Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 21:14 Juhtusin instas nägema videot LaToya Jacksonist ja pidin toolilt maha kukkuma- sellel naisel paistab olema ränk toitumishäire. Täiesti kohutav, milline luukere ta välja nägi! Nagu mingist õudusfilmist pärit.

Maei jälgi teda ja ei oska isegi arvata, miks see video temast mul instas ette kargas. Ilmselt palju vaatamisi ja hetkel popp, seetõttu. Aga jube näeb ta välja küll.
Huh, päris hirmus jaa. Ime, et ta üldse veel elus on :cry:
Ariana Grande hakkab ka vaikselt sinnapoole liikuma. Ma küll ei jälgi teda, aga mingitest FB reklaamidest on näha olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 21:19
Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 21:14 Juhtusin instas nägema videot LaToya Jacksonist ja pidin toolilt maha kukkuma- sellel naisel paistab olema ränk toitumishäire. Täiesti kohutav, milline luukere ta välja nägi! Nagu mingist õudusfilmist pärit.

Maei jälgi teda ja ei oska isegi arvata, miks see video temast mul instas ette kargas. Ilmselt palju vaatamisi ja hetkel popp, seetõttu. Aga jube näeb ta välja küll.
Huh, päris hirmus jaa. Ime, et ta üldse veel elus on :cry:
Ariana Grande hakkab ka vaikselt sinnapoole liikuma. Ma küll ei jälgi teda, aga mingitest FB reklaamidest on näha olnud.
Ariana Grande ka, jah. Ta näeb elutu ja haiglane välja. See pole enam isegi mitte heroine chic vaid ma ei teagi, mis. Ozempic chic ehk.
Külaline

https://www.ohtuleht.ee/melu/1121537/fo ... lapseootel

Palju ilusam naine kui see eelmine protsessija, poeg on ka uhke kõrval. Jaksu neile!!!!
Külaline

https://elu24.postimees.ee/8163024/koom ... asti-elame

Mäletan kui Võrno oli Afganistaanis, siis tal käis seal mingi klõps ära, äkki nägi inimeste surmamisi, kes teab, pärast seda tema elu läks kehvaks. Ka tema koomiku karjäär sai lõpu kui Leinatamm suri, Kreisiraadio sai läbi. Ka ägedamaid mehi laastab depresioon.
Külaline

Mäletan veel kui Võrno tegi mingit telesaadet mille nime ei mäleta, aga Kiur Aarma oli tema saatekaaslane. Sealt ta saigi kuulsaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2024 20:56 Mäletan veel kui Võrno tegi mingit telesaadet mille nime ei mäleta, aga Kiur Aarma oli tema saatekaaslane. Sealt ta saigi kuulsaks.
Kahvel oli see saade.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2024 21:00
Külaline kirjutas: 30 Dets 2024 20:56 Mäletan veel kui Võrno tegi mingit telesaadet mille nime ei mäleta, aga Kiur Aarma oli tema saatekaaslane. Sealt ta saigi kuulsaks.
Kahvel oli see saade.
Oli jah Kahvel.
Külaline

Kahvel oli see saade.
Hea saade oli, seda sai tõesti mõnuga vaadatud. Võrno- Aarma moodustasid suurepärase duo ja neid oli alati lahe kuulata.

Ei tea jah, miks mõni väga äge ja muhe mees ühtäkki enam mitte nii väga muhe ei ole. Reitelmanniga juhtus sama. Ta nii meeldis mulle, kui nad koos Madis Millinguga raadios hommikuprogrammi tegid- selline ehe huumor. Oli tal vaja poliitikasse minna?!
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Dets 2024 21:19
Kahvel oli see saade.
Hea saade oli, seda sai tõesti mõnuga vaadatud. Võrno- Aarma moodustasid suurepärase duo ja neid oli alati lahe kuulata.

Ei tea jah, miks mõni väga äge ja muhe mees ühtäkki enam mitte nii väga muhe ei ole. Reitelmanniga juhtus sama. Ta nii meeldis mulle, kui nad koos Madis Millinguga raadios hommikuprogrammi tegid- selline ehe huumor. Oli tal vaja poliitikasse minna?!
Vaata see ongi see kunstiinimese taak, lõputult ei saa olla kirev. Kui vaadata kõiki komöödianäitlejaid, siis neil on oma ajaaken olnud, kasvõi näitena Jim Carrey. 90ndatel oli lahe Loomadetektiiv, aga täna tema grimassnäitlemine ei paku enam huvi. Nii läks Võrno, Baskini jt.
Külaline

Mida teeksite kui teie laps on see suunamudija? Ma mõtlen päriselt!
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 00:31 Mida teeksite kui teie laps on see suunamudija? Ma mõtlen päriselt!
Üldiselt need väärtushinnangud on kuskilt pärit ja lapsed päris sarnased oma vanematele. Mina tean mitut ema, kes on väga uhked, et nende tütred on Onlyfansis, suunamudijad vms. Tean ka üht võlglast näiteks, kelle ema mulle täpselt samamoodi näkku valetas nagu ta poeg.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Dets 2024 23:54 https://www.ohtuleht.ee/melu/1121537/fo ... lapseootel

Palju ilusam naine kui see eelmine protsessija, poeg on ka uhke kõrval. Jaksu neile!!!!
Oled sa vaadanud filmi Kelly Sildarust? See isa on pesuehtne nartsissist. Kuidas see väike tüdruk nuttis tema käe all. Emal vedas, et sellisest mehest lahti sai ja küllap elab/hakkab elama sellist elu ka mehe uus naine.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 00:31 Mida teeksite kui teie laps on see suunamudija? Ma mõtlen päriselt!
Kui mu laps käituks ja räägiks nagu üks teatud roppsuu-röökurist blogija, siis mul oleks küll piinlik, jah.

Onlyfansi- tibide emmedel on nagunii silmad häbi täis, nende nahas küll olla ei tahaks. Need on ikka vähemuses, kelle jaoks säärane rahateenimise moodus normaalne on. Pigem ikka midagi, mida sõpradele uhkusega ei presenteeri.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Jaan 2025 14:53Kui mu laps käituks ja räägiks nagu üks teatud roppsuu-röökurist blogija, siis mul oleks küll piinlik, jah.
Äkki tema emal on ükskõik? Ei tea ju.
Külaline

Naljakas vaadata, kui naine (rikkast) mehest lahku läheb, siis siis hakkab kohe poolpalja keha eksponeerimine pihta. Ju vaja uus ohver leida. 😁
Külaline

ega käbid kännust väga kaugele ka kukku
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 12:33 Naljakas vaadata, kui naine (rikkast) mehest lahku läheb, siis siis hakkab kohe poolpalja keha eksponeerimine pihta. Ju vaja uus ohver leida. 😁
Keda sa silmas pead?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 12:33 Naljakas vaadata, kui naine (rikkast) mehest lahku läheb, siis siis hakkab kohe poolpalja keha eksponeerimine pihta. Ju vaja uus ohver leida. 😁
Vahet pole, kas rikkast või vaesest, point on selles, et inimene on vallaline ja teeb, mida tahab.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 18:18
Keda sa silmas pead?
Minule tulevad meelde näiteks E.K. ja B.A. B.A pani küll peigmehe valikuga veidi pange, arvas, et mehel on raha, aga osutus suvaliseks Nipernaadiks, kellel vist raha liigub küll, aga ümber käia sellega ei oska ja on kokkuvõttes vaene nagu püksinööp.
Külaline

Jah, see esimesena mainitu paistab küll täiesti meeleheitel olema. Miks küll? Kas tõesti rahakast mehest ilma jäämine oli nii suur löök? See teine võimleb samuti naba paigast, lihtsalt naljakas vaadata.

Kus küll on tänapäeva noorte naiste eneseväärikus? Rahaka mehe ees ollakse võimeline kasvõi peapeal seisma, et ainult kostile saaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist