Milline vanus on meeldinud kõige rohkem?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 19:58
Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 19:14
Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 19:06

See on nii irooniline. Kui oled noor ja lapsed väikesed, saaks kõike teha ja see on nii lihtne, aga siis pole raha.
Nüüd olen vanem (42), raha on, palju kulub, aga lapsed peavad koolis käima ja no ei saa minna pikaks ajaks ära.
Mulle nädalased reisid ei meeldi. Tahan minna terveks talveks suusatama. Aga ei saa. Lapsed peavad koolis käima. See on nii masendav lihtsalt.
Miks lapsed ei saaks isaga jääda? Ega igal pool ei pea siis koos käima.
Ma ei viitsiks kellegi teisega ega üksinda terve talve koos suusatada. Nende isaga koos on kõige toredam. Pool reisist on ju see, kes su kaaslane on.
Las siis suur laps vaatab väiksemat. Üks laps peaks juba 20 vast olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 20:24
Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 19:58
Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 19:14

Miks lapsed ei saaks isaga jääda? Ega igal pool ei pea siis koos käima.
Ma ei viitsiks kellegi teisega ega üksinda terve talve koos suusatada. Nende isaga koos on kõige toredam. Pool reisist on ju see, kes su kaaslane on.
Las siis suur laps vaatab väiksemat. Üks laps peaks juba 20 vast olema.
15 ja 13. Hädapärast saaks jätta koju paariks nädalaks. Aga terveks talveks on liiast. Pealegi hakkaksin ise ka nende järgi igatsema. Väiksematega on lihtne, võtad kaasa. Natuke suuremad saab välismaal kooli panna. Aga selliseid ei saa. Peavadki päriselt koolis käima.
Ega muud polegi kui tuleb oodata paar aastat. Aga jah, ise jääd ju kogu aeg vanemaks. Võib-olla kui lõpuks saad, siis enam ei jaksa. Selles seisnebki iroonia.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 00:23
15 ja 13. Hädapärast saaks jätta koju paariks nädalaks. Aga terveks talveks on liiast. Pealegi hakkaksin ise ka nende järgi igatsema. Väiksematega on lihtne, võtad kaasa. Natuke suuremad saab välismaal kooli panna. Aga selliseid ei saa. Peavadki päriselt koolis käima.
Ega muud polegi kui tuleb oodata paar aastat. Aga jah, ise jääd ju kogu aeg vanemaks. Võib-olla kui lõpuks saad, siis enam ei jaksa. Selles seisnebki iroonia.
Kas te siis mehega kumbki tööl ei käi, et saaks terve talve suusakuurordis veeta? On ikka õige, et ka rikkad nutavad 😄
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 07:21
Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 00:23
Kas te siis mehega kumbki tööl ei käi, et saaks terve talve suusakuurordis veeta? On ikka õige, et ka rikkad nutavad 😄
Ei ole nii rikkad midagi. Aga kaugtöö. Kuigi, noh, vahet pole, sest nagu ma kirjeldasin, ma ei saa minna talveks ära. Ja kui oleks saanud, siis polnud teisipidi võimalust. Ja kui peaks tulema aeg kui jälle saan, siis olen vana.
Kikukaku112
Kontakt:

Postitus Postitas Kikukaku112 »

Erinevalt teistest vast 4-6.Toit oli ees, muresid ei olnud, elu tundus lill, kohustusi ei olnud. Alates kooliajast sai ilus elu läbi, kindel kohustus kuskil käis ja midagi teha. Elurõõm kadus ja pole enam tagasi tulnud.
Külaline

36-37. Olin just saanud teise lapse ja olin lapsega ligi 2 aastat kodus. Oskasin seda aega väga nautida - vaba aega oli palju, tegelesin mõnuga lastega, hoolitsesin enda vaimu ja füüsise eest, nägin välja parem kui kunagi enne, käisime mitmetes põnevates kohtades, suhtlesin palju tuttavatega.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 19:06Mulle nädalased reisid ei meeldi. Tahan minna terveks talveks suusatama.
Kas see terve talv otsa suusatamist käib nii, et paned kodu ees suusad alla ja võtad telgi seljakotiga kaasa. Siis terve talv otsa suusatad mööda metsi ja orge ning ööbid seal kus juhtus?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 15:58
Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 19:06Mulle nädalased reisid ei meeldi. Tahan minna terveks talveks suusatama.
Kas see terve talv otsa suusatamist käib nii, et paned kodu ees suusad alla ja võtad telgi seljakotiga kaasa. Siis terve talv otsa suusatad mööda metsi ja orge ning ööbid seal kus juhtus?
Oh, see on lahe! Aga minu jaoks liiga karm. Kuigi tõesti lahe. Ma tahaks lihtsalt turistikas suusakeskuses. Sama nagu paljud käivad. Aga ma tahaks pikemalt
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist