Sinul jah.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 07:52Absoluutselt samad emotsioonid kui seda juttu räägiks meesterahvas. No mitte mingit vahet pole.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 07:07Arvad, jah? Et naisterahvas läheb peale puhkust tööle tagasi ja kiitleb: "ossa raisk, mingi kaheksa meest tõmbasin läbi, osa juuatäis peaga, näod ei jäänud meeldegi" ja kõik vaatavad, et jõle osav naine või?Maasikas kirjutas: ↑24 Jaan 2025 06:38
Jälle see pensionärist mees, kes arvab, et kõige parem solvang naisele on teda l...ks nimetada. Tänapäeval tundub see pigem naljakas, Raiu endale pähe, et naised võivad tänapäeval teha täpselt sedasama mida mehed. Ei ole enam nii, nagu sina oled harjunud, et palju naisi mehel on auasi ja naise jaoks suur häbi.
Mis sellistel naistel viga on?
-
Külaline
-
Külaline
Mis sajandis sina küll elad? Kes näitab näpuga? Halloo, kedagi ei koti.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 10:53Postitus on kustutatudMaasikas kirjutas: ↑24 Jaan 2025 06:38Jälle see pensionärist mees, kes arvab, et kõige parem solvang naisele on teda l...ks nimetada. Tänapäeval tundub see pigem naljakas, Raiu endale pähe, et naised võivad tänapäeval teha täpselt sedasama mida mehed. Ei ole enam nii, nagu sina oled harjunud, et palju naisi mehel on auasi ja naise jaoks suur häbi.
Kui sa mingis depressiivses väikelinnas elad, siis saan ehk aru - ega seal muud meelelahutust pole, kui omavahel seksimine ja tagarääkimine.
-
Külaline
Jah anonüümsus päästab. Aga mitte alati. Sulle teadmiseks, et on olema kirjutatud ja kirjutamata moraali reeglid. Aga sina Tinderda edasi ja looda anonüümsusele.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 10:59Mis sajandis sina küll elad? Kes näitab näpuga? Halloo, kedagi ei koti.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 10:53Postitus on kustutatudMaasikas kirjutas: ↑24 Jaan 2025 06:38
Jälle see pensionärist mees, kes arvab, et kõige parem solvang naisele on teda l...ks nimetada. Tänapäeval tundub see pigem naljakas, Raiu endale pähe, et naised võivad tänapäeval teha täpselt sedasama mida mehed. Ei ole enam nii, nagu sina oled harjunud, et palju naisi mehel on auasi ja naise jaoks suur häbi.
Kui sa mingis depressiivses väikelinnas elad, siis saan ehk aru - ega seal muud meelelahutust pole, kui omavahel seksimine ja tagarääkimine.
P.s olen kuulnud, et mehed peavad suletud gruppe kus jagatakse infot turul saadaoleva "liha"kohta.
-
Külaline
-
Külaline
Oleks see vaid nii!Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 11:59Postitus on kustutatud
-
Külaline
No aga need naised ja need mehed ongi siis ju paar parajaid. Väga hea, et omavahel semmivad ja teisi tülitama ei tiku. Elus ei tahaks meest, kes on sellises “grupis”.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 11:24Jah anonüümsus päästab. Aga mitte alati. Sulle teadmiseks, et on olema kirjutatud ja kirjutamata moraali reeglid. Aga sina Tinderda edasi ja looda anonüümsusele.
P.s olen kuulnud, et mehed peavad suletud gruppe kus jagatakse infot turul saadaoleva "liha"kohta.
-
Külaline
Ikka soovib. Paariks korraks. Nii kogemuse, uudsususe pärast. Kui uudishimu rahuldatud siis enam ei soovi.
-
Külaline
Ei semmi omavahel. Jagatakse turul saada olevate profiile, kasutajanimesid, kogemusi jne. Info maksab tänapäevalKülaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 12:08No aga need naised ja need mehed ongi siis ju paar parajaid. Väga hea, et omavahel semmivad ja teisi tülitama ei tiku. Elus ei tahaks meest, kes on sellises “grupis”.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 11:24Jah anonüümsus päästab. Aga mitte alati. Sulle teadmiseks, et on olema kirjutatud ja kirjutamata moraali reeglid. Aga sina Tinderda edasi ja looda anonüümsusele.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 10:59
Mis sajandis sina küll elad? Kes näitab näpuga? Halloo, kedagi ei koti.
-
Külaline
Sinu juuresolekul ei räägitagi. Miks peaks. Suhtlus käib kas netis või kuskil saunas kus näidatakse omavahel telefonist pilte. Kommenteeritakse, jagatakse kogemusi, kontakte. Antakse nõu kuidas kiiremini eesmärgile jõuda.
-
Külaline
Mille taha sinu läbisõit on jäänud? Kas sa sius pole tänapäeva naine. Äkki välimuses asi, et nõnda uuevääriline. Mõnes mööblipoes ka mõni diivan seisab aastaid. Keegi ei taha.
-
Külaline
Ma naisena ei saa isegi aru, kuidas see suvaline saunas pilte vahtiv mees minuni jõudma peaksKülaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 12:40Sinu juuresolekul ei räägitagi. Miks peaks. Suhtlus käib kas netis või kuskil saunas kus näidatakse omavahel telefonist pilte. Kommenteeritakse, jagatakse kogemusi, kontakte. Antakse nõu kuidas kiiremini eesmärgile jõuda.
Ja isegi, kui jõuab, miks peaks mul mingi suvaka vastu tundeid ja huvi tekkima.
Sa selgelt liialdad, selliseid naisi on väga väike protsent, on alati olnud.
-
Külaline
Järelikult heategija valetab. Või siis tõestagu.
On ikka probleemid inimestel...
-
Külaline
Mhmhmh...Lugesin selle Malluka euue mehe viimase raamatu läbi ja tekkis sama küsimus, mis teemaalgatajal...
-
Külaline
Mis sa arvad, et seal külas on mehed kuidagi paremad või. Maal on üldse vähem naisi ja võtavad selle, kelle saavad.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 11:59Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 10:59Mis sajandis sina küll elad? Kes näitab näpuga? Halloo, kedagi ei koti.
-
Külaline
Tutvumisportaalid on meeleheitlikult nn püsisuhet otsivaid naisi täis. Eks see ole sihtgrupp. Pere emasid tõesti see ei puuduta.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 12:46Ma naisena ei saa isegi aru, kuidas see suvaline saunas pilte vahtiv mees minuni jõudma peaksKülaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 12:40Sinu juuresolekul ei räägitagi. Miks peaks. Suhtlus käib kas netis või kuskil saunas kus näidatakse omavahel telefonist pilte. Kommenteeritakse, jagatakse kogemusi, kontakte. Antakse nõu kuidas kiiremini eesmärgile jõuda.![]()
-
Külaline
Oh sind lihtsameelset. Tutvumisportaalid on täis seksiseiklusi otsivaid naisi. Püsisuhte märkimine profiilis lihtsalt tõmbab mehi ligi nagu meepott.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 14:52
Tutvumisportaalid on meeleheitlikult nn püsisuhet otsivaid naisi täis. Eks see ole sihtgrupp. Pere emasid tõesti see ei puuduta.
-
Külaline
Huvitav, et kui neid naisi seal nii jalaga segada on, miks siis osad portaalid - eriti kuulus ja avalik näide on Ashley Madison - lasevad naistel tasuta konto teha ja mehed peavad maksma. Ja ikkagi pole naisi piisavalt, nii et - tuli ju hiljuti suure skandaaliga välja - et suur osa naiste profiilidest olid üldse botid. Ja kiimas mehed siis rääkisid seal karjakaupa nende bottidega. Jagasid ka ilmselt saunas pilte ja nippeKülaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 14:52Tutvumisportaalid on meeleheitlikult nn püsisuhet otsivaid naisi täis. Eks see ole sihtgrupp. Pere emasid tõesti see ei puuduta.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 12:46Ma naisena ei saa isegi aru, kuidas see suvaline saunas pilte vahtiv mees minuni jõudma peaksKülaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 12:40
Sinu juuresolekul ei räägitagi. Miks peaks. Suhtlus käib kas netis või kuskil saunas kus näidatakse omavahel telefonist pilte. Kommenteeritakse, jagatakse kogemusi, kontakte. Antakse nõu kuidas kiiremini eesmärgile jõuda.![]()
-
Külaline
Milles see meeleheide väljendub täpsemalt?Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 14:52Tutvumisportaalid on meeleheitlikult nn püsisuhet otsivaid naisi täis. Eks see ole sihtgrupp. Pere emasid tõesti see ei puuduta.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 12:46Ma naisena ei saa isegi aru, kuidas see suvaline saunas pilte vahtiv mees minuni jõudma peaksKülaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 12:40
Sinu juuresolekul ei räägitagi. Miks peaks. Suhtlus käib kas netis või kuskil saunas kus näidatakse omavahel telefonist pilte. Kommenteeritakse, jagatakse kogemusi, kontakte. Antakse nõu kuidas kiiremini eesmärgile jõuda.![]()
"Ooh... mehed, olen nii meeleheitel, ole minu pikkaegne partner! Palun... Palun..."
Nii või?
-
Külaline
Võib olla mitte saunas, aga see info sinu seksuaalse mineviku kohta nendeni jõuab. Sest need mehed on oluliselt nutikamad, süstemaatilisemad ja vaatavad palju hoolikamalt, millega ennast seovad. Küllap juba ütlejaid leidub.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 15:29Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 15:25Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 15:04
Huvitav, et kui neid naisi seal nii jalaga segada on, miks siis osad portaalid - eriti kuulus ja avalik näide on Ashley Madison - lasevad naistel tasuta konto teha ja mehed peavad maksma. Ja ikkagi pole naisi piisavalt, nii et - tuli ju hiljuti suure skandaaliga välja - et suur osa naiste profiilidest olid üldse botid. Ja kiimas mehed siis rääkisid seal karjakaupa nende bottidega. Jagasid ka ilmselt saunas pilte ja nippe![]()
-
Külaline
Enne ma arvasin, et sa ei tea naistest mitte midagi, nüüd selgub, et meestest ka mitte.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 15:45Postitus on kustutatud
Ja kuidas veel armastavad lapsi!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 1 külaline