Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 15:08No üldiselt on nii, et välimuse järgi valivad omale kaaslast vast väga noored ja ka ehk elukogenematud inimesed. Väljakujunenud ja mõistusega inimene vaatab inimese iseloomu. Ja kindlasti leiavad ka vähem atraktiivsed inimesed omale kedagi, kes neid tahab.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 13:40Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 08:47
Ah soo! Truud on siis ainult koledad ja lollid mehed? Vau! Sul on ikka tõesti lahe tutvusringkond.
Milleks selline emotsionaalne draamatsemine nii loogilise seose juures.
Mida ihaldusväärsem on inimene, seda rohkem on tal võimalust vastassugupoolega suhetesse astuda. Mida rohkem on võimalust suhelda, seda tõenäolisem on ka kõikvõimalik petmine. Jah, oleneb inimesest jne. Kas sinu mees petab, seda mina tõesti ei tea. Aga fakt on, et kiusatust on rohkem inimesel, kellel on võimalus. Seega on ka tõenäosus oluliselt suurem. Kui su meest ükski teine naine ei taha, siis võid petmise suhtes üsna kindel olla.
See, et sa lihtsate tõdede peale minenestama hakkad, ei muuda neid küll mitte kuidagi.
Minul tuleb kohe silme ette neli tuttavat meest, kelle kohta ma võin kindlalt väita, et nad ei ole oma naist petnud. Kõik on täiesti tavalised, normaalsed mehed. Kust ma tean? Kogemata kuulsin pealt, kui mehed saunas sellest omavahel rääkisid.
Atraktiivsel mehel võib muidugi olla valikut rohkem, aga see ei tähenda, et kõik atraktiivsed ja kenad mehed on petjad.
Tule jumal appi, kas sa oled 16?