Lahkuminek, koer

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 08:32
Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 05:05 aaa - ja muide, koera võttis minu exmees ka. ise kolis maale ema juurde. käisin pontut toitmas, aga pontu oli ühel päeval kurvastusest surnud
Koer elab üksi kuskil väikelinnas kuid/aastaid? hoolituseta luku taga ja sa teed järelduse, et surma põhjus oli kurbus?!
Või pidid mehe ema juures oma koera söötmas käima, kus see peagi “kurbusesse” suri.
Sama absurdsed variandid mõlemad. Oled tõesti Vietnamis aasta loomasõbra vääriliselt ühe korraliku koeraprae välja teeninud.
arvad, et see vastus oli sulle? aga midagi niiväga sügeles, et kohe pidi "ühe väärika ja nutika" vastuse teele panema.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 08:41
Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 08:32
Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 05:05 aaa - ja muide, koera võttis minu exmees ka. ise kolis maale ema juurde. käisin pontut toitmas, aga pontu oli ühel päeval kurvastusest surnud
Koer elab üksi kuskil väikelinnas kuid/aastaid? hoolituseta luku taga ja sa teed järelduse, et surma põhjus oli kurbus?!
Või pidid mehe ema juures oma koera söötmas käima, kus see peagi “kurbusesse” suri.
Sama absurdsed variandid mõlemad. Oled tõesti Vietnamis aasta loomasõbra vääriliselt ühe korraliku koeraprae välja teeninud.
arvad, et see vastus oli sulle? aga midagi niiväga sügeles, et kohe pidi "ühe väärika ja nutika" vastuse teele panema.
Kui tunned, et see vastus oli sulle, siis võta heaks .
Külaline

Mida sa kolme aastaga oled ette võtnud, et paha olukorda parandada ja oma väljavaateid paremuse poole suunata? Koer on kõige väiksem su probleemidest, ei tasu pseudotakistuste taha pugeda. "Ma ei saa ära minna, sest KOER oleks kurb"- andke andeks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist