Lahkuminek, koer
-
Külaline
Lahkuminek, koer
Sai mehe algatusel 3 aastat tagasi koer võetud. Ma vastu ei olnud aga otsest soovi poleks endal tekkinud. Mõtlesin et kuna ma töötu ja kodune suurem osa ajast, siis miks mitte. Töötu sellepärast et siin lihtsalt pole sobivat tööd. Kahjuks koer raske loomuga ja peremehega on küll "leppinud", aga mina siiski lemmik ja oma. Probleem selles et kui ma ühel hetkel siit minema tahaks kõndida, siis kuidas ma leian koeraga töö ja elukoha? Töö kus ei oleks 12 tunniseid päevi ja korteri mis poleks päris peldik aga koer oleks lubatud. Ka 8 tunnised tööpäevad tähendaks koerale võibolla 9-10 tunnist üksiolekut ja veepaastu (vesi võib ees olla aga ega ta ei joo). Lisaks on praegu peale minu 2 jalutajat vajadusel, see hoiab ära suurema mental breakdowni. Üksi ma ei tea kaua vastu peaks. Abiliste leidmine küsitav, võimalik et leiaks aga ei pruugi ju. Teine asi raha, kui ka leian mingi 1k palgaga töö, siis iga päev "palveta" et arstiabi vaja poleks. Siiani olnud päris mitu 200 eurost külastust nt. Aga koera mehele jätta ka ei suudaks, mis ma teen siis? Praegu siin olles raha kogumine suht võimatu, isegi kui leiaks kaugemal mingi töö ja sõidaks iga päev, alles ikka midagi ei jääks. Teise samba saaks välja võtta aga poleks just tark valik vist, muu vara puudub.
-
Külaline
Minu arust on sul suuremaid probleeme kui see koer. Hakka nende lahendamisest pihta, küll siis laheneb ka koeraprobleem.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 10:31 Sai mehe algatusel 3 aastat tagasi koer võetud. Ma vastu ei olnud aga otsest soovi poleks endal tekkinud. Mõtlesin et kuna ma töötu ja kodune suurem osa ajast, siis miks mitte. Töötu sellepärast et siin lihtsalt pole sobivat tööd. Kahjuks koer raske loomuga ja peremehega on küll "leppinud", aga mina siiski lemmik ja oma. Probleem selles et kui ma ühel hetkel siit minema tahaks kõndida, siis kuidas ma leian koeraga töö ja elukoha? Töö kus ei oleks 12 tunniseid päevi ja korteri mis poleks päris peldik aga koer oleks lubatud. Ka 8 tunnised tööpäevad tähendaks koerale võibolla 9-10 tunnist üksiolekut ja veepaastu (vesi võib ees olla aga ega ta ei joo). Lisaks on praegu peale minu 2 jalutajat vajadusel, see hoiab ära suurema mental breakdowni. Üksi ma ei tea kaua vastu peaks. Abiliste leidmine küsitav, võimalik et leiaks aga ei pruugi ju. Teine asi raha, kui ka leian mingi 1k palgaga töö, siis iga päev "palveta" et arstiabi vaja poleks. Siiani olnud päris mitu 200 eurost külastust nt. Aga koera mehele jätta ka ei suudaks, mis ma teen siis? Praegu siin olles raha kogumine suht võimatu, isegi kui leiaks kaugemal mingi töö ja sõidaks iga päev, alles ikka midagi ei jääks. Teise samba saaks välja võtta aga poleks just tark valik vist, muu vara puudub.
-
Külaline
Mul on üsna sama mure, et võin jääda koeraga kahekesi. Sama ka see, et mingit tugivõrgustikku ei ole. Ainus vahe, et mul on töö olemas, 50 km kaugusel elukohast. See siis tähendaks samuti, et koer peaks olema päevas 10 tundi üksi - minu tööl olek ja koju jõudmine. Samas meil juhtub seda ka praegu, et oleme mehega mõlemad tööl ja koer saab hakkama. Arstiarvete jaoks mul on ka krediitkaart, et kui on väga äkki vaja, siis saan vähemalt koerale abi. Aga muidugi oleks koeraga päris üksi hakkama saamine koerale ohverdatud elu - ei saaks ka peale tööd trenni või teatrisse, rääkimata öösel kodust ära olemisest või reisile minekust. (Olen ka kaalunud hakata koerale kaasas käimist õpetama, tööandja otseselt ei keelaks.)
Tuleb koer kuskile tööle sokutada.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 10:31 Sai mehe algatusel 3 aastat tagasi koer võetud. Ma vastu ei olnud aga otsest soovi poleks endal tekkinud. Mõtlesin et kuna ma töötu ja kodune suurem osa ajast, siis miks mitte. Töötu sellepärast et siin lihtsalt pole sobivat tööd. Kahjuks koer raske loomuga ja peremehega on küll "leppinud", aga mina siiski lemmik ja oma. Probleem selles et kui ma ühel hetkel siit minema tahaks kõndida, siis kuidas ma leian koeraga töö ja elukoha? Töö kus ei oleks 12 tunniseid päevi ja korteri mis poleks päris peldik aga koer oleks lubatud. Ka 8 tunnised tööpäevad tähendaks koerale võibolla 9-10 tunnist üksiolekut ja veepaastu (vesi võib ees olla aga ega ta ei joo). Lisaks on praegu peale minu 2 jalutajat vajadusel, see hoiab ära suurema mental breakdowni. Üksi ma ei tea kaua vastu peaks. Abiliste leidmine küsitav, võimalik et leiaks aga ei pruugi ju. Teine asi raha, kui ka leian mingi 1k palgaga töö, siis iga päev "palveta" et arstiabi vaja poleks. Siiani olnud päris mitu 200 eurost külastust nt. Aga koera mehele jätta ka ei suudaks, mis ma teen siis? Praegu siin olles raha kogumine suht võimatu, isegi kui leiaks kaugemal mingi töö ja sõidaks iga päev, alles ikka midagi ei jääks. Teise samba saaks välja võtta aga poleks just tark valik vist, muu vara puudub.
-
Külaline
Tüüpiline- mees on nagu laps, kelle nuiamise peale võeti koer, aga põhikoeraemme on siiski naine. Üks tuttav lahutatud paar tegi nii, et koer jäi mehele, kes midagi temaga lõpuks peale ei osanud hakata (sest tema ju reaalselt tegeles koeraga vähe, kuigi põhikoeratahtja oli) ja paariaastane noor koer pandi lihtsalt sellepärast magama, et mees ei viitsinud koeraga lõpuks tegeleda. Mõnes mõttes on koer (kass ka, aga vähem, sest tema saab üksi kodus pikemalt hakkama) veel hullem kui laps- lasp kasvab ja saab iseseisvaks lõpuks, koer jääb elu lõpuni "lapseks", keda vaja alati sööta, pesta, jalutada, pissitada, tema ei hakka kunagi seda ise tegema, 14-19a...
Kas sa tahad siis minema kõndida, või mis probleem teil TEGELIKULT on? Koer on ju kaasuv mure, mitte tegelik asi. Kui mingi töö pärast, siis kaugtööd tänapäeval ju on olemas?
Kas sa tahad siis minema kõndida, või mis probleem teil TEGELIKULT on? Koer on ju kaasuv mure, mitte tegelik asi. Kui mingi töö pärast, siis kaugtööd tänapäeval ju on olemas?
Paned toidu ette ja las naabrinaine käib koera pissutamas. Korteris toaustele lukud, väärtuslik vara luku taha, ega võõrast inimest ei tea, ja välisuksele mitu lukku, ühe võtme annad, sellega saab sisse, teised lukud on lahti nagunii. Või kui on väike koer, siis sellele saab liivakasti panna, ma tean, mõned väikesed nii on, ei käigi õues. Või kui oma maja, ketiga kuuti.
-
Külaline
Missugune naabrinaine siis sellise kohustuse endale tasuta aastateks peaks võtma? Kas sul on kindlad andmed, et teemaalgatajal on selline kodune naabrinaine olemas, kes tahab muudkui tema koeraga päevad otsa väljas käia?Tolmukübe kirjutas: ↑12 Jaan 2025 14:52 Paned toidu ette ja las naabrinaine käib koera pissutamas. Korteris toaustele lukud, väärtuslik vara luku taha, ega võõrast inimest ei tea, ja välisuksele mitu lukku, ühe võtme annad, sellega saab sisse, teised lukud on lahti nagunii. Või kui on väike koer, siis sellele saab liivakasti panna, ma tean, mõned väikesed nii on, ei käigi õues. Või kui oma maja, ketiga kuuti.
-
Külaline
Mis mõttes? Sinu juttudest on mulje jäänud, et kui naisest lahti saad, siis see on mehe jaoks maailma parim asi üldse, mis temaga juhtuda saab. Saab minna Tinderimutte põrutama, raha jääb lademes üle ja muud head asjad. Nüüd siis selline jutt.Postitus on kustutatud
-
Külaline
No saabki siis lahti, mis see sinu probleem on? Tore ju. Seda sa siin tuututad pidevalt, et kõige parem on mehel üksi olla. Ei kulu raha ega midagi.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 15:24Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 15:16Mis mõttes? Sinu juttudest on mulje jäänud, et kui naisest lahti saad, siis see on mehe jaoks maailma parim asi üldse, mis temaga juhtuda saab. Saab minna Tinderimutte põrutama, raha jääb lademes üle ja muud head asjad. Nüüd siis selline jutt.Postitus on kustutatud
-
Külaline
Tegelikult raske loomuga koeri pole olemas, on kasvatamata koerad. Sa võiks teda treenida ja käituma õpetada, aega sul ju on.Kahjuks koer raske loomuga ja peremehega on küll "leppinud", aga mina siiski lemmik ja oma.
-
Külaline
Kle rahune maha. Ja ära topi mulle sõnu suhu.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 15:29No saabki siis lahti, mis see sinu probleem on? Tore ju. Seda sa siin tuututad pidevalt, et kõige parem on mehel üksi olla. Ei kulu raha ega midagi.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 15:24Tegemist on parasiidiga. Töötuga kes elab mehe kulul. Tõenäoliselt selline ei suudagi tööd teha.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 15:16
Mis mõttes? Sinu juttudest on mulje jäänud, et kui naisest lahti saad, siis see on mehe jaoks maailma parim asi üldse, mis temaga juhtuda saab. Saab minna Tinderimutte põrutama, raha jääb lademes üle ja muud head asjad. Nüüd siis selline jutt.
Mängib perekonda ja unistab samal ajal uuest õnnelikust elust. Kui mees teaks millist madu soojendab rinnal...
Ja mis Tinderimutte põrutama?????
-
Külaline
Arvad et ilma ketita on parem?
Tegelikult saab täiskasvanud koer väga hästi hakkama sel ajal üksinda. Süüa saab nagunii 1x hommikul ja 1x õhtul. Tavaliselt koerad suudavad ka pissimata olla see aeg. Kui sul oleks kaamera, siis sa näeksid , et koerad magavad sel ajal kui nad üksi on
seega ära üle mõtle.
-
Külaline
Ju on see mehele väga sobinud, vastasel juhul nad koos poleks, eksju.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 17:25 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Aga miks ta siis elab sellisega. Miks ta alustas sellisega kooselu. Miks, miks, miks
-
Külaline
Kas sa siis tahad minema kõndida või lihtsalt arutled, et äkki kui kunagi tahaks? Kas koer on suurt kasvu?Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 10:31Probleem selles et kui ma ühel hetkel siit minema tahaks kõndida, siis kuidas ma leian koeraga töö ja elukoha?
Ju mehe raha eest naine tampoonid poest suudab ikka ise osta. Aga ega tea ka
-
Külaline
ilmselt elad muukeelse mehega kusagil välismaal? kuidas sul haridusega on? kui on hästi, leiad kindlasti ka tööd. minul on näiteks üürikorterisse lubatud hästi kasvatatud lapsed ja koerad. tallinnas. üür on 290.- nii et ilmselt on võimalik ka elamine leida. kui koerale vee ja söögi ette paned, ei maksa muretseda, et ta ei söö ja jöö, kui sind ei ole. aga ma tuleks jah ikka eestisse ja hakkaks siin vaikselt oma elu üles ehitama. äkki saad haridusega (juhul, kui sul seda ei ole) juba seal tegelema hakata? no kui sa muidugi elad välismaal, nagu mulle tundus
kui foorumis nõua tahad, on mõistlik detailid lahti kirjutada. väga palju on küll jaburat lahmimist, aga äkki nopid sealt mingi "nõu" ka välja.
-
Külaline
Need on ikka sinu enda öeldud sõnad ja mõtted. Kes meist ei mäletaks perekooli teemasid stiilis: Milleks mehele naine? Naine on alamsugu jne.
-
Külaline
Ei ela välismaal. Keskharidus, seega oskusi justkui polegi. Suhtlusoskus halb, keeli ei oska, tutvusi pole. Õppimine pole õnnestunud kogu selle pasa kõrvalt. Suhe oli halb juba ammu enne koera, aga nüüd tundub et läheb iga päevaga hullemaks, mingid asjad aina eskaleeruvad. Täpsemalt ei saa ega taha kirjagi panna, liiga fucked up olukord. Kes koera õpetada soovitas, siis oleme kõike üritanud enda oskuste piires, paraku toksiline keskkond mõjutab nii ennast kui koera ja lahendust ei paista. Töö(tuse) kohta niipalju, et siinsed üksikud töökohad naljalt ei vabane ja kui ka proovinud kuskile, siis tahtjaid alati mitukümmend. Linnas olukord sama, töökohti küll rohkem aga ka tahtjaid rohkem, eelistatakse kohalikke jne. 700 eurose palgaga kohtadele tõesti pole kandideerinud, see kuluks kõik sõidu peale ära. Mees pole ka kolimisest huvitatud, tal siin kõik olemas ja kasvõi nõus elupäevade lõpuni siin elama, sest "kus mujal ikka parem on"Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 05:01 ilmselt elad muukeelse mehega kusagil välismaal? kuidas sul haridusega on? kui on hästi, leiad kindlasti ka tööd. minul on näiteks üürikorterisse lubatud hästi kasvatatud lapsed ja koerad. tallinnas. üür on 290.- nii et ilmselt on võimalik ka elamine leida. kui koerale vee ja söögi ette paned, ei maksa muretseda, et ta ei söö ja jöö, kui sind ei ole. aga ma tuleks jah ikka eestisse ja hakkaks siin vaikselt oma elu üles ehitama. äkki saad haridusega (juhul, kui sul seda ei ole) juba seal tegelema hakata? no kui sa muidugi elad välismaal, nagu mulle tunduskui foorumis nõua tahad, on mõistlik detailid lahti kirjutada. väga palju on küll jaburat lahmimist, aga äkki nopid sealt mingi "nõu" ka välja.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist