Ettepanekud foorumile

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 18:27Mis probleem sellest siis on, et kasutajad saavad külalisena postitanud trolli kasutajamine teada?
Selle foorumi häda on selles, et troll võid olla juba siis, kui kirjutad süütu lause- sõitsime ükskord sõbrannaga autoga üle viadukti. Kui selliste lausete eest blokeerima hakatakse, siis varsti polegi vaja kedagi blokeerida, sest inimesed enam ei käi selles foorumis. Probleem ongi lahendatud.
Külaline

sipsik kirjutas: 26 Dets 2024 17:38 Ma olen vahepeal uurinud kindlate „külaliste“ blokeerimise võimaluse loomise kohta, ja pean tunnistama, et seda on tehniliselt päris keeruline teostada. Probleem on selles, et kasutajad saavad väga lihtsasti tuvastada, et milline kasutaja on mingite “külalise” postituste taga. See aga kaotaks “külalisena” postitamise mõtte. Ma ei hakka siin detailidesse laskuma, aga üldjoontes tuleks selles foorumitarkvaras mõned osad suuresti ümber kirjutada.

Praegu on kõige parem lahendus postituste raporteerimine... ja kui see ei aita (näiteks kui keegi lakkamatult ahistab/trollib), siis kirjutage palun kas mulle või TurvaSiilile ning viidake kindlatele postitustele, mille taga te kahtlustate ühe ja sama isiku järjepidevat tegevust Teie vastu. Me siis vaatame üle ning vajadusel tegeleme selle konkreetse kasutajaga.
Raporteerimine ei ole lahendus. Lõppeks peaks neil olema võimalus seda oma möla ajada. Ka neil naistevihkajatel. Lihtsalt mina - ja mitmed teised - ei taha seda lugeda. Ausalt öeldes ma arvan, et praegusel kujul pole foorum eriti kasutatav.
Kahju jah, sest üsna kindlasti ei ole neid trolle palju. Aga suudavad ikka kogu foorumi ära rikkuda.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 26 Dets 2024 23:20
sipsik kirjutas: 26 Dets 2024 17:38 Ma olen vahepeal uurinud kindlate „külaliste“ blokeerimise võimaluse loomise kohta, ja pean tunnistama, et seda on tehniliselt päris keeruline teostada. Probleem on selles, et kasutajad saavad väga lihtsasti tuvastada, et milline kasutaja on mingite “külalise” postituste taga. See aga kaotaks “külalisena” postitamise mõtte. Ma ei hakka siin detailidesse laskuma, aga üldjoontes tuleks selles foorumitarkvaras mõned osad suuresti ümber kirjutada.

Praegu on kõige parem lahendus postituste raporteerimine... ja kui see ei aita (näiteks kui keegi lakkamatult ahistab/trollib), siis kirjutage palun kas mulle või TurvaSiilile ning viidake kindlatele postitustele, mille taga te kahtlustate ühe ja sama isiku järjepidevat tegevust Teie vastu. Me siis vaatame üle ning vajadusel tegeleme selle konkreetse kasutajaga.
Ausalt öeldes ma arvan, et praegusel kujul pole foorum eriti kasutatav.
Kahjuks absoluutselt nõus!
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Probleem on selles, et low level iq tegelased ei saa aru, et erafoorum pole nende põhiõigus.

Õrnahingelised ei suuda valida selle viiekümne halli varjundi osas õiget varjundit ja siis trambivad jalgu, et neile ei meeldi ja palun bännida kõike ja kõikjal ja pisut tumehalle ja helehalle ja kui juba bännimiseks läks siis ka musti ja valgeid, jne jne ...
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Täiesti lootusetu. Üks moderaator, kellel pole aega, ja kes pealegi ei suuda trolle tuvastada. Ei näe sellel foorumil mingit tulevikku.
Uudistaja

Postitus Postitas Uudistaja »

Egalitaar kirjutas: 27 Dets 2024 14:50 Täiesti lootusetu. Üks moderaator, kellel pole aega, ja kes pealegi ei suuda trolle tuvastada. Ei näe sellel foorumil mingit

Mis sinu probleem küll on?
Viimati muutis Uudistaja, 27 Dets 2024 15:25, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 27 Dets 2024 14:50 Täiesti lootusetu. Üks moderaator, kellel pole aega, ja kes pealegi ei suuda trolle tuvastada. Ei näe sellel foorumil mingit tulevikku.
Ving, ving,ving. Ise veel mees? :o
Külaline

Egalitaar kirjutas: 27 Dets 2024 14:50 Täiesti lootusetu. Üks moderaator, kellel pole aega, ja kes pealegi ei suuda trolle tuvastada. Ei näe sellel foorumil mingit tulevikku.
Vaata konks on selles, et kes on siinses foorumis see ekspert, kes määratleb ära trolli? Foorumis on ca 100 kasutajat ja pooltele neist võib sildi troll külge kleepida, sest nad kasutavad vahel valesid sõnu. Vale sõna on näiteks juuksesirgendaja, viadukt, taha. Kujuta nüüd ette, et tullakse kõigile "trollipüüdjatele" vastu ja pauh 50 trolli eemaldatakse foorumist. Järele jääb teine 50 ja need suhtlevad edasi, aga foorumist on pooled inimesed kadunud. See pole ju ka eesmärk?
Külaline

Mille üle sa jälle kurdad? Meigiteemas kustutati paljud sinu poolt raporteeritud postitused ära. Kusjuures need olid ikka väga leebed. Sina peaksid modele ülitänulik olema, et iga su kapriisi peale kustutama asutakse. Mõttetu tundub see asi siin nende vaatenurgast, kelle vastused lambist kustutatakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 15:24
Ving, ving,ving. Ise veel mees? :o
Siin toimub naiste vägivald.
Külaline

Ma käisin ükspäev Nissi valla Nukuteatri etendust vaatamas, pealkirja ei mäleta. Kas selline lause on siin foorumis lubatud?
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Kasutaja Uudistaja on hea näide kasutajanime kohustuslikkuse vajalikkusest: üks pilk postituste ajaloole ja alles klar - troll.

Nii kaua kui "külastajad" on lubatud ja blokeerimatud on see foorum lihtsalt kasutuskõlbmatu, sest trolli ei suuda tuvastada isegi moded.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 15:34
Mille üle sa jälle kurdad? Meigiteemas kustutati paljud sinu poolt raporteeritud postitused ära. Kusjuures need olid ikka väga leebed. Sina peaksid modele ülitänulik olema, et iga su kapriisi peale kustutama asutakse. Mõttetu tundub see asi siin nende vaatenurgast, kelle vastused lambist kustutatakse.
Osa kustutati, aga osa isiklikest rünnakutest ja teemavälistest kommentaaridest jäeti alles. Ei kustutatud midagi lambist, asja eest kustutati, aga kahjuks mitte kõike. Palju, palju karmim peab trollidega olema!
Külaline

Egalitaar kirjutas: 27 Dets 2024 20:51
Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 15:34
Osa kustutati, aga osa isiklikest rünnakutest ja teemavälistest kommentaaridest jäeti alles. Ei kustutatud midagi lambist, asja eest kustutati, aga kahjuks mitte kõike. Palju, palju karmim peab trollidega olema!
Minu arust oled sina üks imelik troll, aga ma ei raporteeri igast posistusest, mis sa teed, kuigi need mulle ei meeldi.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 15:24
Vaata konks on selles, et kes on siinses foorumis see ekspert, kes määratleb ära trolli?

Trolli mõiste on üsna selgelt määratletud, peale selle on foorumil reeglid. Näiteks troll kes minuga regulaarselt "tegeleb" muutub isiklikuks, levitab valeinfot, provotseerib, õhutab konflikti, postitab teemaväliseid kommentaare, ja on anonüümne. Kõik klassikalise internetitrolli tunnused.

Selle foorumi tilluke haldajaskond ei suuda ilmselgelt külalistrollidega toime tulla.
Uudistaja

Postitus Postitas Uudistaja »

Egalitaar kirjutas: 27 Dets 2024 20:42 Kasutaja Uudistaja on hea näide kasutajanime kohustuslikkuse vajalikkusest: üks pilk postituste ajaloole ja alles klar - troll.

Nii kaua kui "külastajad" on lubatud ja blokeerimatud on see foorum lihtsalt kasutuskõlbmatu, sest trolli ei suuda tuvastada isegi moded.
Uudistaja lihtsalt loeb ja itsitab. Aga sinu hädaldamine jäi silma ja sundis ka selle postituse tegema. Saa aru see foorum ei ole sinu oma. Kui teistele meeldib ja sinule ei meeldi tuleb sinul astuma hakata.
Külaline

Uudistaja kirjutas: 28 Dets 2024 21:35
Egalitaar kirjutas: 27 Dets 2024 20:42 Kasutaja Uudistaja on hea näide kasutajanime kohustuslikkuse vajalikkusest: üks pilk postituste ajaloole ja alles klar - troll.

Uudistaja lihtsalt loeb ja itsitab. Aga sinu hädaldamine jäi silma ja sundis ka selle postituse tegema. Saa aru see foorum ei ole sinu oma. Kui teistele meeldib ja sinule ei meeldi tuleb sinul astuma hakata.
Minule ka ei meeldi. Aga niikaua kui on kasutajanimega on ok. Külaliste trollimine on hullem.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Uudistaja kirjutas: 28 Dets 2024 21:35

Kui teistele meeldib ja sinule ei meeldi tuleb sinul astuma hakata.
Sellega olen täiesti nõus, ja sellisest keskkonnast lahkun meeleldi ning kahetsustundeta. Siia jäävad need kellele meeldib külaliste tsiviliseerimatu "diskussioon", ja muidugi trollid. Hetkel kommenteerin ainult kasutajabi ja ettepanekute foorumis, mujale ei kavatse enam postitada.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 28 Dets 2024 21:50
Sellega olen täiesti nõus, ja sellisest keskkonnast lahkun meeleldi ning kahetsustundeta. Siia jäävad need kellele meeldib külaliste tsiviliseerimatu "diskussioon", ja muidugi trollid. Hetkel kommenteerin ainult kasutajabi ja ettepanekute foorumis, mujale ei kavatse enam postitada.
Kaua sa ähvardad, mine siis juba ükskord!
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Ettepanek! Kui muidu ei saa, siis võiksite luua siia foorumisse eraldi keskkonna kuhu saaks postitada üksnes kasutajanimega. ma hea meelega haagiks end ülejäänud foorumiosast lahti ja jätaks selle trollidele. Hundid saaks söönuks ja lambad jääks terveks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline