Sa ikka tead, mis on vastutamine?Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2025 08:53Õpetajaid kontrollitakse pidevalt, kui sa veel ei teadnud. Kogu aeg peavad oma tegevuse üle aru andma. Esitama tunnikavasid, vastama, miks on halvad hinded, kõigile peavad vastu tulema järelvastamiste osas, peavad kõiki edasi lohistama. Eliitkoolid valivad õpilasi ja nende vanemaid, tavakoolidel seda luksust pole.
Kas usute õigesse kasvatusse?
-
Külaline
-
Külaline
Ja see õpetaja, kes peaaegu terve klassitäie lapsi koolist välja sõi oli pidevalt kontrollitud ja õpetajaks sobivaks tunnistatud?Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2025 08:53Õpetajaid kontrollitakse pidevalt, kui sa veel ei teadnud. Kogu aeg peavad oma tegevuse üle aru andma. Esitama tunnikavasid, vastama, miks on halvad hinded, kõigile peavad vastu tulema järelvastamiste osas, peavad kõiki edasi lohistama. Eliitkoolid valivad õpilasi ja nende vanemaid, tavakoolidel seda luksust pole.
Ja see muusikaõpetaja, kelle eest vedamisel klassitäis esimese klassi last üht klassikaaslast solvava nimetusega kutsuma hakkas, oli pidevalt kontrollitud ja sobivaks tunnistatud? Juhtkonna arvates oleks lapsevema ise pidanud õpetajale selgitama, et koolikiusamine ei ole ilus. Sellest on nüüdseks juba 20 aastat möödas, see kiusatu on juba kõrghariduga kenasti hakkamasaav noor inimene. Ja õpetaja töötab samas koolis edasi ja kiusukäitumine jätkub praegust laste lastevanemate sõnul. Ju siis lapsevanemad ei ole pädevad, et pole siiani suutnud õpetajale koolitusi lubamatult selgeks teha..
Jne jne
Ma ei ütle, et kõik õpetajad halvad on, õnneks enamus õpetajaid on siiski normaalsed ja leidub ka väga häid õpetajaid. Aga kahjuks on ka väga halbu õpetajaid. Ja üldiselt kool ei võta sel puhul mitte midagi ette, seetõttu saabki selline jama kesta.
-
Külaline
Minu meelest enamus "tarkasid, haritud" pedagooge valisid reformi ja eesti 200. Omad vitsad peksavad. Ei tunne kaasa. Minu meelest üle makstud tegelased.Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 20:26Jube vastik lugu. Kuidas haridusministeerium sellist asja lubab? Mis edasi saab siis?Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 14:34Kvalifitseeritud õpetajad jooksevad laiali, sest palk on 1820 bruto ja nüüd on öeldud, et järgmisel aastal palk sentigi ei tõuse, ehk siis muutub tänu maksutõusudele ja inflatsioonile veel väiksemaks.
-
Külaline
Õppis tõenäoliselt sinutaolise ülemakstud pedagoogi juures. Vastiku ja halva nn pedagoogi sünonüüm on tähenärimine. Tunned ära ennast?Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2025 07:36"töödanud" mnajh. sinu õpetajale ja sinu loogika järgi vast ka sünnitajale ja kasvatajale tuleks küll kohe kinga anda.Külaline kirjutas: ↑06 Jaan 2025 04:13 Viimasel väga õige kirjeldus olukorrast. Mind ajab öökima ja oksele see õpetajae kiun PALKA, PALKA, PALKA. Need 30 aastat töödanud ja praegu 50 ja enam mutikesed koolist tuleks suure buldooseriga koolidest minema lükata. 4-5 tun di päevas ja siis suur jutt kuidas nemad kodus teevad tööd., Tglt lasevad vana rasva pealt viimasased 20 aastat liugu. Sama on direktoritega. Kui oled üle 50 ja üle 5 a pukis tuleb kohe kinga anda
-
Külaline
Päriselt või? Mida siis tassitakse?Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 21:47Näen, kuidas lapsevanemad poevad lausa nahast välja, et õpetajale meeldida, tassivad neile meelehead nagu nõukogude ajal ja poevad kuis suudavad - suures hirmus, et muidu hakkab pedagoog nende last koolis kiusama ja siis pole lapsele tuge ega kaitset loota mitte kusagilt (v.a kooli vahetus vaid).
-
Külaline
Kingitused, teened, ümbrikud. Vahel ka info, teiste vanemate omavaheliste juttude õpetajale pugemise eesmärgil väljarääkimine - sest info on võim. Ühes eliitkoolis ei lubanud direktor lastel kooliajal nt reisimas käia, üks rikkurite pere käis ikkagi ja pidevalt, ning õpetaja osteti kallite kingitustega ära.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2025 19:13Päriselt või? Mida siis tassitakse?Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 21:47Näen, kuidas lapsevanemad poevad lausa nahast välja, et õpetajale meeldida, tassivad neile meelehead nagu nõukogude ajal ja poevad kuis suudavad - suures hirmus, et muidu hakkab pedagoog nende last koolis kiusama ja siis pole lapsele tuge ega kaitset loota mitte kusagilt (v.a kooli vahetus vaid).
-
Külaline
Kas ikka tõesti valisid või lahmid huupi, et saaks tänitada? Minu teada valiti hoopis Isamaad, Sotse ja Parempoolseid.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2025 15:34Minu meelest enamus "tarkasid, haritud" pedagooge valisid reformi ja eesti 200. Omad vitsad peksavad. Ei tunne kaasa. Minu meelest üle makstud tegelased.Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 20:26Jube vastik lugu. Kuidas haridusministeerium sellist asja lubab? Mis edasi saab siis?Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 14:34Kvalifitseeritud õpetajad jooksevad laiali, sest palk on 1820 bruto ja nüüd on öeldud, et järgmisel aastal palk sentigi ei tõuse, ehk siis muutub tänu maksutõusudele ja inflatsioonile veel väiksemaks.
Reformi valivad ametnikud, et nende soe ja heldelt tasustatud töökoht säiliks, õpetajad ja päästjad nende hulka ei kuulu.
-
Külaline
Sotsid ju samas pundis.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 13:05Kas ikka tõesti valisid või lahmid huupi, et saaks tänitada? Minu teada valiti hoopis Isamaad, Sotse ja Parempoolseid.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2025 15:34Minu meelest enamus "tarkasid, haritud" pedagooge valisid reformi ja eesti 200. Omad vitsad peksavad. Ei tunne kaasa. Minu meelest üle makstud tegelased.Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 20:26
Jube vastik lugu. Kuidas haridusministeerium sellist asja lubab? Mis edasi saab siis?
Reformi valivad ametnikud, et nende soe ja heldelt tasustatud töökoht säiliks, õpetajad ja päästjad nende hulka ei kuulu.
-
Külaline
Kes andsid Kajale 30 000 häält nn haritud naisedKülaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 13:05Kas ikka tõesti valisid või lahmid huupi, et saaks tänitada? Minu teada valiti hoopis Isamaad, Sotse ja Parempoolseid.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2025 15:34Minu meelest enamus "tarkasid, haritud" pedagooge valisid reformi ja eesti 200. Omad vitsad peksavad. Ei tunne kaasa. Minu meelest üle makstud tegelased.Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 20:26
Jube vastik lugu. Kuidas haridusministeerium sellist asja lubab? Mis edasi saab siis?
-
Külaline
Eestis on vaid 30 000 haritud naist, nad kõik on õpetajad ja valisid Reformi või E200?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 13:43Kes andsid Kajale 30 000 häält nn haritud naisedKülaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 13:05Kas ikka tõesti valisid või lahmid huupi, et saaks tänitada? Minu teada valiti hoopis Isamaad, Sotse ja Parempoolseid.Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2025 15:34
Minu meelest enamus "tarkasid, haritud" pedagooge valisid reformi ja eesti 200. Omad vitsad peksavad. Ei tunne kaasa. Minu meelest üle makstud tegelased.
Ahahh, ok.
-
Külaline
Tüüpiline. Pedagoog või muidu üleharitud madalapalgaline ja kibestunud tähenärija.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 15:59Eestis on vaid 30 000 haritud naist, nad kõik on õpetajad ja valisid Reformi või E200?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 13:43Kes andsid Kajale 30 000 häält nn haritud naisedKülaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 13:05
Kas ikka tõesti valisid või lahmid huupi, et saaks tänitada? Minu teada valiti hoopis Isamaad, Sotse ja Parempoolseid.
Ahahh, ok.
-
Külaline
Endast räägid eks? Tee üks mõnus kuum tee või mine hinga värsket õhku, läheb tuju paremaks, päiksekiireke.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 16:31Tüüpiline. Pedagoog või muidu üleharitud madalapalgaline ja kibestunud tähenärija.
Kuidagi väga tüüpiline viimasel ajal - tõmmata ving üles ja saag käima ja siis liigitada kõik teisitimõtlejad kibestunuteks ja vingujateks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist