Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 13:56
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 13:47 Selgitage ühte asja mulle. 90% neist pahadest ametnikest on ju naised. Kuidas siis nii on läinud
No aga alati pole naised naiste poolt ja meeste vastu. On ka olemas mingi objektiivsus. Mina olen naine ja ei meeldi H-a kisamine. Minu arust on ta egoistlik ja pool tema jutust on vale. See pidev kisa, kuidas kõik on ära ostetud ja tema vastu, ei ole lihtsalt usutav. Pigem on asi vastupidi, et olen pettunud, et ametnikud ongi seda tema kisamist uskuma jäänud ja annavad alla, et ta ometi vait jääks. Aga ta ei tee seda, juba on järgmised inimesed hambus.
Milline osa tema jutust vale on? Tubli ja julge naine. Toetan.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 13:45
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 13:42
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 12:56
Sulev Vedler pole mitte silpigi valesti kirjutanud. Vastasel juhul oleks see artikkel juba ammu vaidlustatud. Aga ei ole.
Huvitav miks?
Proua kohtussekaebaja on pool maailma kohtusse kaevanud. Aga Vedlerit mitte.
Küllap koer teab, kelle vorsti ära sõi.
Muide, see on vaidlustatud.
Ta vaidlustabki kõiki ja kõike. Niikaua kui raha on. Eksmehelt saadud raha.
Otsanunnu. Sai selle, mis kuulus õigusega temale.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 14:33
Ja varsti on kõik otsas. Kõik advokaatideke läinud. Mis edasi? Küsib eksilt juurde? Kandideerib riigikokku ja saab aasta inimeseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 16:12

Ja varsti on kõik otsas. Kõik advokaatideke läinud. Mis edasi? Küsib eksilt juurde? Kandideerib riigikokku ja saab aasta inimeseks.
Aga mis see sinu asi on? Paarsada tuhat, et laps enda juurde saada, on igat senti väärt. Ma ei kahtleks ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 17:44
Aga mis see sinu asi on? Paarsada tuhat, et laps enda juurde saada, on igat senti väärt. Ma ei kahtleks ka.
Rahal pole väärtust, kui ei pea seda ise teenima.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 17:58

Ära jaura. Kulutab oma raha.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 12:03
Keskendud põhiliselt Kristiina mõnitamisele, hea küll, ta ei meeldi sulle, saime aru. Lapsik käitumine, aga ei imesta.
Kui oma pimedast vihast nüüd kaugemale vaataksid, saaksid ehk aru, et tõsine probleem on meil hoopis ametnikega. Lastekaitse pole oma nime väärt, ametnikud teevad oma tööd halvasti või ei tee üldse. Me ei teaks sellest lokkavast korralagedusest midagi, kui Kristiina poleks seda avalikuks teinud. Mitte Kristiinat ei peaks siinkohal süüdistama, vaid ülemakstud ametnikke, kelle eksimused avalikuks said ja kes ajakirjanduse vahendusel omale nüüd mainekujundust teevad (ja tegid ka kahe eelneva artikliga).
Piinlik.
Sulev Vedler pole mitte silpigi valesti kirjutanud. Vastasel juhul oleks see artikkel juba ammu vaidlustatud. Aga ei ole.
Huvitav miks?
Vaidlustas artikli? Kuidas?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 18:04
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 17:58
Ära jaura. Kulutab oma raha.
Kust raha sai kui tööl ei käi?
Külaline

Kuidas muidu sinul. Paarsada tuhat on kommiraha?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 21:38
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 21:34
Postitus on kustutatud
Mina pole oma elu selliseks elanud, et peaksin sadu tihandeid advokaatidele maksma, et oma elus tehtud vigu parandada ja last enda juurde saada. Mina selle raha pigem kulutan lapse tuleviku kindlustamiseks. Mina ei riku lapse tuleviku afišeerides teda selles koledas tülis.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 21:50
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 21:34

Postitus on kustutatud
Mina pole oma elu selliseks elanud, et peaksin sadu tihandeid advokaatidele maksma, et oma elus tehtud vigu parandada ja last enda juurde saada. Mina selle raha pigem kulutan lapse tuleviku kindlustamiseks. Mina ei riku lapse tuleviku afišeerides teda selles koledas tülis.
Mitte last ei afišeeritud, vaid ametnike tööpraaki hoopis. Kui viimased oleksid vähegi osanud seda tööd, milleks neid maksumaksjate kalli raha eest koolitatud, siis ei oleks lapse kannatustest üldse mitte keegi teada saanudki - sest neid poleks üldse või siis oleks suudetud need spetsialistide oskusliku töö tulemusel minimeerida. Lapsevanematel ei pruugi olla koolitust, kuidas konfliktisituatsioonides hakkama saada vms, ent kui lastekaitsespetsialist keset toda konflikti jätab nutuse lapse sinnapaika ja kõnnib ise kaugel eemal, käed taskus ja igavlev ilme näol - siis on niisuguse käitumise jäädvustamine ja rahva ette imetlemiseks panemine küll täiesti asjakohane.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 21:32
Huvitav miks?
Vaidlustas artikli? Kuidas?
Vastasin sulle sama väljendiga, mida ise kasutasid. Vaidlustanud.

K.H esindaja esitas Pressinõukogule kaebuse ajakirjaniku ja meediaväljaande suhtes. EE-le nõude loo eemaldamiseks ja valeväidete ümberlükkamist.
https://www.facebook.com/1551807330/pos ... l/?app=fbl
Ei oska öelda, kas ta tänaseks on vastuse saanud, kuid väita, et K.H pole artiklite suhtes midagi teinud, on vale.
Minu jaoks huvitavaks läheb asi hoopis järgmise postitusega:
https://www.facebook.com/1551807330/pos ... l/?app=fbl
Ja edasi võib nende artiklite peale vaid õlgu kehitada.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 08:44
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 08:41 Kas Heinmets on nüüd tütrega Portugalis tagasi? Kas laps nüüd enam isaga ei kohtugi?
Tundub, et seda Portugali peikat pole enam pildil, ehk poleks Heinmets muidu nüüdki veel tagasi tulnud. See luksuskinnisvaraärinaine on vist ka pigem väljamõeldud karjäär, seega polegi põhjust sinna Portugali enam last viia.
Alles eile olid käsikäes tehtud storyd, seega peika on endiselt pilidis.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Jaan 2025 08:26
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 21:50
Postitus on kustutatud
Mitte last ei afišeeritud, vaid ametnike tööpraaki hoopis. Kui viimased oleksid vähegi osanud seda tööd, milleks neid maksumaksjate kalli raha eest koolitatud, siis ei oleks lapse kannatustest üldse mitte keegi teada saanudki - sest neid poleks üldse või siis oleks suudetud need spetsialistide oskusliku töö tulemusel minimeerida. Lapsevanematel ei pruugi olla koolitust, kuidas konfliktisituatsioonides hakkama saada vms, ent kui lastekaitsespetsialist keset toda konflikti jätab nutuse lapse sinnapaika ja kõnnib ise kaugel eemal, käed taskus ja igavlev ilme näol - siis on niisuguse käitumise jäädvustamine ja rahva ette imetlemiseks panemine küll täiesti asjakohane.
Õnnetu. Nuttev. Kurb ja segaduses laps on kõikidel videotel. Damuti heliklipid nutvast lapsest. Teietaolise humaansete ja kaastundlike jaoks eesmärk pühiteb abinõu. Sõjas isaga on kõik lubatud. Variserid.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Jaan 2025 10:55Õnnetu. Nuttev. Kurb ja segaduses laps on kõikidel videotel. Damuti heliklipid nutvast lapsest. Teietaolise humaansete ja kaastundlike jaoks eesmärk pühiteb abinõu. Sõjas isaga on kõik lubatud. Variserid.
Isal ja ametnikel on lapse kahjustamine lubatud? Või mida sa tahtsid öelda?
Selge see, et ema on jalus ja ei lase last retsida. Seda mõtled?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Jaan 2025 11:17
Külaline kirjutas: 17 Jaan 2025 10:55Õnnetu. Nuttev. Kurb ja segaduses laps on kõikidel videotel. Damuti heliklipid nutvast lapsest. Teietaolise humaansete ja kaastundlike jaoks eesmärk pühiteb abinõu. Sõjas isaga on kõik lubatud. Variserid.
Mis mõttes retsida? Ta ise retsib last, kui valetab isa kohta.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Jaan 2025 09:45
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 08:44
Külaline kirjutas: 16 Jaan 2025 08:41 Kas Heinmets on nüüd tütrega Portugalis tagasi? Kas laps nüüd enam isaga ei kohtugi?
Tundub, et seda Portugali peikat pole enam pildil, ehk poleks Heinmets muidu nüüdki veel tagasi tulnud. See luksuskinnisvaraärinaine on vist ka pigem väljamõeldud karjäär, seega polegi põhjust sinna Portugali enam last viia.
Alles eile olid käsikäes tehtud storyd, seega peika on endiselt pilidis.
Huvitav kas raha ka annab?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Jaan 2025 11:37
Valetab mida? Tõestust, palun!

Kui see on kõik nii, nagu kirjas, siis üks osapooltest nõuab kohtu kaudu õigust kasutada "jõudu jm sunnivahendeid", kui tema tahtmist talle sobival viisil ei täideta. St soovib, et tal oleks õigus kasutada vägivalda.
https://www.facebook.com/1148356423/pos ... l/?app=fbl
Kuidas sellest aru saada? Et kui keegi vastu seina lendab ja ära sureb, on juriidiliselt kõik korrektne? Kuidas me saame siinkohal rääkida inimesest, kes tahab lapsele parimat ja pole üldse vägivaldne?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Jaan 2025 12:28

Kui see on kõik nii, nagu kirjas, siis üks osapooltest nõuab kohtu kaudu õigust kasutada "jõudu jm sunnivahendeid", kui tema tahtmist talle sobival viisil ei täideta. St soovib, et tal oleks õigus kasutada vägivalda.
Kuidas sellest aru saada? Et kui keegi vastu seina lendab ja ära sureb, on juriidiliselt kõik korrektne? Kuidas me saame siinkohal rääkida inimesest, kes tahab lapsele parimat ja pole üldse vägivaldne?
Õnneks me elame demokraatlikus õigusriigis mitte Venemaal. Ja siin mõistab õigust mitte kamp hullumeelseid vihkajaid. Ja mitme riigi kohtud on arvanud, et asi pole ikka nii mustvalge nagu siin paar räuskajat proovivad näidata. Olen täheldanud, et seda räuskamist siin kõikides teemades. Läbiv teema on meeste ja isade vihkamine. Kurb.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Jaan 2025 12:44
Külaline kirjutas: 17 Jaan 2025 12:28

Õnneks me elame demokraatlikus õigusriigis mitte Venemaal. Ja siin mõistab õigust mitte kamp hullumeelseid vihkajaid. Ja mitme riigi kohtud on arvanud, et asi pole ikka nii mustvalge nagu siin paar räuskajat proovivad näidata. Olen täheldanud, et seda räuskamist siin kõikides teemades. Läbiv teema on meeste ja isade vihkamine. Kurb.
Mida sa soiud ühte ja sama teksti. Mitmed riigid. Nüüd tuleb aina enam välja ja tühistatakse kohtuotuseid, mida need "mitmed riigid" tegid. Otsuseid mida tehti isa ja ametnike kokkumänguna ja valede ja vassimistega.
Ma saan aru, et sa oled Aigro tulihingeline jünger ja isegi kui laps ja ema vaeseomaks pestaks, oleksid sa tema poolel, aga lõpeta ära!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist