Viimane raamat mida lugesite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Suslik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Suslik »

Seebitükike kirjutas: 14 Juun 2024 15:44 Vaata siis, leidsin uue autori Elly Griffits, hakkan lugema, võibolla meeldib.
Ma ka just loen seda krimisarja. Esimene raamat siis sellest. Loen muidugi läbi, aga ei ole minu maitse. Nii palju muud mula. Tundub, et kirjanik on vägisi üritanud raamatut paksemaks kirjutada. Muudkui jahvatab peategelase 2a.lapsest ja sellega seotud tegevustest. No milleks!
Agatha Christie raamatud ongi sellepärast ülihead, et puuduvad muud liinid, mis antud krimijuttu üldse ei puutu. On mõrv ja selle lahendamine, mitte suvalise kõrvaltegelase elu ja tegevused.
Võtsin veel A. Raisini krimilugude sarjast raamatu. Eks näis, kas see on mulle sobivam. Esialgu lappan " Kaarnakuninga" silmadega läbi. Tahaks siiski teada, kes on mõrvar ja miks tapeti. Tilulilust lasen tuimalt üle.
Krimilugeja

Postitus Postitas Krimilugeja »

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 01:03 Kas keegi häid krimkasid oskab soovitada? Mul on kõik loetud :) aga tahaks veel.
Chris Carteri sari on loetud?
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Kasutan teemat ära kuna siin vastavad lugejad inimesed. Loodan, et teemaalgataja ei pahanda :roll:
Otsin üht kunagi loetud Briti krimkat. Ma isegi ei mäleta, kas see oli üks raamat või sari. Tegevus toimus Londonis, peategelane oli politseiga seotud naine, kes üüris korterit ja majaomanik (võis olla ka paar) oli mingi pervert ja sarimõrvar. Palju laipu leiti. Muud palju eriti mäleta aga jube põnev oli ja tahaks uuesti lugeda ega ei suuda leida. Kas kellelegi tuleb äkki ette selline krimka?
Seebitükike
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Seebitükike »

Suslik kirjutas: 20 Juun 2024 12:31
Seebitükike kirjutas: 14 Juun 2024 15:44 Vaata siis, leidsin uue autori Elly Griffits, hakkan lugema, võibolla meeldib.
Ma ka just loen seda krimisarja. Esimene raamat siis sellest. Loen muidugi läbi, aga ei ole minu maitse. Nii palju muud mula. Tundub, et kirjanik on vägisi üritanud raamatut paksemaks kirjutada. Muudkui jahvatab peategelase 2a.lapsest ja sellega seotud tegevustest. No milleks!
Agatha Christie raamatud ongi sellepärast ülihead, et puuduvad muud liinid, mis antud krimijuttu üldse ei puutu. On mõrv ja selle lahendamine, mitte suvalise kõrvaltegelase elu ja tegevused.
Võtsin veel A. Raisini krimilugude sarjast raamatu. Eks näis, kas see on mulle sobivam. Esialgu lappan " Kaarnakuninga" silmadega läbi. Tahaks siiski teada, kes on mõrvar ja miks tapeti. Tilulilust lasen tuimalt üle.
McBeatoni lood on muhedad, mõrvad on suhteliselt hästi üles ehitatud. Tal on kaks liini, mulle meeldib Macbethi oma rohkem.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kes siin soovis krimkat… Jo Nesbo “Kuningriik” ja no muidugi “Peakütid”.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 20:34 Kes siin soovis krimkat… Jo Nesbo “Kuningriik” ja no muidugi “Peakütid”.
Ma kunagi magasin Jo Nesboga ja pärast seda lugesin kõik ta raamatud läbi ja kuulasin kõik ta plaadid otsast lõpuni ära :) No on ikka andekas tüüp!
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 22:13
Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 20:34 Kes siin soovis krimkat… Jo Nesbo “Kuningriik” ja no muidugi “Peakütid”.
Ma kunagi magasin Jo Nesboga ja pärast seda lugesin kõik ta raamatud läbi ja kuulasin kõik ta plaadid otsast lõpuni ära :) No on ikka andekas tüüp!
Mis mõttes magasid temaga?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 00:20
Ytleme nii, et kui ma “saada” olin ära vajutanud, siis ma sain alles aru, kuidas mu lause kõlab :) Eneseväljendus ei ole ilmselgelt mu tugevaim külg. Päris piinlik.
Ma mõtlesin seda, et ta esimene raamat sattus mulle juhuslikult kätte ja lugesin ühe ööga selle läbi.
Külaline

Lendorav kirjutas: 21 Juun 2024 20:07 Kasutan teemat ära kuna siin vastavad lugejad inimesed. Loodan, et teemaalgataja ei pahanda :roll:
Otsin üht kunagi loetud Briti krimkat. Ma isegi ei mäleta, kas see oli üks raamat või sari. Tegevus toimus Londonis, peategelane oli politseiga seotud naine, kes üüris korterit ja majaomanik (võis olla ka paar) oli mingi pervert ja sarimõrvar. Palju laipu leiti. Muud palju eriti mäleta aga jube põnev oli ja tahaks uuesti lugeda ega ei suuda leida. Kas kellelegi tuleb äkki ette selline krimka?
Tapja kõrvalkorterist, autor Alex Marwood?
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 17:15
Lendorav kirjutas: 21 Juun 2024 20:07 Kasutan teemat ära kuna siin vastavad lugejad inimesed. Loodan, et teemaalgataja ei pahanda :roll:
Tapja kõrvalkorterist, autor Alex Marwood?
Suur tänu sulle! Arvan, et see võibki olla see raamat mida ma otsin. Isegi kui pole, loen kindlasti läbi :D
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 00:25

Ytleme nii, et kui ma “saada” olin ära vajutanud, siis ma sain alles aru, kuidas mu lause kõlab :) Eneseväljendus ei ole ilmselgelt mu tugevaim külg. Päris piinlik.
Ma mõtlesin seda, et ta esimene raamat sattus mulle juhuslikult kätte ja lugesin ühe ööga selle läbi.
Midagi ei kõla, eestlased enda meelest küll loevad, aga kirjanduslikest väljenditest aru ei saa. Mina sain küll aru, et läksid õhtul koos raamatuga voodisse.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 00:25

Haha, ma käisin su postitust nähes guugeldamas, et milline see andekas tüüp välja näeb ja mõttes kiitsin sind, et nice, päris kena mees ja kui veel andekas ka :D
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 18:29 Lugesin läbi sellise raamatu nagu Diplomaat, leidsin selle raamatu kusjuures mingist vanast majast.
https://www.vanaraamat.ee/James_Aldridg ... 542-32.htm

Pea 900 lehekülge mingi kivi veeretamist. Väga igav raamat oli.
Soovitan sulle Contra raamatut Ma viskan teie pihta munadega märki.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 20:10 Ei ei, eesti muusika, eesti filmid, eesti raamatud on kõik jamad. Ma ei tea miks, aga nii on.
Aga on ka pärleid. Nagu näiteks eesti sari Tuulepealne maa ja eelpoolmainitud raamat.
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Olen ka Nesbo suur fänn, aga vaat Macbethi jätsin pooleli. Ei tea, mis mind segas, aga juba algusest peale ei sobinud, kolmandiku pealt läks lausa ebameeldivaks. Kõik muud on väga meeldinud, Kuningriik oli eriri hea.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Kõuts kirjutas: 24 Juun 2024 01:12
Olen ka Nesbo suur fänn, aga vaat Macbethi jätsin pooleli. Ei tea, mis mind segas, aga juba algusest peale ei sobinud, kolmandiku pealt läks lausa ebameeldivaks. Kõik muud on väga meeldinud, Kuningriik oli eriri hea.
Täpselt sama lugu. Ei tea isegi, mis täpselt selle Macbethi juures ei istunud.
Kellu123
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kellu123 »

Alex Smith ,,Ajalehetüdrukud” ja selle järjed. Yrsa ,,Pärand” jt, Craveni, Bryndza raamatud head. ,,Anna O” ja ,,Vaikiv patsient” sarnased põnevik-krimi raamatud.
Külaline

Kellu123 kirjutas: 25 Juun 2024 21:04 ,,Vaikiv patsient”
Kas see oli hea raamat?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juun 2024 01:03 Kas keegi häid krimkasid oskab soovitada? Mul on kõik loetud :) aga tahaks veel.
Paul Cleave "Vaiksed inimesed"
Külaline

Ei loe raamatuid. Kooli ajal tuli lugeda ja see tekitas vastikust raamatute vastu ja ei lugenud ka. Sa pidid ka suvel lugema. Ausalt öäkk.
Peab tõesti igav olema, et lugeda. Samas ei ütle, et ei loe tulevikus. Aga siiani üle 50a pole tulnud tahtmist lugeda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist