Mitte keegi suuda mõista sinutaolisi halvustajaid. Vingujad ei meeldi kellelegile. Sellepärast üksinda oledki ja pritsid siin foorumis sappi.Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2025 20:57 Minu meelest oligi väga labane ja nõme! Kogemata juhtusin telekat plõksides vaatama ja reaalselt vastik oli. Ma ei suuda mõista inimesi, kes selles klipis midagi naljakat nägid.
Mis siis uuest skandaalist arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Loomulikult oli must ämber valitud nahavärvi tähistama. Selline ümbernurga blackfacing. Aga samas blackfacing ongi solvav just ameerika spetsiifilise ajaloo tõttu ja eurooplased ei peaks tegelikult selle tõttu nii palju tõmblema, siinses kontekstis võiks näo mustaks värvimine olla sama solvav kui paruka kandmine- ehk siis üldse mitte, tegemist on imporditud, võõra probleemiga. Omamoodi ameerika kultuurilise imperialismiga.
-
Külaline
Keegi pole rääkinud, et naersid kodus kõht kõveras. Jutt käib hoopis muust - tabavast, satiirilisest klipist ja asjaosaliste solvumisest, samas kui nad ise teiste (õnnetuste/saladuste jm) arvelt raha teenivad. Ehk siis topeltmoraalist.Külaline kirjutas: ↑02 Jaan 2025 20:57 Minu meelest oligi väga labane ja nõme! Kogemata juhtusin telekat plõksides vaatama ja reaalselt vastik oli. Ma ei suuda mõista inimesi, kes selles klipis midagi naljakat nägid.
-
Külaline
Kas erines originaalist?Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 13:45Minu meelest oligi väga labane ja nõme! Kogemata juhtusin telekat plõksides vaatama ja reaalselt vastik oli. Ma ei suuda mõista inimesi, kes selles klipis midagi naljakat nägid.
-
Külaline
Oleks samamoodi solvutud, kui ämber oleks olnud roosa. Seega, küsimus EI OLE tegelikult ämbri värvis vaid selles, et osad tunnevad ennast puutumatuna.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 11:29 Loomulikult oli must ämber valitud nahavärvi tähistama.
-
Külaline
Ma arvan, et see juba unustatud teema. Nüüd on neil juba uus draama. Mingi Lili ja koogi värgiga. Kusagil on mulle meelde jäänud, et "kook" tähendab narkot. Kas ta ise mitte seda ei maininud kunagi ammu
-
Külaline
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... e-finalist
keegi kommenteeris:
Pealkirja lugedes arvasin, et Pärtelpoeg on Eesti Laulul osalemas.
keegi kommenteeris:
Pealkirja lugedes arvasin, et Pärtelpoeg on Eesti Laulul osalemas.
-
Külaline
Suht loll kommentaar. Milleks selliseid lollusi loopida? Seda enam, et minu jaoks on Pärtelpoeg alati pisut sümpaatsemana tundunud, kui see "tuntud blogija".Külaline kirjutas: ↑06 Jaan 2025 12:33 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... e-finalist
keegi kommenteeris:
Pealkirja lugedes arvasin, et Pärtelpoeg on Eesti Laulul osalemas.![]()
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
Tänapäeva maailm ja influencerite elu...Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 17:40 Saada kriminaalkurjategijaga laps???
-
Külaline
Huh, ausalt öeldes ma ei taha sihilikult õel olla aga vaene laps. Saab korralikut draamat oma ellu 
-
Külaline
Eks jah, normaalne mees ei suudaks olla naisega suhtes kui see abs kogu suhte meediasse laotab. Selliseks meheks peab olema mingi samasugune isiksustüüp.
-
Külaline
Ma ei teagi kumb hullem on. Kaldun arvama, et naispool on vähe greisimKülaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 17:54 Eks jah, normaalne mees ei suudaks olla naisega suhtes kui see abs kogu suhte meediasse laotab. Selliseks meheks peab olema mingi samasugune isiksustüüp.
Kui ta vähe ära pööras, siis peale seda lõetasin ma ka tema jälgimise. Valus oli vaadata lihtsalt.
-
Külaline
Miks lapsest kahju, vaevalt nad perena kaua koos on. Miks ta peaks emana halb olema? Isegi Epp Kärsinil on tütar ja tema on pidanud kõik oma ema seksikoolitused (10 minutiga imemisprintsessiks jne) ja seksijutud, avalikud suhted kümnete meestega üle elama. Aga emana ta ikka halb ei ole olnud, lihtsalt emal on oma elu.
-
Külaline
Kui laps ei saa samuti kohe avaliku elu tegelaseks, siis pole mingit kahju. Ju vanemad on võimelised tema eest hästi hoolitsema nii rahaliselt kui ka emotsionaalselt.
-
Külaline
Tegelikult ju ilus mees, kas poleKülaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 17:40 Saada kriminaalkurjategijaga laps???
-
Külaline
Ei ole. Mulle ei meeldi ta piklik nägu.
Aga laps võib BSH-le isegi positiivselt mõjuda. Minu arust enamus tema draamadest on ajendatud sellest, et ta tahab meest ja last.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist