Millist panka eelistate?

Külaline

Millist panka eelistate?

Postitus Postitas Külaline »

Olen pikka aega olnud ühe panga klient, aga pikemat aega juba on pidevalt mingi kamm internetipanga ja äpiga, nii et tõsiselt kaalun kodupanga väljavahetamist. Milliseid panku teie kasutate ja kui rahul oma pangaga olete? Ei pea silmas laenuvõtmist, vaid tavalist igapäevapangandust: kaart, internetimaksed, äpi kasutusmugavus jne.
Külaline

Olen Swed, LHV, Coop klient. SEB-i lõpetasin ära. Probleeme ei ole olnud. Äpinduse järele ei ole veel vajadust tundnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 11:58 Olen Swed, LHV, Coop klient.
Milline neist su põhipank on, kuhu palk laekub?
Külaline

swed. olen olnud ka seb-i klient.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 11:58 Olen Swed, LHV, Coop klient. SEB-i lõpetasin ära. Probleeme ei ole olnud. Äpinduse järele ei ole veel vajadust tundnud.
Mul samad, aga põhipank on LHV.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 12:06Milline neist su põhipank on, kuhu palk laekub?
Ei olegi põhipanka, ma ise enda tööandja. Kannan kuhu palju vaja. Vanad arved/lepingu Swedis, uuemad LHV-s. Coop sai tehtud, sest pakkus kunagi teistest kõrgemat hoiuse intressi.
Külaline

Mul arve Swedis ja SEBis. Swedi internetipank on kuidagi moodsam ja tänapäevasem kui SEBil. Swedi äpp on ka moodsam. SEB äpi olen kahel korral eemaldanud telefonist, kuna ta ei soovi smart id-ga suhelda ja soovib mingeid ainulaadseid paroole ise tekitada ja mulle see ei sobi. Ma kunagi isegi kirjutasin sellest SEB-le aga nemad hakkasid midagi turvalisusest jahuma ja selle jutu peale eemaldis SEB äpi telefonist. Swedi äpp on lihtne, smart id-ga koostöös toimib suurepäraselt. Rahaautomaadid on mõlemal ok ja kaardimaksed toimivad mõlemal kenasti.
Külaline

Mul SEBi äpp toimib telefonis küll hästi, enamasti piisab sõrmejäljest. Algseadistuse tegin mobiilIDga.
SWEDi netipank meeldib rohkem, aga kasutan mõlemat.
Külaline

SEB. On konto ka Swedis aga seal kaarti pole.
Kodupank on üleüldse välismaine.
Külaline

Mul Swed juba Hoiupanga aegadest peale, ega ma nendega super rahul pole, aga kõik siiski toimib. Kunagi enne Hoiupanka oli arve Tallinna pangas, see läks Sebi üle, abikaasal olid seal mõned kollaste kaaride eest ostetud aktsiad, nende pealt tuli mingit tulumaksu või mis iganes maksta kord aastas, aga pank selle kohta meeldetuletust ei saatnud. Endal polnud ka meeles ja nii võttis pank sujuvalt ilma mingi teateta mõned aktsiad ära "võla katteks". Peale seda on SEB meie pere jaoks viimane pank mida valida. Arve on mul ka LHVs sellest ajast, kui seal sai tasuta ülekandeid teha ja samas swedis iga ülekanne maksis. Pangakaarti pole, jäin umbes kuu aega hiljaks kui oleks ka pangakaardi ilma kuumakseta saanud, siis oleks kogu pangamajanduse ilmselt LHVsse üle viinud. Nüüd on Swedis ka maksed mõistliku kuutasu eest , aga hoian LHV kontot ikkagi alles, seal on mul osad püsimaksed mida pole viitsinud üle viia. Mõnda aega tagasi arvas Swed mind ka kuldkliendiks, varem ma nende silmis seelle vääriline polnud, isegi kui jooksval arvel oli umbes poole aasta eesti keskmise palga suurune summa, praegu on tunduvalt vähem, aga deposiit tundub see võlusüna olevat.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Miks sellised heietused?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 16:28 SEB. On konto ka Swedis aga seal kaarti pole.
Niisama suusoojaks mainin. Eestist vaadatuna on ka Swed ja SEB välismaised.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 18:54
Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 16:28 SEB. On konto ka Swedis aga seal kaarti pole.
Niisama suusoojaks mainin. Eestist vaadatuna on ka Swed ja SEB välismaised.
Kuidas välismaised?
Need on ikkagi ametlikud EE arveldused.
Ma elan Soomes ja põhikonto on siin OmaSäästöpankkis. FI konto.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 21:51Kuidas välismaised?
Need on ikkagi ametlikud EE arveldused.
Ma elan Soomes ja põhikonto on siin OmaSäästöpankkis. FI konto.
SEB ja Swed on Rootsi pangad. Rootsi on Eestist vaadatuna välismaa. Tegutsevad nad muidugi Eestis. Rootsis ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 15:33 Mul arve Swedis ja SEBis. Swedi internetipank on kuidagi moodsam ja tänapäevasem kui SEBil. Swedi äpp on ka moodsam. SEB äpi olen kahel korral eemaldanud telefonist, kuna ta ei soovi smart id-ga suhelda ja soovib mingeid ainulaadseid paroole ise tekitada ja mulle see ei sobi. Ma kunagi isegi kirjutasin sellest SEB-le aga nemad hakkasid midagi turvalisusest jahuma ja selle jutu peale eemaldis SEB äpi telefonist. Swedi äpp on lihtne, smart id-ga koostöös toimib suurepäraselt. Rahaautomaadid on mõlemal ok ja kaardimaksed toimivad mõlemal kenasti.
Sama siin. Tadaaa SEB äpp
ElleNiiduk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas ElleNiiduk »

Minul LHV. Olemas ka Coop pangas konto, aga sellel pole kaarti ja arve ka enamasti tühi. SEB-st loobusin, kuna nad ei suutnud kuidagi Apple Pay'd toetada, tänaseks vist see mure neil lahendatud.
Külaline

Mitte et hirmsasti just eelistaks, aga swedis juba igiammusest ajast ja ei viitsi kogu kampaaniat kuhugi üle kolida- portfelle, arveid, hoiuarveid... seega tiksun seal edasi, probleeme ka nagu pole. Vahepeal on olnud tähtajalised ja muud parema % teenimiseks arved ka coopis ja Nordeas.
Külaline

LHV, pangakaarti polegi, telefon ajab asja ära
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Jaan 2025 21:35 LHV, pangakaarti polegi, telefon ajab asja ära
Kuidas telefoniga sularaha arvele ja arvelt välja saab?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Jaan 2025 21:37
Külaline kirjutas: 15 Jaan 2025 21:35 LHV, pangakaarti polegi, telefon ajab asja ära
Kuidas telefoniga sularaha arvele ja arvelt välja saab?
Võibolla ta ei kasuta sularaha? Mina ka nt ei kasuta. Mul pole isegi rahakotti.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist