Ma ei mõista meeste mõttemaailma

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 21:19
Gitsa kirjutas: 28 Dets 2024 17:21
WD40 kirjutas: 28 Dets 2024 08:33
Postitus on kustutatud
Ei, seks ei ole vajadus, nagu söömine või ainevahetuse jääkide väljutamine. Kui sa ei söö, siis sured nädala-paari pärast ära. Kui sa tualetis ei käi, siis saabub surm palju kiiremini.
Ilma seksimata ei ole ükski mees veel ära surnud. Jah, ta ei pruugi ennast hästi tunda, aga ta ei sure. Kuidas siis mehed sõjaväes hakkama saavad? Või kui neil naist ei ole, aga tasulisi seksiteenuseid kasutada ei saa või ei soovi?

Ma vastan siis juba sinu küsimusele ka, et milleks on mehel naist vaja, kui mitte ainult seksiks. Heal armastavalt naisel on mehele väga palju pakkuda. Naine annab mehele armastust, energiat, inspiratsiooni - muuhulgas ka läbi kvaliteetse seksi. Kui naine läheb mehega vastumeelselt voodisse, olles ise pinges, sest laps võib iga hetk üles ärgata - siis kvaliteetset seksi sealt ei tule. See küll rahuldab mehe füsioloogilisi vajadusi - aga energiavahetuse mõttes on see täpselt sama hea (või halb) kui eneserahuldamine.

Milleks on veel naist vaja?
Naine jääb rasedaks, sünnitab, imetab lapsi. Surrogaatemade teenus on väga kallis, abielus/püsisuhtes mees saab seda tasuta. Lisaks sellele, et kogu see protsess on füüsiliselt tihtipeale raske, ebameeldiv või valus, ei mõju see naise karjäärile ka eriti hästi. Mees saab isaks (enamasti) nii, et ta ei pea oma tervist ega karjääri ohtu seadma.
Naine - hea, armastav naine - on oma mehele ka mõnus vestluskaaslane, vastavalt huvidele ka teatris/kinos/kontserditel käimise kaaslane, trennikaaslane, reisikaaslane...
Naised käivad tänapäeval enamasti ka tööl, nii et finantsiliselt on enamus naisi ka kasulikud :P . Need, kes ei käi, panustavad kodus rohkem, nii et mees ei pea muretsema, kas söök on laual, pesu pestud, kodu korras, lapsed lasteaiaks-kooliks valmis jne.

Enamus sinu väidetest ei pea lihtsalt paika. Eriti tänapäeval. Isegi lapse võid saada teenust sisse ostes. Rääkides muudest sinu poolt välja pakutud teenustest. Miks peab mees ennast alandama, roomama ja lipitsema naise ees, et saada midagigigi vastu sellest millest sa siin kirjutad. Ei. Lihtsam ja odavam on osta teenused sisse ja elu nautida. Tule oma eelmisest sajandist välja.
Finantsile võrdus on labane vale. Enamus naisi. Ehk siis 90% naistest teenuvad ca 50% vähem kui mehed. Ja kui see nüüd ühte katlasse oanna on see sinu arust õigalne? Vastan ise. Ei ole.
Miks mees üldse peab end alandama, roomama ja lipitsema naise ees? Miks ta ei võiks lihtsalt normaalne olla? (ma pole see, keda tsiteerid)
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 21:24 Nad ei taha ka enam õnnetud olla ja oma soove maha suruda.
Woke-maailm, ütleksin. Valik ego ja mittetõbras olemise vahel. Usu mind, ei suru need naised midagi vähem oma soove alla kui mehed. Ongi ilmselt tulevik, et iseteadlikud naised hakkavad naistega paari minema ja meestele jäävad need ülejäänud naised ning - palju õnne - teised mehed. Nagu sinu enda jutust mõista võib, on naised asendamatud, mitte üks muu asi maailmas neid ei asenda - edu siis, selliselt käitudes hakkate varsti nende viimaste riismete ees lipitsema, kes veel mehi tahavad. Teie, mehed, olete paraku asendatavad. Sorri.
Külaline

Gitsa kirjutas: 28 Dets 2024 17:21
WD40 kirjutas: 28 Dets 2024 08:33
Postitus on kustutatud
Ei, seks ei ole vajadus, nagu söömine või ainevahetuse jääkide väljutamine. Kui sa ei söö, siis sured nädala-paari pärast ära. Kui sa tualetis ei käi, siis saabub surm palju kiiremini.
Ilma seksimata ei ole ükski mees veel ära surnud. Jah, ta ei pruugi ennast hästi tunda, aga ta ei sure. Kuidas siis mehed sõjaväes hakkama saavad? Või kui neil naist ei ole, aga tasulisi seksiteenuseid kasutada ei saa või ei soovi?

Ma vastan siis juba sinu küsimusele ka, et milleks on mehel naist vaja, kui mitte ainult seksiks. Heal armastavalt naisel on mehele väga palju pakkuda. Naine annab mehele armastust, energiat, inspiratsiooni - muuhulgas ka läbi kvaliteetse seksi. Kui naine läheb mehega vastumeelselt voodisse, olles ise pinges, sest laps võib iga hetk üles ärgata - siis kvaliteetset seksi sealt ei tule. See küll rahuldab mehe füsioloogilisi vajadusi - aga energiavahetuse mõttes on see täpselt sama hea (või halb) kui eneserahuldamine.

Milleks on veel naist vaja?
Naine jääb rasedaks, sünnitab, imetab lapsi. Surrogaatemade teenus on väga kallis, abielus/püsisuhtes mees saab seda tasuta. Lisaks sellele, et kogu see protsess on füüsiliselt tihtipeale raske, ebameeldiv või valus, ei mõju see naise karjäärile ka eriti hästi. Mees saab isaks (enamasti) nii, et ta ei pea oma tervist ega karjääri ohtu seadma.
Naine - hea, armastav naine - on oma mehele ka mõnus vestluskaaslane, vastavalt huvidele ka teatris/kinos/kontserditel käimise kaaslane, trennikaaslane, reisikaaslane...
Naised käivad tänapäeval enamasti ka tööl, nii et finantsiliselt on enamus naisi ka kasulikud :P . Need, kes ei käi, panustavad kodus rohkem, nii et mees ei pea muretsema, kas söök on laual, pesu pestud, kodu korras, lapsed lasteaiaks-kooliks valmis jne.

Enamus sinu väidetest ei pea lihtsalt paika. Eriti tänapäeval. Isegi lapse võid saada teenust sisse ostes. Rääkides muudest sinu poolt välja pakutud teenustest. Miks peab mees ennast alandama, roomama ja lipitsema naise ees, et saada midagigigi vastu sellest millest sa siin kirjutad. Ei. Lihtsam ja odavam on osta teenused sisse ja elu nautida. Tule oma eelmisest sajandist välja.
Finantsile võrdus on labane vale. Enamus naisi. Ehk siis 90% naistest teenuvad ca 50% vähem kui mehed. Ja kui see nüüd ühte katlasse oanna on see sinu arust õigalne? Vastan ise. Ei ole.
Ma ei saa aru, ausalt. Miks mees ei või kõiki neid teenuseid oma naise käest või oma naisele sisse osta?
Mis puutub asjasse, kumb teenib rohkem/vähem? Vähemteeniv võib rahaliselt palju rohkem panustada kui see rohkemteeniv ju.
Külaline

Mina TA suhtele pikka iga ei ennusta. Või siis, et suhe peab nii kaua vastu, kuni naine ennast alla suruda ka meest välja kannatada viitsib. Ilmselt ei ole probleen ainult intiimsoovide sobimatuses, vaid ka mujal. Palju mees lapsega tegeleb, kas on naise vastu hell ja mõistev?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 21:34 Postitus on kustutatud
Ohjah, arvasin minagi kunagi nii. Mida vanemaks sain, seda rohkem mu silmad avanesid. Muidugi eriti hoolega avas mu silmi mu enda mees. Kellest arvasin kunagi just samuti - et ta on asendamatu, imeline jne. Kahjuks lõpuks kulus ikka seesama vana asi välja, mida siingi näha on. Hetkel olen üsnagi meestevaenulik, ei usu enam sõnagi mingist armastusest või taolisest. Mehe jaoks eksisteerib ainult seks ja kogu maailm keerleb selle ümber. Miski muu ei loe, midagi muud pole olemas.
Külaline

Mulle juba vanaema ütles, et kui tahad, et mees püsiks kodus, anna seksi ja süüa. Eks on ka teistsuguseid mehi, aga pakun, et 90% on sellised seksi-söögi mehed.
Uudistaja

Postitus Postitas Uudistaja »

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 21:40
Ohjah, arvasin minagi kunagi nii. Mida vanemaks sain, seda rohkem mu silmad avanesid. Muidugi eriti hoolega avas mu silmi mu enda mees. Kellest arvasin kunagi just samuti - et ta on asendamatu, imeline jne. Kahjuks lõpuks kulus ikka seesama vana asi välja, mida siingi näha on. Hetkel olen üsnagi meestevaenulik, ei usu enam sõnagi mingist armastusest või taolisest. Mehe jaoks eksisteerib ainult seks ja kogu maailm keerleb selle ümber. Miski muu ei loe, midagi muud pole olemas.
Mis sinu jaoks eksisteerib. Milline on sinu nägemus suhtest? Kas tõesi ainult sina oled kõige tähtsam või on ka kaaslane tähtis?
Külaline

Uudistaja kirjutas: 28 Dets 2024 22:13 Mis sinu jaoks eksisteerib. Milline on sinu nägemus suhtest? Kas tõesi ainult sina oled kõige tähtsam või on ka kaaslane tähtis?
Mis mina siia puutun? Minu jaoks on (oli) loomulikult ka kaaslane tähtis. Pahatihti tähtsam kui ma ise.
Külaline

Ei imesta, et su mees läks ja laulis.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 20:53
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 19:22
WD40 kirjutas: 27 Dets 2024 19:06

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Sa jäta oma number siia, Sa oled nii tore, mistev ja heasüdamlik mees. Kõik selle foorumi ekskäod perekoolist tahaksid sinuga tutvuda. Ja ohtralt seksida kuna sina hoolitsed selle eest, et naine saaks enne sind korduvalt, korduvalt.
Sa kirjutasid minust päris täpselt. Nii see tõesti on.
Uudistaja

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 22:18
Ei imesta, et su mees läks ja laulis.
Mismoodi see suhtes välja näeb, et mehe jaoks esisteerib ainult seks? Selgita palun. Kui näiteks 40-ne mees soovib kuus 2-3 x seksida kas seda on palju?
Kas mees üldse kodus midagi ei teinud peale seksimise?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 22:18 Ei imesta, et su mees läks ja laulis.
Ei ole ta kuhugi läinud ja laulda ei oska üldse.
Külaline

Uudistaja kirjutas: 28 Dets 2024 22:21 Mismoodi see suhtes välja näeb, et mehe jaoks esisteerib ainult seks? Selgita palun. Kui näiteks 40-ne mees soovib kuus 2-3 x seksida kas seda on palju?
2-3 korda kuus ei ole palju. Ei hakka mina sulle midagi seletama oma suhetest. Loe teemat, selline näebki välja, kui mehe jaoks ainult seks eksisteerib.
Uudistaja

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 22:31
Uudistaja kirjutas: 28 Dets 2024 22:21 Mismoodi see suhtes välja näeb, et mehe jaoks esisteerib ainult seks? Selgita palun. Kui näiteks 40-ne mees soovib kuus 2-3 x seksida kas seda on palju?
2-3 korda kuus ei ole palju. Ei hakka mina sulle midagi seletama oma suhetest. Loe teemat, selline näebki välja, kui mehe jaoks ainult seks eksisteerib.
Väga ammendav vastus muidugi. Teemat lugedes sain aru, et kõik mehed tahavad ainult seksi. Igapäev, koguaeg, Ja ise nad midagi ei tee.
Külaline

Uudistaja kirjutas: 28 Dets 2024 22:54 Väga ammendav vastus muidugi. Teemat lugedes sain aru, et kõik mehed tahavad ainult seksi. Igapäev, koguaeg, Ja ise nad midagi ei tee.
Valesti said aru. Jutt oli ebasobivas olukorras seksi soovimisest ning solvumisest, kui naine keeldub. Jutt ei olnud pidevalt keeldumisest ja mina ei lugenud kuskilt välja ka seda, et mees midagi ei tee kodus - aga äkki oli, ei viitsi üle lugeda.
Oma juhtumit ma sulle tõesti avama ei hakka, aga mees on väga töökas ja tubli isa. Kuid see ei puutu kuidagi mehe ja naise omavahelisesse suhtesse, või noh, kaudselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 23:12 Kuid see ei puutu kuidagi mehe ja naise omavahelisesse suhtesse, või noh, kaudselt.
Ma keegi teine.
Kas mees muidu teab, mida sina temalt ootad?
Ma pakun, et sa tahaksid, et ta oleks sinu jaoks olemas.
Ei võtaks sind ainult seks objektina.
Gitsa
Kontakt:

Postitus Postitas Gitsa »

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 22:18
Gitsa kirjutas: 28 Dets 2024 21:48

Mis eelmine sajand? Rääkisin iseendast ja oma tutvusringkonna naistest. Enamus neist pakuvad oma meestele kõike seda ja rohkemgi veel. Ja mehed ei pea sugugi ennast alandama.

Minu mees teenib minust 40% vähem ja see läheb kõik ühte katlasse, meil on ühisvara. Kas see on õiglane? On küll, sest oleme pere ja armastame teineteist, naudime elu.

Kui sul lihtsam teenused sisse osta, siis mine ja osta, kes see keelab? Ega muud üle ei jää kui armastada ei oska ja abikaasaks ei kõlba.

Postitus on kustutatud
Aitäh heade sõnade eest! Minu mehel on tõesti minuga vedanud - ja minul on temaga vedanud. Aga ma pole mingi erand, tuttavatest naistest julgelt 80-90% selliseid.
Et naine mehest rohkem teenib - see ei ole veel väga tavaline, aga ka selles pole ma oma tutvusringkonnas kaugelt mitte ainuke.

Aga küsimus polegi isegi selles, kumb rohkem teenib, vaid suhtumises. Meie oleme päris pikalt juba abielus, selle aja jooksul on olnud aegu, kui teenisime võrdselt; aegu, kui mees teenis rohkem ja üks (õnneks lühike) periood kui minu sissetulek oli ümmargune null, olin mõnda aega veel kodune ema pärast emapalga lõppu. Ei tekkinud kordagi ei minul ega mehel küsimust, kas see kõik peaks või mitte ühte katlasse minema. Ei tulnud tal pähe mind saamahimuliseks egoistiks sõimata, kui mul polnud võimalik rahaliselt panustada - aga süüa tahtsin ikka saada ja tema katuse all elada samuti :D .

Õnneks on aga nii, et toredad naised leiavad endale toredaid mehi, kes oskavad neid hinnata ja hoida (on muidugi ka erandeid, mis kinnitavad reeglit). Kibestunud naistevihkajate poole nad üldjuhul ei vaata.
Külaline

Oh küll mul on hetkel hea meel, et mul valutavate kottidega meest kodus pole.
Ja muideks vabatahtlikult olen hetkel vallaline 😀
Lapsed ka olemas, seega mehelõhna pärast ka kedagi koju pole vaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 23:41 Oh küll mul on hetkel hea meel, et mul valutavate kottidega meest kodus pole.
Praegu küll vallaline, aga kui tahaksid kedagi meest, siis millist meest sa tahaksid?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 23:49
Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 23:41 Oh küll mul on hetkel hea meel, et mul valutavate kottidega meest kodus pole.
Praegu küll vallaline, aga kui tahaksid kedagi meest, siis millist meest sa tahaksid?
Ei hakka seda üldse siia kirjutamagi. Sest nähes siinset "arutelu" peetakse mind muidu napakaks😂
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist