Keda huvitab? Me räägime ju meestest, keda sina kujutled potentsiaalse partnerina.
Mis sellistel naistel viga on?
-
Külaline
-
Külaline
Ee...sind?
-
Külaline
Ei, see oli minu kommentaar, mitte selle pensionärist mehe oma. Hämmastav, et mu kommentaar ära kustutati, sest selles ei olnud ühtegi vulgaarset ega solvavat sõna.Maasikas kirjutas: ↑24 Jaan 2025 06:38Jälle see pensionärist mees, kes arvab, et kõige parem solvang naisele on teda l...ks nimetada. Tänapäeval tundub see pigem naljakas, Raiu endale pähe, et naised võivad tänapäeval teha täpselt sedasama mida mehed. Ei ole enam nii, nagu sina oled harjunud, et palju naisi mehel on auasi ja naise jaoks suur häbi.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 00:32Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 23:25
Ma vist väljendasin ennast halvasti. Mitte et ta ei oleks inimesena oluline. Ta ei olnud selle suhte juures oluline selles mõttes, et ma ei üritanud temaga võistelda või ennast temaga kuidagi võrrelda. Ma ei tegelenud temaga üldse. Selles mõttes oli suhe abielumehega nagu iga teine suhe, et suhe on siiski kahe inimese vahel.
Seda ei ole mina mitte kunagi arvanud, et mehel on armukeste pidamine suur auasi.
Imelik, et teadlikult armukeseks olemist ei tohi hukka mõista. Mode võiks paari sõnaga selgitada, miks minu kommentaar kustutati?
-
Külaline
Minu arvates on teised ja kolmandad abielud enamasti pikemad ja enamasti siis kuni surmani. Seega ei saa lähtuda sellest, oi-oi kui esimene abielu ei toiminud, siis järgmistes abieludes on samad jamad. Ei, lihtsalt inimesed ei sobi kokku ja ei saa lähtuda sellest, mis oli eelmises abielus. Neid l-ga sõnu tarvitavad enamasti pigem naised ise, kes teavad, et nende mees on nende jaoks liiga hea ja võib teistelegi huvi pakkuda. Egas keegi joodikut üle löö.
-
Külaline
Tõesti või. I ka ju alkoholilembeline. Saab ikka lähtuda küll sellest, mis oli eelmises abielus. Eks juhuseid on igasuguseid, aga miks kolmas abielu pigem püsima jääb, on seetõttu, et selleks ajaks on isalõvi nii vanaks jäänud, et ei viitsi enam ringi jahmerdada. Ma ausalt öeldes arvasin, et hr I ka enam ei viitsi, aga no näe, ikka veel ei jäänud pidama.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 10:57 Minu arvates on teised ja kolmandad abielud enamasti pikemad ja enamasti siis kuni surmani. Seega ei saa lähtuda sellest, oi-oi kui esimene abielu ei toiminud, siis järgmistes abieludes on samad jamad. Ei, lihtsalt inimesed ei sobi kokku ja ei saa lähtuda sellest, mis oli eelmises abielus. Neid l-ga sõnu tarvitavad enamasti pigem naised ise, kes teavad, et nende mees on nende jaoks liiga hea ja võib teistelegi huvi pakkuda. Egas keegi joodikut üle löö.
-
Külaline
See paistab välja. Sa ise ei saa arugi, aga paistab välja. Tuhandest pisiasjast.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 10:16Postitus on kustutatudVõib olla mitte saunas, aga see info sinu seksuaalse mineviku kohta nendeni jõuab. Sest need mehed on oluliselt nutikamad, süstemaatilisemad ja vaatavad palju hoolikamalt, millega ennast seovad. Küllap juba ütlejaid leidub.
-
Külaline
Abiellumine on üldse lollus. Eriti mehe jaoks. Naise jaoks võib olla äriplaan.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 11:05Tõesti või. I ka ju alkoholilembeline. Saab ikka lähtuda küll sellest, mis oli eelmises abielus. Eks juhuseid on igasuguseid, aga miks kolmas abielu pigem püsima jääb, on seetõttu, et selleks ajaks on isalõvi nii vanaks jäänud, et ei viitsi enam ringi jahmerdada. Ma ausalt öeldes arvasin, et hr I ka enam ei viitsi, aga no näe, ikka veel ei jäänud pidama.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 10:57 Minu arvates on teised ja kolmandad abielud enamasti pikemad ja enamasti siis kuni surmani. Seega ei saa lähtuda sellest, oi-oi kui esimene abielu ei toiminud, siis järgmistes abieludes on samad jamad. Ei, lihtsalt inimesed ei sobi kokku ja ei saa lähtuda sellest, mis oli eelmises abielus. Neid l-ga sõnu tarvitavad enamasti pigem naised ise, kes teavad, et nende mees on nende jaoks liiga hea ja võib teistelegi huvi pakkuda. Egas keegi joodikut üle löö.
Üks siin ajakirjades eputab, et lausa seitsmes kord juba
-
Külaline
Kui tulla teemaalgatuse juurde tagasi, siis küsimus ei olnud üldse selles, et inimesed ei sobi omavahel, vaid selles, miks üks endast lugupidav naisterahvas läheb suhtesse mehega, kes on vägivaldne ja kriminaalse taustaga. Vägivaldne inimene on vägivaldne kõikide oma partnerite vastu. Siin ei ole mingisuguse pmavahelise sobivusega mitte midagi pistmist. Sai Mari peksa, sai Tiina peksa ja saavad kõik järgmised naised - Pilled ja Malled ka peksa - see on fakt.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 10:57 Minu arvates on teised ja kolmandad abielud enamasti pikemad ja enamasti siis kuni surmani. Seega ei saa lähtuda sellest, oi-oi kui esimene abielu ei toiminud, siis järgmistes abieludes on samad jamad. Ei, lihtsalt inimesed ei sobi kokku ja ei saa lähtuda sellest, mis oli eelmises abielus. Neid l-ga sõnu tarvitavad enamasti pigem naised ise, kes teavad, et nende mees on nende jaoks liiga hea ja võib teistelegi huvi pakkuda. Egas keegi joodikut üle löö.
Täpselt sama on petmisega. Kui mees ei pea petmist millekski, siis miks eeldada, et ta minuga olles ei peta?
Keegi siin ütles, et armastus ei küsi. Ei küsi küll, aga selleks, et mingisugune armumine saaks toimuda, peaks midagi mehes meeldima. Siit ongi küsimus: kuidas saab meeldida, kui mees naist peksab? Või kuidas saab selline asi meeldida, kui mees käib relvaga tanklas vargil ja kohvikus ähvardamas?
-
Külaline
Mis need õpetajad ja arstid siis rääkisid?Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 11:11Ega ikka ei paista küll. Ma töötasin kunagi õena günekoloogi juures ja seal kuulis ikka igasuguseid lugusid. Kõik pealtnäha väga viisakad naisterahvad. Oli lasteaiakasvatajaid, õpetajaid, arste, juriste, õppejõude jne, jne.
-
Külaline
Minu arvates on seal taga soov kuulsaks saada. Mõnede naiste arvates on kuulsustega seksimine sama kasulik, kui näiteks mõni lisakursus, mida hiljem CV-s ära märkida. Saab sõbrannade ees kelkida ja "saladuste" üle arutleda. Boonusena käib su nimi kusagilt kollase ajakirja veergudelt läbi ja kui hästi läheb, saad oma 15 minutit kuulsust. Hiljem räägitakse sinust, kui meelelahutaja eksist ja kui eriti hästi läheb, satud veel kollase ajakirja kaanele ka.Külaline kirjutas: ↑21 Jaan 2025 23:03 Miks naised tahavad sellist meest, kelle kohta on eelnevalt teada, et nad on vägivaldsed, et nad on rongaisad, ei maksa oma olemasolevatele lastele elatist või on lihtsalt s...a iseloomuga?
-
Külaline
Kui selle nurga alt võtta, siis sul on õigus. Vaatan jah, et selle mehe eks on saanud Kroonikale isegi ühe intervjuu anda. Ja tema nimi käib tõesti aegajalt ka siiani siit-sealt läbi. Ometigi, ta ise ei ole mitte midagi sellist teinud, millega võiks püünele saada. Lihtsalt üks tavaline naisterahvas.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 11:36Minu arvates on seal taga soov kuulsaks saada. Mõnede naiste arvates on kuulsustega seksimine sama kasulik, kui näiteks mõni lisakursus, mida hiljem CV-s ära märkida. Saab sõbrannade ees kelkida ja "saladuste" üle arutleda. Boonusena käib su nimi kusagilt kollase ajakirja veergudelt läbi ja kui hästi läheb, saad oma 15 minutit kuulsust. Hiljem räägitakse sinust, kui meelelahutaja eksist ja kui eriti hästi läheb, satud veel kollase ajakirja kaanele ka.Külaline kirjutas: ↑21 Jaan 2025 23:03 Miks naised tahavad sellist meest, kelle kohta on eelnevalt teada, et nad on vägivaldsed, et nad on rongaisad, ei maksa oma olemasolevatele lastele elatist või on lihtsalt s...a iseloomuga?![]()
-
Külaline
See ongi täpselt see põhjus, miks osad naised tahavad nui neljaks kuulsusega suhte luua, et äkki pudeneb midagi endale ka. Kahtlustan, et see näitleja armuke astus suhtesse vägagi kalkuleeritult. Kõik märgid viitavad, et see oli teadlik valik. Ja ta pole kaugeltki ainus.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 12:01Kui selle nurga alt võtta, siis sul on õigus. Vaatan jah, et selle mehe eks on saanud Kroonikale isegi ühe intervjuu anda. Ja tema nimi käib tõesti aegajalt ka siiani siit-sealt läbi. Ometigi, ta ise ei ole mitte midagi sellist teinud, millega võiks püünele saada. Lihtsalt üks tavaline naisterahvas.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 11:36Minu arvates on seal taga soov kuulsaks saada. Mõnede naiste arvates on kuulsustega seksimine sama kasulik, kui näiteks mõni lisakursus, mida hiljem CV-s ära märkida. Saab sõbrannade ees kelkida ja "saladuste" üle arutleda. Boonusena käib su nimi kusagilt kollase ajakirja veergudelt läbi ja kui hästi läheb, saad oma 15 minutit kuulsust. Hiljem räägitakse sinust, kui meelelahutaja eksist ja kui eriti hästi läheb, satud veel kollase ajakirja kaanele ka.Külaline kirjutas: ↑21 Jaan 2025 23:03 Miks naised tahavad sellist meest, kelle kohta on eelnevalt teada, et nad on vägivaldsed, et nad on rongaisad, ei maksa oma olemasolevatele lastele elatist või on lihtsalt s...a iseloomuga?![]()
Probleem tekib siis, kui meedia tirib lagedale ka inetud seigad, mitte ainult kaunid kehakurvid. Sellega need noored naised paraku arvestada ei soovi.
-
Külaline
Tundub jah, et täpselt võttis õnge oma kehahoolitsuste ja muuga, hakkas vist lihtlabaselt ligi litsuma. Eesmärgiks see, et saaks meedia tähelepanu, et leida rikas mees. Ja täpselt nii läkski. Kes teda enne teadis, mitte keegi. Näitlejast muidugi väga kahju ka pole, võttis kohe vedu ja jäi perest ka ilma.See ongi täpselt see põhjus, miks osad naised tahavad nui neljaks kuulsusega suhte luua, et äkki pudeneb midagi endale ka. Kahtlustan, et see näitleja armuke astus suhtesse vägagi kalkuleeritult. Kõik märgid viitavad, et see oli teadlik valik. Ja ta pole kaugeltki ainus.
-
Külaline
Kui sa nüüd B.A-st räägid, siis tema eksmees oligi rikas ja ise figureeris ka meedias.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 16:40Tundub jah, et täpselt võttis õnge oma kehahoolitsuste ja muuga, hakkas vist lihtlabaselt ligi litsuma. Eesmärgiks see, et saaks meedia tähelepanu, et leida rikas mees. Ja täpselt nii läkski. Kes teda enne teadis, mitte keegi. Näitlejast muidugi väga kahju ka pole, võttis kohe vedu ja jäi perest ka ilma.See ongi täpselt see põhjus, miks osad naised tahavad nui neljaks kuulsusega suhte luua, et äkki pudeneb midagi endale ka. Kahtlustan, et see näitleja armuke astus suhtesse vägagi kalkuleeritult. Kõik märgid viitavad, et see oli teadlik valik. Ja ta pole kaugeltki ainus.
-
Külaline
No väga negaiivses võtmes figureeris ja mis sellest eksmehest, kui oli tarvis uut. Nüüd sai oma pesupildid Kroonikasse jne.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 16:53Kui sa nüüd B.A-st räägid, siis tema eksmees oligi rikas ja ise figureeris ka meedias.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 16:40Tundub jah, et täpselt võttis õnge oma kehahoolitsuste ja muuga, hakkas vist lihtlabaselt ligi litsuma. Eesmärgiks see, et saaks meedia tähelepanu, et leida rikas mees. Ja täpselt nii läkski. Kes teda enne teadis, mitte keegi. Näitlejast muidugi väga kahju ka pole, võttis kohe vedu ja jäi perest ka ilma.See ongi täpselt see põhjus, miks osad naised tahavad nui neljaks kuulsusega suhte luua, et äkki pudeneb midagi endale ka. Kahtlustan, et see näitleja armuke astus suhtesse vägagi kalkuleeritult. Kõik märgid viitavad, et see oli teadlik valik. Ja ta pole kaugeltki ainus.
-
Külaline
Mis krdi BA? Mis 32 aastat? Rääkige nii, et need ka aru saaks, kes pole Kroonika tellijad.
-
Artekäpiknukule
Tundub et üks kuulujutu autoreid tundis ennast juba ära, nii tore
-
Külaline
-
Külaline
Mis fotod ja videod? Millest küll?
-
Külaline
Ah, see tüüp. Ma mõtlesin, et olen mingid huvitavad eesti seltskonna sahinad maha maganud
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 2 külalist