Kõige nõmedam kink

vana hea klassika
Külaline

Kõige nõmedam kink

Postitus Postitas Külaline »

Ei taha olla tänamatu, aga mõnikord on kingitust saades küll kurb tunne, sest kingitus on nii mööda kui mööda.

Vaatame korra kingitud hobuse suhu. Mis on olnud kõige nõmedamad kingitused, mis teile on kingitud.

Mulle kinkis ema ükskord jõuluks plastmassist jõuluvana, kes läbilõikaval plõnnival häälel jõulumeloodiaid mängis. Ema teab, et mulle ei meeldi nipsasjakesed ja nänn, nii et ei kujuta ette, miks ta mulle sellise asja valis.

Tädi kinkis mulle ükskord sünnipäevaks vahuveini. Ma olin rase ja ta teadis seda. Tegi siis pudeli kohe omal algatusel lahti ka ja valas teistele sünnipäevalistele välja - ma ei saanudki midagi.
Külaline

Mul kinkis ämm aastaid kuskilt kataloogist tellitud kaupa. Mingi sametist kostüüm, mis oli kolm numbrit suurem ja sobilik vanainimesele, lappidest kokku õmmeldud käekott jne. Kahju lihtsalt oli, et ta oma raha raiskas. Aga pärast tuli välja, et ta tellis need endale, aga ei meeldinud, siis kinkis mulle. No eks mina viisin siis edasi kuskile kogumiskonteinerisse, ega mina ka neid ei kanna.
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

mina ei ole kunagi ühtegi nõmedat kinki saanud. kui inimene juba minu peale nii palju mõtleb, et mulle kingi teeb, ei saa see olla nõme. ma muidugi ei eelda ka, et keegi mulle maju või autosid või kostüüme kingiks, need ma ostan ikka ise. aga kui rääkida parimatest kinkidest siis need on ikka ise tehtud/kasvatatud/korjatud. ema omatehtud õunamoos, tütre mahekanade munad, isa tehtud lilletoed ja restaureeritud vana tool, tööl minu tähtkuju õnnekivi - aga kuna teema on siiski nõmedatest kinkidest ei hakka ma oma parimete kinkide loetelu jätkama ;)
Külaline

Teemaalgataja olen.

Jah, ma oleksin samuti olnud rõõmus ema tehtud moosipurgi üle ja ta teab seda. Ei ootagi kalleid kingitusi, või üldse kingitusi. Peale selle plõnniva jõuluvana saamist ütlesin järgmisel aastal juba varakult, et teeks sel aastal kingid ainult lastele ja kõik olid nõus.
Külaline

Nõmedad kingid on just ostetud kingid. No milleks sa raiskad raha ja ostad mingit mõttetut nodi. Tahad mulle rahalist kingitust teha: anneta kassivarjupaigale ja kingi mulle kaart, et annetasid. Tahad mulle kingitust teha: no ma ei tea, tõesti moos või too midagi kodust, mida sul endal vaja pole. Või ära kingi üldse midagi.
Aga raha eest ostetud kallis nodi on kõige halvem kingitus üldse.
Külaline

Kõige nõmedam on kui tuuakse ilma küsimata koerakutsikas ja sa ei oska temaga mitte kui midagi peale hakata. Pead hakkama otsima talle uut kodu lihtsalt lambist.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 12:58 Kõige nõmedam on kui tuuakse ilma küsimata koerakutsikas ja sa ei oska temaga mitte kui midagi peale hakata. Pead hakkama otsima talle uut kodu lihtsalt lambist.
Dziisas, selle peale ma ei oleks tulnudki. Kes nii teeb? Järgmine kord tuleb adopteeritava lapsega?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 12:58 Kõige nõmedam on kui tuuakse ilma küsimata koerakutsikas ja sa ei oska temaga mitte kui midagi peale hakata. Pead hakkama otsima talle uut kodu lihtsalt lambist.
Vaene koer. Selline asi on üle mõistuse. Minule kingiti teismelisena siil. Klassivennad olid sünnipäevale palutud ja siis tegid sellise enda arust vaimuka kingituse. Pakkisid aukudega pappkarbi ära ja kinkisid mulle siili. Olin siis väga pahane. Muidugi lasin siili tagasi loodusesse, aga miks elusat looma nimoodi väntsutatakse. See on talle ju stress ollla seal karbis ja sõita bussiga, viiakse ära oma loomulikust ümbrusest.
Külaline

Ilma eelneva kooskõlastuseta koduloom kinkida, on tõesti kõige nõmedam kink. Mulle on ka selline "üllatus" tehtud, kuigi ma olin eelnevalt ainult 1x maininud, et oh lahedat tõugu loom. Ei sõnagi sellest, et tahaks ise ka looma võtta vms. Ja muidugi pärast olin mina see paha, et rõõmust lakke ei hüpanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 14:52
Dziisas, selle peale ma ei oleks tulnudki. Kes nii teeb? Järgmine kord tuleb adopteeritava lapsega?
Eks need kingivad kellel loomad poegivad, siis nad arvavad, tore kui kingiks teistele ka, sest kuidagi peab neid ära kinkima.
Külaline

Minul ka vist vedanud ja ei ühtegi nõmedat kingitust saanud. Ma pigem väldiks üldse kinkide tegemist, sest ma ise olen ülimalt kehva kinkide välja mõtleja. Seega ma ei oota tavaliselt ka teistel kingitusi ei sünnipäevaks ega ka jõuludeks.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 16:08 Minul ka vist vedanud ja ei ühtegi nõmedat kingitust saanud. Ma pigem väldiks üldse kinkide tegemist, sest ma ise olen ülimalt kehva kinkide välja mõtleja. Seega ma ei oota tavaliselt ka teistel kingitusi ei sünnipäevaks ega ka jõuludeks.
Kurb kui puudub fantaasia, kui puudub teise inimese tunnetamine. Umbes miks naine kingib mehele tähtpäevaks sokke, voodilinu, aga ise ootab vastu ehteid ja üllatavaid, hoolivaid kinke.
Külaline

Meil olid kingivabad jõulud, nii mõnus. Ok, lapsed said, see lihtsam teema.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 16:20 Meil olid kingivabad jõulud, nii mõnus. Ok, lapsed said, see lihtsam teema.
Suhte allakäigu esimene aste. Suhte alguses tegite kinke ja tore oli neid ka saada. Sedasi suhe surebki.
Külaline

Mina annaks kinkijake tagasi, kui kutsikas meie pereellu hetkel ei sobiks. Elusolendeid niiimoodi ilma perelt luba küsimata küll ei kingita.
Külaline

Igasugune jõulutemaatiline nänn- eriti nõmedad on inglid (õnneks viimast mu sõbrad teavad ja neid ei kingi)
Aga selle aasta "tase" oli kallis salaamivorst- kinkijaks inimene, kes teab hästi et ma salaamit ei söö.
Erinevalt paljudest teistest, siis sokke või pesu või majapidamistarbeid võtan meelsasti vastu. Kui nad vaid pole lapsikute, ega jõulupiltidega.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 15:27
Eks need kingivad kellel loomad poegivad, siis nad arvavad, tore kui kingiks teistele ka, sest kuidagi peab neid ära kinkima.
Minu puhul kusjuures osteti aretajalt ja see hind oli midagi 1200+ eurot. Õnneks aretaja oli nõus tagasi võtma.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 18:41
Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 15:27

Minu puhul kusjuures osteti aretajalt ja see hind oli midagi 1200+ eurot. Õnneks aretaja oli nõus tagasi võtma.
Sa nagu igas teemas kirjutad sedasi, ka pesupulbri teemas kuidas sinul pole kunagi haisenud. Igas pulmas peig või kuidas seda öeldigi.
Külaline

Midagi väga nõmedat vist ei olegi saanud, aga pole ka iial midagi toredat saanud loosipakkidest, alati mingi ebavajalik nänn. Just leidsin eelmisel aastal kingiks saadud teekollektsiooni - ma pole üldse tee jooja. Aga loosipaki puhul ei saagi kingi teinud inimene seda teada.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 19:29 Midagi väga nõmedat vist ei olegi saanud, aga pole ka iial midagi toredat saanud loosipakkidest, alati mingi ebavajalik nänn. Just leidsin eelmisel aastal kingiks saadud teekollektsiooni - ma pole üldse tee jooja. Aga loosipaki puhul ei saagi kingi teinud inimene seda teada.
Loosipaki puhul ongi lapsik loota, et saad sellise kingi, mida päriselt tahad 😀.

Milleks üleüldse loosipakke teha? See on koolis, algklassides, pigem teemaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Nõiamoor, SeaTongue ja 8 külalist