Kui naine ei tee süüa
-
Külaline
Kui naine ei tee süüa
Inspireerituna Malluka blogi kommentaaridest, kus tekkis arutelu, kus osad arvavad, et naine ei peakski süüa tegema. Mis teie arvate, kas peab/ei pea?
-
Külaline
Minu aruat süüa peaks tegema peres see, kes seda paremini teha oskab või siis parasjagu aega selleks on, või kellel nälg on.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 18:20 Inspireerituna Malluka blogi kommentaaridest, kus tekkis arutelu, kus osad arvavad, et naine ei peakski süüa tegema. Mis teie arvate, kas peab/ei pea?
-
Külaline
Teeb see, kellele meeldib kokata, kellel selleks aega on või konkreetselt kelle kord on teha. Söögitegija sugu ei puutu kuidagi asjasse.
-
Külaline
Kui miski muu kompenseerib selle, et ta süüa ei jõua teha, siis on ok. Kui aga midagi muud ei tee ja süüa ka mitte, siis on juba kahtlane. Kartuleid keeta pole raketiteadus.
-
Külaline
Kellel on nälg või lastel nälg, eks see peab tegema. Pealekauba kes oskab ja meeldib- vilets kokk raiskab pigem toiduaineid. Ammu pole see enam naiste töö.
-
Külaline
Miks sa arvad, et kõik seda loevad? Enne loen "Pravdat" kui seda.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 18:20 Inspireerituna Malluka blogi kommentaaridest, kus tekkis arutelu, kus osad arvavad, et naine ei peakski süüa tegema. Mis teie arvate, kas peab/ei pea?
-
Külaline
Naine? Miks peaks naine süüa tegema? 
Teeb ikka see, kellele see meeldib või kellel see paremini välja tuleb.
Elementaarne ju, et kui ma koristada ei viitsi, ei meeldi, palkan koristaja.
Teeb ikka see, kellele see meeldib või kellel see paremini välja tuleb.
Elementaarne ju, et kui ma koristada ei viitsi, ei meeldi, palkan koristaja.
-
Külaline
Nõukaaegsete meeste arust peab naine süüa tegema. Istubki kodus divanil ja ootab, millal tuleb, istugu või terve päev ise kodus ja naine on näiteks tööl. Õnneks sellised enam naisi ei võta ja nooremad mehed nii hullud pole. Aga mõningad sellised tüübid on veel ikka elus, mul mõnel sõbrannal on selline kodus.
-
Külaline
Tasub võtta noorem mees, kui see omavanune peast soe.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 20:16 Nõukaaegsete meeste arust peab naine süüa tegema. Istubki kodus divanil ja ootab, millal tuleb, istugu või terve päev ise kodus ja naine on näiteks tööl. Õnneks sellised enam naisi ei võta ja nooremad mehed nii hullud pole. Aga mõningad sellised tüübid on veel ikka elus, mul mõnel sõbrannal on selline kodus.
-
Külaline
Mul tütar sai 18 ja on ka suur padufeminist. Kolis koos sõbrannaga korterisse, et koos on odavam kulusid maksta. Käivad poole kohaga tööl, saavad kuu sees kolmekohalist palka. No tore. Mõlemad on feministid ja raiuvad, et naine ei pea süüa tegema. Igapäevane teema on neil järelikult Woldid-Boldid. Tulemus: kuusissetulek on esimese nädalaga läbi ja siis oodatakse, et vanemad ülejäänud 3 nädala elamise kinni plekiks. Mina pakun, et tulge võtke meilt toitu, külmik on täis. Ei sobi, sest naine ei pea süüa tegema! Plika avab külmiku ja otsib, kas on mingeid valmisnäkse - kalamari ja krevetid sobivad, aga vorst ei sobi, kuna seda peab leiva peale panema ja see on juba söögitegemine ning järelikult naise väärikuse alandamine. Eks näis, kaua preilid nii vastu peavad.
Küll ma ise ka tahaks iga päev puhata ja pühenduda vaid neile asjadele, mis mulle väga meeldivad ja tohutut enesearengut pakuvad. Aga iga päev väljas süües või Woldiga toitu koju tellides tähendab see, et meil tuleb loobuda iga-aastasest soojamaareisist, mõnest vajalikust remonttööst ja ühest-teisest toredast asjast veel. Jah, kindlasti nähvab nüüd arutleja-kägu, et otsigu me mehega siis endale tasuvam töö! Teate, see pole nii lihtne. Meile mehega meeldib me töö - see on just paraja vastutusega ja jätab piisavalt ruumi ka eraelule. Seega ei, me ei otsi endale nn tasuvamat tööd, millel oleks jälle teised miinused. Kuna minu tööpäevad on lühemad kui mu mehel, siis teen süüa mina. Ei, see ei meeldi mulle väga. Aga mulle ei meeldi ka hambaid pesta ega hommikul end soojast voodist välja vedada ega üldse ei meeldi paljusid asju teha. Kuid teen neid, sest on tarvis. Ja pärast olen täitsa rahul kah veel.
Küll ma ise ka tahaks iga päev puhata ja pühenduda vaid neile asjadele, mis mulle väga meeldivad ja tohutut enesearengut pakuvad. Aga iga päev väljas süües või Woldiga toitu koju tellides tähendab see, et meil tuleb loobuda iga-aastasest soojamaareisist, mõnest vajalikust remonttööst ja ühest-teisest toredast asjast veel. Jah, kindlasti nähvab nüüd arutleja-kägu, et otsigu me mehega siis endale tasuvam töö! Teate, see pole nii lihtne. Meile mehega meeldib me töö - see on just paraja vastutusega ja jätab piisavalt ruumi ka eraelule. Seega ei, me ei otsi endale nn tasuvamat tööd, millel oleks jälle teised miinused. Kuna minu tööpäevad on lühemad kui mu mehel, siis teen süüa mina. Ei, see ei meeldi mulle väga. Aga mulle ei meeldi ka hambaid pesta ega hommikul end soojast voodist välja vedada ega üldse ei meeldi paljusid asju teha. Kuid teen neid, sest on tarvis. Ja pärast olen täitsa rahul kah veel.
-
Külaline
Noorem mees on Andrew Tate´i ideedest haaratud ja kokkuvõttes võib olla veel hullem nõukaaegsest.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 20:18Tasub võtta noorem mees, kui see omavanune peast soe.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 20:16 Nõukaaegsete meeste arust peab naine süüa tegema. Istubki kodus divanil ja ootab, millal tuleb, istugu või terve päev ise kodus ja naine on näiteks tööl. Õnneks sellised enam naisi ei võta ja nooremad mehed nii hullud pole. Aga mõningad sellised tüübid on veel ikka elus, mul mõnel sõbrannal on selline kodus.
-
Külaline
Tean selliseid ka. Need on mingid nohkarid, kes tüdrukutele huvi ei paku, sellepärast on nii pöördes nendest ideedest.Noorem mees on Andrew Tate´i ideedest haaratud ja kokkuvõttes võib olla veel hullem nõukaaegsest.
-
Külaline
Esimest korda kuulen, et ülikooli noortel sellised probleemid.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 20:20 Mul tütar sai 18 ja on ka suur padufeminist. Kolis koos sõbrannaga korterisse, et koos on odavam kulusid maksta. Käivad poole kohaga tööl, saavad kuu sees kolmekohalist palka. No tore. Mõlemad on feministid ja raiuvad, et naine ei pea süüa tegema. Igapäevane teema on neil järelikult Woldid-Boldid. Tulemus: kuusissetulek on esimese nädalaga läbi ja siis oodatakse, et vanemad ülejäänud 3 nädala elamise kinni plekiks. Mina pakun, et tulge võtke meilt toitu, külmik on täis. Ei sobi, sest naine ei pea süüa tegema! Plika avab külmiku ja otsib, kas on mingeid valmisnäkse - kalamari ja krevetid sobivad, aga vorst ei sobi, kuna seda peab leiva peale panema ja see on juba söögitegemine ning järelikult naise väärikuse alandamine. Eks näis, kaua preilid nii vastu peavad.
-
Külaline
Nad ei käi ülikoolis vaid õpivad Tallinna Ehituskoolis krohvijaks.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 20:26Esimest korda kuulen, et ülikooli noortel sellised probleemid.
-
Külaline
Mida sa siis sööd?Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 20:42 Ei oska ja ei tee. Absoluutselt ei huvita ka.
-
Külaline
Ei ole ju öeldud, et ülikoolinoorega tegu. Sai 18 ja kolis sõbrannaga korterisse. Kogu moos.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 20:26 Esimest korda kuulen, et ülikooli noortel sellised probleemid.
Ülikoolinoored on reeglina ikka juba vaimselt täiskasvanud. Need kaks veel pole.
-
Külaline
On neid tegelikult päris palju veel. Nii umbes 30-40ndate põlvkond. Mu oma eks oli samasugune. Ta on 42 aastane. Nõukaaegsete isade eeskuju.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 20:16 Nõukaaegsete meeste arust peab naine süüa tegema. Istubki kodus divanil ja ootab, millal tuleb, istugu või terve päev ise kodus ja naine on näiteks tööl. Õnneks sellised enam naisi ei võta ja nooremad mehed nii hullud pole. Aga mõningad sellised tüübid on veel ikka elus, mul mõnel sõbrannal on selline kodus.
Tema suri külmkapi kõrvale nälga, kui mind kodus polnud.
Õnneks poeg ikka oskab juba alates koolieast omale muna praadida ja võileiba teha. Ma seda abitust olen kõva tööga välja juurinud. Eks ta alhuses üritas isa eeskujul ema teebijana kohelda aga ei läinud minu puhul läbi enam.
Sest mu oma ema tegi mu isale kõik ette taha ära. Pani isegi portsu taldrikule valmis. Ja kui seda polnud, siis isa süüa ise ei võtnud. Ometi oli kapis valmis toit olemas. Ainult soojendamise vaev. Mikro oli meil kodus täitsa olemas.
-
Külaline
Kui keegi teeb, siis söön. Kui ei tee, siis nälgin kuni keegi teeb. Viimases hädas teen omale võileiva.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 21:37On neid tegelikult päris palju veel. Nii umbes 30-40ndate põlvkond. Mu oma eks oli samasugune. Ta on 42 aastane. Nõukaaegsete isade eeskuju.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 20:16 Nõukaaegsete meeste arust peab naine süüa tegema. Istubki kodus divanil ja ootab, millal tuleb, istugu või terve päev ise kodus ja naine on näiteks tööl. Õnneks sellised enam naisi ei võta ja nooremad mehed nii hullud pole. Aga mõningad sellised tüübid on veel ikka elus, mul mõnel sõbrannal on selline kodus.
Tema suri külmkapi kõrvale nälga, kui mind kodus polnud.
Õnneks poeg ikka oskab juba alates koolieast omale muna praadida ja võileiba teha. Ma seda abitust olen kõva tööga välja juurinud. Eks ta alhuses üritas isa eeskujul ema teebijana kohelda aga ei läinud minu puhul läbi enam.
Sest mu oma ema tegi mu isale kõik ette taha ära. Pani isegi portsu taldrikule valmis. Ja kui seda polnud, siis isa süüa ise ei võtnud. Ometi oli kapis valmis toit olemas. Ainult soojendamise vaev. Mikro oli meil kodus täitsa olemas.
Mina olen umbes selline nagu sinu isa. Ainult, et ma olen naine. Tänapäeval on meil soovõrdsus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 2 külalist