Mis sellistel naistel viga on?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Mis sellistel naistel viga on?

Postitus Postitas Külaline »

Mis sellistel naistel viga on, kes teadlikult astuvad suhtesse vägivaldse ja kriminaalse taustaga mehega? Pean silmas seda räpparit, kes oma ühte elukaaslast julmalt peksis ja igatepidi väärkohtles - see oli avalikkusele teada. Aga ometigi oli sel tegelasel kohe uus kaaslanna olemas, kui eelmisest lahku läks. Nagu miks?

Kas sellistel naistel on arvamus, et minuga ta nii ei tee?

Küsimus ei ole tegelikult esitatud otseselt selle kodaniku kohta, vaid laiemas plaanis. Miks naised tahavad sellist meest, kelle kohta on eelnevalt teada, et nad on vägivaldsed, et nad on rongaisad, ei maksa oma olemasolevatele lastele elatist või on lihtsalt s...a iseloomuga?

Kui konkreetsest kodanikust rääkida, siis mu meelest on ta juba välimuselt ja pealiskaudsel vaatlemisel nii rets, et sellistest jookseks suure kaarega mööda, kui kuskil vastu tuleks. Aga mõni näed tahab isegi naiseks hakata.
Külaline

Mina lugesin siit ja ka juba Perekoolist, kuidas armukesed rääkisid, et mehel on naine, kes on loll ja töll, aga minuga on asi hoopis teine, mind ta ju armastab. Ja ka elus olen palju selliseid naisi näinud, kes tõmblevad elu eest, et saada mees perest lahku ja endale. Aga siis natuke hiljem selgub, et mees ei panusta pereellu ja tal on taas armuke. Näiteks võib tuua Evelin Ilvese või Ieva Ilvese. Mõlemad alustasid armukesena, käitusid väga bravuurikalt, halvustasid oma naist. Aga kui mees oma mustrit kordas, siis oli kibestumus suur.
Külaline

Võimalik, et nende naiste peres isa oli selline mees.
Ja nende jaoks on see normaalne tavaline elu.
Teistsugune elu on hirmutav.
Külaline

Kes nüüd suure Isakassi naine on, sellest Ijeevast läks vist lahku?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 11:21 Kes nüüd suure Isakassi naine on, sellest Ijeevast läks vist lahku?
Kas soovite ise kandideerida?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 11:36
Kas soovite ise kandideerida?
Aga miks mitte? Mõneks ajaks oleks majanduslik heaolu kindlustatu :D
Külaline

Mõned tahavadki sellist. Otsitakse suhet ja abiellutakse ju lausa vangis olevate kriminaalidega.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 06:38 Mina lugesin siit ja ka juba Perekoolist, kuidas armukesed rääkisid, et mehel on naine, kes on loll ja töll, aga minuga on asi hoopis teine, mind ta ju armastab. Ja ka elus olen palju selliseid naisi näinud, kes tõmblevad elu eest, et saada mees perest lahku ja endale. Aga siis natuke hiljem selgub, et mees ei panusta pereellu ja tal on taas armuke. Näiteks võib tuua Evelin Ilvese või Ieva Ilvese. Mõlemad alustasid armukesena, käitusid väga bravuurikalt, halvustasid oma naist. Aga kui mees oma mustrit kordas, siis oli kibestumus suur.

Kas Ieva halvustas kunagi Evelini? Ma küll väga täpselt ei tea, aga tundus küll väga mõistlik ja lugupidav inimene olevat. Kaugelt liiga hea vanapässile. Evelin oli talle sobiv :)
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 15:08
Kas Ieva halvustas kunagi Evelini? Ma küll väga täpselt ei tea, aga tundus küll väga mõistlik ja lugupidav inimene olevat. Kaugelt liiga hea vanapässile. Evelin oli talle sobiv :)
Ei halvustanud Ieva kedagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 15:20
Seda ma ei te kas halvustas, aga ta teadis, et Toomas on abielumees.
Kas teie vaataksite abielumehi?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 15:27
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 15:20
Eks Evelin tõmbas ka ju abielumehe ära, nii et selles suhtes on seis viigis :lol:
Külaline

Suhte hoidmine või selle lõpetamine on AINULT selles suhtes olevate inimeste vastutusel. Mitte kellegi teise. Seega abielumees Toomas vastutab ise oma suhte, naise ja pere ees. Ievale, kui vallalisele inimesele, see vastutus ei laiene.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 15:34
Suhte hoidmine või selle lõpetamine on AINULT selles suhtes olevate inimeste vastutusel. Mitte kellegi teise. Seega abielumees Toomas vastutab ise oma suhte, naise ja pere ees. Ievale, kui vallalisele inimesele, see vastutus ei laiene.
Kuidas see Toomas siis täpsemalt "vastutab"? Eestis ei ole mingit vastutust abielu "rikkumise" eest ette nähtud. Pigem nagu kõigil on hea meel.
Külaline

Evelin suudles ju ka mingi tüübiga kusagil peol. Minu arust oli see enne kui Ieva üldse välja ilmus.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 16:06Evelin suudles ju ka mingi tüübiga kusagil peol.
Eriliselt taibu Efka, vähemalt rahvas pääses tema ülalpidamisest.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Jaan 2025 23:03 Mis sellistel naistel viga on, kes teadlikult astuvad suhtesse vägivaldse ja kriminaalse taustaga mehega? Pean silmas seda räpparit, kes oma ühte elukaaslast julmalt peksis ja igatepidi väärkohtles - see oli avalikkusele teada. Aga ometigi oli sel tegelasel kohe uus kaaslanna olemas, kui eelmisest lahku läks. Nagu miks?

Kas sellistel naistel on arvamus, et minuga ta nii ei tee?

Küsimus ei ole tegelikult esitatud otseselt selle kodaniku kohta, vaid laiemas plaanis. Miks naised tahavad sellist meest, kelle kohta on eelnevalt teada, et nad on vägivaldsed, et nad on rongaisad, ei maksa oma olemasolevatele lastele elatist või on lihtsalt s...a iseloomuga?

Kui konkreetsest kodanikust rääkida, siis mu meelest on ta juba välimuselt ja pealiskaudsel vaatlemisel nii rets, et sellistest jookseks suure kaarega mööda, kui kuskil vastu tuleks. Aga mõni näed tahab isegi naiseks hakata.
Mulle meenub kohe üks reality-kangelanna, kes valis endale kaaslaseks mehe, kes julmalt loomi peksis - ühe lausa surnuks -, ja julges selle mehega veel lapsedki saada. Ise käiks sellisest julmurist kaarega ringi.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 06:38 Näiteks võib tuua Evelin Ilvese või Ieva Ilvese. Mõlemad alustasid armukesena, käitusid väga bravuurikalt, halvustasid oma naist. Aga kui mees oma mustrit kordas, siis oli kibestumus suur.
No vaat siis, seda ei teadnudki, et neil naisel lisaks mehele kummalgi veel ka naine oli.
Külaline

Kuid küsimusele sa siiski ei vastanud. Mis on samuti vastus.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 17:52
Kuid küsimusele sa siiski ei vastanud. Mis on samuti vastus.
Jah, see on ju enesestmõistetav.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 16:06 Evelin suudles ju ka mingi tüübiga kusagil peol. Minu arust oli see enne kui Ieva üldse välja ilmus.
Ieva oli siis juba ammu olemas ja vist üks lapski saadud vana Ilvesega.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist