Naiste tugikeskus on süüdi, et avalikustab seda, mis on juhtunud?Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 14:02https://www.delfi.ee/artikkel/81117737/ ... -kui-mehed
https://www.err.ee/1609560823/puhade-ja ... eskustesse
See naistevastane vägivald on mantra mida naiste tugikeskus pidevalt toodab.
Ma ei mõista meeste mõttemaailma
-
Külaline
-
Külaline
Äkki lihtsalt ei olnud majanduslikult võimalik ja naised ei soovinud haridust, sest nad ei vajanud seda. Jõukamad tütred elasid issi antud kaasavarast, tööle nad minema ei pidanud, äri nad ei teinud sest naised ise ei pidanud seda prestiižseks?Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 14:03
Täpsustame siis, et naistele hariduse andmist ei peetud vajalikuks ja peeti kohati ohtlikukski. Uuri veidi ajalugu, hale hakkab tõesti, piinlik mitte.
Kui loeme turu-uuringuid miks naised tegelevad palju vähem näiteks ettevõtlusega kui mehed, joonistub sealtki välja tahtmatus sellega tegeleda, aga põhjendused on muidu mehi ründavad nagu mehed ei võta naisi kampa, mehed võta juhiks??? (muie)
Kaua naised suudavad iseennast kottida?
-
Külaline
Sinu pilt temast on mõnevõrra ühekülgne. Seks oli ainuke asi, mis teda SINU puhul huvitas. Millest ei järeldu, et üldse ainuke.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 13:56 Postitus on kustutatud
Muide, millistest kõrgetest mateeriatest sa ise lisaks ehitajast poiss-sõbra suguliikmele huvitud?
-
Külaline
Sest nad saavad riigilt suuri toetuseid ja see ongi äri. Mida rohkem vägivalda, seda suuremad toetused. Seda juhivad lastetud naised.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 14:06Naiste tugikeskus on süüdi, et avalikustab seda, mis on juhtunud?Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 14:02https://www.delfi.ee/artikkel/81117737/ ... -kui-mehedKülaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 13:59
See on siiski väljavõte politseikroonikast minu seatud fookusega. Mehe nahavärvi ega vanust polnud uudises märgitud.
https://www.err.ee/1609560823/puhade-ja ... eskustesse
See naistevastane vägivald on mantra mida naiste tugikeskus pidevalt toodab.
50:50 pakun. Pooled julgelt on sellised mugavuspagulaste laadsed tegelased kes lähevad otsima sinilindu.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 13:53Ei hakata tõesti mingite liblikate pärast lahutama, kahjuks lahutatakse, kui juba päris katki ollakse.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 13:48Ei hakka naine kunagi lahutama mingite liblikate pärast. Need keskealised naised on meeste poolt maha jäetud ja eks neil on ka kehv iseloom.
Teisest poolest on kahju ja neid ei kritiseeri keegi.
-
Külaline
Tundub, et sul läheb elus hästi. Sina ei vihka kedagi. Isegi mitte mehi.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 13:56 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Mis jura sa ometi ajad. Mu sübranna tütar, 21-aastane, ostis just 200 000 maksva korteri, üksi. Tööturul alles 2 aastat.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 13:13Lõpuks jookseb seegi naine mehega koosellu, sest terve elu elada odavas ühetoalises on vaesus. Naiste palgad on väiksemad kui meestel ka neil naistel kellel pole lapsi ja ei soovigi neid saada. Kodulaen keskmiselt on 30 aastaks ja üksikule naisele seda laenu ka anda ei soovita ja see on ka päris suur risk, sest peab töökoht olema ja raha kõrvale pandud, makseraskused ei ole toredad asjad. Päris raske elu sellisel naisel eks, mingit "oma" kinnisvara orjata ja mille saab kätte alles 55-60 aastasel, kui elukaar on juba lõppemas. Tuleb juba otsida kellele pärandada.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 12:04 Fakt, et naine eelistab odavat ühetoalist korterit kooselule selle mehega, on juba iseenesest vägagi kõnekas. Kindlasti mitte midagi sellist, millega uhkustada.
-
Külaline
No täpselt siinsete staarkommenteerijate meeste kirjeldus. Tabavamalt ei saakski.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 13:56 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Äkki ja äkki. Tegelikult oli hoopis nii, et haridus oli tol ajal naise jaoks edasist elu pärssiv tegur - lootus peret luua oli haritud naisel oluliselt väiksem kui põhjaliku hariduseta (kuid mitte päris harimata) naisel. Niipalju tüdruku enda poolsest vaatest. Rahavaatest aga polnud tütre harimisel erilist mõtet, sest mingit kõrgepalgalist ametit see naine nagunii ei saanud. Seega oli tasuv harida ainult poisslapsi.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 14:08Äkki lihtsalt ei olnud majanduslikult võimalik ja naised ei soovinud haridust, sest nad ei vajanud seda. Jõukamad tütred elasid issi antud kaasavarast, tööle nad minema ei pidanud, äri nad ei teinud sest naised ise ei pidanud seda prestiižseks?Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 14:03
Täpsustame siis, et naistele hariduse andmist ei peetud vajalikuks ja peeti kohati ohtlikukski. Uuri veidi ajalugu, hale hakkab tõesti, piinlik mitte.
Sama kehtis, muide, veel isegi möödunud sajandi keskpaigas. Minu isa oli pere ainus poeg, peale tema oli veel 3 tütart, tegemist linnaperega, kus raha oli ainult ühe lapse koolitamiseks. Ainsana pandi gümnaasiumi ning hiljem ülikooli minu isa, kuigi kõik tüdrukud olid tegelikult lahtisema peaga kui mu isa. Siin tehti valik puhtalt soo alusel - poisslapse harimist peeti oluliselt, tüdrukute oma mitte. Tüdrukud läksid kõik ametit õppima ja tööle.
-
Külaline
Haridus oli väga vähestel inimestel, kirik haris kirjakeelt, muidu ei saanud abielluda. Muud haridust polnud ja vaesel polnud ka sellega midagi teha, sest riigiameteid ei olnud või need olid aristokraatidele.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 14:42Äkki ja äkki. Tegelikult oli hoopis nii, et haridus oli tol ajal naise jaoks edasist elu pärssiv tegur - lootus peret luua oli haritud naisel oluliselt väiksem kui põhjaliku hariduseta (kuid mitte päris harimata) naisel. Niipalju tüdruku enda poolsest vaatest. Rahavaatest aga polnud tütre harimisel erilist mõtet, sest mingit kõrgepalgalist ametit see naine nagunii ei saanud. Seega oli tasuv harida ainult poisslapsi.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 14:08Äkki lihtsalt ei olnud majanduslikult võimalik ja naised ei soovinud haridust, sest nad ei vajanud seda. Jõukamad tütred elasid issi antud kaasavarast, tööle nad minema ei pidanud, äri nad ei teinud sest naised ise ei pidanud seda prestiižseks?Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 14:03
Sama kehtis, muide, veel isegi möödunud sajandi keskpaigas. Minu isa oli pere ainus poeg, peale tema oli veel 3 tütart, tegemist linnaperega, kus raha oli ainult ühe lapse koolitamiseks. Ainsana pandi gümnaasiumi ning hiljem ülikooli minu isa, kuigi kõik tüdrukud olid tegelikult lahtisema peaga kui mu isa. Siin tehti valik puhtalt soo alusel - poisslapse harimist peeti oluliselt, tüdrukute oma mitte. Tüdrukud läksid kõik ametit õppima ja tööle.
Isa pandigi, sest teda huvitas haridus. Sa oled haritud, eks? Ometi vaidled nii kehvalt ajalugu tundmata ja see feministlik pidev süüstamine kuidas naisi koheldi mingite vangidena? Aga sa ise ei tunne millegi üle huvi.
-
Külaline
Sa loedki nii teksti - savi, mis kirjas on, sina teed ikka suvalised järeldused? Kirjutasin selgelt: isa pandi seepärast kooli, et ta oli poiss, kuigi pere tüdrukutel oli rohkem eeldusi haridusele. Huvi mu isal kindlasti rohkem ei olnud kui õdedel, ta pole kunagi olnud haridusehuviline.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 14:55 Isa pandigi, sest teda huvitas haridus. Sa oled haritud, eks? Ometi vaidled nii kehvalt ajalugu tundmata ja see feministlik pidev süüstamine kuidas naisi koheldi mingite vangidena? Aga sa ise ei tunne millegi üle huvi.
Vaielnud pole ma naiste hariduse teemal sinuga varem kordagi.
-
Külaline
Tsaari ajal pidi iga pere ühe poja andma tsaariarmeesse ja teenistus kestis 25 aastat. Need pojad üldiselt koju ei tulnudki.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 15:05Sa loedki nii teksti - savi, mis kirjas on, sina teed ikka suvalised järeldused? Kirjutasin selgelt: isa pandi seepärast kooli, et ta oli poiss, kuigi pere tüdrukutel oli rohkem eeldusi haridusele. Huvi mu isal kindlasti rohkem ei olnud kui õdedel, ta pole kunagi olnud haridusehuviline.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 14:55 Isa pandigi, sest teda huvitas haridus. Sa oled haritud, eks? Ometi vaidled nii kehvalt ajalugu tundmata ja see feministlik pidev süüstamine kuidas naisi koheldi mingite vangidena? Aga sa ise ei tunne millegi üle huvi.
Vaielnud pole ma naiste hariduse teemal sinuga varem kordagi.
Nagu sinagi naisena ei pidanud läbi ajateenistust, sul ei ole elus mingeid kohustusi, tee mida hing ihkab. Aga ikkagi oled krooniliselt rahulolematu...
Mina ka sinuga ei vaidle, alles esimese postituse teen praegu siia teemasse.
See on kõik nii odav jutt, et naistel on kõik nii kehvasti, kuna 150 aastat tagasi blablablaa.
Kes tahab, see teeb. Nii tollal kui praegu. Koidula kirjutas ja ei hoidnud teda keegi kinni ja ei keelanud ära. Ei ole näinud ka, et keegi teda halvustanud oleks naiseks olemise tõttu.
Tänapäeval on ülikoolis juba 70% naised, aga pole näha mitte kuskil neid naiste loodud startappe või miljoni bisniseid, mida neil senini sajandeid teha ei lastud. Lasteorjust ka enam pole, sündivus on kõigi aegade madalaimas punktis.
Aga kogu seda haridust kasutatakse enamasti ainult uute teooriate välja mõtlemiseks, miks mehed kõiges süüdi on ja naistel midagi teha ei lase.
Kes tahab, see teeb. Nii tollal kui praegu. Koidula kirjutas ja ei hoidnud teda keegi kinni ja ei keelanud ära. Ei ole näinud ka, et keegi teda halvustanud oleks naiseks olemise tõttu.
Tänapäeval on ülikoolis juba 70% naised, aga pole näha mitte kuskil neid naiste loodud startappe või miljoni bisniseid, mida neil senini sajandeid teha ei lastud. Lasteorjust ka enam pole, sündivus on kõigi aegade madalaimas punktis.
Aga kogu seda haridust kasutatakse enamasti ainult uute teooriate välja mõtlemiseks, miks mehed kõiges süüdi on ja naistel midagi teha ei lase.
-
Külaline
Seda ma ei usu. Su stiil on äratuntav.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 15:07 Mina ka sinuga ei vaidle, alles esimese postituse teen praegu siia teemasse.
-
Külaline
Sama siin
-
Külaline
Jah, eks naised teevadki, lihtsalt vaiksemalt ja lärmamata. Kas sina oled hakanud soolisi erinevusi eitama? Loomulikult ei tee naised riskantseid startappe ega raketina miljonäriks ettevõtteid. Samuti ei tee naised pankrotte ega kuku skeemitamiste eest kinni. Naised on alalhoidjad, mehed on käsi-kullas-või-pee-mullas. Need on soolised erinevused, mille üle sa ometi imestad? Mismoodi sa elaksid, kui poleks lasteaiatädisid, haiglaõdesid, õpetajaid - klassikalisi naiste valitavaid ameteid? Poleks neid vaikseid tädisid, kes sinu poriseid jalajälgi poes masinaga puhastavad või kannatlikult aiandis köögivilju korjavad? Sinu arust on hariduseta ehitaja, kes Soomes kõva raha kokku lükkab, kuidagi väärtuslikum hariduseta naisest, kes teeb hädavajalikku, kuid vähetasustatud tööd?WD40 kirjutas: ↑30 Dets 2024 15:09 See on kõik nii odav jutt, et naistel on kõik nii kehvasti, kuna 150 aastat tagasi blablablaa.
Sajandite tagune naiste hariduse teema tuli üles ikka taustsüsteemi selgitamiseks, mis koos sooliste erinevustega mõjutavad inimeste valikuid karjääris ja elus. Soorollide taandumiseks on 100 aastat lühike aeg. Nagu eespool tõni näite, oli veel minu isa põlvkonna puhul sool väga oluline roll inimese tuleviku määramisel.
Jajah, veel üks teooria. Enne hoidsid kodus oma lapsi, sest patriarhaat sundis peale, aga nüüd on lõpuks vabadus, halleluuja, saad lasteaias võõraid lapsi hoida. Progress!Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 15:27Jah, eks naised teevadki, lihtsalt vaiksemalt ja lärmamata. Kas sina oled hakanud soolisi erinevusi eitama? Loomulikult ei tee naised riskantseid startappe ega raketina miljonäriks ettevõtteid. Samuti ei tee naised pankrotte ega kuku skeemitamiste eest kinni. Naised on alalhoidjad, mehed on käsi-kullas-või-pee-mullas. Need on soolised erinevused, mille üle sa ometi imestad? Mismoodi sa elaksid, kui poleks lasteaiatädisid, haiglaõdesid, õpetajaid - klassikalisi naiste valitavaid ameteid? Poleks neid vaikseid tädisid, kes sinu poriseid jalajälgi poes masinaga puhastavad või kannatlikult aiandis köögivilju korjavad? Sinu arust on hariduseta ehitaja, kes Soomes kõva raha kokku lükkab, kuidagi väärtuslikum hariduseta naisest, kes teeb hädavajalikku, kuid vähetasustatud tööd?WD40 kirjutas: ↑30 Dets 2024 15:09 See on kõik nii odav jutt, et naistel on kõik nii kehvasti, kuna 150 aastat tagasi blablablaa.
Sajandite tagune naiste hariduse teema tuli üles ikka taustsüsteemi selgitamiseks, mis koos sooliste erinevustega mõjutavad inimeste valikuid karjääris ja elus. Soorollide taandumiseks on 100 aastat lühike aeg. Nagu eespool tõni näite, oli veel minu isa põlvkonna puhul sool väga oluline roll inimese tuleviku määramisel.
Naised ei tee üldse mingeid ettevõtteid. Kõige loogika järgi peaks ju vähemalt pool ettevõtlusest kuuluma naistele. Aga haridustaset vaadates üle poole. Kus nad on? Isegi teaduses, kõrghariduses, tervishoius - igalpool on asja vedamas ja arendamas mehed. Kas on neid naisi olnud mõtet nii pikalt harida, kui nad pärast kõiki neid aastaid ikka haigla koridoris siibreid veeretavad? Äkki see polnudki nii hea idee?Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 15:27Jah, eks naised teevadki, lihtsalt vaiksemalt ja lärmamata. Kas sina oled hakanud soolisi erinevusi eitama? Loomulikult ei tee naised riskantseid startappe ega raketina miljonäriks ettevõtteid. Samuti ei tee naised pankrotte ega kuku skeemitamiste eest kinni. Naised on alalhoidjad, mehed on käsi-kullas-või-pee-mullas. Need on soolised erinevused, mille üle sa ometi imestad? Mismoodi sa elaksid, kui poleks lasteaiatädisid, haiglaõdesid, õpetajaid - klassikalisi naiste valitavaid ameteid? Poleks neid vaikseid tädisid, kes sinu poriseid jalajälgi poes masinaga puhastavad või kannatlikult aiandis köögivilju korjavad? Sinu arust on hariduseta ehitaja, kes Soomes kõva raha kokku lükkab, kuidagi väärtuslikum hariduseta naisest, kes teeb hädavajalikku, kuid vähetasustatud tööd?WD40 kirjutas: ↑30 Dets 2024 15:09 See on kõik nii odav jutt, et naistel on kõik nii kehvasti, kuna 150 aastat tagasi blablablaa.
-
Külaline
Kuidas naised ei kuku omastamistes kinni, neid raha virutanud naisraamatupidajad terve eesti täisKülaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 15:27 Jah, eks naised teevadki, lihtsalt vaiksemalt ja lärmamata. Kas sina oled hakanud soolisi erinevusi eitama? Loomulikult ei tee naised riskantseid startappe ega raketina miljonäriks ettevõtteid. Samuti ei tee naised pankrotte ega kuku skeemitamiste eest kinni. Naised on alalhoidjad, mehed on käsi-kullas-või-pee-mullas. Need on soolised erinevused, mille üle sa ometi imestad? Mismoodi sa elaksid, kui poleks lasteaiatädisid, haiglaõdesid, õpetajaid - klassikalisi naiste valitavaid ameteid? Poleks neid vaikseid tädisid, kes sinu poriseid jalajälgi poes masinaga puhastavad või kannatlikult aiandis köögivilju korjavad? Sinu arust on hariduseta ehitaja, kes Soomes kõva raha kokku lükkab, kuidagi väärtuslikum hariduseta naisest, kes teeb hädavajalikku, kuid vähetasustatud tööd?
Huvitav kuidas kiidad neid sööklatädisid, aga halvustad ehitajaid, sest ilma nendeta elaksid koopas, sest ise sa maja ei ehitaks?
Miks naised ei suuda ettevõtluses läbi lüüa võib isegi naljakam olla kui naised seda tunnistaks. Nimelt naistel puudub see geen mis teeb isegi vanast mehest poisikese, see leiutamise ja avastamise vajadus mis naistel täiesti puudub. Mees jääb alati poisikeseks, aga poisikesed mängivad ja loovad uusi asju. Kui vaatama teismelist poissi ja tüdrukut, siis tüdruk vahib 10 aastat vanemaid mehi kellega kurameerida, aga poisike mängib vabalt autodega või ehitab võrri. Suurena hakkabki garaazis võrre ehitama ja tootma, aga naiseks saanud tüdruku elu on kooselu 10 aastat vanema mehega punkti kus mees tundub juba liiga vana, aga suhtest lahkudes naisele ei antakse poolt maja ja autot kaasa. Siis ongi see pettumus, 10 aastat koristasin ja pesin nõusid, visati välja. Aga kes seda mustrit murda saab? Äkki keegi ei saa?
-
Külaline
Kas ma rääkisin omastamisest? Jeerum kui keeruline on väidelda inimesega, kes ei saa sõnadest, lausetest ega lausete mõttest aru. Ma rääkisin äriga RISKIMISEST. Omastamine on vargus, mitte riskimine, vargaid on nii meeste kui naiste hulgas.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 15:50 Kuidas naised ei kuku omastamistes kinni, neid raha virutanud naisraamatupidajad terve eesti täis![]()
Kui väidad midagi, kontrolli enne internetist üle.
Huvitav kuidas kiidad neid sööklatädisid, aga halvustad ehitajaid, sest ilma nendeta elaksid koopas, sest ise sa maja ei ehitaks?
Ehitajaid pole ma poole sõnagagi halvustanud. Meenutan sulle, et siin foorumis käib mitmeid inimesi, mitte ainult mina ja sina.
Ja mida mina siis rääkisin? Jälle sama, et sa lihtsalt ei saa aru, mida sulle räägitakse, ainult omas mõttes tiksud. Täpselt selles ongi erinevus, et mees riskib, mängib, katsetab - mõnikord võidab, mõnikord kaotab. Naine on see, kes hoiab stabiilsust, annab sellele katsetajale süüa, kui tal parajasti halvasti läheb. Ja kui katsetajal juhtub hästi minema, siis sina tuled ärplema, et naine söögu muru ja toogu sulle susse, sina oled kõike teinud ja leiutanud? Hah. Sina ja su eellased oleks välja surnud, kui poleks naist teile stabiilsust garanteerimas. Samuti muidugi oleks naine välja surnud, kui poleks meest, kes riskib ja avastab. See on koostöö, see on paarisuhe, see on looduse määrang.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 15:50 Miks naised ei suuda ettevõtluses läbi lüüa võib isegi naljakam olla kui naised seda tunnistaks. Nimelt naistel puudub see geen mis teeb isegi vanast mehest poisikese, see leiutamise ja avastamise vajadus mis naistel täiesti puudub. Mees jääb alati poisikeseks, aga poisikesed mängivad ja loovad uusi asju.
Kõik, mida see mees leiutab oma kõrghetkedel või kõik see raha, mis ta teenib, on just seepärast ka tema paarilise oma, sest paariline, naine, on tema tagala.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist