Parim asi, mis juhtus eelmisel aastal?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 14:12Labased. Ja väga nõmedad naljad. Küll aga saab vanast naisest edukalt lahti kui üks naine lisaks majja tuua. Ja magada temaga mitte tukevase eksiga. Kiirendab mörgatavalt eksi lahkumist.
Ja siis majja toodud uus mimm magab paari kuldketikesi armastava tõmmu musklis jorsiga ja lendadki sa "oma" majast kui üits ülimalt priske püssikuul!
Külaline

Mul oli päris hea aasta. Jõudsin märkamatult pensioniikka. Tervis korras. Seega töötan rõõmsalt edasi, aga boonusena laekub kogumisarvele igakuiselt ca 800 eurot.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 14:16
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 14:12Labased. Ja väga nõmedad naljad. Küll aga saab vanast naisest edukalt lahti kui üks naine lisaks majja tuua. Ja magada temaga mitte tukevase eksiga. Kiirendab mörgatavalt eksi lahkumist.
Postitus on kustutatud
Miks vägistada? Tavaline suguakt vastastikusel nõusolekul.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 14:32
Ja siis majja toodud uus mimm magab paari kuldketikesi armastava tõmmu musklis jorsiga ja lendadki sa "oma" majast kui üits ülimalt priske püssikuul!
Eks see vana mimm võib ka ju seda teha. Aga pole enam need ajad, kui musklijõud maksab.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 14:23
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 14:12
Labased. Ja väga nõmedad naljad. Küll aga saab vanast naisest edukalt lahti kui üks naine lisaks majja tuua. Ja magada temaga mitte tukevase eksiga. Kiirendab mörgatavalt eksi lahkumist.
Postitus on kustutatud
Äkki keskenduks omaenda elus toimunule möödunud aastal? Midagigi positiivset?
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Mul oli 2024 kehv aasta, kaotasin mitu kallist lähedast. Ärev ja murelik aasta oli, lõi mu baaskindlustunde korralikult kõikuma.
Positiivne oli mõne uue beebi sünd suguvõsas, mõned toredad üritused, kus käisime, see, et saime palju matkata ja ujuda suvel, ja kõige rohkem rõõmu on toonud hilissügisel jõustunud otsus ühe oma vana loomingulise hobi juurde naasta, tegelen sellega nüüd väga järjekindlalt ja see on tõesti palju rõõmu, rahu ja maandust pakkunud.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Mis asi on baaskindlustunne?
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Ants kirjutas: 22 Jaan 2025 16:21 Mis asi on baaskindlustunne?
Pidasin selle all silmas tunnet, et maailm on üldiselt (minu jaoks) turvaline, hallatav ja arusaadav paik isegi siis, kui ümberringi juhtub ka hirmutavaid või ebameeldivaid asju; et ma olen üldjoontes ise oma elu peremees ja suudan piisavalt mõjutada seda, mis minu ja mu lähedaste elus toimub; et asjad on sellisel määral minu kontrolli all, et ma ei pea tundma ärevust, võimetust, abitust ja et mu ümber on piisav turvavõrgustik inimestest, kes häda korral maandumise pehmeks teeksid. Ja "baas" selles mõttes, et see tunne pole mitte teadlik, tahtlikult manfesteeritav mõte või eesmärk, kuhu pürgida, vaid iseenesestmõistetav, igapäevaelu pisisekeldustest sõltumatu baas, millele mu ülejäänud elu ja isiksus, toimetulekustrateegiad, suhete loomine, enesehinnang jne on lapsepõlvest saadik toetunud.

Lisan, et selle kindlustunde rappumine ei tähenda selle lagunemist või kadu, vaid just nimelt seda, mida kirjutasin: et välised sündmused 2024. aastal olid minu jaoks nii mõjusad, et lõid selle vundamendi vankuma ja tasakaalu tagasi saamine on osutunud üllatavalt pikaajaliseks protsessiks.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 12:44
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 12:41
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 12:13

Minu elu mõjutas 2024 :lol:
Kuidas see su elu mõjutas?
Positiivselt.💝
Palju õnne! 🌈
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 17:33
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 12:44
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 12:41

Kuidas see su elu mõjutas?
Positiivselt.💝
Palju õnne! 🌈
Abielu või mitte, homo oled ju ikka edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 17:49 Abielu või mitte, homo oled ju ikka edasi.
Jah, on sul sellega mingi probleem?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 18:01 Postitus on kustutatud
Ju siis muu eest pole põhjust igapäevaselt tänulik olla. Asi seegi, lase aga edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 18:11
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 18:01 Tänan iga päev jumalat, et mina pole.
Ei tibla, homo ega händikäp.
Ju siis muu eest pole põhjust igapäevaselt tänulik olla. Asi seegi, lase aga edasi.
No sul on ju see homopulm. Ainult üks asi.
3:1 :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 18:01
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 17:59
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 17:49 Abielu või mitte, homo oled ju ikka edasi.
Postitus on kustutatud
Mina olen tänulik, et pole russofoob, rassist ega natsist.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 20:43
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 17:59

Postitus on kustutatud
Puutin arvab teisiti. Kuna oskad Eesti keelt, siis oled by default nii russofoob, rassist kui natsist(mis kurat see veel on???)
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 21:44

Postitus on kustutatud
Puutin arvab teisiti. Kuna oskad Eesti keelt, siis oled by default nii russofoob, rassist kui natsist(mis kurat see veel on???)
Kust sa tead, mida Putin arvab? On ta seda kusagil täpselt välja öelnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 14:16
Postitus on kustutatud
Miks vägistada? Ja just köögilaual? Aga asjast. Naisi ehk potentsiaalseid pruute leiab üks mees alati. On 2 varianti kas lähen uue pruudiga magamistuppa häälekalt seksima. Ja tulevane eks magab kuskil diivanil. Minu maja minu voli. Kui olen hea lasen eksil magamistoas magada ja seksin häälekalt köögilaual.
Külaline

Revolver jälle hoos. Hämmastav, et inimene mõnitab ise enda naiste maitset.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 21:50
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 21:44
Kust sa tead, mida Putin arvab? On ta seda kusagil täpselt välja öelnud?
Korduvalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 22:07Postitus on kustutatud
Ise omal vabal tahtel lubasid sellise naise oma koju. Miks siis küll?
Mulle on iga mehe juures suur ohumärk ja eemalepeletav tunnus, kui ta võtab oma eksi kohta sõna. Ei taha suhet sellisega, vastik kuulata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Nõiamoor ja 8 külalist