Kadunud teema arenduseks..4 aastat vangistust, täitsa ajuvaba
-
Külaline
Kadunud teema arenduseks..4 aastat vangistust, täitsa ajuvaba
-
Külaline
Minu arust okei, sest tal on ikka päris kindlasti mingid isiksusehäire jooned või muu diagnoos ja ega see karistus siin midagi ei aita. Veendusin selles täna kindlalt, kui lugesin, et ta kurdab, et ametnikelt ta pole abi saanud, sest küsis sotsiaaltöötajalt sünnitus- ja matusetoetuse kohta ja vastust ei saanud.
-
Külaline
No aga siis peaks ta sundravile suunama ja soovitavalt eluajaks! Sest ükskõik, mis isiksusehäire või psüühhikahäire ka poleks-kui tahtis lapsest vabaneda, viinud ta siis ma ei tea- kellegi ukse taha või sünnitanud haiglas ja ise kohe sealt lahkunud. Ja seda, et ta lendas kohe seejärel lõbutsema, no see häire on ikka juba psühhopaatiline ja vajaks isoleerimist!Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 17:30 Minu arust okei, sest tal on ikka päris kindlasti mingid isiksusehäire jooned või muu diagnoos ja ega see karistus siin midagi ei aita. Veendusin selles täna kindlalt, kui lugesin, et ta kurdab, et ametnikelt ta pole abi saanud, sest küsis sotsiaaltöötajalt sünnitus- ja matusetoetuse kohta ja vastust ei saanud.
-
Külaline
viewtopic.php?p=64859&hilit=l%C3%A4htru#p64859Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 17:25Mulle tundub et üks palju kirgi kütnud teema on kustutatud. Ei leidnud enam. Aga just täna on lõpp-vaatuse päev selles loos. Ma igaks juhuks ei maini nimesid, aga tegu on siis ühe Eesti juhtumiga, kus kaotas elu vastsündinu. Ja süüdlasele nõuab PROKURÖR ( uskumatu, et just prokurör, mitte teada-tuntud advokaat!) vaid 4 aasta pikkust vangistust! Mis teie arvate sellest?
-
Külaline
Advokaat kaitseb, mitte ei nõua karistust. Prokurör nõuab enam-vähem maksimumi mis seaduse järgi võimalik.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 17:25Mulle tundub et üks palju kirgi kütnud teema on kustutatud. Ei leidnud enam. Aga just täna on lõpp-vaatuse päev selles loos. Ma igaks juhuks ei maini nimesid, aga tegu on siis ühe Eesti juhtumiga, kus kaotas elu vastsündinu. Ja süüdlasele nõuab PROKURÖR ( uskumatu, et just prokurör, mitte teada-tuntud advokaat!) vaid 4 aasta pikkust vangistust! Mis teie arvate sellest?
-
Külaline
Delfi artiklis on prokurör karistuse nõudmise väga hästi lahti kirjutanud. Esmalt on toodud norm, mis näeb ette oma lapse tapmise eest kuni 4a ja lisaks siis laiba rüvetamise eest kuni 1a. Seejärel räägib prokurör lahti, miks rakendatakse just seda normi ning miks on karistus selle normi alusel väiksem kui muide elu võtmise paragraafidega.
Eks kohtunikul tuleb kõnese lõpu järel langetada oma arusaamade kohaselt õiglane otsus ning seejärel peavad prokurör ja kaitsja otsustama, kas kaevata edasi või mitte.
Mul isiklikult on hea meel, et kohtualune ja tema pereliide loobusid ütluste andmisest. Ma loodan, et pere keeldub ka pakkumisest lugu kajastada raamatus või Selle loo detailideni teadmine ei anna meile midagi juurde, rahuldab vaid uudishimu.
Eks kohtunikul tuleb kõnese lõpu järel langetada oma arusaamade kohaselt õiglane otsus ning seejärel peavad prokurör ja kaitsja otsustama, kas kaevata edasi või mitte.
Mul isiklikult on hea meel, et kohtualune ja tema pereliide loobusid ütluste andmisest. Ma loodan, et pere keeldub ka pakkumisest lugu kajastada raamatus või Selle loo detailideni teadmine ei anna meile midagi juurde, rahuldab vaid uudishimu.
-
Külaline
Ma pole jurist, aga arvan, et see vaikimine küll kasuks ei tule. Ausa ülestunnistuse puhul võiks ta varsti juba välja saada ja oleks rohkem ka kaasa tundjaid ja mõistjaid. Vaikimisega võtab teadlikult pikema karistuse vastu. Noorus niigi lühike, miks seal istuda.
Mul on miskipärast tunne, et see laps ei sünfinud vabatahtlikust suguühtest. Miks muidu selline viha tumedapäise (naabri tunnistus) vastsündinu vadtu, et teda pindmiselt vigastati ja julmalt hüljati. Pidid ilmselt olema väga halvad emptsioonid seotud rasedusega. Dubais aborte ei tehta ka.
Modell ja Dubais. No jah.
-
Külaline
Modell?? Tal pole ju nägu ega keha. Pilk ka selline tühja võitu ja kohtlase oma.Nuff kirjutas: ↑14 Jaan 2025 20:06 Mul on miskipärast tunne, et see laps ei sünfinud vabatahtlikust suguühtest. Miks muidu selline viha tumedapäise (naabri tunnistus) vastsündinu vadtu, et teda pindmiselt vigastati ja julmalt hüljati. Pidid ilmselt olema väga halvad emptsioonid seotud rasedusega. Dubais aborte ei tehta ka.
-
Külaline
Ära aja ise rumalat juttu, isiksusehäireid ei saa ravida, ükskõik kui pikk vangistus selles ei aita.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 17:36No aga siis peaks ta sundravile suunama ja soovitavalt eluajaks! Sest ükskõik, mis isiksusehäire või psüühhikahäire ka poleks-kui tahtis lapsest vabaneda, viinud ta siis ma ei tea- kellegi ukse taha või sünnitanud haiglas ja ise kohe sealt lahkunud. Ja seda, et ta lendas kohe seejärel lõbutsema, no see häire on ikka juba psühhopaatiline ja vajaks isoleerimist!Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 17:30 Minu arust okei, sest tal on ikka päris kindlasti mingid isiksusehäire jooned või muu diagnoos ja ega see karistus siin midagi ei aita. Veendusin selles täna kindlalt, kui lugesin, et ta kurdab, et ametnikelt ta pole abi saanud, sest küsis sotsiaaltöötajalt sünnitus- ja matusetoetuse kohta ja vastust ei saanud.
-
Külaline
Teema pole kuhugi kadunud: https://www.arutle.ee/viewtopic.php?t=667&start=1480
Mis täpselt su probleemiks on? See on üsna maksimummäära ligidal, mida sellise paragrahviga üldse määrata on võimalik (pluss laibarüvetamine). Kohus võib ka suurema karistuse määrata teoreetiliselt.
Ja küllap on talle tehtud mitugi testi, kas inimene on süüdiv, oli süüdiv ja mis temaga üleüldse lahti on.
Mis täpselt su probleemiks on? See on üsna maksimummäära ligidal, mida sellise paragrahviga üldse määrata on võimalik (pluss laibarüvetamine). Kohus võib ka suurema karistuse määrata teoreetiliselt.
Ja küllap on talle tehtud mitugi testi, kas inimene on süüdiv, oli süüdiv ja mis temaga üleüldse lahti on.
-
Külaline
Üllatuseks oli see, et see kohtupidamine käisi üpris kiiresti. Vaatame siis, mida kohus otsustab. Fakt on see, et perekond vassis algusest peale ja raius et ei tea asjast ööd ega mütsi. Tegelikult teadsid.
-
Külaline
Kas ta on hetkel vangistuses või vaba?
-
Külaline
Lugesin seda Delfi artiklit ja lihtsalt hoidsin peast kinni. Milline manipuleerimiskatse peategelase poolt! Tema ei saanud sünni- ega matusetoetust. Oleks lapse sünni registreerinud, siis oleksid saanud sünnitoetust ja matusetoetust poleks vaja olnudki.
Uskumatu, milliseks farsiks see kohtupidamine muutunud on.
-
Külaline
Vaimsete häiretega, sh isiksusehäiretega, on nii, et tavaliselt elavad need inimesed suhteliselt harilikku elu. Näiteks intelligentsustestides ei paista nad millegagi silma, samuti võivad nad vestelda nagu iga teinegi inimene. Kuid aeg-ajalt hoo tekkides, kriisisituatsioonis või muidu neile ebameeldivas ja ootamatus olukorras, võib haigus välja lüüa ja siis käitub vaimse haigusega inimene nii, nagu terve eales ei käituks. Nende häirete avastamiseks on testid, kus inimene hindab ennast ise ja tõmbab linnukesi mitmesuguste väidete taha. Samas ega selline inimese isehindamine väga lollikindel pole - ta võib ilmselt olla täitnud neid teste ennegi ja teab, mida vastata, et mõjuda soovitud moel.
-
Külaline
Einoh, see küll ületab ka minu mõistmisvõime. Kas sünnitoetuse mõte ei ole mitte toetada noort lapsevanemat beebile vajalike asjade nagu käru, voodi jne hankimisel? Mis idee on pelgalt sünnituse protsessi läbitegemise eest preemiaks hunnik raha loopida?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 22:16 Lugesin seda Delfi artiklit ja lihtsalt hoidsin peast kinni. Milline manipuleerimiskatse peategelase poolt! Tema ei saanud sünni- ega matusetoetust. Oleks lapse sünni registreerinud, siis oleksid saanud sünnitoetust ja matusetoetust poleks vaja olnudki.
Ning mis matusetoetus? Selle beebi laipa hoiti paljude kuude vältel kohtuekspertiisi laboris (kui õigeti aru sain). Lisaks polnud ta oodatud laps ilmselt mitte kellelegi perekonnast. Et nagu, mis vägevaid peiesid nad siis nüüd äkitselt kangesti pidada tahavad, mille peale suured summad raha peaks kuluma?
-
Külaline
Nägin eile telest kohtuistungilt ka ta isa ja veendusin, et no geenidega pole tal küll vedanud, halvim verepilastusliku väikeküla arhetüüp. Võiks arvata, et ega sellest lapsest niikuinii midagi poleks tulnud, kuid samas- oleks võinud lapsest loobuda ja kõik korras. Teadupärast sellele lapsele oleks leitud uued, head vanemad tunni ajaga.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 17:30 Minu arust okei, sest tal on ikka päris kindlasti mingid isiksusehäire jooned või muu diagnoos ja ega see karistus siin midagi ei aita. Veendusin selles täna kindlalt, kui lugesin, et ta kurdab, et ametnikelt ta pole abi saanud, sest küsis sotsiaaltöötajalt sünnitus- ja matusetoetuse kohta ja vastust ei saanud.
-
Külaline
Modell ei tähenda ainult moelavamodelli.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 20:17Modell?? Tal pole ju nägu ega keha. Pilk ka selline tühja võitu ja kohtlase oma.
-
Külaline
Ta ju oligi just nn moelavamodell.
-
Külaline
No kui oli, siis mida ta välimuse kallal iriseda?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kahupea, Kirile, Krissse, Roosad tulbid, taivopalm, Tolmukübe ja 5 külalist