Mis siis uuest skandaalist arvate?
-
Külaline
Mis siis uuest skandaalist arvate?
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... -solvavaks
Mallukas vist jookseb nüüd kohe kohtusse, aga äkki ka BSH. Tema üle ei viitsita isegi nalja teha.
Mallukas vist jookseb nüüd kohe kohtusse, aga äkki ka BSH. Tema üle ei viitsita isegi nalja teha.
-
Külaline
Miks inimene arvab, et tema võib nalja teha, aga teised mitte?Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 2025 12:41 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... -solvavaks
-
Külaline
Mis seal siis nii solvavat oli? Täpselt selline see suunamudijate maailm ju ongi.
"Edasi tulid vihjed valikuvõimaluste ja kompromisside kohta, kus tegelased selgitasid, et „kui makstakse, võime ükskõik kui sitase ämbri pähe panna.“"
Kas see on siis vale või?
"Edasi tulid vihjed valikuvõimaluste ja kompromisside kohta, kus tegelased selgitasid, et „kui makstakse, võime ükskõik kui sitase ämbri pähe panna.“"
Kas see on siis vale või?
-
Külaline
Mina ei saa ka aru, millest pahameel. Äkki lihtsalt mängib solvunut? Tal päris palju asju välja mõeldud, milega ta välja tuleb. Seda kõrvaltoa tilgutiga kliinikut ma näiteks üldse ei usu ja ta tarbib nii palju alkoholi, et tal ei ole enam mingit erilist pohmakat. Igasugune reklaam on ju hea reklaam. Saab jälle klikke kedrata lõpmatuseni, kui pahane ma nüüd ikka olen. Raha tuleb.
-
Külaline
No just. Miskipärast tuli pähe ütlus klaasmaja pihta kivide loopimisest.
-
MecundusDecundus
- Kontakt:
BSH õpib..
Mallukas ja see /misiganes..../ ei õpi..
Mina reeglina panustan nendele, kes õpivad..sest neil on ajud
Head uut aastat,
Mallukas ja see /misiganes..../ ei õpi..
Mina reeglina panustan nendele, kes õpivad..sest neil on ajud
Head uut aastat,
Täna hullumajas vabu kohti ei ole...homseni,
-
Külaline
Kas nad skandaaliks põhjuse andjaga saaki jagavad ka?
-
Külaline
See pilt ajas mind ikka väga naerma.
Hästi ära tabatud.

-
Külaline
Oleks mõni nali ka sees olnud, oleks võinud küll hea olla. Kahjuks need ununesid panna.Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2025 00:20 2024 Edekabel on väga hea!
Üks labasus teise otsa.
Väga ei usu, et keegi hakkab Normanni kohtusse andma, üsna mõttetu. Protsess toodab ainult halba mained blogijate suunas.
-
Külaline
Minu meelest oligi väga labane ja nõme! Kogemata juhtusin telekat plõksides vaatama ja reaalselt vastik oli. Ma ei suuda mõista inimesi, kes selles klipis midagi naljakat nägid.
-
Külaline
Ma pole eriline Edekabeli naljade austaja kunagi olnud, aga mõttetu ja üllatav solvumine. Eriti olukorras, kus "daam" endale sobivalt teised inimesed "liistule" võtab. "Mina ja maailm" suhtumine toob bumerangi efekti. Paratamatu. Selliselt elades võiks tiba satiiri ikka taluda!
Tundub suurem printsess kui BSH, aga ...
Minu jaoks saatelõik rassistlik polnud (ei tea, kas keegi teine seda veel selle rassismiga sidus?!). Pigem tabav, eriti kruvikeerajad. Oska vaid ridade vahelt lugeda....
Nende kommentaarid saatele labased. Ilmselt hakkab nüüd järjekordne tühistamine ja "gossi" otsimine. Kurb.
Ootaks lõpuks mõttetu "gossi" ja "halbade" inimeste kiusamise asemel sisukat sisuloomist.
Muuseas. TV3 ja GO3 on pigem seotud - kuuluvad ühte gruppi.
Ei pretenteeri tõele, vaid jagan isiklikku arvamust.
Tundub suurem printsess kui BSH, aga ...
Minu jaoks saatelõik rassistlik polnud (ei tea, kas keegi teine seda veel selle rassismiga sidus?!). Pigem tabav, eriti kruvikeerajad. Oska vaid ridade vahelt lugeda....
Nende kommentaarid saatele labased. Ilmselt hakkab nüüd järjekordne tühistamine ja "gossi" otsimine. Kurb.
Ootaks lõpuks mõttetu "gossi" ja "halbade" inimeste kiusamise asemel sisukat sisuloomist.
Muuseas. TV3 ja GO3 on pigem seotud - kuuluvad ühte gruppi.
Ei pretenteeri tõele, vaid jagan isiklikku arvamust.
-
Külaline
Minu meelest on teatud isikute "sisuloome" ja õhust gossipi loomine ning sellega raha teenimine kümneid kordi labasem. Ütleks lausa, et üks teatud influ on minu jaoks vulgaarsuse sünonüümiks.Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2025 20:57 Minu meelest oligi väga labane ja nõme! Kogemata juhtusin telekat plõksides vaatama ja reaalselt vastik oli. Ma ei suuda mõista inimesi, kes selles klipis midagi naljakat nägid.
* Kesse tegi? Ise tegi!
-
Külaline
Minu poolt ka null kaastunnet või poolehoidu nende “sisuloojate” suhtes. Mina neid ei jälgi, aga meediast on silma jäänud, et ise kohtlevad teisi umbes samamoodi. Seega paras.
-
Külaline
Peppa ja Trump olid ikka päris head.Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2025 20:57 Minu meelest oligi väga labane ja nõme! Kogemata juhtusin telekat plõksides vaatama ja reaalselt vastik oli. Ma ei suuda mõista inimesi, kes selles klipis midagi naljakat nägid.
-
Külaline
Täpselt nii ongi! See on ammu igasuguse piiri ületanud. Labasus ja tühisus üheskoos ja nutujoru lahti kui keegi kaasa ei kaaguta. Huvitav, mis tema lapsepõlves juhtunud on?!Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2025 21:44Minu meelest on teatud isikute "sisuloome" ja õhust gossipi loomine ning sellega raha teenimine kümneid kordi labasem. Ütleks lausa, et üks teatud influ on minu jaoks vulgaarsuse sünonüümiks.Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2025 20:57 Minu meelest oligi väga labane ja nõme! Kogemata juhtusin telekat plõksides vaatama ja reaalselt vastik oli. Ma ei suuda mõista inimesi, kes selles klipis midagi naljakat nägid.
* Kesse tegi? Ise tegi!
-
Külaline
No Saagim võiks siis ka lamenti lüüa, tema oli ka seal. Näga ka tobe välja ja tegi muudku kurnäu.
-
Külaline
Saagim on hoopis teisest puust. Tema teeb ise nalja ja lubab ka teistel enda üle naerda. See pole sugugi esimene kord, kui teda parodeeritakse, ta on alati seda endale omase huumoriga võtnud. Seetõttu mulle Saagim meeldibki.Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2025 23:42 No Saagim võiks siis ka lamenti lüüa, tema oli ka seal. Näga ka tobe välja ja tegi muudku kurnäu.
Madala enesehinnanguga inimene seevastu ei talu, kui tema tegemiste üle nalja heidetakse.
-
Külaline
Saagimil on teatud määral stiili, aga see peasolvuja on lihtlabane turueit, kes on tegelikult paljud ära tüüdanud. Ma ei tahaks sellest labase suuvärgiga naisinimesest midagi teada, aga ikka hüppab mingi "uudis" temast ekraanile. Mul isiklikult on selline tunne, et vägagi paljud tundsid seda ämbriklippi vaadates mõningast kahjurõõmu.
-
Külaline
Muidu jaa, aga peaks palju priskem olema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist