Kui tahad metsa kaitsta, siis osta endale parem isiklik metsatukk ja hoia ning abista seda nii palju kui tahad.
Kas annetate raha?
-
Külaline
-
Külaline
Just seetõttu olen erakoolide vastane. Vanematelt oodatakse pidevalt mingeid annetusi ja muud meelehead, vastu saadav haridus pole aga millegi poolest parem riigikoolis pakutavast.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 20:18 Oma lapse koolile (erakool) annetan, sest tunnen ja usaldan sealset juhtkonda hästi.
-
Külaline
Oi kuidas ma põlgan selliseid inimesi. Hulkuv pudulojus on selline kellele pööratakse tähelepanu. Paljaste jalgadega väikelaps lumehanges pole tema asi. Vaata, et ei lükka veel kraavi. Aga vot kassiroju pääst mine on popp ja õige tegu. Sellised variserid tuleks kõik ära karistada nii, et saavad aru milline on elu päriselt. Praegu elatakse ebaõiglaselt elu mida pole välja teenitud ja siis arvaatakse, et on tegijad. Loodan, et oled kunagi mõne jõulutunneli klient.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 16:10 Annetan ainult loomadele, inimestel on kõik võimalused end ise aidata.
-
Külaline
Pole sinu asi.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 19:52Oi kuidas ma põlgan selliseid inimesi. Hulkuv pudulojus on selline kellele pööratakse tähelepanu. Paljaste jalgadega väikelaps lumehanges pole tema asi. Vaata, et ei lükka veel kraavi. Aga vot kassiroju pääst mine on popp ja õige tegu. Sellised variserid tuleks kõik ära karistada nii, et saavad aru milline on elu päriselt. Praegu elatakse ebaõiglaselt elu mida pole välja teenitud ja siis arvaatakse, et on tegijad. Loodan, et oled kunagi mõne jõulutunneli klient.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 16:10 Annetan ainult loomadele, inimestel on kõik võimalused end ise aidata.
-
Külaline
Aga sõna võtad ikka kuigi aru ei saa millestki. Ahhjaaa sinu lapsed käivad erakoolis. Sina oled esimene eliit ja sa ei peagi aru saama kuidas vähiaheiged elavad, sest esimesel eestil vähki pole. Ku sinu nunnud lapsed erakooli lõpetavad astuvad nad reformierakonda mis on ainuke õige erakond eliidile. Ja siis saavad nad valitssee ja juhivad meid viie rikkama hulka. Seal enam vähiaheigeid poleKülaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 20:18 Oma lapse koolile (erakool) annetan, sest tunnen ja usaldan sealset juhtkonda hästi.
Sellest vähiravifondist ei saa mina eriti aru. Miks osad vähihaiged riigi poolt ravi ei saa ja on vaja kuskil välismaal kallil ravil käia?
Hambaravifondi võiks keegi aktivist luua. See vahel vaat et sama kulukas kui vähiravi.
-
Külaline
Oma kodus saabn inimene elada kasvõi elu lõpuni, vajadusel saab 24/7 hooldajad palgata. No problem. Elu viimaste tundideni võib soojal maal chillida, suremiseks koju tagasi tulla. Ise vaatab, kuidas tuju on.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 19:58Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 19:54Pole sinu asi.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 19:52
Oi kuidas ma põlgan selliseid inimesi. Hulkuv pudulojus on selline kellele pööratakse tähelepanu. Paljaste jalgadega väikelaps lumehanges pole tema asi. Vaata, et ei lükka veel kraavi. Aga vot kassiroju pääst mine on popp ja õige tegu. Sellised variserid tuleks kõik ära karistada nii, et saavad aru milline on elu päriselt. Praegu elatakse ebaõiglaselt elu mida pole välja teenitud ja siis arvaatakse, et on tegijad. Loodan, et oled kunagi mõne jõulutunneli klient.
-
Külaline
Ka mina ei mõista seda mõtteviisi. Perekoolis oli ka üks kasutaja, kes rääkis täpselt samasugust juttu ja rõhutas, kuidas ta põhimõtteliselt mitte kunagi inimestele ei anneta. Minu meelest pole siin tegu mitte ülisuure empaatiaga loomade suhtes vaid vihaga inimeste vastu. Täpselt selline mulje jääb.
Kuidas saab looma elu olla inimese omast väärtuslikum? Loomulikult on loomade aitamine oluline - olen ise ka kasside varjupaika aidanud - aga seda kindlasti mitte esmajoones. Inimesed ja eriti väikesed lapsed ikka kõigepealt ja siis loomad.
-
Külaline
Tegelikult nad viskavad mõnele varjupaigale eur või kaks. Ja siis laia suuga räägivad terve aasta kuidas nad kõiki ja kõike toetavad. Üldjuhul tegemist äärmiste koonritega. Sellepärast nad inimeste kannatustesse halvasti suhtuvadki. Loom ju ei räägi, et suur "abistaja" andis tglt 1.50 nitte 150 €Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 20:03Ka mina ei mõista seda mõtteviisi. Perekoolis oli ka üks kasutaja, kes rääkis täpselt samasugust juttu ja rõhutas, kuidas ta põhimõtteliselt mitte kunagi inimestele ei anneta. Minu meelest pole siin tegu mitte ülisuure empaatiaga loomade suhtes vaid vihaga inimeste vastu. Täpselt selline mulje jääb.
Kuidas saab looma elu olla inimese omast väärtuslikum? Loomulikult on loomade aitamine oluline - olen ise ka kasside varjupaika aidanud - aga seda kindlasti mitte esmajoones. Inimesed ja eriti väikesed lapsed ikka kõigepealt ja siis loomad.
-
Külaline
Sa arvad, et raha läheb looma enda kontole? Võtab välja, käib ostab endale poest süüa, a rääkida ei oska.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 20:17Tegelikult nad viskavad mõnele varjupaigale eur või kaks. Ja siis laia suuga räägivad terve aasta kuidas nad kõiki ja kõike toetavad. Üldjuhul tegemist äärmiste koonritega. Sellepärast nad inimeste kannatustesse halvasti suhtuvadki. Loom ju ei räägi, et suur "abistaja" andis tglt 1.50 nitte 150 €Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 20:03Ka mina ei mõista seda mõtteviisi. Perekoolis oli ka üks kasutaja, kes rääkis täpselt samasugust juttu ja rõhutas, kuidas ta põhimõtteliselt mitte kunagi inimestele ei anneta. Minu meelest pole siin tegu mitte ülisuure empaatiaga loomade suhtes vaid vihaga inimeste vastu. Täpselt selline mulje jääb.
-
Külaline
Mina annetasin aastal 2024 MTÜ-le, kust oma kassi võtsin, umbes 700 eurot. Põlastage nii palju kui jaksu on
Kavatsen neid edasi toetada.
Kavatsen neid edasi toetada.
-
Külaline
Väga tore, et nii arvad, õnneks me siis ei kohtu.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 19:44Just seetõttu olen erakoolide vastane. Vanematelt oodatakse pidevalt mingeid annetusi ja muud meelehead, vastu saadav haridus pole aga millegi poolest parem riigikoolis pakutavast.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 20:18 Oma lapse koolile (erakool) annetan, sest tunnen ja usaldan sealset juhtkonda hästi.
-
Külaline
Väikelaps lumehanges peab riigilt abi saama, ja saabki. Me kõik maksumaksjatena panustame sellesse nagunii.
Loomade puhul maksab riik vōi omavalitsus ainult püüdmise ja hukkamise eest.
-
Külaline
Ilmselgelt on siin ühel viis kontot, kust ta siis käib miinuseid ladumas. 
-
Külaline
Räägi meile palju sa palka saad ja makse maksad? Räägi meile kuipalju riik toetab Ida-Virumaal külmas ja nälgas elavaid lapsi kelledel on ainult 1 vanem. Räägi meile sa õilishing. Ava silmad.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 21:29Väikelaps lumehanges peab riigilt abi saama, ja saabki. Me kõik maksumaksjatena panustame sellesse nagunii.
Loomade puhul maksab riik vōi omavalitsus ainult püüdmise ja hukkamise eest.
-
Külaline
Aga mida sa vigised-sina toeta! Palju sa kuus ka toetad siis?Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 22:38Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 20:22Sa arvad, et raha läheb looma enda kontole? Võtab välja, käib ostab endale poest süüa, a rääkida ei oska.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 20:17
Tegelikult nad viskavad mõnele varjupaigale eur või kaks. Ja siis laia suuga räägivad terve aasta kuidas nad kõiki ja kõike toetavad. Üldjuhul tegemist äärmiste koonritega. Sellepärast nad inimeste kannatustesse halvasti suhtuvadki. Loom ju ei räägi, et suur "abistaja" andis tglt 1.50 nitte 150 €
-
Külaline
Eriti rumal. Ega loomad siis ju neile loodud heategevusorganisatsioone juhi. Ikka samad inimesed, kelle puhul sa kardad, et inimestele suunatud annetused lähvad valesse kohta, aga loomadele mõeldud millegipärast ei lähe.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 16:10 Annetan ainult loomadele, inimestel on kõik võimalused end ise aidata.
-
Külaline
Rohkem kui sina ealeski kassidele annad. Mina annetad lastele. Mõikad? Laps on ka elusolendKülaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 23:27Aga mida sa vigised-sina toeta! Palju sa kuus ka toetad siis?
-
Külaline
Annetan regulaarselt iga kuu, ukrainlastele. Isegi, kui nad lõpuks kaotavad, siis loodan, et minu raha eest mõne granaadi ikka saavad ja mõne venelase ikka tapavad. Tore oleks oma hauakivil omada teksti a'la "võimaldas 10 orki likvideerimise" vmt. Vahepeal Slava Ukraini tõttu tuli küll paus sisse, kuid nüüd olen taastanud selle tava.Tolmukübe kirjutas: ↑11 Jaan 2025 15:46 Nendele, kes seda erinevaid kurbi lugusid ette lükates avalikult küsimas käivad? Mina ei anna. Inimestel veelgi hullemad olukorrad ja ei jookse nad kuskile, käsi pikal. Mille poolest see parem on, kes küsimas käib, et just tema peaks saama? Vastus - polegi parem. Ja ei peagi saama. Ja kes teab, kas see lugu üldse tõene on.
-
Külaline
Kus sa neid paljaste jalgadega lapsi lumehangedes näed?? Sa oled oma fantaasiatega päris mitu sajandit maha jäänud!Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 19:52Paljaste jalgadega väikelaps lumehanges pole tema asi.
-
Külaline
Kõigist siit teemast läbikäinud saajatest on see tõesti viimane koht, kuhu raha anda. Aga olgu, astroloogidele ja tervendajatele oleks veel hullem.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 19:09 Ainult oma kogudusele olen annetanud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist