Kõige nõmedam kink

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 18:55
Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 17:23
Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 10:46
See, kellest sa räägid ei ole mina. Aga pmst ma olen sinuga nõus. Samas saan sellest teisest poolest aru. Revolver mölises ja kui kirjutaja ta paika pani, siis ei tunnistanud, et ta on paika pandud. Loomulikult ta ei tunnista. Ta on idioot ju, ta ei saa isegi aru sellest, et ta paika pandi.
Aga teema on jah rikutud ja mina aitasin ka - veel palju vähem teravalt kui see kommentaar, millele sina viitasid, sellega ka nòus. Taaskord - vaja oleks külaliste blokkimise võimalust. Siis ei saaks teemasid niimoodi rikkuda.
Revolvrit ei ole vaja paika panna, vaid teda on vaja ignoreerida.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 23:32
Mina olen selle kreemi-kommentaari autor, kui mind mõtlesid ja minu viimane kommentaar siin teemas oli see, kus lubasin edaspidi ka pahatahtlik moor olla.

See, et kellegi piinlik on, ei ole enam minu kommentaar. Ma tõesti soovisin jah, et ta kirjutaks, kuidas peaks tema meelest heatahtlik naine käituma. Ja lõpuks tuligi vastus, et vait peab olema, ei tohi kellelegi rääkida, et midagi ei meeldi ja ei tohi iseendast rääkida, siis oled eneseimetleja. Ei tohi ka üldse nii olla, et midagi ei meeldi, kogu aeg peab iga liigutusega rahul olema, muidu oled pahatahtlik. Miks ma küsisin, eks sellepärast, et tahtsin, et ta oma tegelikku mõttemaailma ilmutaks. Käib siin "arutlemas", kuidas naised hirmus õelad on, tegelikult on lihtsalt tavaline nartsissist, kes naisi ei salli. MOTT.
Sa siis tõesti enne ei teadnud, milline tema tegelik mõttemaailm on? Imelik!
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2025 13:25
Mina olen selle kreemi-kommentaari autor, kui mind mõtlesid ja minu viimane kommentaar siin teemas oli see, kus lubasin edaspidi ka pahatahtlik moor olla.

See, et kellegi piinlik on, ei ole enam minu kommentaar. Ma tõesti soovisin jah, et ta kirjutaks, kuidas peaks tema meelest heatahtlik naine käituma. Ja lõpuks tuligi vastus, et vait peab olema, ei tohi kellelegi rääkida, et midagi ei meeldi ja ei tohi iseendast rääkida, siis oled eneseimetleja. Ei tohi ka üldse nii olla, et midagi ei meeldi, kogu aeg peab iga liigutusega rahul olema, muidu oled pahatahtlik. Miks ma küsisin, eks sellepärast, et tahtsin, et ta oma tegelikku mõttemaailma ilmutaks. Käib siin "arutlemas", kuidas naised hirmus õelad on, tegelikult on lihtsalt tavaline nartsissist, kes naisi ei salli. MOTT.
Loll mis loll, noh.
Külaline

Mina ka ei teadnud. Imelikuks end ei pea.
Kena, et lõpuks avaldas, milline see kvaliteetnaine siis tema arvates on, see teeb tema ignoreerimise lihtsamaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2025 14:08

Mina ka ei teadnud. Imelikuks end ei pea.
Kena, et lõpuks avaldas, milline see kvaliteetnaine siis tema arvates on, see teeb tema ignoreerimise lihtsamaks.
Kui sa oled siin foorumist esimest päeva, ja ei ole kunagi Perekooli foorumis käinud, siis küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2025 14:20Kui sa oled siin foorumist esimest päeva, ja ei ole kunagi Perekooli foorumis käinud, siis küll.
Ega see tüüp ju räägi, milline PEAKS naine olema, vaid valab oma okse ja vihkamisega valimatult üle kogu naissoo. Keeruline on sellest sopast järeldusi teha, mida ta siis tahab, kui midagi ei kõlba. Mingi Libe-saate mees, tundub.
Külaline

kana kirjutas: 29 Dets 2024 12:17 mina ei ole kunagi ühtegi nõmedat kinki saanud. kui inimene juba minu peale nii palju mõtleb, et mulle kingi teeb, ei saa see olla nõme. ma muidugi ei eelda ka, et keegi mulle maju või autosid või kostüüme kingiks, need ma ostan ikka ise. aga kui rääkida parimatest kinkidest siis need on ikka ise tehtud/kasvatatud/korjatud. ema omatehtud õunamoos, tütre mahekanade munad, isa tehtud lilletoed ja restaureeritud vana tool, tööl minu tähtkuju õnnekivi - aga kuna teema on siiski nõmedatest kinkidest ei hakka ma oma parimete kinkide loetelu jätkama ;)
Kui mulle julgeks keegi kinkida minu tähtkuju õnnekivi (!?) siis see oleks esimene asi, millest ma siin teemas kirjutaksin.
Tleloc
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tleloc »

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 19:29 Midagi väga nõmedat vist ei olegi saanud, aga pole ka iial midagi toredat saanud loosipakkidest, alati mingi ebavajalik nänn. Just leidsin eelmisel aastal kingiks saadud teekollektsiooni - ma pole üldse tee jooja. Aga loosipaki puhul ei saagi kingi teinud inimene seda teada.
Ma sain kunagi põhikoolis just väga hea loosipakikingi - Kalevi kommid plekkkarbis, suur karp oli. “Valgeid jõule” oli vist peal kirjas. Alles mõned aastad tagasi viskasin selle karbi ära, sest oli päris mõlki läinud selle 10-15a jooksul. Tookord oli see minu arust parim kink, sest kodus ei saanud me peaaegu kunagi komme ega üldse midagi magusat. Praegu ma pean kommikarpe päris mõttetuks kingiks, sest ma ei söö magusat enam. Õnneks käib mul niipalju lapsi ja muid maiaid inimesi külas, et ära viskama ei pea.
Aga kui midagi nõmedat meenutada, siis olen saanud töölt loosikingiks nii suvalised kojamehed kui ka roolile ja käigukangile roosa pehme katte. Mul pole kunagi autot olnud ja minu arust teavad kõik seda. Kojamehed andsin tasuta ära, aga see roosa komplekt on alles, kuna tütar avaldas tungivat soovi see kunagi enda autol kasutusse võtta 😀
Tleloc
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tleloc »

Suurem laps sai koolist eelmisel aastal teistmoodi nõmeda loosikingi. Sisu oli hea ja isegi ülimalt täppi talle, aga selle väärtus ületas kaugelt seatud 15 eurose piiri. Oli hea, et koolis pakke ei avatud, sest laps ise leidis, et tal oleks piinlik olnud seda avada, kui tal on seal palju väärtuslikum sisu, kui teistel. Vb sellel kinkijal endal need asjad seisid ja seega polnud talle otsene rahaline kulu, aga väärtus on ju laias laastus ikkagi teada. Nad pole enam algklassides, et ei teaks palju asjad maksavad. Nad küll oma grupis seal arutasid, et kes mida sai, kuid seal ta kirjutas vaid, et oli oma kingiga ülimalt rahul (mida ta ju sisuliselt oligi), aga ei avaldanud, mis tal oli.
Külaline

Tleloc kirjutas: 01 Jaan 2025 23:54 Suurem laps sai koolist eelmisel aastal teistmoodi nõmeda loosikingi. Sisu oli hea ja isegi ülimalt täppi talle, aga selle väärtus ületas kaugelt seatud 15 eurose piiri. Oli hea, et koolis pakke ei avatud, sest laps ise leidis, et tal oleks piinlik olnud seda avada, kui tal on seal palju väärtuslikum sisu, kui teistel. Vb sellel kinkijal endal need asjad seisid ja seega polnud talle otsene rahaline kulu, aga väärtus on ju laias laastus ikkagi teada. Nad pole enam algklassides, et ei teaks palju asjad maksavad. Nad küll oma grupis seal arutasid, et kes mida sai, kuid seal ta kirjutas vaid, et oli oma kingiga ülimalt rahul (mida ta ju sisuliselt oligi), aga ei avaldanud, mis tal oli.
Miks sa seda kinki "nõmedaks" tituleerid? Kui sisu meeldis ja oli kingi saajale ülimalt täppi ja isegi kallis kink? Minu teada ei ole see 15 eurot kivisse raiutud number, et riputame hinnasildid külge ja kõik üle või alla väärtusega kingid praagime välja või nimetame automaatselt nõmedateks kinkideks? Ning kingi kohapeal avamise kohustust pole mu teada koolides kunagi olnud.
Külaline

Mina liigitan nõmedateks kinkideks igasugu seksuaalse vihjega nn pilakingid. Tuttavatele ja enda pereliikmetele on kingitud jõuludeks näiteks raamat naise klimakteeriumist, kunstvagiina, peenisega täispuhutav köögipõll ja dildo. Need kingid võeti paberist välja ja vaadati kümme sekundit, aga siis lendasid kõik õlakehituse saatel prügikasti. See on küll ainult puhas looduse reostamine ja oma raha raiskamine.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 11:23Mulle kinkis ema ükskord jõuluks plastmassist jõuluvana, kes läbilõikaval plõnnival häälel jõulumeloodiaid mängis. Ema teab, et mulle ei meeldi nipsasjakesed ja nänn, nii et ei kujuta ette, miks ta mulle sellise asja valis.

Tädi kinkis mulle ükskord sünnipäevaks vahuveini. Ma olin rase ja ta teadis seda. Tegi siis pudeli kohe omal algatusel lahti ka ja valas teistele sünnipäevalistele välja - ma ei saanudki midagi.
Ema kinkiski oma nänni ühekordse naljana, ära viskamiseks. Ja tänu tädi kingitusele said selle võrra vähem külalisi kostitada- puhas võit, ära stressa. Igasugused kingitused on jamps niikuinii, ainuke kasulik kink on ümbrikus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: rucola, Semrush [Bot], Tuuletu ja 8 külalist