Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
-
Külaline
Uuspõllu ex.
-
Külaline
Minu meelest on väga kummaline see enda pimtide töötlemine. Milleks? Kõik teavad ju nagunii, kuidas sa tegelikult välja näed. Eriti kummaline, kui seda teevad inimesed, kes pole ülekaalus, aga ikka tahetakse veel saledamat pihta, veel peenemaid sääri. Mõnesid kontosid vaadates paistab kohe silma, et pole ühtegi pilti ilma filtrita või mis poleks muul moel töödeldud. See on üks väga kurb trend, mis näitab, et väga paljud noored naised ei ole oma välimusega rahul.
-
Külaline
No ma sätin ka mõnikord mingeid värve ja valgust, teravust jm aga no siinmainitu töötleb enda näo ja keha ju täiesti teistsuguseks. Reaalis ei tunne äragi inimest, sama faceapi nagu pooltel naistel muidugi. Osad fotograafid kasutavad ka seda piltide töötlemisel minumeelest, väga hull 
-
Külaline
-
Külaline
Mis sulle jälle ei sobi? Mina ka ise lund ei roogi, selle jaoks on töötaja.
-
Külaline
Ei jälgigi enam. Liiga võlts. Pildid töödeldud ja filtritega üle piiri mindud. Päriselus näeb hoopis teistsugune välja. Lisaks on alati häirinud see rikkusega eputamine.
Instas on nii palju normaalseid tegijaid, keda jälgida. Kelle enesehinnang on paigas ning kes on teistele positiivseks eeskujuks.
Instas on nii palju normaalseid tegijaid, keda jälgida. Kelle enesehinnang on paigas ning kes on teistele positiivseks eeskujuks.
-
Külaline
Jälgin sõpru, treeningssoovitusi ja lehekülgi, mis pakuvad huumorit. Nimetan oma valikut tervislikuks.
-
Külaline
Kus on rikkusega eputamine? Kui inimesel ongi vaid kallid asjad, mis ta siis tegema peab?Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 11:26 Ei jälgigi enam. Liiga võlts. Pildid töödeldud ja filtritega üle piiri mindud. Päriselus näeb hoopis teistsugune välja. Lisaks on alati häirinud see rikkusega eputamine.
-
Külaline
No kui sa vaatad kasvõi Eesti rikkamaid naisi, siis mitte ükski nendest ei säti oma piltide peale täiuslikult presenteeritud kalleid käekotte vms. Üks lihtsalt kannab kallist asja ja tal on täiesti suva palju need asjad maksavad või mis teised arvavad, teine kaupleb midagi mehe käest välja ja siis eputab. Seal on vahe sees küll.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 11:59Kus on rikkusega eputamine? Kui inimesel ongi vaid kallid asjad, mis ta siis tegema peab?Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 11:26 Ei jälgigi enam. Liiga võlts. Pildid töödeldud ja filtritega üle piiri mindud. Päriselus näeb hoopis teistsugune välja. Lisaks on alati häirinud see rikkusega eputamine.
-
Külaline
No sa võrdled 60-aastaseid ja 20-aastaseid. Eesti rikaste lapsed näitavad nii kotte kui muud. Minu arust on see tore, mingit eputamise juttu räägivad vaid kadedad inimesed.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 13:09No kui sa vaatad kasvõi Eesti rikkamaid naisi, siis mitte ükski nendest ei säti oma piltide peale täiuslikult presenteeritud kalleid käekotte vms. Üks lihtsalt kannab kallist asja ja tal on täiesti suva palju need asjad maksavad või mis teised arvavad, teine kaupleb midagi mehe käest välja ja siis eputab. Seal on vahe sees küll.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 11:59Kus on rikkusega eputamine? Kui inimesel ongi vaid kallid asjad, mis ta siis tegema peab?Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 11:26 Ei jälgigi enam. Liiga võlts. Pildid töödeldud ja filtritega üle piiri mindud. Päriselus näeb hoopis teistsugune välja. Lisaks on alati häirinud see rikkusega eputamine.
-
Külaline
Ma ei ole see, kellega siin argumenteerid, aga leian samuti, et see on eputamine. Ja see jätab kummalise ning odava mulje. Jääb mulje, et inimesele on tähtis vaid materjaalne- ehted, kingad, kotid, brändiriided. Kõik, mis maksab rohkem, kui inimene ebdale ise lubada saaks. Seetõttu vist ka see asjade presenteerimine.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 13:16 No sa võrdled 60-aastaseid ja 20-aastaseid. Eesti rikaste lapsed näitavad nii kotte kui muud. Minu arust on see tore, mingit eputamise juttu räägivad vaid kadedad inimesed.
Ja see sinu kadetsemise jutt on lihtsalt naeruväärne. Minu jaoks on need instatibid vaid üks klounide paraad, muud midagi.
-
Külaline
Oh god, see kadeduse lause oligi siit veel puudu tõestiKülaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 13:16No sa võrdled 60-aastaseid ja 20-aastaseid. Eesti rikaste lapsed näitavad nii kotte kui muud. Minu arust on see tore, mingit eputamise juttu räägivad vaid kadedad inimesed.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 13:09No kui sa vaatad kasvõi Eesti rikkamaid naisi, siis mitte ükski nendest ei säti oma piltide peale täiuslikult presenteeritud kalleid käekotte vms. Üks lihtsalt kannab kallist asja ja tal on täiesti suva palju need asjad maksavad või mis teised arvavad, teine kaupleb midagi mehe käest välja ja siis eputab. Seal on vahe sees küll.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 11:59
Kus on rikkusega eputamine? Kui inimesel ongi vaid kallid asjad, mis ta siis tegema peab?
Ei ole kade, tõesti ei ole. Mul hoopis muud väärtused elus, kui kottide ostmine ja seinade kõveraks töötlemine.
-
Külaline
See sõna on materiaalne.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 16:55Ma ei ole see, kellega siin argumenteerid, aga leian samuti, et see on eputamine. Ja see jätab kummalise ning odava mulje. Jääb mulje, et inimesele on tähtis vaid materjaalne- ehted, kingad, kotid, brändiriided. Kõik, mis maksab rohkem, kui inimene ebdale ise lubada saaks. Seetõttu vist ka see asjade presenteerimine.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 13:16 No sa võrdled 60-aastaseid ja 20-aastaseid. Eesti rikaste lapsed näitavad nii kotte kui muud. Minu arust on see tore, mingit eputamise juttu räägivad vaid kadedad inimesed.
Ja see sinu kadetsemise jutt on lihtsalt naeruväärne. Minu jaoks on need instatibid vaid üks klounide paraad, muud midagi.
Miljardärid näitavad ka käekotte ja jahte ja lennukeid. Arvad, et nad ei saa neid endale ise lubada?
-
Külaline
Ütle nüüd, et sa kalleid kaubamärke üldse ei osta, eks.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 20:56Oh god, see kadeduse lause oligi siit veel puudu tõestiKülaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 13:16No sa võrdled 60-aastaseid ja 20-aastaseid. Eesti rikaste lapsed näitavad nii kotte kui muud. Minu arust on see tore, mingit eputamise juttu räägivad vaid kadedad inimesed.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 13:09
No kui sa vaatad kasvõi Eesti rikkamaid naisi, siis mitte ükski nendest ei säti oma piltide peale täiuslikult presenteeritud kalleid käekotte vms. Üks lihtsalt kannab kallist asja ja tal on täiesti suva palju need asjad maksavad või mis teised arvavad, teine kaupleb midagi mehe käest välja ja siis eputab. Seal on vahe sees küll.
Ei ole kade, tõesti ei ole. Mul hoopis muud väärtused elus, kui kottide ostmine ja seinade kõveraks töötlemine.
-
Külaline
Mille peale täpselt siis kade peaks olema? Et mõnel puudub eneseväärikus?
-
Külaline
Kes kasutab kalleid asju ja on nendega fotodel, sel puudub eneseväärikus?Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 22:12 Mille peale täpselt siis kade peaks olema? Et mõnel puudub eneseväärikus?
Räägi veel miskit tarka.
-
Külaline
Mul on päris laias hinnaklassis esemeid aga ma tõesti ei käi kallimaid asju spetsiaalselt presenteerimas kuskil. Tavalise musta kampsuni puhul ei saa tavaline inimene pealevaadates aru kas tegu on Prada või Zara toodanguga. Mingisuguste kaubamärkide eksponeerimine sotsiaalmeedias ei ole minu jaoks tõesti teema jah, mis ei tähenda, et ma neid ei tarbiks. Igasugused pildile silmnähtavalt sätitud kotikesed jm on lihtsalt veider.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 20:59Ütle nüüd, et sa kalleid kaubamärke üldse ei osta, eks.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 20:56Oh god, see kadeduse lause oligi siit veel puudu tõestiKülaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 13:16
No sa võrdled 60-aastaseid ja 20-aastaseid. Eesti rikaste lapsed näitavad nii kotte kui muud. Minu arust on see tore, mingit eputamise juttu räägivad vaid kadedad inimesed.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist