sinu arust õigalne? Vastan ise. Ei ole.
Külaline

Hakkavadki munad valutama. Lisaks tekivad eesnäärme põletikud ja muu selline asi. Kui mees naist ei taha. Ei ihalda teda. Ei austa teda. Ei usalda teda. Siis miks peaks mees seda tegema. Ei peagi. Ta saab kõike. Mõistmist, puudutusi, seksi jne ka mujalt. Väga lihtne. Mida aeg edasi seda rohkem meestel on hakanud silmad avanema ja nad ei alanda enam ennast nn "naise/elukaaslase" eest. Nad ei taha ka enam õnnetud olla ja oma soove maha suruda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline