Sama siin, väike tiivaripsutamine teisega toob ellu vürtsi. Ega siis selle pärast pea kohe lahutama. Mulle eelmine kommentaar meeldis.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 05:22 mingil perioodil oli mõlemal teine suhe, aga need hääbusid iseenesest, kui liblikad läbi said. nüüd oleme juba üle kahkümne viie aasta koos ja aina paremaks läheb.
Tahaks kogu aeg neid " liblikaid " ja kirge.
-
Külaline
-
Külaline
Olite suhtes ja samal ajal pidas kumbki paralleelsuhet?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 05:22 kõiki vastuseid ei viitsinud lugeda, hull heietamine petmise teemal muutus nüriks.
aga teemasse - jah, arusaadavalt ei tunne sa mõnekümne aasta pärast enam "liblikaid kõhus". aga ma tunnen, et mu mees on mu parim sõber ja kaaslane. ta on tark, huvitav ja armas, ma tahan temaga koos olla ja hoolin temast. mis petmisesse puutub, siis milleks. meie leppisime mingil ajal kokku, et me räägime teineteisele kõigest. ka meeldimistest ja suhetest. mingil perioodil oli mõlemal teine suhe, aga need hääbusid iseenesest, kui liblikad läbi said. nüüd oleme juba üle kahkümne viie aasta koos ja aina paremaks läheb.
-
Külaline
Kas see nüüd just haige on aga selline asi on võimalik vaid siis, kui mõlemad sellega lepivad, nõus on, andestavad ja ei haavu.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 17:57Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 10:49Sama siin, väike tiivaripsutamine teisega toob ellu vürtsi. Ega siis selle pärast pea kohe lahutama. Mulle eelmine kommentaar meeldis.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 05:22 mingil perioodil oli mõlemal teine suhe, aga need hääbusid iseenesest, kui liblikad läbi said. nüüd oleme juba üle kahkümne viie aasta koos ja aina paremaks läheb.
Ja selliseid paare kindlasti on, ma arvan. Küll vähemuses, kus mõlemad on sellised.
Mina isiklikult nende hulka ei kuulu.
-
Külaline
No mis nüüd teha siis. Mõni ei võta nii tõsiselt lihtsalt. Elavad oma elu edasi ja kõik.
-
Külaline
Miks haige? Nemad teadsid, et kaaslane seksib vahepeal teisega. Sinu kaaslane teeb seda sinu eest salaja. Muud vahet absoluutselt pole.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 17:57Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 10:49Sama siin, väike tiivaripsutamine teisega toob ellu vürtsi. Ega siis selle pärast pea kohe lahutama. Mulle eelmine kommentaar meeldis.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 05:22 mingil perioodil oli mõlemal teine suhe, aga need hääbusid iseenesest, kui liblikad läbi said. nüüd oleme juba üle kahkümne viie aasta koos ja aina paremaks läheb.
-
Külaline
Pole keegi haige, las igaüks elab oma elu nii nagu soovib ja teistel pole midagi kobiseda.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 17:57Postitus on kustutatudama siin, väike tiivaripsutamine teisega toob ellu vürtsi. Ega siis selle pärast pea kohe lahutama. Mulle eelmine kommentaar meeldis.
-
Külaline
justjust. ja mõtle - keegi ei jätnud kedagi maha, ei hakanud vara jagama, ega kohtus musta pesu pesema - isegi teineteisele ei valetud. vapustav, onjuKülaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 17:56Olite suhtes ja samal ajal pidas kumbki paralleelsuhet?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 05:22 kõiki vastuseid ei viitsinud lugeda, hull heietamine petmise teemal muutus nüriks.
aga teemasse - jah, arusaadavalt ei tunne sa mõnekümne aasta pärast enam "liblikaid kõhus". aga ma tunnen, et mu mees on mu parim sõber ja kaaslane. ta on tark, huvitav ja armas, ma tahan temaga koos olla ja hoolin temast. mis petmisesse puutub, siis milleks. meie leppisime mingil ajal kokku, et me räägime teineteisele kõigest. ka meeldimistest ja suhetest. mingil perioodil oli mõlemal teine suhe, aga need hääbusid iseenesest, kui liblikad läbi said. nüüd oleme juba üle kahkümne viie aasta koos ja aina paremaks läheb.![]()
-
Külaline
Ei, ei. Nii ei tohi olla! Sest nii ei tehta ju! Mina ei tea kedagi, kes nii teeks. Järelikult ei tohi nii teha ja sa elad valesti. Ja ma tunnen, et sa häirid minu turvalisust. Tuleb teha nii nagu teised teevad ja nagu on alati tehtud. Siis on hea!Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 04:35justjust. ja mõtle - keegi ei jätnud kedagi maha, ei hakanud vara jagama, ega kohtus musta pesu pesema - isegi teineteisele ei valetud. vapustav, onjuKülaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 17:56Olite suhtes ja samal ajal pidas kumbki paralleelsuhet?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 05:22 kõiki vastuseid ei viitsinud lugeda, hull heietamine petmise teemal muutus nüriks.
aga teemasse - jah, arusaadavalt ei tunne sa mõnekümne aasta pärast enam "liblikaid kõhus". aga ma tunnen, et mu mees on mu parim sõber ja kaaslane. ta on tark, huvitav ja armas, ma tahan temaga koos olla ja hoolin temast. mis petmisesse puutub, siis milleks. meie leppisime mingil ajal kokku, et me räägime teineteisele kõigest. ka meeldimistest ja suhetest. mingil perioodil oli mõlemal teine suhe, aga need hääbusid iseenesest, kui liblikad läbi said. nüüd oleme juba üle kahkümne viie aasta koos ja aina paremaks läheb.![]()
![]()
-
Külaline
Kust sa tead, et nemad teavad, et kaaslane seksib vahepeal teistega?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 20:21Miks haige? Nemad teadsid, et kaaslane seksib vahepeal teisega. Sinu kaaslane teeb seda sinu eest salaja. Muud vahet absoluutselt pole.
-
Külaline
Ei tea miks, aga kohe üldse ei kadesta sind.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 04:35justjust. ja mõtle - keegi ei jätnud kedagi maha, ei hakanud vara jagama, ega kohtus musta pesu pesema - isegi teineteisele ei valetud. vapustav, onjuKülaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 17:56Olite suhtes ja samal ajal pidas kumbki paralleelsuhet?Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 05:22 kõiki vastuseid ei viitsinud lugeda, hull heietamine petmise teemal muutus nüriks.
![]()
-
Külaline
Mina küll kadestan teda. Minu meelest üsna ideaalvariant pika kooselu pidamisel.
-
Külaline
Kes sul keelab seda varianti oma elus rakendamast?Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 12:16Mina küll kadestan teda. Minu meelest üsna ideaalvariant pika kooselu pidamisel.
-
Külaline
Meest ei ole, kellega rakendada
-
Külaline
Kui omavahel on kokkulepe olemas, siis ei kobisegi. Aga, kui toimub petmine, siis kobisen küll ja ütlen, mida arvan.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 21:59Pole keegi haige, las igaüks elab oma elu nii nagu soovib ja teistel pole midagi kobiseda.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 17:57Postitus on kustutatudama siin, väike tiivaripsutamine teisega toob ellu vürtsi. Ega siis selle pärast pea kohe lahutama. Mulle eelmine kommentaar meeldis.
-
Külaline
Misiganes see põhjus on.. Võib-olla ma olen lihtsalt kole, kust sa tead..
Aga sellepärast ma kadestangi seda inimest, kellel see on, et ma tahaks ka, aga mul endal pole.
-
Külaline
Oligi ju kokkulepe. Keegi ei räägi otseselt petmisest.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 14:15Kui omavahel on kokkulepe olemas, siis ei kobisegi. Aga, kui toimub petmine, siis kobisen küll ja ütlen, mida arvan.
-
Külaline
Normaalsed mehed üldiselt ei vali naist niivõrd välimuse, kuivõrd iseloomu ja sobiva maailmavaate järgi. Nii et see jutt, et naine ei leia omale meest, kuna ta on kole, ei päde mitte kuidagi.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 14:35Misiganes see põhjus on.. Võib-olla ma olen lihtsalt kole, kust sa tead..
Aga sellepärast ma kadestangi seda inimest, kellel see on, et ma tahaks ka, aga mul endal pole.
-
Külaline
No vahet pole, miks ei leia. Keegi ütles, et tema ei kadesta siin üht postitajat, kes oma pereelu kirjeldas. Mina ütlesin, et just täpselt sellist pereelu mina kadestan. Mis vahet seal on, kas ma olen kole või on iseloom si** või mõlemat. See ei puutu üldse teemasse.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 14:38Normaalsed mehed üldiselt ei vali naist niivõrd välimuse, kuivõrd iseloomu ja sobiva maailmavaate järgi. Nii et see jutt, et naine ei leia omale meest, kuna ta on kole, ei päde mitte kuidagi.
-
Külaline
Miks siis truu kooselu sinu arvates halb või imelik on?Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 14:51No vahet pole, miks ei leia. Keegi ütles, et tema ei kadesta siin üht postitajat, kes oma pereelu kirjeldas. Mina ütlesin, et just täpselt sellist pereelu mina kadestan. Mis vahet seal on, kas ma olen kole või on iseloom si** või mõlemat. See ei puutu üldse teemasse.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 14:38Normaalsed mehed üldiselt ei vali naist niivõrd välimuse, kuivõrd iseloomu ja sobiva maailmavaate järgi. Nii et see jutt, et naine ei leia omale meest, kuna ta on kole, ei päde mitte kuidagi.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 14:35
Misiganes see põhjus on.. Võib-olla ma olen lihtsalt kole, kust sa tead..
See "kole või iseloom" puutub nii palju sinu kommentaari, et sul on selline maailmavaade, mis enamikele meestele ei sobi. Ja sellepärast sa ei ole meest leidnud (või ei ole mees sind leidnud). Ja nüüd kadestad teisi naisi.
-
Külaline
Ma ei kadesta teisi naisi üldiselt vaid seda üht kommenteerijat, sest minu meelest oli tema kooselu kadestamisväärne. Vähemalt selle järgi, mis ta kirjeldas. Enamuste inimeste kooselud ei tundu mulle kadestamisväärsed.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 14:56Miks siis truu kooselu sinu arvates halb või imelik on?Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 14:51No vahet pole, miks ei leia. Keegi ütles, et tema ei kadesta siin üht postitajat, kes oma pereelu kirjeldas. Mina ütlesin, et just täpselt sellist pereelu mina kadestan. Mis vahet seal on, kas ma olen kole või on iseloom si** või mõlemat. See ei puutu üldse teemasse.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 14:38
Normaalsed mehed üldiselt ei vali naist niivõrd välimuse, kuivõrd iseloomu ja sobiva maailmavaate järgi. Nii et see jutt, et naine ei leia omale meest, kuna ta on kole, ei päde mitte kuidagi.
See "kole või iseloom" puutub nii palju sinu kommentaari, et sul on selline maailmavaade, mis enamikele meestele ei sobi. Ja sellepärast sa ei ole meest leidnud (või ei ole mees sind leidnud). Ja nüüd kadestad teisi naisi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist