Ma ei mõista meeste mõttemaailma

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 23:20 Postitus on kustutatud
Ja veel kord pean tunnustama - küll on ikka tore, et sa üldse ei halvusta.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 14:10
Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 13:28 Kas sa seda 5 jalga mehele ka pakud või mees peab oma 1 jalaga rahul olema? Miks valisid mehe kellega ei olnud õnnelik?
Sa ei süvene, kuigi eks muidugi külalistes on ka keeruline orienteeruda. Olen 20 aastat mehega õnnelikult elanud. Mees oli ka õnnelik - nagu tagantjärele teada saan, siis ikka ja ainult seepärast, et seksi sai normaalselt, muu pole ju tähtis. Vanus jõudis sinnamaale, kus seksisoov vähenes (minul), mees oli suur kannataja natuke aega ja siis võttis armukese. Lihtne, klassikaline. Ei muutunud mina bitchiks, ei "saanud armastus otsa" - lihtsalt see üks nõiamaja jalg läks nõrgaks ja maja uppis. Ei, ega ta mind seepärast maha jätta loomulikult soovi, tema lihtsalt natuke seksib mujal. Mõistusega isegi arusaadav, aga ainult eemaltvaatajana. Ise osalisena ajab oksele see mõttekäik.
Tegelikult ei ole asjad nii mustad ja valged nagu sa üritad rääkida. Seksi vast polnud kuude kaupa. Lisaks ei kuulnud mees ma arvan kuude kaupa ei ühtegi head sõna ega saanud ühtegi kallistust. Pigem vastupidi.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 21:49Mu eks oli ka täis peaga(ta küll võttis väga harva aga siis iga sajaga) ja kui koju laekus, arvas, et jube seksikunn
Nüüd sul 16 aastat noorem mees ja seda muret enam ei ole :D
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 23:01
Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 22:56
WD40 kirjutas: 29 Dets 2024 17:37 Postitus on kustutatud
Oi see on küll nüüd nii nunnu kujund, ainult selgita veidi lähemalt seda soojas ja leivapeal hoidmist? See on jälle see sinu märg unenägu, kuidas naised on kõik ülalpeetavad ning elavad mehe armust mehe majas ja söövad mehe raha eest mehe leiba? Sa oleks pidanud 100-200 aastat varem sündima, sinna oleksid sa hästi sobinud.
Postitus on kustutatud
Kust see mees seksi sai? Ikka naise käest! Kui ei saanud, halab!
Kust tema naised seksi saavad?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 23:44 Postitus on kustutatud
Nii kuraasikas, nii mehine, nii peente kommetega! Unelmate mees! Sinust ikka saame fantaseerida, see on privileeg. Aga head ööd nüüd, minu arust pritsib sul isegi kirjutades juba tatti, seega on aeg küll lõpetada.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Gitsa kirjutas: 29 Dets 2024 20:28
WD40 kirjutas: 29 Dets 2024 19:49
Gitsa kirjutas: 29 Dets 2024 19:39

Kordan veel kord - sa ei pea iga ebateadust tõe pähe võtma. Lamemaalasi ka usud?
Pane siis konkreetne viide teaduslikule tekstile, kus öeldakse et inimestele on omane paljunemisinstinkt. Või lõpeta jauramine.
Kas sa tahad ka viidet artiklile, et maa on ümmargune, muidu ei usu? See on elementaarne koolibioloogia. Kasva ometi suureks! Ei viitsi sellisel lapsikul tasemel tõesti enam vaielda. Minu põhikooli laps on ka sinust targem.
Kui see on nii elementaarne, siis on ju lihtne viidata sellele õpikule, kus sellest juttu. Aga sellist õpikut pole. Inimestel pole instinkte.
Külaline

WD40 kirjutas: 30 Dets 2024 00:48 Postitus on kustutatud
Võimalus, et maja on mõlema oma ei tule sulle pähe?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2024 00:52
Muidugi. Naine teenis pool maja välja kuna pani pesu masinasse kord nädalas ja kord kahe nädala tagant tegi seksivärki kahh. Kahjuks see mõnikord läheb läbi ka
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 30 Dets 2024 00:56
Postitus on kustutatud
Mis mina olen näinud, siis naine otsib alati meest, kes temast paremini teenib, mingit kinnisvara omab või muul viisil valdab. Mingit altruismi naised ei harrasta. Kõige lihtsam sotsiaalne lift.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2024 00:57
Muidugi. Naine teenis pool maja välja kuna pani pesu masinasse kord nädalas ja kord kahe nädala tagant tegi seksivärki kahh. Kahjuks see mõnikord läheb läbi ka
Kas sul on nüüd 1-toaline üürikas? Või pole sedagi?
WD40

Postitus Postitas WD40 »

No seda küll jah. Ja naistel on ju veel ka nii tohutult
kulutusi, sest nad peavadilusad välja paistma.
Meeste puhul see pole oluline.
Külaline

WD40 kirjutas: 30 Dets 2024 01:05
Külaline kirjutas: 30 Dets 2024 00:52 Võimalus, et maja on mõlema oma ei tule sulle pähe?
On iseendaga tore vestelda?
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 30 Dets 2024 01:30
WD40 kirjutas: 30 Dets 2024 01:05

On iseendaga tore vestelda?
Kui ma oleks üksi, siis oleks üks laik
#loogika
Külaline

Minu elukogemus seda ei kinnita, et ainult seks on tähtis. On olnud kaks meest, kellega on olnud meeletu kirg ja seksinud päevad otsa, aga muidu väga klappi ei olnud. Ei kestnud need kooselud kuigi kaua ja ei olnud ka õnnelikud. Kaua koos olnud olen ikka mehega, kellega nii suurt kirge pole, aga inimestena sobime hästi.
Külaline

Postitus on kustutatud
Minu arust sina raiud seda siin juba mitmendat päeva.
Külaline

Hahahaaa.. ja jäidki majast ilma? Tark naine! Tuult talle tiibadesse :)
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2024 09:28 Minu elukogemus seda ei kinnita, et ainult seks on tähtis. On olnud kaks meest, kellega on olnud meeletu kirg ja seksinud päevad otsa, aga muidu väga klappi ei olnud. Ei kestnud need kooselud kuigi kaua ja ei olnud ka õnnelikud. Kaua koos olnud olen ikka mehega, kellega nii suurt kirge pole, aga inimestena sobime hästi.
ideaalis võiksid olla mees ja naine hingesugulased ja klappida hästi. Tavaliselt on sel juhul ka sex kas väga hea, hea või äärmisel juhul keskmine. Nooremas eas (20-30 aastaselt) on seks muidugi tähtis ja seksivaba abielu ette ei kujuta. Vanemas eas (50-60) seks enam sellist tähtsust ei oma ja kui muidu klapp inimestena on hea, siis viletsa seksi pärast lahutada ei ole ka enam mõtet.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2024 11:40
Külaline kirjutas: 30 Dets 2024 09:28 Minu elukogemus seda ei kinnita, et ainult seks on tähtis. On olnud kaks meest, kellega on olnud meeletu kirg ja seksinud päevad otsa, aga muidu väga klappi ei olnud. Ei kestnud need kooselud kuigi kaua ja ei olnud ka õnnelikud. Kaua koos olnud olen ikka mehega, kellega nii suurt kirge pole, aga inimestena sobime hästi.
ideaalis võiksid olla mees ja naine hingesugulased ja klappida hästi. Tavaliselt on sel juhul ka sex kas väga hea, hea või äärmisel juhul keskmine. Nooremas eas (20-30 aastaselt) on seks muidugi tähtis ja seksivaba abielu ette ei kujuta. Vanemas eas (50-60) seks enam sellist tähtsust ei oma ja kui muidu klapp inimestena on hea, siis viletsa seksi pärast lahutada ei ole ka enam mõtet.
Räägi enda eest.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 30 Dets 2024 10:44
WD40 kirjutas: 30 Dets 2024 01:01 Mis mina olen näinud, siis naine otsib alati meest, kes temast paremini teenib, mingit kinnisvara omab või muul viisil valdab. Mingit altruismi naised ei harrasta. Kõige lihtsam sotsiaalne lift.
Postitus on kustutatud
Teiste osalejate solvamine on foorumi reeglitega keelatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2024 11:43Räägi enda eest.
Rääkisingi enda eest, nagu mina sellest arvan.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist