Rybelsys
Rybelsys
Arst kirjutas mulle selle välja, aga hind on ca 100€. Nüüd mõtlengi, kas ikka osta. Palju tal seda effekti on, äkki kaal tuleb tagasi ja mis need kõrvaltoimed on äkki ei kannatagi ja 100€ maha vistatud. Apteeker ütles küll, et aitab. Rybelsys pidi söögiisu vähemaks võtma. Söön lihtsalt vähem ja ongi loomulik Rybelsys.. ?
-
Külaline
Miks sa siis kohe lihtsalt vähem ei söönud?Tolmukübe kirjutas: ↑01 Jaan 2025 15:45 Arst kirjutas mulle selle välja, aga hind on ca 100€. Nüüd mõtlengi, kas ikka osta. Palju tal seda effekti on, äkki kaal tuleb tagasi ja mis need kõrvaltoimed on äkki ei kannatagi ja 100€ maha vistatud. Apteeker ütles küll, et aitab. Rybelsys pidi söögiisu vähemaks võtma. Söön lihtsalt vähem ja ongi loomulik Rybelsys.. ?
No ma pole veel välja ostnud. Katsungi vähem süüa, kui tuleb välja, jääb 100 euri kätte. See on ikka suur raha, paneb mõtlema. Kust ma teadsin, et ta nii kallis on.
-
Tibulinski
- Teerajaja
Raviminfo.ee lehel on ju kõik hinnad olemas.
Tibulinski, Tolmukübemel pole aega ravimiinfoga tutvuda: olulisem on uus jabur teema a la miks kollane värv on kollast värvi.
-
Külaline
Kas sina oled siis paks ka veel? Mina arvasin, et ülikõhn, kui saad ainult 25 kraadi juures magada ja parem oleks üldse 27.
-
Külaline
Mul olid süstid, alla võtsin kolme kuuga 5 kilo. Loobusingi kõige enam just nende hinna pärast, oleks odavamad, siis prooviks uuesti.
-
Külaline
See on küll väga vähe 3 kuu kohta. Sellise tulemuse eest ei maksaks ma sentigi.Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2025 21:02 Mul olid süstid, alla võtsin kolme kuuga 5 kilo. Loobusingi kõige enam just nende hinna pärast, oleks odavamad, siis prooviks uuesti.
-
Külaline
Aga oli siis kokkuvõttes kasu ka või on pärast lõpetamist rõõmsalt kõik kilod ka tagasi tulnud?Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2025 21:02Mul olid süstid, alla võtsin kolme kuuga 5 kilo. Loobusingi kõige enam just nende hinna pärast, oleks odavamad, siis prooviks uuesti.
Iseenesest kui oleks odavam, võiks ju osta kui 3 kuuga 5kg ära läheb. Aga selle hinna eest tõesti käsi ei tõuse. Oleks et 5kg kuus ja tagasi ei tule, ma lubaks endale 4-5 kuud ja olekski effekt käes. Siis rahast muidugi kahju poleks. Aga niiviisi paneb mõtlema jaa, ühe päeva juba sain siin vähem söödud, vaatan, kuidas edasi läheb. Kui Rybelsys võtab söögiisu vähemaks ja kui ma sellega ise hakkama saan, mis siis sellest tabletist süüa? Iseasi, et see oli vaja välja kirjutada, see andis tõuke vähem süüa, muidu iseenesest ma vähem sööma ei hakanud. Aga nüüd on alternatiiv Rybelsyse näol olemas, see motiveerib, nüüd saab ennast liigutama hakata.Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2025 21:02 Mul olid süstid, alla võtsin kolme kuuga 5 kilo. Loobusingi kõige enam just nende hinna pärast, oleks odavamad, siis prooviks uuesti.
-
Külaline
Tolmukübeme teemad on muidugi kõik provotseerimise eesmärgil tehtud, aga muidu on Rybelsus vägagi toimiv. Endal kadunud 15kg ja kukub.
-
Külaline
Paha uudis sulle, iga kuu pead hakkama 100 eurot maksma, kui kõhnaks tahad saada. Sellest ühest kuust pole midagi kasu, see on alles harjumine ravimiga.Tolmukübe kirjutas: ↑01 Jaan 2025 15:45 Arst kirjutas mulle selle välja, aga hind on ca 100€. Nüüd mõtlengi, kas ikka osta. Palju tal seda effekti on, äkki kaal tuleb tagasi ja mis need kõrvaltoimed on äkki ei kannatagi ja 100€ maha vistatud. Apteeker ütles küll, et aitab. Rybelsys pidi söögiisu vähemaks võtma. Söön lihtsalt vähem ja ongi loomulik Rybelsys.. ?
-
Külaline
Eriti loogikavaba jutt. Siiani oled paks, ei saanud maha võetud, aga kui Rybelsus on olemas, mida sa ei võta, sest liiga kallis on, nüüd saad. No väga tore siis ju, söö vähem, liigu rohkem, saadki kõhnaks täitsa tasuta. See ravim on ikka inimestele, kellel see elementaarne nõuanne pole töötanud. Aga kui sina pole isegi proovinud varem vähem süüa ega oma toitumist muuta, siis loomulikult pole Rybelsus õige ravim. Kõigepealt tuleb ikkagi ise proovida maha võtta. Toitumist pead muutma nagunii, ega ainult ravimist kasu pole. Ja mingit garantiid, et sa pärast uuesti juurde ei võta, loomulikult pole, osad peavadki kogu aeg võtma.Tolmukübe kirjutas: ↑03 Jaan 2025 07:16Iseenesest kui oleks odavam, võiks ju osta kui 3 kuuga 5kg ära läheb. Aga selle hinna eest tõesti käsi ei tõuse. Oleks et 5kg kuus ja tagasi ei tule, ma lubaks endale 4-5 kuud ja olekski effekt käes. Siis rahast muidugi kahju poleks. Aga niiviisi paneb mõtlema jaa, ühe päeva juba sain siin vähem söödud, vaatan, kuidas edasi läheb. Kui Rybelsys võtab söögiisu vähemaks ja kui ma sellega ise hakkama saan, mis siis sellest tabletist süüa? Iseasi, et see oli vaja välja kirjutada, see andis tõuke vähem süüa, muidu iseenesest ma vähem sööma ei hakanud. Aga nüüd on alternatiiv Rybelsyse näol olemas, see motiveerib, nüüd saab ennast liigutama hakata.Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2025 21:02 Mul olid süstid, alla võtsin kolme kuuga 5 kilo. Loobusingi kõige enam just nende hinna pärast, oleks odavamad, siis prooviks uuesti.
-
Külaline
Mina olen 2 kuud tarbinud ja tulemus täpselt 0. Kaal ei ole alla läinud, aga samas pole ka tõusnud. Erilist söögiisu vähenemist ei ole tajunud. Ülekaalu 20-25kg. Perearst kirjutas nüüd välja 14mg tabletid, proovin ühe kuu veel, aga ausalt öeldes tundub, et see ravim minu peal ei toimi. Kõrvalmõjusid mul pole esinenud.
Üks tuttav kasutas Ozempicut ja tema sai poole aastaga u. 15kg alla. Konkreetselt oligi söögiisu vähendanud. Edasi võttis Ryblesus't ja samuti kaal mitme kuu jooksul rohkem ei muutunud, kuid kõrvalmõjuna olevat tundnud igapäevast iiveldust.
Üks tuttav kasutas Ozempicut ja tema sai poole aastaga u. 15kg alla. Konkreetselt oligi söögiisu vähendanud. Edasi võttis Ryblesus't ja samuti kaal mitme kuu jooksul rohkem ei muutunud, kuid kõrvalmõjuna olevat tundnud igapäevast iiveldust.
-
Külaline
Proovi siis Ozempicut, mina ükspäev vaatasin, et nüüd on seda igal pool saada. Mina läksin Rybelsuse peale üle, sest ei olnud Ozempicut, aga see mõjus mul palju paremini. Praegu ei lähe Rybelsusega enam sugugi alla, kaks kilo on hoopis juurde tulnud.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 10:24 Mina olen 2 kuud tarbinud ja tulemus täpselt 0. Kaal ei ole alla läinud, aga samas pole ka tõusnud. Erilist söögiisu vähenemist ei ole tajunud. Ülekaalu 20-25kg. Perearst kirjutas nüüd välja 14mg tabletid, proovin ühe kuu veel, aga ausalt öeldes tundub, et see ravim minu peal ei toimi. Kõrvalmõjusid mul pole esinenud.
-
Külaline
Alguses oli ka nii, aga pärast enam mitte.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 08:22 Mul jälle kukub Rybelsusega ilusti. Isu on kohati nullilähedane.
-
Külaline
Perearst algselt kirjutaski Ozempicu välja, kuid siis polnud neid lahjemaid variante saada ja kirjutas Rybelsuse. Proovin ühe kuu nüüd veel tablettidega ja kui ei mõju, siis üritan arstiga uuesti rääkida, et äkki prooviks Ozempicut. Vaatasin ka just eile, et nüüd on jälle kõik saadaval. Eks näis, ta sellist tüüpi, et väga ei meeldi, kui talle ettepanekuid hakkan tegema, läheb närvi ja võib risti vastupidi käituda.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 19:29Proovi siis Ozempicut, mina ükspäev vaatasin, et nüüd on seda igal pool saada. Mina läksin Rybelsuse peale üle, sest ei olnud Ozempicut, aga see mõjus mul palju paremini. Praegu ei lähe Rybelsusega enam sugugi alla, kaks kilo on hoopis juurde tulnud.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 10:24 Mina olen 2 kuud tarbinud ja tulemus täpselt 0. Kaal ei ole alla läinud, aga samas pole ka tõusnud. Erilist söögiisu vähenemist ei ole tajunud. Ülekaalu 20-25kg. Perearst kirjutas nüüd välja 14mg tabletid, proovin ühe kuu veel, aga ausalt öeldes tundub, et see ravim minu peal ei toimi. Kõrvalmõjusid mul pole esinenud.
Ahjaa, eile apteegist tablette välja ostes rõhutati, et väga oluline on Rybelsuse võtmise puhul vee kogus, see peab olema 120ml.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist