Ma ei mõista meeste mõttemaailma

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 00:01
Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 23:49
Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 23:41 Oh küll mul on hetkel hea meel, et mul valutavate kottidega meest kodus pole.
Ja muideks vabatahtlikult olen hetkel vallaline 😀
Lapsed ka olemas, seega mehelõhna pärast ka kedagi koju pole vaja.
Praegu küll vallaline, aga kui tahaksid kedagi meest, siis millist meest sa tahaksid?
Ei hakka seda üldse siia kirjutamagi. Sest nähes siinset "arutelu" peetakse mind muidu napakaks😂
Mina ei pea kedagi napakaks. Ja anonüümselt ei saaks keegi sulle näpuga näidata.
Kes peab napakaks, siis on see tema probleem.
Külaline

Gitsa kirjutas: 28 Dets 2024 23:27
Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 22:18
Gitsa kirjutas: 28 Dets 2024 21:48

Mis eelmine sajand? Rääkisin iseendast ja oma tutvusringkonna naistest. Enamus neist pakuvad oma meestele kõike seda ja rohkemgi veel. Ja mehed ei pea sugugi ennast alandama.

Minu mees teenib minust 40% vähem ja see läheb kõik ühte katlasse, meil on ühisvara. Kas see on õiglane? On küll, sest oleme pere ja armastame teineteist, naudime elu.

Kui sul lihtsam teenused sisse osta, siis mine ja osta, kes see keelab? Ega muud üle ei jää kui armastada ei oska ja abikaasaks ei kõlba.

Postitus on kustutatud
Aitäh heade sõnade eest! Minu mehel on tõesti minuga vedanud - ja minul on temaga vedanud. Aga ma pole mingi erand, tuttavatest naistest julgelt 80-90% selliseid.
Et naine mehest rohkem teenib - see ei ole veel väga tavaline, aga ka selles pole ma oma tutvusringkonnas kaugelt mitte ainuke.

Aga küsimus polegi isegi selles, kumb rohkem teenib, vaid suhtumises. Meie oleme päris pikalt juba abielus, selle aja jooksul on olnud aegu, kui teenisime võrdselt; aegu, kui mees teenis rohkem ja üks (õnneks lühike) periood kui minu sissetulek oli ümmargune null, olin mõnda aega veel kodune ema pärast emapalga lõppu. Ei tekkinud kordagi ei minul ega mehel küsimust, kas see kõik peaks või mitte ühte katlasse minema. Ei tulnud tal pähe mind saamahimuliseks egoistiks sõimata, kui mul polnud võimalik rahaliselt panustada - aga süüa tahtsin ikka saada ja tema katuse all elada samuti :D .

Õnneks on aga nii, et toredad naised leiavad endale toredaid mehi, kes oskavad neid hinnata ja hoida (on muidugi ka erandeid, mis kinnitavad reeglit). Kibestunud naistevihkajate poole nad üldjuhul ei vaata.
Huvitav kuidas need mehed naistevihkajateks ja kibestunuteks saavad? Äkki on selleks ka mõni põhjus? Ja kas sa ei lea, et need nn kibestunud naistevihkajad ei elagi niiväga halvasti :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 00:24 Huvitav kuidas need mehed naistevihkajateks ja kibestunuteks saavad? Äkki on selleks ka mõni põhjus?
Eks samamoodi kui naised saavad meestevihkajateks.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 00:24Ja kas sa ei lea, et need nn kibestunud naistevihkajad ei elagi niiväga halvasti
Ei saa aru, mida see lause tähendab.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 00:24
Gitsa kirjutas: 28 Dets 2024 23:27

Postitus on kustutatud
Aitäh heade sõnade eest! Minu mehel on tõesti minuga vedanud - ja minul on temaga vedanud. Aga ma pole mingi erand, tuttavatest naistest julgelt 80-90% selliseid.
Et naine mehest rohkem teenib - see ei ole veel väga tavaline, aga ka selles pole ma oma tutvusringkonnas kaugelt mitte ainuke.

Aga küsimus polegi isegi selles, kumb rohkem teenib, vaid suhtumises. Meie oleme päris pikalt juba abielus, selle aja jooksul on olnud aegu, kui teenisime võrdselt; aegu, kui mees teenis rohkem ja üks (õnneks lühike) periood kui minu sissetulek oli ümmargune null, olin mõnda aega veel kodune ema pärast emapalga lõppu. Ei tekkinud kordagi ei minul ega mehel küsimust, kas see kõik peaks või mitte ühte katlasse minema. Ei tulnud tal pähe mind saamahimuliseks egoistiks sõimata, kui mul polnud võimalik rahaliselt panustada - aga süüa tahtsin ikka saada ja tema katuse all elada samuti :D .

Õnneks on aga nii, et toredad naised leiavad endale toredaid mehi, kes oskavad neid hinnata ja hoida (on muidugi ka erandeid, mis kinnitavad reeglit). Kibestunud naistevihkajate poole nad üldjuhul ei vaata.
Huvitav kuidas need mehed naistevihkajateks ja kibestunuteks saavad? Äkki on selleks ka mõni põhjus? Ja kas sa ei lea, et need nn kibestunud naistevihkajad ei elagi niiväga halvasti :lol:
Kibestunud sõna juba iseenesest viitab korrast ära psüühikale. Nii meeste kui naiste puhul. Kui inimene arvab, et kogu vastassugu on halb, on ta õnnetu inimene. Ükskõik siis, mis selle arvamuse on põhjustanud.
Uudistaja

Postitus Postitas Uudistaja »

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 00:44
Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 00:24Ja kas sa ei lea, et need nn kibestunud naistevihkajad ei elagi niiväga halvasti
Ei saa aru, mida see lause tähendab.
Selgitan. Väga kergelt ja väga halvustavalt loobitakse siin sõnu. Kibestunud. Naistevihkaja jne. Arvatakse, et sellised sõnad solvavad, teevad haiget jne. Et see keda selliste sõnadega kostitatakse ongi elus õnnetu, sest vihkab naisi ja mitte keegi teda ei taha. Aga see ei vasta tõele ja on isegi väga kaugel tõest. Tihti need keda sõimatakse nii on oma eluga rohkem rahul kui need kes sõimavad.
Külaline

Mõtlesin vahepeal pikalt, mis see täpselt on, miks meeste peale loota ei saa. Vastus on lihtne. Naine ootab suhtelt mitmeid asju - tähelepanu, õrnust, turvatunnet, kaaslast, murede jagamist, seksi jne. Neist ükski pole universaalne, st kui miski ootus ei ole täidetud, näiteks mees enam õrn millegipärast ei oska või soovi olla, siis teiste ootuste täitmisest piisab naisele. Aga meeste ootus naistele taandub ainult seksile, see on ainus oluline näitaja, kuigi sinna juurde rääkida võib nii hingesugulusest kui tähtedest ja kuust. Kui seks langeb ära, kukub majake kokku ja mees ei näe naises enam midagi muud kui oma laste ema. Pole tal vaja enam naise hoolimist ega seltskonda, kui seksi ei saa. Ja leitakse uus naine, kellelt saab seksi ja sellega koos ka kõike seda muud, mida kokku armastuseks nimetatakse.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 03:32 Mõtlesin vahepeal pikalt, mis see täpselt on, miks meeste peale loota ei saa. Vastus on lihtne. Naine ootab suhtelt mitmeid asju - tähelepanu, õrnust, turvatunnet, kaaslast, murede jagamist, seksi jne. Neist ükski pole universaalne, st kui miski ootus ei ole täidetud, näiteks mees enam õrn millegipärast ei oska või soovi olla, siis teiste ootuste täitmisest piisab naisele. Aga meeste ootus naistele taandub ainult seksile, see on ainus oluline näitaja, kuigi sinna juurde rääkida võib nii hingesugulusest kui tähtedest ja kuust. Kui seks langeb ära, kukub majake kokku ja mees ei näe naises enam midagi muud kui oma laste ema. Pole tal vaja enam naise hoolimist ega seltskonda, kui seksi ei saa. Ja leitakse uus naine, kellelt saab seksi ja sellega koos ka kõike seda muud, mida kokku armastuseks nimetatakse.
Mida tähendab see sinu " mees, kelle peale saab loota"? Selline mees, kes elu lõpuni käib järgi nagu truu koer, laulab armastusest ja ei nõua vastutasuks midagi? Kes pühendab oma elu naise kapriiside isetule teenimisele? Parem veel, kui selliseid mehi oleks üheaegselt terve kari? Miks keegi ratsionaalne isik peaks midagi sellist tegema?
Jah, toidupoest ostetud naistekad ei rääkinud kogu tõde. Ilma regulaarse tahakeeramiseta hajub kogu hingesugulus.
Külaline

15 minutit on maa ja ilm aega ju. Mis sa loodad lapse kõrvalt alati tunni leida või? Ise tuleb vabam ja andekam olla. Ma oleks ka pahane, kui mul oleks kinni kiilunud partner, kes aja ära raiskaks ja foorumisse roniks kirjutama. Nüüd raiskasid meie aega ka.
Külaline

WD40 kirjutas: 29 Dets 2024 05:28 Mida tähendab see sinu " mees, kelle peale saab loota"? Selline mees, kes elu lõpuni käib järgi nagu truu koer, laulab armastusest ja ei nõua vastutasuks midagi? Kes pühendab oma elu naise kapriiside isetule teenimisele? Parem veel, kui selliseid mehi oleks üheaegselt terve kari? Miks keegi ratsionaalne isik peaks midagi sellist tegema?
Jah, toidupoest ostetud naistekad ei rääkinud kogu tõde. Ilma regulaarse tahakeeramiseta hajub kogu hingesugulus.
Ma muidugi ei imesta, et sa ei tea, mida tähendab, kui kellegi peale saab loota. See tähendab truudust ja lojaalsust kõiges, nii poris kui päikeses või sinu keeles öeldes, kullas ja s*tas. Kui kaaslane on raskustes, siis toetamist, mitte hülgamist. Jah, see tähendab kaaslase isetut teenimist igas olukorras, selle nipiga, et see kaaslane teenib sind vastu sama isetult.
Toidupoest ostetud naistekatest ei tea ma midagi. Jah, see mind üllatabki, et meeste arust saab "regulaarse tahakeeramiseta" naisest, kes sinu eest on eluaeg hoolitsenud ja sinust hoolinud, tühi koht. Ei, ratsionaalsus on midagi muud. See, mida sina kirjeldad ei ole ratsionaalsus, vaid sulaselge egoism ja oma naba nautimine. Ja ühtlasi sigadus.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 07:06 15 minutit on maa ja ilm aega ju. Mis sa loodad lapse kõrvalt alati tunni leida või? Ise tuleb vabam ja andekam olla. Ma oleks ka pahane, kui mul oleks kinni kiilunud partner, kes aja ära raiskaks ja foorumisse roniks kirjutama. Nüüd raiskasid meie aega ka.
TEMA raiskab SINU aega, kui SINA ronid foorumisse lugema? :shock:
Gitsa
Kontakt:

Postitus Postitas Gitsa »

WD40 kirjutas: 28 Dets 2024 21:23
Gitsa kirjutas: 28 Dets 2024 21:02
WD40 kirjutas: 28 Dets 2024 18:42

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Milleks see lapsik sheiming "täiskasvanud mees", "ülemine pea" ?
See on nii läbinähtav ja algeline manipulatsioon.
Täiskasvanud naisel selliseid küsimusi ei tekigi. Ja seal kus mehel on alumine pea, on naisel sootuks tühi koht :D
Naisel on seal lisaks "tühjale kohale" üht-teist veel. Näiteks kliitor - see ongi phm naiste alumine pea.

Ja sa ei vastanud minu küsimustele.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 10:17
WD40 kirjutas: 29 Dets 2024 05:28 Mida tähendab see sinu " mees, kelle peale saab loota"? Selline mees, kes elu lõpuni käib järgi nagu truu koer, laulab armastusest ja ei nõua vastutasuks midagi? Kes pühendab oma elu naise kapriiside isetule teenimisele? Parem veel, kui selliseid mehi oleks üheaegselt terve kari? Miks keegi ratsionaalne isik peaks midagi sellist tegema?
Ma muidugi ei imesta, et sa ei tea, mida tähendab, kui kellegi peale saab loota. See tähendab truudust ja lojaalsust kõiges, nii poris kui päikeses või sinu keeles öeldes, kullas ja s*tas. Kui kaaslane on raskustes, siis toetamist, mitte hülgamist. Jah, see tähendab kaaslase isetut teenimist igas olukorras, selle nipiga, et see kaaslane teenib sind vastu sama isetult.
Toidupoest ostetud naistekatest ei tea ma midagi. Jah, see mind üllatabki, et meeste arust saab "regulaarse tahakeeramiseta" naisest, kes sinu eest on eluaeg hoolitsenud ja sinust hoolinud, tühi koht. Ei, ratsionaalsus on midagi muud. See, mida sina kirjeldad ei ole ratsionaalsus, vaid sulaselge egoism ja oma naba nautimine. Ja ühtlasi sigadus.
Kuidas täpsemalt see hüpoteetiline naine sinu arvates hüpoteetilise mehe eest "hoolitseb" sinu ettekujutuses, kui ta temaga ei seksi? Keelates AINUKESE asja, mida mees temalt tegelikult vajab? Kuidas see sinu arvates on loogiline? Missugust lojaalsust sa nõuad mehelt ilma midagi vastu andmata?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 21:11
Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 21:01 Jah muidugi, enamik on neist surnud, sest ei saanud seksi. Megairw.
Postitus on kustutatud
Oota, WD! Just paar kommentaari tagasi ütlesid, et naisi ei huvita seks üldse ja naistel ei ole mingeid seksuaalseid vajadusi. Nüüd räägid näljastest naistest, kes hakkavad armukeseks.

Sa väheke iseendale vastu ei räägi?
Külaline

Õnneks ei tunne selliseid isikuid, kelle jaoks naine pole mingi inimene, vaid lihtsalt auk. Mul on olnud kaks meest, kes on tahtnud vähem seksida kui mina, maha pole neid sellepärast jätnud, sest normaalsete inimeste jaoks on oluline ikka suhe, koos veedetud mõnus aeg jne. See seksionu on tegelikult üksi, teda ei armasta keegi, mingit suhet pole, isegi kui formaalselt on keegi kõrval. Ja inimene polegi kunagi armastanud, siis jääbki siin vaidlema. No mul ükskõik, aga ei tasu võtta sõna kõigi maailma meeste eest.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 11:09 Oota, WD! Just paar kommentaari tagasi ütlesid, et naisi ei huvita seks üldse ja naistel ei ole mingeid seksuaalseid vajadusi. Nüüd räägid näljastest naistest, kes hakkavad armukeseks.

See ei olnud WD, kes kirjutas.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 11:10 Õnneks ei tunne selliseid isikuid, kelle jaoks naine pole mingi inimene, vaid lihtsalt auk. Mul on olnud kaks meest, kes on tahtnud vähem seksida kui mina, maha pole neid sellepärast jätnud, sest normaalsete inimeste jaoks on oluline ikka suhe, koos veedetud mõnus aeg jne. See seksionu on tegelikult üksi, teda ei armasta keegi, mingit suhet pole, isegi kui formaalselt on keegi kõrval. Ja inimene polegi kunagi armastanud, siis jääbki siin vaidlema. No mul ükskõik, aga ei tasu võtta sõna kõigi maailma meeste eest.
Hea mõtte andsid. Madala seksuaalsusega mees tuleb leida. Siis on loota normaalset suhtumist naisesse. Kõrge testosterooniga isane võib küll atraktiivne välja näha (võib, mitte ei pea), aga pikaks suhteks pole ta kõlblik.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 11:13
Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 11:10 Õnneks ei tunne selliseid isikuid, kelle jaoks naine pole mingi inimene, vaid lihtsalt auk. Mul on olnud kaks meest, kes on tahtnud vähem seksida kui mina, maha pole neid sellepärast jätnud, sest normaalsete inimeste jaoks on oluline ikka suhe, koos veedetud mõnus aeg jne. See seksionu on tegelikult üksi, teda ei armasta keegi, mingit suhet pole, isegi kui formaalselt on keegi kõrval. Ja inimene polegi kunagi armastanud, siis jääbki siin vaidlema. No mul ükskõik, aga ei tasu võtta sõna kõigi maailma meeste eest.
Hea mõtte andsid. Madala seksuaalsusega mees tuleb leida. Siis on loota normaalset suhtumist naisesse. Kõrge testosterooniga isane võib küll atraktiivne välja näha (võib, mitte ei pea), aga pikaks suhteks pole ta kõlblik.
Ei pea olema madal testosteroon, vaid terve hingeeluga mees, kellel on olemas ka tundeelu, muud huvid, mõistus. Katkine isik, kellel pole ka mingit mõistust ega eesmärki elus, hakkab üle tähtsustama seksi, sest kannab sinna üle kõik muu, mis jaguneb normaalsel inimesel erinevate valdkondade vahel elus ära. Inimene ei oska tunda lähedust, tundeid, elada normaalset elu, siis kannab üle kõik seksile, mingit muud lähedust ta kellegagi tunda ei oska.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 21:40
Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 21:34
Ohjah, arvasin minagi kunagi nii. Mida vanemaks sain, seda rohkem mu silmad avanesid. Muidugi eriti hoolega avas mu silmi mu enda mees. Kellest arvasin kunagi just samuti - et ta on asendamatu, imeline jne. Kahjuks lõpuks kulus ikka seesama vana asi välja, mida siingi näha on. Hetkel olen üsnagi meestevaenulik, ei usu enam sõnagi mingist armastusest või taolisest. Mehe jaoks eksisteerib ainult seks ja kogu maailm keerleb selle ümber. Miski muu ei loe, midagi muud pole olemas.
Ei imesta, et su mees läks ja laulis.
Mida see sinu tsiteeritu sinu arvates siis halvasti ja valesti tegi, et sa ei imestagi, et mees "sellise" juurest ära läks?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 11:12
Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 11:09 Oota, WD! Just paar kommentaari tagasi ütlesid, et naisi ei huvita seks üldse ja naistel ei ole mingeid seksuaalseid vajadusi. Nüüd räägid näljastest naistest, kes hakkavad armukeseks.

See ei olnud WD, kes kirjutas.
See, et ta vahepeal külalisena kirjutab, ei tähenda, et see tema ei ole. Ükski teine inimene nii haiget juttu siin ei aja.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], KollaneBanaan ja 1 külaline