Täideläinud unenäod.
-
Külaline
Täideläinud unenäod.
On teil täideläinud unesid?
Või on teil sümbol mille järel juhtub miskit konkreetset?
Saapad -> uus töö
Või on teil sümbol mille järel juhtub miskit konkreetset?
Saapad -> uus töö
-
Külaline
Ükskord nägin unes ühte väga konkreetset sündmust ja ärgates mõtlesin veel, et issand kui jabur unenägu, et kuskohast see nüüd tuli. Läks paar päeva ja unes nähtud juhtum leidis aset. Mul olid tookord rasked ajad ja unes nähtud seik oli lahendus ühele suurele probleemile. Just see lahendus oli kõigist kõige ebareaalsem, aga ometi see juhtus ja nägin seda unes ette.
Üks juhus on veel, aga ma ei hakka seda siin kireldama, sest tegu on dramaatilise ja kurva looga.
Üks juhus on veel, aga ma ei hakka seda siin kireldama, sest tegu on dramaatilise ja kurva looga.
Noh, selliseid triviaalseid, kus on mingid 1-5 peamist ja selgesti eristuvat motiivi, neid on lugematult, aga need pole küll mingid ettetähenduslikud. Samas on ka terve hulk selliseid, millest ma nagu pole midagi mõelnud, kuid hiljem on juhtunud, no mitte 100 prossa täpselt, kuid siiski. Või juhtuvad need asjad kellelgi teisel. Vaat siis olen küll olnud surmjahmunud, sest kokkulangevus on ikka mingi nii 95 % ja see on päris suur number.
-
Külaline
Just ärkasin, tere hommikust.
Nägin unes, et käisin allveelaeval dušiall. Mul oli vaja juukseid üle loputada, läksin tagasi ja ei pannud algul tähele, et üks paks mees vannis vedeles. (Ei, ma polnud alasti, midagi oli peal).
Siis sadas sinna pesemiskohta punt jaapanlasi, kes olid väga imestunud ja rääkisid midagi elavalt omas keeles. Ilmselt, et paks mees raiskab vett.
Mis siin täide peaks minema?
Nägin unes, et käisin allveelaeval dušiall. Mul oli vaja juukseid üle loputada, läksin tagasi ja ei pannud algul tähele, et üks paks mees vannis vedeles. (Ei, ma polnud alasti, midagi oli peal).
Siis sadas sinna pesemiskohta punt jaapanlasi, kes olid väga imestunud ja rääkisid midagi elavalt omas keeles. Ilmselt, et paks mees raiskab vett.
Mis siin täide peaks minema?
-
Külaline
Minu puhul tähendavad kõik veega seotud unenäod haigeks jäämist. Alati. Ette olen näinud ka paljusid olukordi ja sündmusi aga nägemise ajal ei oska seda küll kuidagi mingi reaalse asjaga seostada. Reeglina tunduvad need üsna ebareaalsed ja täiesti lambist võetud juhtumised aga mõne aja pärast olen ise või on keegi lähedane sellessamas ebareaalses olukorras. Siis tuleb küll unenägu kohe meelde, on ka täiesti deja-vu tunne olnud. Aga eristada neid nn ennustavaid unenägusid niisama igapäevastest ei ole minul küll kuidagi võimalik. Iseenda mõisuses ja mälus paneb kahtlema ainult. Hakkasin lausa oma unenägusid üles kirjutama, tõestamaks iseendale, et kui peakski täide minema siis ma ikka päriselt ka nägin seda.
Mina teen vahet, mis sorti unedega on tegemist. Tegelikult ongi neid 5 tasandit, aga kolme viimast tavainimene ei näe, need on sellised messialikud või kuidas seda nüüd öeldagi. Esimene tasand on astraalne, seal on nii, et füüsiline pool pressib end unenäkku sisse. No nt nägin kord, et kõnnin paljajalu umbes pahkluuni ulatuvas lumes, pärast selgus, et jalad olid teki alt väljas ja külmetasid. Ennustuslikku pole siin midagi. Siis on mingi suvaline segapudru, ilmselgelt päevaste muljete kustutamine. Siis on sihukesed pikad stoorid, täiesti nagu romaanid või jutustused, neid olen ma üles kirjutanud aastast 1997. Siis on just sellised selgete motiividega lood, aga põhimärksõnu ma juba tean - tuli või tulekahju tähendab ilmamuutust, mida suurem tuli, seda ägedam muutus. Metsapõlemine nt on kas lumetorm või meeletu äike. Ujumine selges vees on hea, kutsikad on ka head, aga kurjad koerad tähendavad kurje inimesi. Tantsimine on hea, aga tantsides maha kukkumine on paha ja tähendas vist tühje jutte vms. Ja sageli, kuna ma kuulan magamise ajal muusikat, siis tulevad samad lood, mis mul iPodis on, unenäkku sisse ka, kas tantsin või uisutan nende saatel. Kusjuures vahel on nii, et see ongi selline stoori ja ma kuulangi muusikat, siis tahaks nagu rääkida, aga ei saa muusikat vaiksemaks panna. Algul ma ei saanud aru, mis pagana jama see on. Siis lugesin kuskilt, et peab võtma mingi nö ankru, mille järgi sa tead, et vat nüüd näed und. Ja nüüd ma siis unes tean, et kui ma ei saa muusikat sulgeda, siis ma magan ja selleks, et saada seda kinni panna, pean üles ärkama. Siis ma ärkangi, aga muidugi unenägu enam edasi ei näe. Kuid vahel näen järgmisel või üleülejärgmisel ööl sedasama stoorit edasi, või ka veidi erinevate nüanssidega.
Aga siis on jah need nn ennustuslikud, aga neist ma kunagi enne ei tea, kui need juhtuvad. Vahel loen ka mingit raamatut, vaatan filmi, ja leian, et paganad on mind plagieerinud, irw.
Aga siis on jah need nn ennustuslikud, aga neist ma kunagi enne ei tea, kui need juhtuvad. Vahel loen ka mingit raamatut, vaatan filmi, ja leian, et paganad on mind plagieerinud, irw.
-
Külaline
Õnneks enam täituvaid ei näe.
Kunagi nägin raha saamise (kaka) und ja mõtlesin, et ei ole võimalik, kuskilt ei ole lähiajal saada. Läksin remonditöökotta kellale järele, kella asemel anti paber millega sain poest raha tagasi (sügaval nõukaajal).
Nägin taevasse tõusvat musta suitsu, kogu taevas läks mustaks. Samal päeval suri ema. Ta oli küll juba vana ja kehvake, aga miski ei ennustanud, et just sel ajal.
Kunagi nägin raha saamise (kaka) und ja mõtlesin, et ei ole võimalik, kuskilt ei ole lähiajal saada. Läksin remonditöökotta kellale järele, kella asemel anti paber millega sain poest raha tagasi (sügaval nõukaajal).
Nägin taevasse tõusvat musta suitsu, kogu taevas läks mustaks. Samal päeval suri ema. Ta oli küll juba vana ja kehvake, aga miski ei ennustanud, et just sel ajal.
-
Juustup
Kaka tähendabki raha, nii totter kui see poleks.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 13:24 Õnneks enam täituvaid ei näe.
Raha aga tähendab probleeme( ala näed unes et võtad sularaha automaadist välja vms)
Väga huvitav teema igaljuhul. Mina usun, et unenägudel on sügavam tähendus, aga ilmselgelt mitte alati. Surnud inimeste sõnad taaub meelde jätta,nende sõnum on alati tähtis. Samas iga unenägu pole ka nii marginaalne, et üle mõelda.
/Juustup
-
Külaline
Minu ema eluaeg kartis surma, rääkis sellest sageli, kurtis oma kunagi põetud haiguste üle. Pärast surma nägin teda sageli unes, ikka koos tegime mingit tööd ja läksime tülli (nagu tema eluajal) ja siis ühel ööl ma unenäos küsisin: kas nüüd on seal sul hea olla? Vastas: jah, nüüd on hea. Sellega tema unes nägemine lõppes.
-
Külaline
Sa ei tea, mida tähendab sõna “marginaalne” onjuJuustup kirjutas: ↑23 Juun 2024 13:32
Kaka tähendabki raha, nii totter kui see poleks.
Raha aga tähendab probleeme( ala näed unes et võtad sularaha automaadist välja vms)
Väga huvitav teema igaljuhul. Mina usun, et unenägudel on sügavam tähendus, aga ilmselgelt mitte alati. Surnud inimeste sõnad taaub meelde jätta,nende sõnum on alati tähtis. Samas iga unenägu pole ka nii marginaalne, et üle mõelda.
/Juustup
Sa kirjutasid: samas iga unenägu pole ka nii ebaoluline, et üle mõelda.
-
Juustup
Usun. Mina nägin vanaema unes, no praktiliselt iga päev. Üldiselt väga lähedased polnud. Paar kuud hiljem sain teada, et ta oli ära surnud. Ilmselt tuli hüvasti jätma või märku andma, et teda enam pole. Kohe kui ma teada sain, et ta ära suri, need unenäod lõppesid.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 13:37 Minu ema eluaeg kartis surma, rääkis sellest sageli, kurtis oma kunagi põetud haiguste üle. Pärast surma nägin teda sageli unes, ikka koos tegime mingit tööd ja läksime tülli (nagu tema eluajal) ja siis ühel ööl ma unenäos küsisin: kas nüüd on seal sul hea olla? Vastas: jah, nüüd on hea. Sellega tema unes nägemine lõppes.
Huvitavam lugu on mul muidugi seoses isaga. Olin mehega tülis ning jõin ennast pm maani täis. Pole kena seda kirjutada, kuid nii oli. Nägin unes oma isa(kes on surnud) ning ta pidas minuga maha päris pika vestluse. Terve öö oli ta mul unes. Järgmisel hommikul ma analüüsisin seda kõike ning eeldasin et ilmselt on asi igatsuses. Tunnike hiljem vaatasin telefonist kella ja kuupäeva ning nägin, et Isal on sünnipäev.. ehk siis ta tuli mulle unes külla.
/Juustup
-
tintinnabulum
- Teerajaja
Ühe korra olen oma lähedast näinud. Ta käitus unenäos hoopis teisiti kui tavaelus, oli kuidagi eriti lahke ja sõbralik ning õhkkond oli väga veider. Hakkasin tema juurest juba lahkuma ning ta heitis diivanile pikali. Pöördusin välisuksel veel korra ümber, et temalt midagi küsida, kui ta juba läinud oli. Lebas diivanil surnuna. Ärkasin ehmatusega üles ja palusin mõttes, et temaga oleks kõik korras. Mõne minuti pärast sain kõne, et minu lähedane on meie hulgast lahkunud.
Rohkem pole taolisi unenägusid näinud. Mingite lindude, kasside ja junnide ennustatavusest ei arva ma midagi. Minu jaoks läheb see unenägude seletamine samasse kategooriasse horoskoopidesse uskumisega.
Rohkem pole taolisi unenägusid näinud. Mingite lindude, kasside ja junnide ennustatavusest ei arva ma midagi. Minu jaoks läheb see unenägude seletamine samasse kategooriasse horoskoopidesse uskumisega.
-
Z2NN7
Et kui näiteks horoskoop läheb täide, on see jama ja kui uni, siis ei ole...tintinnabulum kirjutas: ↑23 Juun 2024 14:04 Ühe korra olen oma lähedast näinud. Ta käitus unenäos hoopis teisiti kui tavaelus, oli kuidagi eriti lahke ja sõbralik ning õhkkond oli väga veider. Hakkasin tema juurest juba lahkuma ning ta heitis diivanile pikali. Pöördusin välisuksel veel korra ümber, et temalt midagi küsida, kui ta juba läinud oli. Lebas diivanil surnuna. Ärkasin ehmatusega üles ja palusin mõttes, et temaga oleks kõik korras. Mõne minuti pärast sain kõne, et minu lähedane on meie hulgast lahkunud.
-
Külaline
Ma ikka näen väga palju jaburusi ega oska isegi märksõnu või tähendusi neile otsida.
Küll aga viimasel ajal olen ma paar korda näinud, et ma tapan inimese...
Vot see on küll veidi kõhe ja ärgates mõtlesin küll, et wtf
nagu!?! Ma südamest loodan, et see ei lähe kunagi täide, ega tähenda ka midagi.
Küll aga viimasel ajal olen ma paar korda näinud, et ma tapan inimese...
Vot see on küll veidi kõhe ja ärgates mõtlesin küll, et wtf
-
Külaline
Mina olen lapsest saadik näinud kaht sorti painajalikke unenägusid. Üks tüüp on selline, et pean minema WC-sse, kuid alati on sellega mingi probleem. Kas ei leia üles WC-d, või kui leian, siis on see kohutavalt räpane, avalikus WC-s puuduvad vaheseinad vms. Lapsena nägin näiteks, et vetsupott oli paigutatud kortermajas trepimademele, mingit eraldavat seina ei olnud. Mõtlesin, et väga piinlik sinna minna, aga lootsin, et jõuan ikka enne ära käia, kui keegi koridori tuleb. Istusin potile, nii kui seda teha jõudsin, kuulsin, kuidas alt uks käis ja keegi hakkas trepist üles tulema. Teine painaja on seotud poolikute treppidega. Hakkan trepist üles või alla minema, aga trepp lihtsalt katkeb, ei saa edasi. Üleval- või allpool on näha, et trepp jätkub, aga kuidas selleni pääseda, ei tea.
Ennustavat unenägu mäletan kahe raseduse algjärgust, kui veel mingit ultraheli polnud tehtud. Nägin unes paariaastast poissi, kes ütles, et on minu poeg - sündiski poeg. Teisel korral nägin paariaastast tüdrukut, kes ütles, et on minu tütar - sündis tütar.
Ennustavat unenägu mäletan kahe raseduse algjärgust, kui veel mingit ultraheli polnud tehtud. Nägin unes paariaastast poissi, kes ütles, et on minu poeg - sündiski poeg. Teisel korral nägin paariaastast tüdrukut, kes ütles, et on minu tütar - sündis tütar.
-
Külaline
Kirjeldad siin täpselt minu unenägusid, nii usteta wc kui äkitselt lõppevate treppide osas. Kusjuures ma olen neid trepiga unesid näinud sisuliselt terve elu. Alles hiljuti oli jälle uni, kus olin suures majas, teisel korrusel. Hakkan trepist alla tulema, age see lõppeb poole korruse peal. Alla hüpates oleks mitu meetrit vabalangemist. Kuniks ma juurdlen kuidas alla tulla, saab uni otsa.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 21:56 Mina olen lapsest saadik näinud kaht sorti painajalikke unenägusid. Üks tüüp on selline, et pean minema WC-sse, kuid alati on sellega mingi probleem. Kas ei leia üles WC-d, või kui leian, siis on see kohutavalt räpane, avalikus WC-s puuduvad vaheseinad vms. Lapsena nägin näiteks, et vetsupott oli paigutatud kortermajas trepimademele, mingit eraldavat seina ei olnud. Mõtlesin, et väga piinlik sinna minna, aga lootsin, et jõuan ikka enne ära käia, kui keegi koridori tuleb. Istusin potile, nii kui seda teha jõudsin, kuulsin, kuidas alt uks käis ja keegi hakkas trepist üles tulema. Teine painaja on seotud poolikute treppidega. Hakkan trepist üles või alla minema, aga trepp lihtsalt katkeb, ei saa edasi. Üleval- või allpool on näha, et trepp jätkub, aga kuidas selleni pääseda, ei tea.
Usteta või piiratud ligipääsetavusega wc-d on samuti minu unenägude klassika. On olnud wc-sid, kuhu saamiseks tuleb ukse alt sisse pugeda, või siis, et uks on läbipaistev ja rahvast saalib pidevalt mööda. Iga kord ärgates tänan jumalat, et tegu oli kõigest unenäoga.
-
Külaline
Ja, need jubedad trepid... Ma olen ka nii näinud, et hakkan trepist alla tulema, käsipuu on kadunud ja vaatan, et trepp on meeletult kõrgel. Siis ühtäkki pole astmed ka enam normaalsed, vaid nende asemel on kallak vaevuaimatavate lainetega, mis astmeid peaks tähendama. Trepp on nii libe, et kallakut mööda üles tagasi enam ei saa ja all on sügavik. Kükitan seal, jalad kipuvad libisema ja arutlen, kas ma jään ellu kui end vaikselt servani libistan, servast kätega kinni võtan ja siis alla hüppan...
Liftid ei sõida unes ülemisele korrusele, panevad kiirust juurde ja kimavad edasi. Vahel on seal üleval meeletult ilus, kui lift juhtub klaasist olema. Ise lennata on ka lahe.
Liftid ei sõida unes ülemisele korrusele, panevad kiirust juurde ja kimavad edasi. Vahel on seal üleval meeletult ilus, kui lift juhtub klaasist olema. Ise lennata on ka lahe.
-
Külaline
Ah, mine pekki, kas sa oled mina? Ma näen täpselt samu asju.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 21:56 Mina olen lapsest saadik näinud kaht sorti painajalikke unenägusid. Üks tüüp on selline, et pean minema WC-sse, kuid alati on sellega mingi probleem. Kas ei leia üles WC-d, või kui leian, siis on see kohutavalt räpane, avalikus WC-s puuduvad vaheseinad vms. Lapsena nägin näiteks, et vetsupott oli paigutatud kortermajas trepimademele, mingit eraldavat seina ei olnud. Mõtlesin, et väga piinlik sinna minna, aga lootsin, et jõuan ikka enne ära käia, kui keegi koridori tuleb. Istusin potile, nii kui seda teha jõudsin, kuulsin, kuidas alt uks käis ja keegi hakkas trepist üles tulema. Teine painaja on seotud poolikute treppidega. Hakkan trepist üles või alla minema, aga trepp lihtsalt katkeb, ei saa edasi. Üleval- või allpool on näha, et trepp jätkub, aga kuidas selleni pääseda, ei tea.
-
Külaline
Palju olen näinud lendamist. Maanduda on keeruline, aga lõpuks ikka saan hakkama. Keskmiselt iga viie aasta tagant näen unes vanavanemaid ja midagi nad seletavad, väga helge meeleolu on, siis saan aru, et peaks haual käima. Ühesõnaga taskid, mis ilmselt alateadvuses, aga millega igapäevaelus pole olnud mahti tegeleda ja kuidagi aju tuletab meelde. Õnneks on unenäod olnud positiivse lõpuga, õudukaid ei mäleta. Teinekord on küll tunne, et oot, ma olen seda asja unes näinud, aga tavaliselt kannan selle deja vu lahtrisse ajus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, Kirile, Semrush [Bot], Triibu ja 9 külalist