Eestis ei olegi asja, mida mõni rumal naine ära ei ostaks
-
Külaline
Eestis ei olegi asja, mida mõni rumal naine ära ei ostaks
https://www.postimees.ee/8168225/osalem ... ik-inimesi
piltidel puha naised
https://www.leesoja.ee/Leesoja-talv
piltidel puha naised
-
Külaline
Leesoja puhkemaja 2023. aasta müügitulu oli 59 084 eurot, kasum 6353 eurot.
hästi elame.
hästi elame.
-
Külaline
Kuivpaastu päris algajale ei soovita, aga iseenesest pole see tavalisele inimesele küll eluohtlik.
-
Külaline
Teate miks inimene peab vett jooma? Et sitt ei tolmaks 
-
Külaline
Veel üks Ants... aretage endale mingi norm naljasoon äkki sel aastal.
-
Külaline
Nn antsud, palun kirjutage nimeliselt, saaks teid blokeerida.
-
Külaline
Ja mida ise pelgad?Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 19:00 Nn antsud, palun kirjutage nimeliselt, saaks teid blokeerida.
-
Külaline
Oojaaaa. Nõiad, krostallud, konstellatsioonid ja muuvmudru neile meeldib. Sest sral saab kuulda mida tahetakse. Nemaad in maailma parimad jne, jne. See selluste nekjaviuekümbuste värk. Elu on elatud valefes ja valesti. Et asja parandada lähevad uhhuuukdKülaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 17:37 https://www.postimees.ee/8168225/osalem ... ik-inimesi
piltidel puha naised
-
Külaline
Enamus neist pooletoobistest maksab sulas. Tegelikult suplevad sellised kullasKülaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 17:42 Leesoja puhkemaja 2023. aasta müügitulu oli 59 084 eurot, kasum 6353 eurot.
hästi elame.
-
Külaline
Tsitaat
Terviseamet hoiatab Pärnumaal Leesojal korraldatava paastumatka eest, mis võib nende hinnangul olla osalejale eluohtlik: nälja pikkus on viis päeva (millest kolm ilma joomata).
Kui sellisel matkal ellu jääd, siis ei ole sitale asja mitu päeva. Kui ellu jääd. Ilmselt salaja inimesed sellisel matkal ikka joovad.
-
Külaline
Nad ei julge ju.Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 19:00 Nn antsud, palun kirjutage nimeliselt, saaks teid blokeerida.
-
Külaline
Lähed põõsa taha sitale, võtad püksid ära, perse sööb rohtu: krõmps, krõmps, krõmps.Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 21:50Tsitaat
Terviseamet hoiatab Pärnumaal Leesojal korraldatava paastumatka eest, mis võib nende hinnangul olla osalejale eluohtlik: nälja pikkus on viis päeva (millest kolm ilma joomata).
Kui sellisel matkal ellu jääd, siis ei ole sitale asja mitu päeva. Kui ellu jääd. Ilmselt salaja inimesed sellisel matkal ikka joovad.
-
Külaline
Terviseamet võiks tegeleda vajalike teemadega, mitte raisata asjatult ressursse kohas, kus keegi sest ei hooli. Või mine tea, tegid üritusele nüüd poolkogemata kõva reklaami.
Mul tekkis hoopis küsimus hinna osas. Miks ma raha eest nälgima peaks? Korjatakse lõpnud kere hangest kaasa? Osatakse ikka müüa, pole midagi öelda.
Selle raha eest nälgiks ja vaikiks mõnes soojemas kohas ja omaette.
Mul tekkis hoopis küsimus hinna osas. Miks ma raha eest nälgima peaks? Korjatakse lõpnud kere hangest kaasa? Osatakse ikka müüa, pole midagi öelda.
Tal tolmab!
-
Külaline
Kolm päeva ilma joomata on tervisele vägagi halb, söömata võid kordades kuem olla. 24h ilma pissil käimata neerudele samuti, seega terviseamti hoiatus täiesti asjakohane.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2025 00:06 Terviseamet võiks tegeleda vajalike teemadega, mitte raisata asjatult ressursse kohas, kus keegi sest ei hooli. Või mine tea, tegid üritusele nüüd poolkogemata kõva reklaami.
-
Külaline
Vaatasin pildid üled. Keskealised hullunud aga tühjade pikudega mitte just kenad keskealised prouad kelledel vist erilist lööki pole. Nüüd siis huinamuina teele asunud. Seal armastavad neid kõik. Raha eest. 
Hunger games?Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 22:45Lähed põõsa taha sitale, võtad püksid ära, perse sööb rohtu: krõmps, krõmps, krõmps.Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 21:50Tsitaat
-
Külaline
Okei, paastulaagritest oleme ennegi kuulnud. Aga mis mõte on isegi vee joomisest loobumisel? Meie organism koosneb ju enamikus veest. Mis mõttega peaksime jätma ta kuivale? Neerude töö saab häiritud, lisaks pidev janutunne - milleks sedasi tervisega riskida? Seda, et vee joomine on kasulik, räägivad kõik meditsiini tundvad inimesed lakkamatult, ja nüüd korraga tuleb mingi tundmatu turismitalu omanik ja väidab, et joomine olla vale ja paha?
Teiseks. Minu vanaema, kes oli sõjaaja üle elanud, oli tohutu paks (ei ütle seda kuidagi negatiivselt, vaid lihtsalt nendin). Kusjuures ta ei söönudki eriti palju. Minu küsimise peale ta rääkis, et sõjaajal pidi ta üksvahe nälgima, sest toitu polnud, andis kogu toidu lastele. Ja kui jälle süüa sai, siis organism oli harjunud iga rasvagrammi talletama ja nii ta paksuks läkski. Ning pani südamele, et me ei nälgiks - sest kõige kindlam viis pärast paksuks minna on niisugune umbes nädalapikkune nälgimine. Seega need näljutamislaagrid on parim viis pärast ülekaalu sattuda.
Teiseks. Minu vanaema, kes oli sõjaaja üle elanud, oli tohutu paks (ei ütle seda kuidagi negatiivselt, vaid lihtsalt nendin). Kusjuures ta ei söönudki eriti palju. Minu küsimise peale ta rääkis, et sõjaajal pidi ta üksvahe nälgima, sest toitu polnud, andis kogu toidu lastele. Ja kui jälle süüa sai, siis organism oli harjunud iga rasvagrammi talletama ja nii ta paksuks läkski. Ning pani südamele, et me ei nälgiks - sest kõige kindlam viis pärast paksuks minna on niisugune umbes nädalapikkune nälgimine. Seega need näljutamislaagrid on parim viis pärast ülekaalu sattuda.
Siis lähevad uuesti näljutamislaagrisse, et kõhnaks saada, "esimene kord ei aidanud, tuleb ikka mitu korda käia". Äriidee missugune.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2025 07:14Teiseks. Minu vanaema, kes oli sõjaaja üle elanud, oli tohutu paks (ei ütle seda kuidagi negatiivselt, vaid lihtsalt nendin). Kusjuures ta ei söönudki eriti palju. Minu küsimise peale ta rääkis, et sõjaajal pidi ta üksvahe nälgima, sest toitu polnud, andis kogu toidu lastele. Ja kui jälle süüa sai, siis organism oli harjunud iga rasvagrammi talletama ja nii ta paksuks läkski. Ning pani südamele, et me ei nälgiks - sest kõige kindlam viis pärast paksuks minna on niisugune umbes nädalapikkune nälgimine. Seega need näljutamislaagrid on parim viis pärast ülekaalu sattuda.
Nõus. Ma olen ka oma kaalu ja tervise sellega tuksi keeranud. Nooremana nälgisin tihti. Küll mitte meelega aga vot seda isu väga polnud. Nii võisingi päevade viisi elada vaid kohvi ja paari võileiva peal.
Nüüd 35sena maadlen ülekaaluga, mis ei taha kohe üldse mitte alla minna. Isegi mitte toitumiskavaga. Eks ma nüüd paksuna harrastan ka vahel seda, et söön väga vähe aga kaal hoolimata sellest ei lange. Jube raske on ennast näiteks hommikusööki sööma sundida.
Targad räägivad, et keha läheb lõpuks ellujäämise reziimile ja siis iga amps mis saab, talletatakse rasvaks, sest organism ei tea, millal jälle süüa saab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot] ja 14 külalist