Parim asi, mis juhtus eelmisel aastal?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas:
Külaline kirjutas:
Külaline kirjutas:Labased. Ja väga nõmedad naljad. Küll aga saab vanast naisest edukalt lahti kui üks naine lisaks majja tuua. Ja magada temaga mitte tukevase eksiga. Kiirendab mörgatavalt eksi lahkumist.
Postitus on kustutatud
Miks vägistada? Ja just köögilaual? Aga asjast. Naisi ehk potentsiaalseid pruute leiab üks mees alati. On 2 varianti kas lähen uue pruudiga magamistuppa häälekalt seksima. Ja tulevane eks magab kuskil diivanil. Minu maja minu voli. Kui olen hea lasen eksil magamistoas magada ja seksin häälekalt köögilaual.
Nunnud unelmad ja tore seltskond teil seal. Puudub veel, et praegune naine tuleb kööki sulle võileiba tegema, et sa ikka tegutseda jaksaksid seal köögilaua ääres. "Näe, kallis!'
Külaline

parim oli vast lapselapse sünd. väga äge oli pikk ja kauge reis minu armsa mehega. kuupalgasuurune jõulupreemia tegi südame soojaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 22:37
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 21:50
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 21:44

Puutin arvab teisiti. Kuna oskad Eesti keelt, siis oled by default nii russofoob, rassist kui natsist(mis kurat see veel on???)
Kust sa tead, mida Putin arvab? On ta seda kusagil täpselt välja öelnud?
Korduvalt.
Paned äkki lingi? Tänan!
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 22:05
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 14:16
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 14:12Labased. Ja väga nõmedad naljad. Küll aga saab vanast naisest edukalt lahti kui üks naine lisaks majja tuua. Ja magada temaga mitte tukevase eksiga. Kiirendab mörgatavalt eksi lahkumist.
Postitus on kustutatud
Miks vägistada? Ja just köögilaual? Aga asjast. Naisi ehk potentsiaalseid pruute leiab üks mees alati. On 2 varianti kas lähen uue pruudiga magamistuppa häälekalt seksima. Ja tulevane eks magab kuskil diivanil. Minu maja minu voli. Kui olen hea lasen eksil magamistoas magada ja seksin häälekalt köögilaual.
Hulljulge mees. Tõenäosus, et afektiseisundis naine sulle kööginoa selga suskab, on 50:50.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2025 00:48
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 22:07Postitus on kustutatud
Ise omal vabal tahtel lubasid sellise naise oma koju. Miks siis küll?
Mulle on iga mehe juures suur ohumärk ja eemalepeletav tunnus, kui ta võtab oma eksi kohta sõna. Ei taha suhet sellisega, vastik kuulata.
Et sina sìs elaksid inimesega kellest midagi ei tea.
Palju suk neid mehi üldse olnud on ? Klišee on see , et eelmisest suhtest ei tohi rääkida.
Miks keeegi kellegiga koos elama hakkab seda pole ju rumalale inimesele võimalik selgitada. Küll aga ehk mõistad, et inimene võib kooselu ajal tülgastavsks tegelaseks muutuda. Ja ohh üllatust. Ka naised. Ja nendega on jutt lühike kui viimane piir käes. Läheb minema ja hakkab iseseisvat elu elama. On ka aeg üle 40-na seda proovida.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2025 09:40
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 22:37
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 21:50
Kust sa tead, mida Putin arvab? On ta seda kusagil täpselt välja öelnud?
Korduvalt.
Paned äkki lingi? Tänan!
Aga selle toa võtit ei taha, kus rahad on?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2025 10:36
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 22:05
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 14:16

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Normaalne? Keda huvitavad normaalsed?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2025 11:18Aga selle toa võtit ei taha, kus rahad on?
Kes tahab minu tuppa tulla??????

Mc🦆

💸🎩💰
Külaline

Üks aasta kõrghetki oli kindlasti järeltulija osalemine Tyla videos Billboard Music Awards'il.
Külaline

Kasutajaabi all ikka öeldakse, et ärge pange neid trolle tähele ja kerige edasi. Nüüd oli mul 2 lehte mõttetut lällamist. Jube tüütu. Vb läks ka mõni teemasse läinud vastus kaduma selle kerimisega.

Aga mina vastan teemasse.
Parimat asja ilmselt ei olnud. Otseselt ei halb ega ka hea aasta. Rahaasjad sain aasta lõpus natuke paremaks ja stabiilsemaks. Asi seegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 14:11
Külaline kirjutas: 22 Jaan 2025 11:19 Mis on parim asi, mis juhtus teiega eelmisel aastal? Mina näiteks ostsin oma kodu🙂
Kas sa oled see naine, kelle selle teema vapper vennike majast välja viskas?
Ekd sai lahutusega rikkaks
Külaline

Originaal on Ilf ja Petrov "12 tooli" ja lause vene keeles oli selline. Umbes.
Mozet tebe eze dat kljuts ot kvartirõ gde dengi lezat.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2025 20:16
No lõpuks ometi üks haritud isik!
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Jaan 2025 00:48
Külaline kirjutas: 23 Jaan 2025 22:02

Postitus on kustutatud
Joodik ja keskpärane Tammsaare kes on ebajumala staatusesse tõstetud kuna ühel väikerahval on kangelasi vaja pole mingi näitaja.
Aurelius samuti kui pole just mingi kõrgelt haritud filosoof.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Jaan 2025 11:27
Joodik ja keskpärane Tammsaare kes on ebajumala staatusesse tõstetud kuna ühel väikerahval on kangelasi vaja pole mingi näitaja.
Aurelius samuti kui pole just mingi kõrgelt haritud filosoof.
Kus nüüd kargas erudiit välja, kes oskab ainult vene "klassikuid" peast :twisted:
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Jaan 2025 00:48
Külaline kirjutas: 23 Jaan 2025 22:02

Postitus on kustutatud
Sarnaselt ühe teise Eesti keele klassikuga, vähem küll kirjanduse, tunnen ma vastumeelsust Tammsaare vastu. Mitte küll niipalju, et nagu tema, lausa paroodia kirjutada. Minu lemmikuks on hoopis teine mees, see kelle tuntumas teoses olulises rollis "kuldsete nööpidega vakmästare" on.
Sa ju tead millisest 2 kirjanikust ma räägin?
Tleloc
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tleloc »

Üldiselt ei olnud minu aasta see möödunud 2024. Halbu asju rohkem kui häid vist. Aga üks asi läks hästi - mul polnud ühtegi hambaauku :)
Külaline

Ostsin elamise ja sain koondamisteate :D
Külaline

Jeerum, kustutatud on minu postitus, kus ma arutlesin, et 12 tooli tsiteerimine pole eriline harituse tunnus ning arvasin, et Marcus Aurelius või Tammsaare oleks iseasi :D. Lausa naljakas. Ühtegi roppust ma kunagi ei kirjuta, selles ei saa ka asi olla.
SeaTongue
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas SeaTongue »

Külaline kirjutas: 24 Jaan 2025 17:00 Jeerum, kustutatud on minu postitus, kus ma arutlesin, et 12 tooli tsiteerimine pole eriline harituse tunnus ning arvasin, et Marcus Aurelius või Tammsaare oleks iseasi :D. Lausa naljakas. Ühtegi roppust ma kunagi ei kirjuta, selles ei saa ka asi olla.
Minu kustutatud postitus oli: Millest selline obsessioon veejoomisega?

Ja kõik, lännu ta on.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist