Ma tean mitmeid suuri peresid, kus tehakse loosipakke. Väga hea süsteem jõuluõhtuks, aga muidugi eeldab, et inimesed on lähedased ja teavad või küsivad üksteise eelistusi.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 20:33Loosipaki puhul ongi lapsik loota, et saad sellise kingi, mida päriselt tahadKülaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 19:29 Midagi väga nõmedat vist ei olegi saanud, aga pole ka iial midagi toredat saanud loosipakkidest, alati mingi ebavajalik nänn. Just leidsin eelmisel aastal kingiks saadud teekollektsiooni - ma pole üldse tee jooja. Aga loosipaki puhul ei saagi kingi teinud inimene seda teada..
Milleks üleüldse loosipakke teha? See on koolis, algklassides, pigem teemaks.
Kõige nõmedam kink
-
Külaline
-
Külaline
Minu arust on ühele meie presidendile ka koer kingitud. Mingid punt maamehi andsid veel pidulikult telekaamerate ees üle.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 14:52Dziisas, selle peale ma ei oleks tulnudki. Kes nii teeb? Järgmine kord tuleb adopteeritava lapsega?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 12:58 Kõige nõmedam on kui tuuakse ilma küsimata koerakutsikas ja sa ei oska temaga mitte kui midagi peale hakata. Pead hakkama otsima talle uut kodu lihtsalt lambist.
-
Külaline
Ei ole kuskil pesupulbri teemas kirjutanud.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 18:52Sa nagu igas teemas kirjutad sedasi, ka pesupulbri teemas kuidas sinul pole kunagi haisenud. Igas pulmas peig või kuidas seda öeldigi.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 18:41Minu puhul kusjuures osteti aretajalt ja see hind oli midagi 1200+ eurot. Õnneks aretaja oli nõus tagasi võtma.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 15:27
Eks need kingivad kellel loomad poegivad, siis nad arvavad, tore kui kingiks teistele ka, sest kuidagi peab neid ära kinkima.
-
Külaline
Eks presidentidele saabki kinkida selliseid asju, sest nad tavaliselt ikka korteris ei ela.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 20:45Minu arust on ühele meie presidendile ka koer kingitud. Mingid punt maamehi andsid veel pidulikult telekaamerate ees üle.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 14:52Dziisas, selle peale ma ei oleks tulnudki. Kes nii teeb? Järgmine kord tuleb adopteeritava lapsega?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 12:58 Kõige nõmedam on kui tuuakse ilma küsimata koerakutsikas ja sa ei oska temaga mitte kui midagi peale hakata. Pead hakkama otsima talle uut kodu lihtsalt lambist.
-
Külaline
Mina pole see keda tsiteerid!Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 20:47Ei ole kuskil pesupulbri teemas kirjutanud.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 18:52Sa nagu igas teemas kirjutad sedasi, ka pesupulbri teemas kuidas sinul pole kunagi haisenud. Igas pulmas peig või kuidas seda öeldigi.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 18:41
Minu puhul kusjuures osteti aretajalt ja see hind oli midagi 1200+ eurot. Õnneks aretaja oli nõus tagasi võtma.
-
Külaline
Ma ise ei ole nõmedat kinki saanud, küll aga kardetavasti teinud.
Kunagi kooliajal olid loosipakid moes, mina siis kiiruga ostsin pesusvammi ja mingi lõhnaseebi, et mudagi oleks. Kink juhtus mu pinginaabrile. Issand, kuidas ta vihastas, kui selle avas.
Kunagi kooliajal olid loosipakid moes, mina siis kiiruga ostsin pesusvammi ja mingi lõhnaseebi, et mudagi oleks. Kink juhtus mu pinginaabrile. Issand, kuidas ta vihastas, kui selle avas.
-
Külaline
Mina oleks ka roppu moodi vihastanud- ilmselge vihje pesematusele või?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 20:49 Ma ise ei ole nõmedat kinki saanud, küll aga kardetavasti teinud.
-
Külaline
Kõige nõmedam on see, kui inimene teeb kingituse, aga viskab selle mulle tigedalt näkku või hakkab valjul häälel kaeblema, mis see tal kõik maksis. Siis tõesti pole minulgi sest kingist mitte mingit emotsiooni ega hakka ta mulle hiljemgi mingit rõõmu valmistama.
-
Külaline
Sportlikust huvist küsin, et mis siin sinu meelest pahatahtlik on täpselt?Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 00:10Postitus on kustutatud
Ämm ostab teadmatusest mulle sobimatu kingi.
Mina võtan kingi vastu ja kasutan seda mulle sobival moel.
Ei sisise tänamatult, et mida sa mutt kingid mulle mutikreemi, kui ma olen noor. Ei keeldu kingist. Ei kritiseeri kinki. Ei kingi kellelgi edasi (mulle on õpetatud, et kingitud asja edasi sokutamine on ebaviisakas). Isegi ei viska kinki pärast salaja prügikasti, vaid leian sellele kasutuse. Ei pane kinkijat end kehvasti tundma kingi pärast.
Kus on siin PAHATAHTLIKKUS? Palun siis kirjeldust, kuidas sina, oo üllas heatahtlik meesterahvas, sellises olukorras käituksid. Mis teed, kui ämm sulle naiste kortsudevastase kreemi kingib?
.
-
Külaline
Lõputu rahulolematus. Sulle ämm kingib, sa pole rahul, ise kingid ämmale, ämm pole rahul. Sellest tuletatud negatiivsus mida siis üle maailma räägitakse.
-
Külaline
Tema seda kahjuks just niimoodi tõlgendas, kuigi mina nii ei mõelnud. Olin varateismeline, küllaltki tuulepea ja tõesti ei osanud ette näha, et seda kinki võidakse halvana tõlgendada. Seda enam, et need loosipakid ei tohtinud ületada teatud summat. Siis tuligi midagi välja nuputada ja no mul ei kukkunud see kõige paremini välja.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 23:34Mina oleks ka roppu moodi vihastanud- ilmselge vihje pesematusele või?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 20:49 Ma ise ei ole nõmedat kinki saanud, küll aga kardetavasti teinud.
-
Külaline
Kas saaksid täpsustada, kus minu kommentaaris on "tuletatud negatiivsus" ja kus on mainitud minupoolset ämmale kingituste tegemist või tema suhtumist nendesse? Palun, too välja täpsed tsitaadid.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 13:25Lõputu rahulolematus. Sulle ämm kingib, sa pole rahul, ise kingid ämmale, ämm pole rahul. Sellest tuletatud negatiivsus mida siis üle maailma räägitakse.
Muuseas, sulle teadmiseks, et rahulolematus ei võrdu pahatahtlikkusega. Sulle tundub, et naine on väga pahatahtlik, kui talle midagi sinu tehtut ei meeldi. Paha naine, ei taha mind. Minus pole kunagi viga, ikka kõigis teistes. Mina pole probleemi põhjus, teised on. Niiviisi suhtuvad inimestesse nartsissistid.
-
Külaline
P. S. Ootan endiselt vastust küsimusele, kuidas sina selles olukorras HEATAHTLIKULT käituksid. Paluks näiteid.
-
Külaline
Eksnaine kinkis mulle sünnipäevaks mu enda valge särgi, mille ta oli riidevärviga oranzhiks värvinud.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 11:23 Ei taha olla tänamatu, aga mõnikord on kingitust saades küll kurb tunne, sest kingitus on nii mööda kui mööda.
Vaatame korra kingitud hobuse suhu. Mis on olnud kõige nõmedamad kingitused, mis teile on kingitud.
Mulle kinkis ema ükskord jõuluks plastmassist jõuluvana, kes läbilõikaval plõnnival häälel jõulumeloodiaid mängis. Ema teab, et mulle ei meeldi nipsasjakesed ja nänn, nii et ei kujuta ette, miks ta mulle sellise asja valis.
Tädi kinkis mulle ükskord sünnipäevaks vahuveini. Ma olin rase ja ta teadis seda. Tegi siis pudeli kohe omal algatusel lahti ka ja valas teistele sünnipäevalistele välja - ma ei saanudki midagi.
Siiani ei tea, kas see oli mingi haige huumor või pole tal peas kõik kruvid päriselt kinni.
-
Külaline
Äkki oli lihtsalt vemp? Aga noh, solvuja solvub kõigest.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 15:22Eksnaine kinkis mulle sünnipäevaks mu enda valge särgi, mille ta oli riidevärviga oranzhiks värvinud.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 11:23 Ei taha olla tänamatu, aga mõnikord on kingitust saades küll kurb tunne, sest kingitus on nii mööda kui mööda.
Vaatame korra kingitud hobuse suhu. Mis on olnud kõige nõmedamad kingitused, mis teile on kingitud.
Mulle kinkis ema ükskord jõuluks plastmassist jõuluvana, kes läbilõikaval plõnnival häälel jõulumeloodiaid mängis. Ema teab, et mulle ei meeldi nipsasjakesed ja nänn, nii et ei kujuta ette, miks ta mulle sellise asja valis.
Tädi kinkis mulle ükskord sünnipäevaks vahuveini. Ma olin rase ja ta teadis seda. Tegi siis pudeli kohe omal algatusel lahti ka ja valas teistele sünnipäevalistele välja - ma ei saanudki midagi.
Siiani ei tea, kas see oli mingi haige huumor või pole tal peas kõik kruvid päriselt kinni.
-
Külaline
Jõlkusid äkki harekrishnalaste kambas ringi ja oli vaja oranži riietust, et teuste hulka sulanduda?Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 15:22
Eksnaine kinkis mulle sünnipäevaks mu enda valge särgi, mille ta oli riidevärviga oranzhiks värvinud.
-
Külaline
Neil on vist sellised vähe pikemad hõlstid, mis kotid ära varjavad. Aga see oli lühikese varrukaga suvepluusKülaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 15:35Jõlkusid äkki harekrishnalaste kambas ringi ja oli vaja oranži riietust, et teuste hulka sulanduda?Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 15:22
Eksnaine kinkis mulle sünnipäevaks mu enda valge särgi, mille ta oli riidevärviga oranzhiks värvinud.
-
Külaline
Ma võtangi kingi viisakalt vastu nagu juba kirjutasin. Palun, taaskord, too välja see koht, kus ma kirjutasin, et pean ÄMMA isikut selle kingi pärast NÕMEDAKS? Mida sa leiutad ja luulutad kogu aeg ja kujutad teiste tekstis ette asju, mida pole olemas? Ei, ma ei anna seda kinki kellelegi ära, sest minu vanemad on mulle õpetanud, et kingitud asja edasi ei kingita ja mulle tundub see sobimatu. Samuti oleks minul sobimatu minna kellelegi kortsukreemi kinkima, ma ei tea ühtegi naist üheski vanuses, kellele ma sellist asja kinkida saaks, ilma, et see imelik oleks. Ma ei saa seda isegi omaenda emale anda, sest ta ei kasuta näokreemi. Ja tõepoolest, mul ei olegi jah kortse. Sinu meelest on solvumine ja halvustamine, et ma ei ole veel selles vanuses, kui nahk kortsu läheb? 25-a, kui esimese sellise kingi sain, mul ka polnud kortse. Milline pahatahtlikkus, mingi naine julgeb sileda nahaga olla!Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 15:19Postitus on kustutatud
Ja sinu meelest ei tohiks siis üldse keegi siin foorumis ühelgi teemal sõna võtta ega oma kogemustest rääkida, sest muidu ju pahatahtlikult kuulutab maailmale. Halloo, siin teemas küsiti spetsiaalselt kinkide kohta, mis saajale sobimatud tunduvad, mina vastasin ja katsu nüüd üle saada.
Ma vastan järgmine kord jälle, kui mul midagi mõne teema kohta midagi öelda on, vaat nii õudne pahatahtlik moor olen!
-
Külaline
Reaalselt ainuke pahatahtlik ja halvustaja siin oled sina
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor, SeaTongue ja 7 külalist