Kaunismees

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Jutt on ikka ainult välimisest ilust, mitte kes teile mistahes muul põhjusel meeldib või kellesse armunud olete olnud. Saan aru, et maitsed on seinast seina aga et objektiivselt ILUSAD (mitte meeldivad, karismaatilised, seksikad jne) kaunismehed Ansip ja Vin Diesel.......
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Minu jaoks on ilmselgelt minu abikaasa kõige ilusam, aga tema pilti ma ei hakka siia ilmselgelt panema. Muidugi nii haige kui see ka poleks siis Andreas Hanni(eestlastest) oli väga sümpaatse välimusega, seda muidugi ainult piltide põhjal. Kahju ainult, et ta inimesi sõi.

/Juustup
Külaline

Keith Urban
Tim McGraw
Külaline

Henry Cavill
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juun 2024 17:19 Minu jaoks on ilmselgelt minu abikaasa kõige ilusam, aga tema pilti ma ei hakka siia ilmselgelt panema. Muidugi nii haige kui see ka poleks siis Andreas Hanni(eestlastest) oli väga sümpaatse välimusega, seda muidugi ainult piltide põhjal. Kahju ainult, et ta inimesi sõi.

/Juustup
Ronald Reagan oli ka noorena kena. Ja kui muude vanurite/kadunukeste seas ringi vaadata, siis Robert Redford ja Donald Sutherland samuti väga hea välimusega.
Omal ajal mulle tohutult meeldis see Kennedyte võsuke, John F. Kennedy Jr, kes lennuõnnetuses elu kaotas.
taivopalm
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas taivopalm »

Minu silmis on Taivo Palm täitsa kena mees :D
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 22 Juun 2024 17:33 Modern Talkingu laulja Thomas Anders samuti, noorena.
Naljakas. Kui ma kaheksakümnendatel video nägin, siis arvasin hoopis , et üks neist kahest on naine ;) :P

Muidugi, rõõm siit näha, et maitsed on seinast seina: naiselikest lokkispeaga ilueedidest (Thomas Anders) kuni kiilaspealiste, suure nina ja pehme lõuaga musklimeesteni (Vin Diesel). Näitab, et ilustandardeid tegelikult ei eksisteeri.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 01:12 Josh Hartnett, Georg Glooney, Eros Ramazzotti, Ricky Martin, Vin Diesel, Keanu Reeves :oops:
+1 sellele nimekirjale.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 23:00
Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 01:12 Josh Hartnett, Georg Glooney, Eros Ramazzotti, Ricky Martin, Vin Diesel, Keanu Reeves :oops:
+1 sellele nimekirjale.
Ülejäänud võibolla küll, aga Ricky Martin ja Vin Diesel :? :lol:
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 23:09
Külaline kirjutas: 09 Nov 2024 23:00
+1 sellele nimekirjale.
Ülejäänud võibolla küll, aga Ricky Martin ja Vin Diesel :? :lol:
Vin Dieseli populaarsuse üle ei maksa imestada,Telly Savalas oli samuti naiste lemmik. ;)
Külaline

Marko Matvere.
Külaline

Mis Dieslil viga on? Lihastest koosnev mees on väga köitev. Aga mitte liiga punnis, kael peaks ikka näha olema.
Mulle pole jällegi ükski Bond kunagi meeldinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 00:17 Mis Dieslil viga on? Lihastest koosnev mees on väga köitev. Aga mitte liiga punnis, kael peaks ikka näha olema.
Lihastesse ajab ta vist end ainult filmivõtete jaoks, vabal ajal on selline
https://origin2-www.justjared.com/photo ... alcony-10/
Külaline

Paul Walker on ka minu maitse. David Beckham. Uku Suviste ON ilus ja Marko Matvere ka. Mulle meeldib põhjamaine jõuline ja robustne tüüp.
Külaline

Minu lemmik.

Pilt
Külaline

Damiano:David
kurari
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas kurari »

Damiano on tõesti lihtsalt kuratlikult ilus mees.
Külaline

Pierce Brosnan, Bruce Willis (eriti kiilakana), david beckham ja Brad Pitt
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 00:47
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 00:17 Mis Dieslil viga on? Lihastest koosnev mees on väga köitev. Aga mitte liiga punnis, kael peaks ikka näha olema.
Lihastesse ajab ta vist end ainult filmivõtete jaoks, vabal ajal on selline
https://origin2-www.justjared.com/photo ... alcony-10/
Tuleb välja, et peale filmivõtteid näeb Vin Diesel välja nagu tavaline kohila oss. Jään siis filmide juurde. :D
Aga need heledapäised lapsenägudega kõhnad poisid, keda siingi mainitud ja piltegi lingitud, jätavad ikkagi külmaks. Iga teine ülikooli kutt saaks tuuninguga endast samasugused pildid teha.
Jah, Egalitaar, naiste maitse meeste osas on väga erinev.
Brosnan ja Matvere on kindlasti toredad inimesed, aga kas veidigi õhkaks nende järgi... Mm... Ei.
Külaline

Miks peab teiste maitset maha tegema?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Tolmukübe ja 7 külalist