Parim asi, mis juhtus eelmisel aastal?
-
Külaline
Parim asi, mis juhtus eelmisel aastal?
Mis on parim asi, mis juhtus teiega eelmisel aastal? Mina näiteks ostsin oma kodu
-
Külaline
Sooneutraalse abielu seadustamine.
-
Külaline
See juhtus 2023Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 11:33 Sooneutraalse abielu seadustamine.
-
Külaline
Minu elu mõjutas 2024
-
Külaline
Millal seadus kehtima hakkas?
-
Külaline
Kuidas see su elu mõjutas?
-
Külaline
Positiivselt.
-
Külaline
No mõnel on päris vähe vaja.
-
Külaline
-
Külaline
Sain lahti oma naisest kellega olin koos elanud kaua. Liigagi kaua. Nägin ja näen, et on ka teistugune elu. Nauditav, erutav, vaheldust pakkuv.
-
Külaline
Kui karmi võttega?Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 13:10Sain lahti oma naisest
-
Külaline
Piisavalt karmiga.
-
Külaline
Topeltnesoni, paari paremsirge ja lõuhaagiga ikka.
-
Külaline
Kas lõid sõrmenukid nii ära, et nüüd raskused trükkimisel?
-
Külaline
-
Külaline
Vahi kus siin on alles humoriste koos.
Lühidalt. Pks hommik tõusin ja teatasin "kallile" kaasale, et nüüd asi lihtne. Ma enam ei taha. Ma enam ei viitsi. Lootusetu olukord. Soovin, et lahkuksid 1 kuu jooksul. Kui ei lähe toon mõne pruudi majja ja välja tõstan lõpuks jõuga.Läks tõrva,sappu ja tatti pritsides 3 nädala pärast. Nüüd aegajalt helistab ja sõimab. Lapsed elavad eraldi. Neile räägib, et isa on tropp. Pidas armukesi ja nüüd ühe armukese pärast viskas mind "meie" kodust välja. Teab küll, et valetab ja asi oli hoopis millegis muus, aga teda ei sega.
Mind samas ei morjenda. Las käib ja jahvatab. Ehk õpib midagi ka oma uueks eluks.
Lühidalt. Pks hommik tõusin ja teatasin "kallile" kaasale, et nüüd asi lihtne. Ma enam ei taha. Ma enam ei viitsi. Lootusetu olukord. Soovin, et lahkuksid 1 kuu jooksul. Kui ei lähe toon mõne pruudi majja ja välja tõstan lõpuks jõuga.Läks tõrva,sappu ja tatti pritsides 3 nädala pärast. Nüüd aegajalt helistab ja sõimab. Lapsed elavad eraldi. Neile räägib, et isa on tropp. Pidas armukesi ja nüüd ühe armukese pärast viskas mind "meie" kodust välja. Teab küll, et valetab ja asi oli hoopis millegis muus, aga teda ei sega.
Mind samas ei morjenda. Las käib ja jahvatab. Ehk õpib midagi ka oma uueks eluks.
-
Külaline
Ma oleks sinu naise asemel kohe kaks "peikat" majja toonud...Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 13:55 Vahi kus siin on alles humoriste koos.
-
Külaline
Kas sa oled see naine, kelle selle teema vapper vennike majast välja viskas?Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 11:19 Mis on parim asi, mis juhtus teiega eelmisel aastal? Mina näiteks ostsin oma kodu![]()
-
Külaline
Labased. Ja väga nõmedad naljad. Küll aga saab vanast naisest edukalt lahti kui üks naine lisaks majja tuua. Ja magada temaga mitte tukevase eksiga. Kiirendab mörgatavalt eksi lahkumist.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 14:02Ma oleks sinu naise asemel kohe kaks "peikat" majja toonud...Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 13:55 Vahi kus siin on alles humoriste koos.
Mind samas ei morjenda. Las käib ja jahvatab. Ehk õpib midagi ka oma uueks eluks.![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist