Mallukas ja BSH

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Revolver kirjutas: 22 Juun 2024 22:44
Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 21:38
Revolver kirjutas: 22 Juun 2024 21:30

Ju ta siis on sinust ikka ilusam kui juba mainima hakkasid.
Maitse asi - ilu olevat vaataja silmis. Lihtsalt BSH teeb minu silmis “silmad” ette- sa ütled et mallukas on vanem ja lapsed saanud. Tõin pildi, kus ta BSH vanuses ja lasteta (ilmselt?). Aga väga tore ju kui ka temasugused kellelegi meeldivad.
Ma ei käi ringi ega vahi kes mulle meeldib või ei meeldi. Kasva ise ka natuke suuremaks ja muutu tolerantsemaks.
Siis näita eeskuju ja ara laida ise ka BSHd. Ja Eriti tolerantse inimese muljet sa siin Foorumis jätnud pole 🙈
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 19:50 Ühel on vähemalt silmapaistvalt hea välimus. Teine võib end lõikuda ja sättida kuidas tahab, aga ei saa ligilähedalegi. Ei enne ega pärast lõikusi.
kui sealt meik maha pesta (vahel on ka ilma näha olnud), siis täiesti "harju keskmine".
hea käega meikar suudab ka täiesti suvalisest kollist kaunitari teha, neid totaalseid muutumisi on nett täis
Külaline

Ma olen vaadanud kahte meie naislauljat nende karjääri aluses, et küll on inetute nägudega, aga said edukamaks, said paremaid tuunijaid kasutama hakata ja nüüd lausa omapäraselt ilusad.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:11 Ma olen vaadanud kahte meie naislauljat nende karjääri aluses, et küll on inetute nägudega, aga said edukamaks, said paremaid tuunijaid kasutama hakata ja nüüd lausa omapäraselt ilusad.
Eks tuuning mõjub küll, aga ega kehvast materjalist ei saa iludust ikkagi. M on ju hea näide olemas. Ükspäev esines mingis reklaamis ja vaatasin, et näeb oma vanuse kohta erakordselt vana välja. Juuksed juuksepikendustele vaatamata väga hõredad, nägu nagu viiekümnesel. Ei aita alati see tuunimine. Samas mis puutub sellesse, et mõni tundus oma karjääri alguses kole, nüüd ilus, siis asi on ka selles, et mida rohkem sa teatud nägu näed, seda ilusamaks ja meeldivamaks see sinu jaoks muutub. Kuulsused tunduvad kõik kenamad kui sama välimusega inimesed sul esimest korda nähes, sest sa oled harjunud nende nägusid kogu aeg nägema. Kunagi mind väga häiris Liis Lemsalu nägu, et see on viltu, suu on viltu. Aga nüüd nagu ei pane seda enam tähelegi, sest olen harjunud.
Külaline

Seal äpireklaamis näeb M tõesti jube välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:11 Ma olen vaadanud kahte meie naislauljat nende karjääri aluses, et küll on inetute nägudega, aga said edukamaks, said paremaid tuunijaid kasutama hakata ja nüüd lausa omapäraselt ilusad.
Veits hakkas huvitama, et keda sa silmas pead?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:46
Eks tuuning mõjub küll, aga ega kehvast materjalist ei saa iludust ikkagi. M on ju hea näide olemas. Ükspäev esines mingis reklaamis ja vaatasin, et näeb oma vanuse kohta erakordselt vana välja. Juuksed juuksepikendustele vaatamata väga hõredad, nägu nagu viiekümnesel. Ei aita alati see tuunimine. Samas mis puutub sellesse, et mõni tundus oma karjääri alguses kole, nüüd ilus, siis asi on ka selles, et mida rohkem sa teatud nägu näed, seda ilusamaks ja meeldivamaks see sinu jaoks muutub. Kuulsused tunduvad kõik kenamad kui sama välimusega inimesed sul esimest korda nähes, sest sa oled harjunud nende nägusid kogu aeg nägema. Kunagi mind väga häiris Liis Lemsalu nägu, et see on viltu, suu on viltu. Aga nüüd nagu ei pane seda enam tähelegi, sest olen harjunud.
tuunimise puhul sõltub tulemus alati ka tuunija meisterlikkusest
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:58 Seal äpireklaamis näeb M tõesti jube välja.
Ma ausalt öeldes vaatasin ka ja ei jaksanud ära imestada, miks tema on sinna reklaami valitud. See käriseva häälega enda nina alla pobisemine. Kas tõesti ei olnud võtta kedagi, kes esitaks asja korrektselt?

Väga ebaõnnestunud reklaam. Arusaadav, et taheti tuntud nägu, aga no, kui ei vea välja, siis ei vea.
Külaline

Kes?
Külaline

Eks uuri kellest ei ole ühtki pilti võimalik leida enne nende suure edu saabumist.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 14:18 Eks uuri kellest ei ole ühtki pilti võimalik leida enne nende suure edu saabumist.
SV? LP?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 13:16
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:58 Seal äpireklaamis näeb M tõesti jube välja.
Ma ausalt öeldes vaatasin ka ja ei jaksanud ära imestada, miks tema on sinna reklaami valitud. See käriseva häälega enda nina alla pobisemine. Kas tõesti ei olnud võtta kedagi, kes esitaks asja korrektselt?

Väga ebaõnnestunud reklaam. Arusaadav, et taheti tuntud nägu, aga no, kui ei vea välja, siis ei vea.
No kelle jaoks ta nüüd tuntud on?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 13:16

Millest jutt käib?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 14:18 Eks uuri kellest ei ole ühtki pilti võimalik leida enne nende suure edu saabumist.
Taustalauljannadest räägid?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 23:52 Taustalauljannadest räägid?
Miks peaks, nende näod ei ole ju kuidagi omapärased.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 16:17
SV? LP?
Silvia Vrait ja kes see teine olla võiks :?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 14:46 Silvia Vrait ja kes see teine olla võiks :?
Ei, see Dolce Gabana lauljanna äkki? Ja LP on see noor kena jazzlauljatar, kes kahjuks ennast tuuninud on. Poleks vaja olnud, ta oli minu meelest nii kena.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 14:46
Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 16:17
SV? LP?
Silvia Vrait ja kes see teine olla võiks :?
Silvi Vraidist leiab ikka päris palju pilte, nii noorena kui vanemana.

Eestis pole vast ühtegi tuntud lauljat, kellest poleks võimalik leida vanemaid pilte. Need, keda mõeldi on ilmselt mingid amatöörteatri tegelased.
Külaline

Valed vastused, mõlemad on tänapäevased, Eurovisioonil käinud noored naised. Mis olulist muutust te Vraitis näete? Ainult haigeks näljutas ennast, nägu ikka alati sama.
Külaline

Ainus lauljatar, kes märkinisväärselt tuunitud tundub, on Grete Paia. Aga temast on “enne” pildid igal pool saadaval.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist