Soodsaid lennukipileteid, kurdan

lugusid ja muljeid välismaalt
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 19:40Õhtul tahan midagi niisama kerget näkitseda ja samal ajal end lõdvaks lasta. Ei mina ei jõua terve päeva jalgel ringi trampida. Mina tahan alati veidi aega ka hotellis molutada ja väsimust välja puhata. Väike jook, amps ja pikutamine.
Ilmselt leiab sinu pagasist kodust kaasa võetud konservid "turisti eine"
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Dets 2024 19:40Raske on omale tee kujutada, et ka kasinama eelarvega inimesed reisivad?
Ei ole raske, ükskord näidati neid telekas, Egiptuse 3 tärni hotellis, kus nad ei saanud lubatud asju. Taavi Libeda saade vms
Külaline

Soodsaid lennupileteid leiab siis, kui piletid osta mõne kampaania raames ja kui valida piletid hinna järgi ning siis sätitada vastavalt reisikuupäevad paika. Kui konkreetsete kuupäevade järgi otsida, siis jah raske leida.

Nt oktoobris ostsin perele (4 in) airBaltic'u kampaania ajal kevadiseks koolivaheajaks piletid Rumeeniasse, piletid läksid kokku maksma 312€. 8kg/in käsipagas on hinna sees, see on meie perele 5-päevaseks reisiks enam kui piisav. Reaalsuses läheme 1 käsipagasi + igal omal lisaks veel seljakott, mis lubatud mõõtudes. Sügisel käisime Horvaatias, ostsin lisaks piletitele meile kamba peale juurde ühe suure ära antava kohvri (edasi-tagsi 78€), millest oli jällegi enam kui küll. Võtsin igaks juhuks ühe tühja käsipagasi kohvri (oli hinna sees) lisaks kaasa, et äkki tahame üht-teist kaasa osta, tegelikult poleks seda kohvrit vaja olnudki. See tühi kohver tekitas veel Tallinna lennujaama turvakontrollis kahtlusi, kuna pilti ei näidanud, tehti topeltkontroll.

Oma toitu kaasa ei võta, üht-teist ostame nii kohalikest poodidest "koju" külmkappi; kokata puhkuse ajal ei viitsi, sööme väljas. Riietuse mõtleme läbi ja ülemäära asju kaasa ei vea, elu on näidanud, et alati saab liiga palju asju kaasa võetud. Puhkusereisidele oleme riideid võtnud kaasa 2-3 komplekti, paar korda nädalas peseme seljas olnud riided läbi (eelmistame külalismajutusasutusi, kus pesumasin olemas). Raha vasakule ja paremale arutult ei loobi, aga eks reisil olles kulub seda nagunii rohkem ja sellega olen arvestanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Dets 2024 19:07
Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 22:11
Anonymous kirjutas: 06 Dets 2024 22:03Mida mu silmad loevad, kann ja spiraal
Üheksakümnendad on tagasi. "Turisti eine" konservid võiksid samuti reisil kaasas olla.
Mul on palju lääne tuttavaid, kes ei reisi üleüldse lennukiga, vaid ainult rongi, bussi, laevaga. Ei, mitte et rahakott ei kannataks, vaid neil on selline roheline mõtteviis. Eestlased, oh need nõuavad aina suuremat luksust.
No ma reisin ka Rootsi ja Soome laevaga, aga katsu sa mujale laeva või rongiga siit ääremaalt minna. Lääne-Euroopas saadki igale poole rongiga reisida, Eestist niimoodi seiklema hakates lisa reisiajale nädal otsa, mis puhtalt sõidule kulub ja vaevalt see kokkuvõttes nüüd jalajälge vähendab.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 15:06
Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 22:11

Üheksakümnendad on tagasi. "Turisti eine" konservid võiksid samuti reisil kaasas olla.
Mul on palju lääne tuttavaid, kes ei reisi üleüldse lennukiga, vaid ainult rongi, bussi, laevaga. Ei, mitte et rahakott ei kannataks, vaid neil on selline roheline mõtteviis. Eestlased, oh need nõuavad aina suuremat luksust.
No ma reisin ka Rootsi ja Soome laevaga, aga katsu sa mujale laeva või rongiga siit ääremaalt minna. Lääne-Euroopas saadki igale poole rongiga reisida, Eestist niimoodi seiklema hakates lisa reisiajale nädal otsa, mis puhtalt sõidule kulub ja vaevalt see kokkuvõttes nüüd jalajälge vähendab.
Muide käivad ka siin Eestis mul külas nii, et sõidavad rongiga Läänemere äärde, kust saab võtta laeva Skandinaaviasse ja siis Tallinna. Jah nad lihtsalt ei reisigi liiga sageli kuhugi kaugele ja a la Tai nad ei käi, sest ilma reisimata saab ka elada.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 18:21
Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 15:06

Muide käivad ka siin Eestis mul külas nii, et sõidavad rongiga Läänemere äärde, kust saab võtta laeva Skandinaaviasse ja siis Tallinna. Jah nad lihtsalt ei reisigi liiga sageli kuhugi kaugele ja a la Tai nad ei käi, sest ilma reisimata saab ka elada.
No tore, et neil aega nii palju on, et sedaviisi reisida, eks igaüks teebki oma valikud ise.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 14:48 Soodsaid lennupileteid leiab siis, kui piletid osta mõne kampaania raames ja kui valida piletid hinna järgi ning siis sätitada vastavalt reisikuupäevad paika. Kui konkreetsete kuupäevade järgi otsida, siis jah raske leida.

Nt oktoobris ostsin perele (4 in) airBaltic'u kampaania ajal kevadiseks koolivaheajaks piletid Rumeeniasse, piletid läksid kokku maksma 312€. 8kg/in käsipagas on hinna sees, see on meie perele 5-päevaseks reisiks enam kui piisav. Reaalsuses läheme 1 käsipagasi + igal omal lisaks veel seljakott, mis lubatud mõõtudes. Sügisel käisime Horvaatias, ostsin lisaks piletitele meile kamba peale juurde ühe suure ära antava kohvri (edasi-tagsi 78€), millest oli jällegi enam kui küll. Võtsin igaks juhuks ühe tühja käsipagasi kohvri (oli hinna sees) lisaks kaasa, et äkki tahame üht-teist kaasa osta, tegelikult poleks seda kohvrit vaja olnudki. See tühi kohver tekitas veel Tallinna lennujaama turvakontrollis kahtlusi, kuna pilti ei näidanud, tehti topeltkontroll.

AirBalticuga on viimasel ajal paraku pidevalt see häda, et ostad kampaania ajal soodsad piletid ära ja siis paar nädalat või paar kuud hiljem kukuvad nad graafikuid muutma ja lende tühistama, nii et reisiajad ei klapigi enam su plaanidega. Korduvalt juhtunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2025 21:25AirBalticuga on viimasel ajal paraku pidevalt see häda, et ostad kampaania ajal soodsad piletid ära ja siis paar nädalat või paar kuud hiljem kukuvad nad graafikuid muutma ja lende tühistama, nii et reisiajad ei klapigi enam su plaanidega. Korduvalt juhtunud.
Just. Air Balticu kampaaniaid ei vaata enam üldse, ei viitsi ümberbroneerimistega tegeleda. Kellel läheb õnneks ja saabki soovitud lennu, kellel mitte. Tegi suure kampaania ja siis tühistas 5000 lendu!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist