Kaunismees

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kaunismees

Postitus Postitas Külaline »

Milline mees on teie silmis kõige ilusam? Välimust mõtlen, mitte sisemist ilu.

Minu vaieldamatu lemmik on noor Eros Ramazzotti, näiteks siin --> https://m.youtube.com/watch?v=eTOKcxIujgE

😍
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Puhtalt välimuse poolest - Lucien Laviscount ja Mo Gilligan
Külaline

Noor Johnny Depp, Franco vennad (James ja Dave) Timothee Chalamet, Michael Fassbender, Jacob Elordi, Patrick Dempsey James Marsden, Robert downey jr ja gosling on kenad, aga
mitte päris eelnevatega samas liigas.

Hollywoodi blondid surfikuti välimusega mehed pole kunagi peale läinud, nagu Chad Michael Murray, Brad Pitt, Dicaprio jätab külmaks. Henry Cavill ei meeldi, kuigi teda peetakse nägusaks.
Külaline

Hollywoodi blondid surfikuti välimusega mehed pole kunagi peale läinud, nagu Chad Michael Murray, Brad Pitt, Dicaprio jätab külmaks. Henry Cavill ei meeldi, kuigi teda peetakse nägusaks.
Sama. Ei tundu eriti mehised mehed, kelle käte vahel sulada. Pigem semud, kellega kohvikus veidi pläkutada ja siis koju mehe kaissu minna.
Külaline

Oma mees oli noorena kuum tükk (ja ega tal praegugi viga pole), aga pilti ei hakka panema.
Külaline

Mulle on alati meeldinud Richard Gere ja George Clooney. Modern Talkingu laulja Thomas Anders samuti, noorena. Praegu tundub, et ta on ennast vist veidi tuuninud. Ka kadunud George Michaeli välimus oli kena.
Külaline

Kas eestlastest ka selliseid kaunismehi olemas on?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 19:29 Kas eestlastest ka selliseid kaunismehi olemas on?
Ei meenu ühtegi.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Kristjan Kasearu ja Uku Suviste
külaline

Postitus Postitas külaline »

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 19:29 Kas eestlastest ka selliseid kaunismehi olemas on?
Pakun, et äkki Taukar?
Minu jaoks on (oli) maailma ilusaim mees Paul Walker, kuigi ta oli lühike. See tema puhul minu silmis miinus ei ole.
Külaline

külaline kirjutas: 23 Juun 2024 20:26
Pakun, et äkki Taukar?
Minu jaoks on (oli) maailma ilusaim mees Paul Walker, kuigi ta oli lühike. See tema puhul minu silmis miinus ei ole.
1.88 m on lühike? Ma just guugeldasin ja sellise pikkuse sain.
Külaline

Yann Sommer. Jalgpall just käib noh:) Torres oli kunagi selline nunnu Hispaania pallur.

Tegelikult meeldivad heledate silmadega ja pigem tavalise kartuli karva v heledamat juustega tüübid. Liiga tumedad ja pruunisilmsed jäävad meile võõraks.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 23:07 Yann Sommer. Jalgpall just käib noh:) Torres oli kunagi selline nunnu Hispaania pallur.

Tegelikult meeldivad heledate silmadega ja pigem tavalise kartuli karva v heledamat juustega tüübid. Liiga tumedad ja pruunisilmsed jäävad meile võõraks.
Ma vaatan ka praegu jalgpalli, minu arust on Saksa väravavaht palju kenam kui Sommer.
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Orlando Bloom Legolase rollis. Imeline välimus.
Külaline

Veikko Täär, Mart Sander, Koit Toome, Mait Malmsten, Ove Petersell, Andrus Ansip.
Hüpik

Postitus Postitas Hüpik »

Kõige ilusam on noor Jonathan Rhys Meyers. Nagu lausa liiga ilus peaaegu.
https://celebs-place.com/gallery/jonath ... (7)(1).jpg

Eks ta näeb ka praegu hea välja, aga viimase aja fotosid vaadates tundub, et mingi niptuck on juba alanud ja see on minu jaoks väga pettumust valmistav. Kuigi, noh, ta on joodik ja on vist vahelduva eduga noorest peale joonud, kuigi ise väidetavalt kogu aeg võitleb selle vastu ja periooditi on kaine. Aga eks see kipub vanemas eas rohkem välimust mõjutama ja siis peabki tuunima hakkama.
https://static.independent.co.uk/2022/0 ... File-1.jpg

Olen olnud Jonathan Rhys Meyersi talendi austaja sellest hetkest saadik, kui nägin Velvet Goldmine'i ja Gormenghasti seriaali ja tõesti loodan, et ehk ta ikka oskab elegantselt vananeda.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 00:22
Veikko Täär, Mart Sander, Koit Toome, Mait Malmsten, Ove Petersell, Andrus Ansip.
Jeesus, ei. :? Ka ülaltoodud Taukar, Suviste pole ilusad. Elu sees ei saaks neid võrrelda näiteks Richard Gere’ga.
Ma tegelikult tean ühte väga ilusat Eesti meest, aga ta pole kuulus.
Külaline

Sander ja Toome on praegu ikka suht koleda välimusega. Lausa kahju, et nii on muutunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 00:53
Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 00:22
Jeesus, ei. :? Ka ülaltoodud Taukar, Suviste pole ilusad. Elu sees ei saaks neid võrrelda näiteks Richard Gere’ga.
Ma tegelikult tean ühte väga ilusat Eesti meest, aga ta pole kuulus.
Täär on kena ja Sanderisse on vähemalt pooled eesti baised armunud olnud.
Külaline

Josh Hartnett, Georg Glooney, Eros Ramazzotti, Ricky Martin, Vin Diesel, Keanu Reeves :oops:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Nõiamoor, SeaTongue ja 10 külalist