Abort
-
Külaline
Huvitav, et naised kunagi neid mehi endid, kes statistika kohaselt neid ja nende teisi lapsi kodus pidevalt peksavad ja vägistavad, mitte kunagi abortida ei taha, kuigi peks on täiesti planeerimata ja mees ise on põhimõtteliselt väärakas. Pangu pudru või õlle sisse iga päev midagi vms, aga ei, ilmsüütuid lapsi on ikka tunduvalt olulisem kõrvaldada.
-
Külaline
Väga jäiga mõttemaailmaga oled.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 12:07 Huvitav, et naised kunagi neid mehi endid, kes statistika kohaselt neid ja nende teisi lapsi kodus pidevalt peksavad ja vägistavad, mitte kunagi abortida ei taha, kuigi peks on täiesti planeerimata ja mees ise on põhimõtteliselt väärakas. Pangu pudru või õlle sisse iga päev midagi vms, aga ei, ilmsüütuid lapsi on ikka tunduvalt olulisem kõrvaldada.
Abordijärgus loode ei ole veel päris laps. Inimalge jaa. Ja seadusega reguleeritud.
Mehe kõrvaldamine on mõrv ja karistatav.
Ma ei ole absoluutselt abordivastane. Aga pigem ka pooldan tõesti viimases hädas aborti, kui sünnitaks veel ühe õnnetu lapse halba kodusse ja peksa saama.
Maailmas on juba niigi palju õnnetuid, mitte tahetud ja vägivalla all kannatavaid lapsi.
Ma usun, et 90% aborte siiski on tehtud väga raske südamevaluga ja hiljem ka kahetsetakse seda.
-
Külaline
Mis see "abordijärgus loode" on? Mehele ütled: "kallis, mul on abordijärgus loode kõhus, võimalik et jäin rasedaks!"Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 12:18Väga jäiga mõttemaailmaga oled.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 12:07 Huvitav, et naised kunagi neid mehi endid, kes statistika kohaselt neid ja nende teisi lapsi kodus pidevalt peksavad ja vägistavad, mitte kunagi abortida ei taha, kuigi peks on täiesti planeerimata ja mees ise on põhimõtteliselt väärakas. Pangu pudru või õlle sisse iga päev midagi vms, aga ei, ilmsüütuid lapsi on ikka tunduvalt olulisem kõrvaldada.
Abordijärgus loode ei ole veel päris laps. Inimalge jaa. Ja seadusega reguleeritud.
Ma ei ole absoluutselt abordivastane. Aga pigem ka pooldan tõesti viimases hädas aborti, kui sünnitaks veel ühe õnnetu lapse halba kodusse ja peksa saama.
Maailmas on juba niigi palju õnnetuid, mitte tahetud ja vägivalla all kannatavaid lapsi.
Ma usun, et 90% aborte siiski on tehtud väga raske südamevaluga ja hiljem ka kahetsetakse seda.
-
Külaline
Kurjategijast mehe elu on püha ja puutumatu, aga süütu lapse võib rahulikult ära tappa?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 12:18Abordijärgus loode ei ole veel päris laps. Inimalge jaa. Ja seadusega reguleeritud.
Kui seda jubedat meest poleks, saaksid ju kõik rõõmsalt koos edasi elada, keegi ka ei hakkaks mingi vägivaldse joodiku surma kuskil pikemalt lahkama. Suri ta viinasurma või mingi muu mürgi katte.
Kui naine on ise samasugune joodik, siis pole ta muidugi mehest kuidagi parem ja sellised parandamatud sõltlased peaks kui süüdimatud inimesed juba steriliseerima.
-
Külaline
Aga mine ja tapa siis. Nii lolli juttu pole siit jälle tükk aega kuulnud.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 13:04Kurjategijast mehe elu on püha ja puutumatu, aga süütu lapse võib rahulikult ära tappa?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 12:18Abordijärgus loode ei ole veel päris laps. Inimalge jaa. Ja seadusega reguleeritud.
Kui seda jubedat meest poleks, saaksid ju kõik rõõmsalt koos edasi elada, keegi ka ei hakkaks mingi vägivaldse joodiku surma kuskil pikemalt lahkama. Suri ta viinasurma või mingi muu mürgi katte.
Kui naine on ise samasugune joodik, siis pole ta muidugi mehest kuidagi parem ja sellised parandamatud sõltlased peaks kui süüdimatud inimesed juba steriliseerima.
-
Külaline
Ma mõtlesin loodet selles vahemikus, kus aborti veel teha saab.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 12:28Mis see "abordijärgus loode" on? Mehele ütled: "kallis, mul on abordijärgus loode kõhus, võimalik et jäin rasedaks!"Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 12:18Väga jäiga mõttemaailmaga oled.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 12:07 Huvitav, et naised kunagi neid mehi endid, kes statistika kohaselt neid ja nende teisi lapsi kodus pidevalt peksavad ja vägistavad, mitte kunagi abortida ei taha, kuigi peks on täiesti planeerimata ja mees ise on põhimõtteliselt väärakas. Pangu pudru või õlle sisse iga päev midagi vms, aga ei, ilmsüütuid lapsi on ikka tunduvalt olulisem kõrvaldada.
-
Külaline
Meil on õnneks normaalne pere ja me ei tapa enda peres kedagi, ei ebameeldivaid täiskasvanuid ega ebameeldivaid lapsi.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 13:17Aga mine ja tapa siis. Nii lolli juttu pole siit jälle tükk aega kuulnud.
-
Külaline
Aborti saab teha igas vahemikus, isegi peale sünnitustKülaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 13:22Ma mõtlesin loodet selles vahemikus, kus aborti veel teha saab.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 12:28Mis see "abordijärgus loode" on? Mehele ütled: "kallis, mul on abordijärgus loode kõhus, võimalik et jäin rasedaks!"Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 12:18
Väga jäiga mõttemaailmaga oled.
See lihtsalt pole mõnel pool ühtviisi seaduslik.
-
Külaline
See pole siis enam abort, kui sündinud laps kõrvaldatakseKülaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 13:31Aborti saab teha igas vahemikus, isegi peale sünnitust![]()
-
Külaline
Milles seisneb põhimõtteline vahe?
-
Külaline
Muidu see on mõrv. Sündinud laps on juba inimene, iseseisev isiksus. Abordijärgus loode, nagu ma kirjutasin, võib vabalt ka ise hukkuda, nö looduse valikul. Loode(rakkude kogum) on laps ja elav hing alles siis, kui ta suudab iseseisvalt ellu jääda. Sellepärast ongi ju abordile seatud teatud piir.
Abort on loote emakast eemaldamine.
Ma ei tea, miks see üldse küsimus on?
Mehe tapmine on siis KA abort? Mees on loode?
-
Külaline
Igas arengus inimene võib hukkuda looduse valikul. Mis argument see on?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 15:13Muidu see on mõrv. Sündinud laps on juba inimene, iseseisev isiksus. Abordijärgus loode, nagu ma kirjutasin, võib vabalt ka ise hukkuda, nö looduse valikul. Loode(rakkude kogum) on laps ja elav hing alles siis, kui ta suudab iseseisvalt ellu jääda. Sellepärast ongi ju abordile seatud teatud piir.
-
Külaline
Jah, kui hukkub niimoodi, ei lähe see mõrvana kirja. Nii raske sellest aru saada?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 15:17Igas arengus inimene võib hukkuda looduse valikul. Mis argument see on?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 15:13Muidu see on mõrv. Sündinud laps on juba inimene, iseseisev isiksus. Abordijärgus loode, nagu ma kirjutasin, võib vabalt ka ise hukkuda, nö looduse valikul. Loode(rakkude kogum) on laps ja elav hing alles siis, kui ta suudab iseseisvalt ellu jääda. Sellepärast ongi ju abordile seatud teatud piir.
Ma ei viitsi. Mõtle ise peaga
-
Külaline
Enneagselt lapsed on siis näiteks sellised rakkude kogumid, mis võiks looduse poolt rahulikult maha surra?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 15:13. Loode(rakkude kogum) on laps ja elav hing alles siis, kui ta suudab iseseisvalt ellu jääda.
-
Külaline
Oleneb, kui enneaegsest sa räägid. Kuni 8 nädalat enneaegsed (see on tervelt 2 kuud, loote vanus 32 nädalat) on tihti nii elujõulised, et ei vaja isegi olulist meditsiinilist sekkumist. Oleneb lapsest muidugi. Paljud siiski vajavad.
Aga alla ca 22 nädala vanune loode iseseisvalt ellu ei jää, putita kuidas tahad. Ja vahepealsestel on väga suur risk kroonilisteks terviseprobleemideks.
-
Külaline
Miks sa siis teisi tapma ärgitad? Peas on sul ikka kõvasti nihkes.
-
Külaline
Abort tähendab raseduse katkestamist. Kuidas saab sünnitusjärgselt rasedust katkestada? Kas mingi hull jälle liikvel?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 13:31Aborti saab teha igas vahemikus, isegi peale sünnitust![]()
-
Külaline
See on mingi samast kohast "tarkust" kogunud tüüp nagu need USA abordivastased, kes ei jaga eostumisest, rasedusest, sünnitusest, lootest ega lapsest mitte muhvigi, aga väidavad, et aborti saab teha peale sünnitust. Kust nad sellise haige idee peale tulevad, on teadmata. Võib olla õppisid samas koolis, kust said teada, et Maa on lapik ja üle selle ääre võib alla kukkuda?!Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 20:19Abort tähendab raseduse katkestamist. Kuidas saab sünnitusjärgselt rasedust katkestada? Kas mingi hull jälle liikvel?
-
Külaline
Ise oled ju veel lollim. Mine tee parem aborti, äkki tuju läheb paremaks ja siis pole vaja teisi inimesi suvaliselt sõimata.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 13:17Aga mine ja tapa siis. Nii lolli juttu pole siit jälle tükk aega kuulnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 7 külalist