Mitu seksparnerit sama aegselt. Kas normaalne või mitte?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Mitu seksparnerit sama aegselt. Kas normaalne või mitte?

Postitus Postitas Külaline »

Ajendatuna visiitsuhte teemas olevast diskussioonist küsiks. Kas magamine samaaegselt mitme inimesega on normaalne. Kui jahh siis mitmega. Kas kõik asjapooled teadsid, et nad pole ainukesed partnerid ja kuidas nad sellesse suhtusid.
Külaline

Ei ole normaalne. Pole ise kordagi petnud ja minu teada pole ka mind petetud. Kui saaks teada, et kaaslane võõrast põldu künnab, siis on suhe koheselt lõppenud, olenemata armastuse suurusest. Ei suudaks sellist reetmist andestada.
Külaline

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 13:27 Millised konservatiivid koos. Liberaalne kutsuks hoopis kolmanda kampa ja naudiks ise uusi rõõme.
Palju sul neid siis on :) ?
Külaline

Aga kui sul on tekkinud mingi suhte moodi asjandus ja olete ka voodisse maandunud, aga pole veel midagi kindlat. Samas nagu on ka. Kas tutvute edasi ja uute tutvustega maandute ka voodisse. Nohh nii igaksjuhuks. Äkki uus on parem ja praegune ei ole äkki nii õige valik. Mina küll risti ette ei löö. Olen tutvunud ja maganud mitmetega. Näiteks kunagi oli mul korraga 3 partnerit kellega siis suhtlesin tihedalt ca aasta. Need 3 tegelast on kõik ajalugu. Ei olnudki õiged. Aga kuidas ma muidu teada oleskin saanud.Neile ma muidugi ei öelnud, et olen tutvustele avatud ja jagan voodit ka teistega. Nad muideks ei kahtlustanud ka. Minuteada neil teisi partnereid polnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 13:35 Aga kui sul on tekkinud mingi suhte moodi asjandus ja olete ka voodisse maandunud, aga pole veel midagi kindlat. Samas nagu on ka. Kas tutvute edasi ja uute tutvustega maandute ka voodisse. Nohh nii igaksjuhuks. Äkki uus on parem ja praegune ei ole äkki nii õige valik. Mina küll risti ette ei löö. Olen tutvunud ja maganud mitmetega. Näiteks kunagi oli mul korraga 3 partnerit kellega siis suhtlesin tihedalt ca aasta. Need 3 tegelast on kõik ajalugu. Ei olnudki õiged. Aga kuidas ma muidu teada oleskin saanud.Neile ma muidugi ei öelnud, et olen tutvustele avatud ja jagan voodit ka teistega. Nad muideks ei kahtlustanud ka. Minuteada neil teisi partnereid polnud.
Ma see esimene vastaja. Ei, isegi, kui tegemist on alles tekkiva või lõpuks ka mitte tekkiva suhtega, siis ma ei magata samal ajal teisi mehi. Just selle eesmärgiga, et kui peaks sellest poolkõvast asjast ikkagi asja saama, siis mul on südametunnistus puhas ja ei pea mõtleme sellele, et äkki kaaslane saab teada, mida ja kellega ma temaga suhtlemise ajal tegin.
SooleMio
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas SooleMio »

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 13:35 Aga kui sul on tekkinud mingi suhte moodi asjandus ja olete ka voodisse maandunud, aga pole veel midagi kindlat. Samas nagu on ka. Kas tutvute edasi ja uute tutvustega maandute ka voodisse. Nohh nii igaksjuhuks. Äkki uus on parem ja praegune ei ole äkki nii õige valik. Mina küll risti ette ei löö. Olen tutvunud ja maganud mitmetega. Näiteks kunagi oli mul korraga 3 partnerit kellega siis suhtlesin tihedalt ca aasta. Need 3 tegelast on kõik ajalugu. Ei olnudki õiged. Aga kuidas ma muidu teada oleskin saanud.Neile ma muidugi ei öelnud, et olen tutvustele avatud ja jagan voodit ka teistega. Nad muideks ei kahtlustanud ka. Minuteada neil teisi partnereid polnud.
Minu jaoks välistatud. Ei lähe kellegagi voodisse, kui tema vastu tõmmet pole (hiljem hoolimist, armastust). Ei vali ka partnerit selle järgi, kes voodis parem, sest sellist võrdlusmomenti lihtsalt ei tekigi - korraga on tules vaid üks raud.
Inimesed on erinevad, minu põhimõtted ehk vanamoodsad. Kui selguks, et mu partner samaaegselt mitmega seksib, oleks suhtel momentaalselt kriips peal. Seksigu, aga mina jään sellest kambast välja.
Külaline

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 13:38
Siin öeldakse, kerglaste elukommetega naisterahvas. Mehed saavad sellest väga hästi aru, seepärast nad ei soovinud sulle ka need õiged olla. See ei takista mehel seksimast.
Mehed ei saa kunagi aru, neil õnnejunn, kui mõni naine näpuga viipab.
Külaline

Näiteks kunagi oli mul korraga 3 partnerit kellega siis suhtlesin tihedalt ca aasta. Need 3 tegelast on kõik ajalugu. Ei olnudki õiged. Aga kuidas ma muidu teada oleskin saanud.Neile ma muidugi ei öelnud, et olen tutvustele avatud ja jagan voodit ka teistega. Nad muideks ei kahtlustanud ka. Minuteada neil teisi partnereid polnud.
Puhtalt statistilisel eesmärgin küsin: kas sa oled mees või naine ja mis vanuses?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 13:47
Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 13:38
Siin öeldakse, kerglaste elukommetega naisterahvas. Mehed saavad sellest väga hästi aru, seepärast nad ei soovinud sulle ka need õiged olla. See ei takista mehel seksimast.
Mehed ei saa kunagi aru, neil õnnejunn, kui mõni naine näpuga viipab.
Usu mind. Kunagi saab aru ja siis muutub armastus vihkamiseks. Ja põhjusega, sest tegemist on juu reetmisega. Ega näiteks asjata vanasti paljudes riikides riigireeturid maha lastud ja kerglased naised tuleriidale saadetud. Teine külg asjal on see, et sa võid ju küll arvata, et see ei tule välja või see on tühiasi. Tegelikult kerglasest naisest kiirgab litsakust ja nad lihtsalt jäetakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 13:50
Näiteks kunagi oli mul korraga 3 partnerit kellega siis suhtlesin tihedalt ca aasta. Need 3 tegelast on kõik ajalugu. Ei olnudki õiged. Aga kuidas ma muidu teada oleskin saanud.Neile ma muidugi ei öelnud, et olen tutvustele avatud ja jagan voodit ka teistega. Nad muideks ei kahtlustanud ka. Minuteada neil teisi partnereid polnud.
Puhtalt statistilisel eesmärgin küsin: kas sa oled mees või naine ja mis vanuses?
Naine olen. Vanust 41 aastat. Toona kui 3 partnerit korraga oli olin 37 a. Nüüd enam nii ei viitsi. Tõsi 2 tükki samal ajal on ikka paar korda juhtunud. Üks on kadunud ja teine asemele tulnud. Siis jälle teine kadunud ja esimene olnud alles kui keegi uus on tulnud.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Ei ole normaalne, see on mingi hoorade elustiil.
Seks pole nagu toit, motoga et "kõik on vaja elus ära proovida"

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 13:56
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 13:50
Naine olen. Vanust 41 aastat. Toona kui 3 partnerit korraga oli olin 37 a. Nüüd enam nii ei viitsi. Tõsi 2 tükki samal ajal on ikka paar korda juhtunud. Üks on kadunud ja teine asemele tulnud. Siis jälle teine kadunud ja esimene olnud alles kui keegi uus on tulnud.
Aga sul südametunnistus üldse ei vaevanud või seda muret ei tekkinud, et äkki üks neist paljudest osutub selleks õigeks ja mis siis saab kui ta saab teada, et petsid teda?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 13:19 Ajendatuna visiitsuhte teemas olevast diskussioonist küsiks. Kas magamine samaaegselt mitme inimesega on normaalne. Kui jahh siis mitmega. Kas kõik asjapooled teadsid, et nad pole ainukesed partnerid ja kuidas nad sellesse suhtusid.
Statistika eesmärgil uuriks ka TA vanust ja sugu.
Külaline

Ei valutanud. Samas kartsin küll, et äkki saavad teada :) Ma ei oleks tahtnud selgitama hakata ja poleks teadnud ka kuidas reageerivad. Nad olid kõik armunud. Üks rohkem kui teised.
Praegu ka ei valuta. Ma ei saa lasta lihtsalt elul raisku minna. Kui ei proovi ei teagi ja pärast kahetseda, et ei proovinud pole ka minu stiil. Seega jätkan samas stiilis. Küll tuleb mulle ka see õige. Ja nohh niikaua naudin elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:03 Ei valutanud. Samas kartsin küll, et äkki saavad teada :) Ma ei oleks tahtnud selgitama hakata ja poleks teadnud ka kuidas reageerivad. Nad olid kõik armunud. Üks rohkem kui teised.
Praegu ka ei valuta. Ma ei saa lasta lihtsalt elul raisku minna. Kui ei proovi ei teagi ja pärast kahetseda, et ei proovinud pole ka minu stiil. Seega jätkan samas stiilis. Küll tuleb mulle ka see õige. Ja nohh niikaua naudin elu.
Vaesed mehed, kes sinu otsa satuvad.
Külaline

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 14:09 Miks need mehed korraga vaesed on? Seksi said, armunud olla said, kõik on hästi. Vaheldus hallis argipäevas olemas.
Ok, sõnastan siis niipidi. Vaesed naised, kes nende murtud südamete ja naistes pettunud meestega pärast tegelema peavad ja neile tõestama, et kõik naised ei ole litsakad, vaid on korralikke ja usaldusväärseid ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:12
Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 14:09 Miks need mehed korraga vaesed on? Seksi said, armunud olla said, kõik on hästi. Vaheldus hallis argipäevas olemas.
Ok, sõnastan siis niipidi. Vaesed naised, kes nende murtud südamete ja naistes pettunud meestega pärast tegelema peavad ja neile tõestama, et kõik naised ei ole litsakad, vaid on korralikke ja usaldusväärseid ka.
Keegi ei saanud teada ju, mis vahet sel on. Suhet polnud, järelikult kedagi ka ei petetud.
Külaline

Tegelikult päris nii ei ole. Ka meestel on sees hing ja ka nemad saavad haiget. Ja mõnikord ka tugevamalt kui naised. Kui nende eluteele satub mitu sellist juhust ja kogemust kus neid lihtsalt ära kasutatakse (mis see muud on) muutuvad nemadki. Ei suuda enam naisi usaldada jne. Tekivad raskused suhete loomisel ja hoidmisel jne. Tegelikult on naised paras ussisugu :roll:
SooleMio
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas SooleMio »

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:12
Sulle kohe öeldakse, et selliseid pole olemas ;)
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 14:14 Tegelikult päris nii ei ole. Ka meestel on sees hing ja ka nemad saavad haiget. Ja mõnikord ka tugevamalt kui naised. Kui nende eluteele satub mitu sellist juhust ja kogemust kus neid lihtsalt ära kasutatakse (mis see muud on) muutuvad nemadki. Ei suuda enam naisi usaldada jne. Tekivad raskused suhete loomisel ja hoidmisel jne. Tegelikult on naised paras ussisugu :roll:
Mehed teevad naistele täpselt samamoodi ja keegi ei köhi ka selle peale, aga kui naised samaga vastavad, on nad kohe "ussisugu". Lahe topeltmoraal.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist