Oleks siis et garanteerid mingit stabiilsust või kasvõi miinimumi. Aga nii ju pole. Tegelikkus on see, et naine valib välja mehe, kellel juba läheb hästi ja imeb ennast tema külge nagu puuk. Kui midagi läheb halvasti, siis leitakse uus peremeesorganism. Need mehed, kellel hästi ei lähe, on lihtsalt nähtamatud.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 16:38Kas ma rääkisin omastamisest? Jeerum kui keeruline on väidelda inimesega, kes ei saa sõnadest, lausetest ega lausete mõttest aru. Ma rääkisin äriga RISKIMISEST. Omastamine on vargus, mitte riskimine, vargaid on nii meeste kui naiste hulgas.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 15:50 Kuidas naised ei kuku omastamistes kinni, neid raha virutanud naisraamatupidajad terve eesti täis![]()
Kui väidad midagi, kontrolli enne internetist üle.
Huvitav kuidas kiidad neid sööklatädisid, aga halvustad ehitajaid, sest ilma nendeta elaksid koopas, sest ise sa maja ei ehitaks?
Ehitajaid pole ma poole sõnagagi halvustanud. Meenutan sulle, et siin foorumis käib mitmeid inimesi, mitte ainult mina ja sina.Ja mida mina siis rääkisin? Jälle sama, et sa lihtsalt ei saa aru, mida sulle räägitakse, ainult omas mõttes tiksud. Täpselt selles ongi erinevus, et mees riskib, mängib, katsetab - mõnikord võidab, mõnikord kaotab. Naine on see, kes hoiab stabiilsust, annab sellele katsetajale süüa, kui tal parajasti halvasti läheb. Ja kui katsetajal juhtub hästi minema, siis sina tuled ärplema, et naine söögu muru ja toogu sulle susse, sina oled kõike teinud ja leiutanud? Hah. Sina ja su eellased oleks välja surnud, kui poleks naist teile stabiilsust garanteerimas. Samuti muidugi oleks naine välja surnud, kui poleks meest, kes riskib ja avastab. See on koostöö, see on paarisuhe, see on looduse määrang.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 15:50 Miks naised ei suuda ettevõtluses läbi lüüa võib isegi naljakam olla kui naised seda tunnistaks. Nimelt naistel puudub see geen mis teeb isegi vanast mehest poisikese, see leiutamise ja avastamise vajadus mis naistel täiesti puudub. Mees jääb alati poisikeseks, aga poisikesed mängivad ja loovad uusi asju.
Kõik, mida see mees leiutab oma kõrghetkedel või kõik see raha, mis ta teenib, on just seepärast ka tema paarilise oma, sest paariline, naine, on tema tagala.
Ma ei mõista meeste mõttemaailma
-
Külaline
Tohoh. Ilmselgelt pole sul asja olnud ei teadusesse ega tervishoidu, veel vähem kõrgkooli. Igal pool on naised. Et kuskile etteotsa pannakse ikka mees, on vanade stereotüüpide teene, aga töö teevad nendes sinu nimetatud valdkondades ära ju naised. Mida see üks jutupaunik seal juhiks, kui töötegijaid poleks.Isegi teaduses, kõrghariduses, tervishoius - igalpool on asja vedamas ja arendamas mehed.
-
Külaline
Mis tööd need naised siis teevad?Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 17:37Tohoh. Ilmselgelt pole sul asja olnud ei teadusesse ega tervishoidu, veel vähem kõrgkooli. Igal pool on naised. Et kuskile etteotsa pannakse ikka mees, on vanade stereotüüpide teene, aga töö teevad nendes sinu nimetatud valdkondades ära ju naised. Mida see üks jutupaunik seal juhiks, kui töötegijaid poleks.Isegi teaduses, kõrghariduses, tervishoius - igalpool on asja vedamas ja arendamas mehed.
-
Külaline
On arstid, õed, teadurid, õppejõud. Suurem osa doktorante on naised. Proffesoritest ka juba aina suurem osa naisi isegi TalTechis, rääkimata muudest kõrgkoolidest. Aga noh, mis sina ka sellest tead, sul pole nende valdkondadega ju mingit kokkupuudet. Äkki haiglas ainult istud aeg-ajalt, pidid mingi invaliid olema. Kas seal ei näe siis, et suurem osa arste ja õdesid on naised. Ei tea jah, mis tööd nad teevad seal.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 18:06Mis tööd need naised siis teevad?Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 17:37Tohoh. Ilmselgelt pole sul asja olnud ei teadusesse ega tervishoidu, veel vähem kõrgkooli. Igal pool on naised. Et kuskile etteotsa pannakse ikka mees, on vanade stereotüüpide teene, aga töö teevad nendes sinu nimetatud valdkondades ära ju naised. Mida see üks jutupaunik seal juhiks, kui töötegijaid poleks.Isegi teaduses, kõrghariduses, tervishoius - igalpool on asja vedamas ja arendamas mehed.
-
Külaline
Ja lõpuks on ikkagi nii, et mees ootab naiselt kõige rohkem seksi ja süüa.
-
Külaline
Mis ärikasu nad siis toodavad? Erasektor peab neid üleval.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 18:15On arstid, õed, teadurid, õppejõud. Suurem osa doktorante on naised. Proffesoritest ka juba aina suurem osa naisi isegi TalTechis, rääkimata muudest kõrgkoolidest. Aga noh, mis sina ka sellest tead, sul pole nende valdkondadega ju mingit kokkupuudet. Äkki haiglas ainult istud aeg-ajalt, pidid mingi invaliid olema. Kas seal ei näe siis, et suurem osa arste ja õdesid on naised. Ei tea jah, mis tööd nad teevad seal.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 18:06Mis tööd need naised siis teevad?Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 17:37
Tohoh. Ilmselgelt pole sul asja olnud ei teadusesse ega tervishoidu, veel vähem kõrgkooli. Igal pool on naised. Et kuskile etteotsa pannakse ikka mees, on vanade stereotüüpide teene, aga töö teevad nendes sinu nimetatud valdkondades ära ju naised. Mida see üks jutupaunik seal juhiks, kui töötegijaid poleks.
-
Külaline
Tänapäeva naine ei oska ammu kumbagi teha.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 18:23 Ja lõpuks on ikkagi nii, et mees ootab naiselt kõige rohkem seksi ja süüa.
-
Külaline
Eks õpeta siis.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 18:32Tänapäeva naine ei oska ammu kumbagi teha.
-
Külaline
Mitte alati. Kui naine ei eruta, siis mitte. Siis seksi ei soovi.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 18:23 Ja lõpuks on ikkagi nii, et mees ootab naiselt kõige rohkem seksi ja süüa.
-
Külaline
Pole lasteaednik.
-
Külaline
Kogu sinu jutt väga ei haaku reaalsusega, sest ettevõtted kui nad telliksid Eesti ülikoolidelt teadusuuringuid, siis teadlased avalikustavad need, aga ettevõtetele see ei meeldi kuna see avab nende ärisaladused. Seepärast Eesti ettevõtted üldiselt ei kasuta Eesti teadlaste potentsiaali ära. Kui vaadata kasvõi fosforiidi uuringuid, siis Eestis puuduvad igasugused teaduslikud laborid uurimaks mis maavarad meil siis lõpuks on ja millises mahus. Eesti teadus on selline kehv asi, tõesti võib uurida mitu liblikat kusagil lendas ja mitu üraskit kuuske näris, aga rahasse seda tagasi konventeeri.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 18:15On arstid, õed, teadurid, õppejõud. Suurem osa doktorante on naised. Proffesoritest ka juba aina suurem osa naisi isegi TalTechis, rääkimata muudest kõrgkoolidest. Aga noh, mis sina ka sellest tead, sul pole nende valdkondadega ju mingit kokkupuudet. Äkki haiglas ainult istud aeg-ajalt, pidid mingi invaliid olema. Kas seal ei näe siis, et suurem osa arste ja õdesid on naised. Ei tea jah, mis tööd nad teevad seal.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 18:06Mis tööd need naised siis teevad?Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 17:37
Tohoh. Ilmselgelt pole sul asja olnud ei teadusesse ega tervishoidu, veel vähem kõrgkooli. Igal pool on naised. Et kuskile etteotsa pannakse ikka mees, on vanade stereotüüpide teene, aga töö teevad nendes sinu nimetatud valdkondades ära ju naised. Mida see üks jutupaunik seal juhiks, kui töötegijaid poleks.
-
Külaline
kui vaadata üldse Eesti naiste doktori kraadi kaitsmisi, siis ikka ja jälle tekib küsimus, kuidas seda rahaks saab teha ja suuremas osas kahjuks ei saagi.
Teaduste Akadeemia liikmete hulgas on 63 meest ja 10 naist.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 18:15On arstid, õed, teadurid, õppejõud. Suurem osa doktorante on naised. Proffesoritest ka juba aina suurem osa naisi isegi TalTechis, rääkimata muudest kõrgkoolidest. Aga noh, mis sina ka sellest tead, sul pole nende valdkondadega ju mingit kokkupuudet. Äkki haiglas ainult istud aeg-ajalt, pidid mingi invaliid olema. Kas seal ei näe siis, et suurem osa arste ja õdesid on naised. Ei tea jah, mis tööd nad teevad seal.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 18:06Mis tööd need naised siis teevad?Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 17:37
Äkki naised olekski pidanud jääma selle asja juurde, mis neil paremini välja tuleb?
-
Külaline
On sigu mehi ja puuknaisi. Kumbki ei tähenda, et kõik mehed on niisugused ja naised naasugused. Elementaarne loogika, et osast tervikut ei järeldata.WD40 kirjutas: ↑30 Dets 2024 17:18 Oleks siis et garanteerid mingit stabiilsust või kasvõi miinimumi. Aga nii ju pole. Tegelikkus on see, et naine valib välja mehe, kellel juba läheb hästi ja imeb ennast tema külge nagu puuk. Kui midagi läheb halvasti, siis leitakse uus peremeesorganism. Need mehed, kellel hästi ei lähe, on lihtsalt nähtamatud.
Sa päriselt ootad sotsiaalvaldkonnast ning haridusest ärikasu? Loogiline ja ainuõige, et erasektor sotsiaalvaldkonda üleval peab. Siit ei järeldu kuidagi, et mehed naisi üleval peavad. Jällegi elementaarne loogika.
Sina võiks laiendada võõrsõnade hulka, mida sa tunned ja kasutad. Mingist "mantrast" on siin teemas juba mitu korda saanud lugeda. See, et siin foorumis on inimesi rohkem kui sina ja mina, on siiski fakt, mitte mantra.
-
Külaline
Mehed????, ma kirjutasin erasektor eks!!!! Sul pole ju loogikat, sa lihtsalt plärtsud.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 19:02On sigu mehi ja puuknaisi. Kumbki ei tähenda, et kõik mehed on niisugused ja naised naasugused. Elementaarne loogika, et osast tervikut ei järeldata.WD40 kirjutas: ↑30 Dets 2024 17:18 Oleks siis et garanteerid mingit stabiilsust või kasvõi miinimumi. Aga nii ju pole. Tegelikkus on see, et naine valib välja mehe, kellel juba läheb hästi ja imeb ennast tema külge nagu puuk. Kui midagi läheb halvasti, siis leitakse uus peremeesorganism. Need mehed, kellel hästi ei lähe, on lihtsalt nähtamatud.
Sa päriselt ootad sotsiaalvaldkonnast ning haridusest ärikasu? Loogiline ja ainuõige, et erasektor sotsiaalvaldkonda üleval peab. Siit ei järeldu kuidagi, et mehed naisi üleval peavad. Jällegi elementaarne loogika.
Sina võiks laiendada võõrsõnade hulka, mida sa tunned ja kasutad. Mingist "mantrast" on siin teemas juba mitu korda saanud lugeda. See, et siin foorumis on inimesi rohkem kui sina ja mina, on siiski fakt, mitte mantra.
Fakt on tõesti jah 5 inimest online ja sina pole neist ükski eks. Miks toodad sellist jama? Mida annab sulle see lõputu valetamine?
-
Külaline
Sa eespool viitasid hoolega psühholoogiaalasele kirjandusele, kas seda seal ei kirjutatud, et mehed on valdavalt äärmused ehk tipud ja luuserid, naised keskmised ehk stabiilsed? Vaata üle see koht ja siis pane tolle jutuga kõrvuti, mis mina kirjutasin meeste ja naiste rollide erinevustest.
-
Külaline
-
Külaline
Minagi rääkisin erasektorist. Kui ise seda sõna mu tekstist ei leia, otsi siis Ctrl+F abiga? Uskumatu jahmerdis.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 19:26 Mehed????, ma kirjutasin erasektor eks!!!! Sul pole ju loogikat, sa lihtsalt plärtsud.
Fakt on tõesti jah 5 inimest online ja sina pole neist ükski eks. Miks toodad sellist jama? Mida annab sulle see lõputu valetamine?
Mina näen hetkel 10 inimest online. Kuidas aga see online osa siia puutub? Käesolev teema on ju juba mingi 3 päeva pikk ja naiste haridusest on kirjutatud tänasest hommikust peale. Sa vaatad hetkel foorumis olijate arvu ja teed järelduse, et kõik eelnevad postitused siin teemas on ka minu kirjutatud? Ei oskagi midagi kosta selle peale.
-
Külaline
Kuule, su tekst on nii loogika- ja argumendivaba, et aitab küll.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 19:29Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 19:27Sa eespool viitasid hoolega psühholoogiaalasele kirjandusele, kas seda seal ei kirjutatud, et mehed on valdavalt äärmused ehk tipud ja luuserid, naised keskmised ehk stabiilsed? Vaata üle see koht ja siis pane tolle jutuga kõrvuti, mis mina kirjutasin meeste ja naiste rollide erinevustest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist