Imelik, et kui sulle süstitud huuled ei meeldi, siis Ingrid Margus on sinu arvates väga kaunis. Tema huuled ilmselt ei ole süstitud, kuid näevad välja sama paksud juba loomulikuna, minu arvates ei ole ilus, just täpselt nagu süstitud.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 21:07 Henessi Schmidt https://www.google.com/search?ie=UTF-8& ... si+schmidt
Juba viidatud Ingrid Margus on väga kaunis naine.
Lauren Villmann, eriti meeldis ta mulle Goldtime reklaamis. Aga muidu on ta ka naiselik ja õrn.
Eliisa Kolgi tagasihoidlikum versioon.
Kindlasti on neid veel, Eestis on väga ilusaid naisi, kuni nad end üle ei tuuni. Üle poseerivad instatibid ei meeldi ja üldse ei meeldi süstitud huuled.
Eesti kõige-kõige ilusam naine
-
Külaline
-
Külaline
Viide ka.Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 06:32Imelik, et kui sulle süstitud huuled ei meeldi, siis Ingrid Margus on sinu arvates väga kaunis. Tema huuled ilmselt ei ole süstitud, kuid näevad välja sama paksud juba loomulikuna, minu arvates ei ole ilus, just täpselt nagu süstitud.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 21:07 Henessi Schmidt https://www.google.com/search?ie=UTF-8& ... si+schmidt
Juba viidatud Ingrid Margus on väga kaunis naine.
Lauren Villmann, eriti meeldis ta mulle Goldtime reklaamis. Aga muidu on ta ka naiselik ja õrn.
Eliisa Kolgi tagasihoidlikum versioon.
Kindlasti on neid veel, Eestis on väga ilusaid naisi, kuni nad end üle ei tuuni. Üle poseerivad instatibid ei meeldi ja üldse ei meeldi süstitud huuled.
https://f11.pmo.ee/J5efuq5t3dqJLBnEz9Q1 ... 1hf783.jpg
-
Külaline
On näha, et inimene on loodud täidlasemate huultega ning see sobib kokku tema näojoonte ja proportsioonidega. Sellepärast ta kena naine ongi, et kõik on harmooniliselt paigas.Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 06:32Imelik, et kui sulle süstitud huuled ei meeldi, siis Ingrid Margus on sinu arvates väga kaunis. Tema huuled ilmselt ei ole süstitud, kuid näevad välja sama paksud juba loomulikuna, minu arvates ei ole ilus, just täpselt nagu süstitud.
-
Külaline
Nii ongi. Kui huuled on süstitud, on seda ikkagi näha, mida iganes need süstijad ka ise räägivad. Süstitud huuled on elutud, jäigad, ei klapi muude propotsioonidega. See on midagi muud, kui loomulikult lopsakad huuled, mida süstijad saavutada püüavad.Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 08:22On näha, et inimene on loodud täidlasemate huultega ning see sobib kokku tema näojoonte ja proportsioonidega. Sellepärast ta kena naine ongi, et kõik on harmooniliselt paigas.Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 06:32Imelik, et kui sulle süstitud huuled ei meeldi, siis Ingrid Margus on sinu arvates väga kaunis. Tema huuled ilmselt ei ole süstitud, kuid näevad välja sama paksud juba loomulikuna, minu arvates ei ole ilus, just täpselt nagu süstitud.
Lisatud tissitäitega on sama lugu - keha on propotsioonist väljas, kui rinnad on liiga suured ja teevad naise mammilikuks. Rinna- ja tagumikuümbermööt võiks olla sama ja talje selgelt välja joonistunud, siis on figuur graatsiline ja naiselik. Jalad sirged ja pikad, pahkluu peenike.
-
Külaline
Piinlik, olen koguni 2x sama vea teinud. Proportsioon on see sõna. Vabandust!Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 10:19propotsioonidega
-
Külaline
Aga palun. Väga kaunis minu meelest.

-
Külaline
Veel üks imeilus eestlanna, kuigi vaevalt, et siinsed ta ära tunnevad.

-
Külaline
-
Külaline
Kas see on Greta Thunberg?
-
Külaline
Hahaa. Greta on 22 aastane. Sellisest ajastust temast pilte pole.
See on Liisi Ojamaa. Luuletaja.
-
Külaline
-
Külaline
See on keegi, kelle tundmiseni sinu teadmised ei küündi. Sinu viga.
-
Külaline
Mis haritust näitab tema teadmine??? Ilus ei olnud ta kuskilt otsast. Paljajalu kõndiv omapärane hipi oli. Perekoolis oli ta ka väga aktiivne. Ja üsna teravalt ning vaimukalt andis kanadele vastu näppe.
-
Külaline
Siin keegi jälle arvab, et peab teadma kõiki ja kõike keda tema teab.Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 22:36 See on keegi, kelle tundmiseni sinu teadmised ei küündi. Sinu viga.
Mina ei tea ja pole tahtmistki teada.
-
Külaline
Jõi palju, üleni räpane, hambad rõvedalt lagunenud.
Kõike muud kui ilus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 6 külalist